יאללה, שרשור פאדיחות..מאחורי הקו
ושיהי'ה מצחיק!!
אתם מכירים את הקטע הזה-החיפושית
שמבקשים לספר פאדיחה.

ואז אחד אומר: "הפאדיחה היא שאין פאדיחה".

והקטע זה- שזה בכלל לא פאדיחה...

חיחיחיחי
כשהייתי קטןמשמו
תמיד הייתי מתבלבל ובמקום לתת להורים שלי יד הייתי נותן למישו אחר...חהחה
....תפוזה 1
בס"ד

שיחקנו שבויים ליד הכיתה ואז המורה למתמטיקה (שזה אומר הרבה) עברה שם ואני זרקתי את הכדור וזה פגע בה..
כהייתי גדולשם היה לי
הייתי אמור להיפגש עם מישהי פעם ראשונה ובטעות התחלתי לדבר עם מישהי אחרת איזה 5 דקות עד שקלטנו שאני מחכה למישהי אחרת והיא מחכה למישהו אחר וזה היה באמת פדיחה לא קטנה
נו!! אוף!מאחורי הקו
וזה עם הנו אוף- פאדיחה שלימאחורי הקו
עוד:תפוזה 1
בס"ד

לפני כמה שנים הייתה איזה ילדה שכל הזמן הציקה לי ונדבקה אלי, קיצר, אז אחים הקטנים שלי אמרו לי שהיא באה אלי, אז הייתי בטוחה שהם מתכוונים שהיא במדרגות לפני השביל שמולים לבית, והייתי די ליד הדלת אז אמרתי שאוף,
אין לי כוח אליה או משהו כזה אני לא זוכרת כבר.. ואז באתי לדלת וראיתי שאחים שלי התכוונו שהיא בדלת...
אוף יבשנים.תפוזה 1
אוישש חח פאאדיחהה!!!=)שירה
אה זה תמיד קורה לימאחורי הקו
אבל שהכדור פוגע בי.. טוב לא משנה תמיד בנות אצלינו משחקות עם כדור מעפן כזה מניי'רות מגולגלים וזה תמיד הי'ה פוגע בנו (הבנות שלא שיחקו) עד שפעם אחת הרכזת שכבה (ציפי אנחנו אוהבים אותך) עברה והם פגעו בה והיא החרימה להן את הכדור ומאז אני לא מפסיקה להודות לה
וואי אבל יש לי מליוני פאדיחות.. איפה להתחיל?מאחורי הקו
בראשונה =)תפוזה 1
אה.. אותה אנ'לא זוכרתמאחורי הקו
אני בעד הפאדיחה השישיתמשמו
אה זאת... אותה אתם ל-א רוצים לשמוע...מאחורי הקו
אז איזה כן?משמו
אה.. היא די עצובה ולא מצחיקה אבל בכל זאתמאחורי הקו
פעם אחת בצרכני'ה בטעות העפתי את המעמד הזה של הטושים על הרצפה (מכירים את זה?!) ובאותו יום הצרכני'ה היי'תה מ-פ-ו-צ-צ-ת באנשים.. וההמשך מובן...
חחח לי היה משו דומה~H.L~
הלכתי לסופר קיצר נכנסתי זה היה בבוקר לפני הבית ספר אז הייתי עם התיק והשומר שתה כוס קפה ובטעות היד שלי עפה והקפה שלו נשפך והוא מזה כעס חחח וברחתי
אווצ'..תפוזה 1
בס"ד

פעם הפלתי כמעט באיזה חנות של בגדים את הפסל הזה שמלבישים עליו את הבגדים, ואז לא הצלחתי להעמיד אותו בחזרה אז השענתי אותו על משהו וברחתי....
כן תמיד כשנכנסים לחנות גיטרות יש הרגשה שהכל עומד למאחורי הקו
ליפול לך על הראש ...
פאדיחה שהיתה לי:חננאל האגדי
היינו במחנה בני עקיבא של שבט אחיה וזה היה המחנה האחרון ואספו את כולם בשבת בצהריים ועשו הצגה מצחיקה אז אני והשבט שלי ישבנו מאחורה ואז פתאום החלטתי לעשות קולות של עז ואז אני עשיתי חזק את הקול וכולם שמעו והסתובבו עלינו ואנחנו מתפוצצים מצחוק וככה זה היה הרבה פעמים עד שקלטו אותנו זה היה קטע הזוי ויש לי עוד מלא פאדיחות כמו השירותים בפולין
תספר...פגזניקית גאה!
חחחע.. ישלי פוולל.. אני מזה פאדחנית..
נתחיל:
בחודש אירגון האחרון, שבט דביר עשה קטעי קישור ואז היה קטע שהסניף עושה אותו כל שנה..
ואז התחיל הקטע.. ועשיתי כזה לחברה שלי : "ווואיייי.. עוד פעם זה?? כל שנה יש את זה.. אבל שבט לביא עשה את זה הכי מצחיק..!!"
ואז אני קולטת איזה חצי אולם מסתובב לעברי ועושה כזה : "ששששש..... זה לא יפה.." ואמרו לי שלא שמתי לב אבל פשוט צרחתי את זה.. איזה פאדיחה לדבירר...
זה קרה לי הרבהה פעמים דברים כאלהחננאל האגדי
חחח....פז
יאללה ספרו פאדיחות שלכםחננאל האגדי
עוד פאדיחה שליחננאל האגדי
אני הולך בישיבה שויחקנו משחק אז כיבינו את החושך ואהספ]רנית באה בדיוק כדי להדליק את האור ואני רצתי החוצה עם ידיים קדימה אתם מתארים לעצמם כבר מה קרה
כיביתם את החושך?משה
אל תתפסו אותי על קטנותחננאל האגדי
פאדיחהybs
ייום אחד הלכנו כמה חברים לחלק סטקרים בצמות תעבורה (ליד רמלה...) הקיצר איזה אחד עוצר עם טרנזיט מסחרי כזה עושה לי מה הבעיה שלכם עם הערבים אני עונה לו מה צריך להעיף את כולם מפה זה לא הארץ שלהם...ואז הוא עונה לי כזה אבל גם אני ערבי אני כזה אווופפססס......למזלי הרמזור ישר התחלף והוא היה הראשון........
גם לי היה אירוע כזה בערך רק שהני הייתי בהלםחננאל האגדי
זאת לא פאדיחה!!! ממש לא...איתי'ה
למה מגיע לו מה הוא עשה?חננאל האגדי
למה אופס!? אשרייך! תגיד ככה לכול ערבי בפנים,לא רק-מתנחל גאה.
ברכב, אני אישית נהנה לפעמים לעשות קניות בשער בנימין,"רמי לוי שיווק השיקמה"
יש שם מלא ערביות ואני פשוט נוסע אם ההגלה.. וההמשך מובן..(= (=
יש לי דברים מצחקים שהיה לי כמוחננאל האגדי
ששמנו לחבר שלי צפרדע בסבוניה ואז שהוא רצה להתקלח הוא פתח את זה וצרח ממש חזק או דיברתי על אחת מהשבט שלי שהיא תמיד נתקעת בכל דבר למרות שהיא לא קשורה פתאום אני רואה אותה מביטה עליי בכעס כזה
אצלי זה כבר לא פדיחה זה יותר כמו "עוד מקרה עצוב.."S.C2
בשב"ח החלקתי\נפלתי על חסיד והוא היה ממש גבוהה ורחב אז לא הבנתי לרגע מה קרה אז הסתכלתי למעלה ואני רואה שזה בנ"א והולכת ישר כאילו צעד אחורה והוא מסתכל עלי למטה ב-ש-ו-ק לא מבין איך יכל לקרות דבר כזה ואני כולי אדומה ממלמלת סליחה והולכת מהר והחברות שלי מתפקעות ואני "זה לא מצחיק זה ממש עצוב...למה זה נה תמיד קורה לי?)

פדיחה!!!!!!!!סתם משהי
1. פעם הייתי בסנטר 1 וקניתי שם מיץ אדום( אבל מזה אדום) ופתאום התנגשתי באשה אחת. וכל הכוס נשפך על החולצה שלה ועל הפאה שלה.והיא היתה נראית גם מזה חגיגית. היא מזה כעסה אז הבאתי לה קצת טישו וברחתי משם!!!!!!!!!
2. היינו בדיאולוג בחשכה וכל הקבוצה היתה בנות חוץ מבן אחד שהיה המלווה .(מישהו שאני מכירה). הקיצר בגלל שלא ראו כלום אז כל שנייה החזקנו במישהי ושאלנו מי זה ואז הרגשתי משהו לידי אז החזקתי ושאלתי. פתאום המלווה עונה לי שזה הוא. מזל שהיה חשוך...
יווו,לי יש פל...אני אספר מה שאני זוכרת-שבונץ'
בחנוכה הזה היה טיול של ישיבה שאבא שלי מלמד..(רק המורים נשותיהם והמשפחות) אקיצר הייתי,וכשהמדריך דיבר ראיתי מישהו מלפני שהיה אח שלי (...) והיה לו "דוריטוס" ביד אז הכנסתי ת'יד ולקחתי דוריטוס ופתאום אני קולטת ת'ילד מסתובב (הוא היה בערך בכיתה ב') ואני קולטת שזה לא אח שלי ושזה ילד שאני בכלל לא מכירה...מזה התפאדחתי וברחתי כל עוד רוחי בי...(הפאדיחה הרבה יותר מפאדחת שקרתה מאשר מה שזה נשמע!!)

ובבת מצווה של חברה שלי לפני בערך שנה וחצי היו דברים מזה מוזרים לאכול.(כמו חציל ממולא בטחינה ופיטריות,דג עם תפוז)וכל מיני תערובות מוזרות...ואז אחרי שהם הביאו דבר ממש ממש מעניין...(אהמ...אהמ) אמרתי (או יותר נכון צרחתי...)"איזה דברים מוזרים מעניין מה הם יביאו הפעם...ועשיתי פרצוץ של מישו שמקיא) ואז ראיתי ת'מלצרית המהוללה מאחורי.....
וגם בערך כל בתמצווה קרה שאני או אחת החברות שלי שברנו כוס,צלחת,פלורסנט וכו'....

ויש עוד בהיזדמנות אספר...(כן יירבו)
בחולון? הייתי...S.C2
טוב נוו..אנונימי (פותח)
בס"ד

נספר אחת..למרות שהיא לא מקורית שיא..[כמו בסרטים...] וזה נגמר עצוב..

א'קיצר חברה שלי ואני הלכנו כזה לחדר מורים בשביל לבקש מפתח לאיזה חדר ואז היינו צריכות ממש למהר לפני שייסגרו עלינו והיתה לי חאית ארוכה *ארוכה ארוכה ארוכה...חח..* וכזה דרכתי עליה ונפלתי *אוווץ'* והיו שם בנות מהשכבה שלי *אני לא ממש בקשר איתם..* והם התחילו לצחוק חבל"ז אז לא היה לי נעים והתחלתי גם לצחוק למרות שנקרעתי מכאבים..ואז סופסוף הגענו לכיתה..

ו....
יום אח"כ נסענו לבית-חולים...ושברתי ת'יד!!

S.C2- זה תמיד קורה לי [הקטע הזה עם האיש..] שיוצאים מביתכנסת תמיד מדברים כזה ואז מישו הולך מאחוריך..ו..אופסס לא נעים!!..

עוד כמה פאדיחות!!!שבונץ'
אחת פחות מפאדחת שליי ואחת של אחותי...שלי:
היה לנו מן סיור סליחות כזה השנה ובסופו כולם בקשו סליחה מכולם (זה היה בסוף חודש אלול) אז אחת החברות שלי באה אליי ואמרה "אלירז אני מצטערת אם פגעת,או דיברתי עליך לשון הרע" ואז אמרתי לה כזה בשיא הצחוק "כן גמאני,את יודעת יצא לי לצערי לדבר הרבה לשון הרע,אבל עליך לא יצא לי לדבר" ואז פתאום אני שומעת ת'מנהלת מאחורי "אלירז,את מדברת הרבה לשון הרע??לא טוב" ואני כולי מסמיקה (מזל שהיה חושך) מנסה להסביר שלא באמת וכו'....

והפאדיחה של אחותי:
כשהיא היתה בכיתה ז' (תחילת האולפנא...היום היא בכיתה י"א) בשבת האולפנא בבוקר מישהי דופקת על הדלת אז אחותי שואלת "מי זה?" ואז מישהי עונה "יעל" ואחותי היתה בטוחה שזו חברה שלה יעל אז היא אמרה לה "יאללה אין לי כוח עופי" ככה שנים ובסוף לא היה לא כוח להתווכח והיא פותחת ת'דלת ורואה מולה ת'מנהלת!!!(שגם לה קוראים יעל!)...היא שיא ההתפאדחה

כשאמצע עוד פאדיחות ראויות..אספר!!! בנתיים להת' ושבת שלום!
*כשאמצא.... איזה טעות איומה!!מרוב מהירות....שבונץ'
זה מזכיר לי פאדיחה ששמעתי:תפוזה 1
בס"ד

היינו בסמינריון מהאולפנה, ואז חברה שלי התעצבנה שכל הזמן דופקים בדלת של החדר ותמיד היא פתחה, כי לחברות שלה לא היה כוח.. קיצור ואז דופקים אז היא פתחה בתנופה את הדלת וצעקה על מי שנכנסה או משהו כזה.. ואז היא קולטת שזה היה המורה.......חחחחחחח
פאדיחה לא שלי אבל קשורה אליי..מיטל
בסימריון דביר שהיה בחנוכה לא קיבלנו חדר עד ממש מאוחר (היינו 2 בנות) ובסוף קיבלנו חדר בדירה של המשריכות.. החדר היה ממש שווה והיו בו 2 כורסאות.. ואז יצאנו החוצה ואמרנו למישי שהכרנו שקיבלנו חדר ממש שווה ותיארנו לה אותו.. אז היא רצה לדירה שלנו להסתכל והיא חשבה שיש שם עוד בנות.. קיצר היא נכנסת וצועקת: "וואו איזה שמנותתת" ואז היא קולטת את כל המדריכות מתכלות עליה ולא מבינות מה היא רוצה... =)
**מדריכות... (לא משריכות)מיטל
איפה היה הסמינריוןשלכם?חננאל האגדי
בית אלמיטל
יש לי מלא פאדיחות---------------------------------אנונימי (פותח)
טוב-
פעם הייתי עם חברה בקניון ואז הלכנו לשירותים של הקניון, וחברה שלי הייתה בתוך התא, ואני רציתי שכשהיא תצא, אני יקפוץ, ויעשה לה כזה: בוווו, ויבהיל אותה, אקיצר היא פותחת את הדלת, ואני קופצת עליה, וצועקת: בוווווו--------- ופתאום אני קולטת אישה מבוגרת מסתכלת עלי בשוק....מלמלתי שחשבתי שהיא חברה שלי, והיא חייכה ואמרה: בסדר, אני מבינה, אין בעיה!! איזה חמודה!!
עוד כמה:אנונימי (פותח)
שוב בקניון, אבל הייתי לבד, והלכתי (כן,כן- שוב פעם...) לשירותים, ואז אני יוצאת מהשירותים של הבנות, הולכת ליציאה, ופתאום איזה זקן בא אלי ואומר לי בקול צרוד כזה: גברת- זה השירותים של הבנים!........ וזה היה כ"כ כ"כ מפדח!!!!!!!
ווואאי- ברחתי משם כל עוד רוחי בי!.......
וגם- פעם הלכנו עם חברות לעיר, ועברנו במקום ששטפו אותו (סוג של מדרחוב כזה!), עם מים, ופתאום אני כולי מחליקה.......... אז מילא להחליק- אבל על מי?!?!?!?!?- נחתתי על איזה ערס מתלהב אחד, שהיה גם הוא עם כל החברים שלו.....- והוא פשוט חשב שאני מנסה להתחיל איתו..... ואני קמתי מהר והסתדרתי,ומילמתי לו תודה...... והוא כזה ניסה לדבר איתי......
אווף!!! זה היה כזה פאדיייייחה!!! וכל החברות שלי נקרעו מצחוק!!!!!!!!
מוסר השכל- תיזהרו לא להחליק על האנשים הלא נכונים!!!!...
ולא להחליק גם על האנשים הנכוניםמאחורי הקו
כן.....בהחלט!!!!!!אנונימי (פותח)
אבל אם כבר מחליקים- אז שזה יהיה על מישהו נורמאלי...........( =
האמת?מאחורי הקו
עדיף על הרצפה מאשר על בנאדם מפדח. הלא כן?!?!
וואלה אני לומד שם באיזה חדר הייתם?חננאל האגדי
באמצע שיעור מטמטיקההאריאלניקהנאמן
המורה דיברה בכל כך התלהבות על הפונקציות שעפה לה השן התותבת מהמקום...
טוב שלי....רננוש!
אני וחברה שלי עולות במדרגות לכיתה ואנחנו מדברות על כמה שיעור נביא משעמם ואז חברה שלי מסתובבת ומי מאחורינו שומעת את השיחה??? המורה לנביא.... ואני כולי מתפדחת טסתי לכיתה מושכת אחרי את חברה שלי.... [אבל מאז השיעורים ניהיו פחות משעממים לפחות משו טוב יצא מזה...]
הפאדיחה הכי גדולה-צחקן
ב"ה
לקרוא את הפאדיחות שיש פה, שכל בת מתרגשת איך פעם היא נפלה על בן, ולחשוב שזה פאדיחה.

אבל הַפאדיחה-
שאתה המנהל של הפורם הזה.

[סליחה על ההטפה]
בהחלט פאדיחה!!איתי'ה
סליחה?!מאחורי הקו
מישו אמר בן?! זאת יכולה להיות המנהלת כמו שזאת יכולה להיות ספתא של גיס של אחותי.
נזכרתיybs
יום חזרתי מהישיבה אני חוזר ברכבת כל יום ואמא\אחות\אח באים לקחת אותי מהרכבת לישיבה...יום אחד אני רואה רכב בדיוק כמו שיש לנו וגם לו היה חסר טסות(כיסוי לגלגלים) מקידמה וראיתי לייד ההגה את אחי עכשיו אז היה בעיה בדלת במושב האוחרי שהיא נפתחת רק מבפנים (דלת שנפתחת אחורה...)אני הולך כזה מכניס תיד מהחלון הקדמי כדי לפתוח תדלת האחורית ואני רואה במושב האחורי כסא של תינוק אני עושה כזה משה מה זה הכיסא הזה פתאום אני שומע קול מוזר ילד מה אתה רוצה אני מסתכל ורואה שזה בכלל לא אחי אני ממלמל האאא ואפס סליחה אתה דומה לאחי ויש לנו כזה אוטו סליחה ...סליחה.....
**יום אחד*****מהרכבת לבית****ybs
אוו מי גאדדפגזניקית גאה!
היו הרבה אבל כמה שקראו לאחרונה.אנונימי (פותח)

היה לבן של בת דודה שלי בר מצווה. וזה היה סמוך לביצפר שלי אז החלטתי ללכת משם ישר. קיצר אני חושבת כזה- טוב אני יכולה לבוא עם החולצת בית ספר- מי ישים לב. סה"כ לבשתי סוודר מעל וחצאית שחורה ארוכה. אז אני מגיעה לאולם ומגלה שעשיתי טעות. בבר מצווה השקיעו כל כך הרבה שפשוט היה פאדיחה להסתובב שם. <אמריקאים> אני חושבת שהשקיעו שם כמה אלפים טובים. וכולם מתלבשים כאילו זה החתונה של אח שלהם. ואני עם תלבושת בית הספר.

באותו ארוע הלכתי לדבר בטלפון באיזור של השירותים-> אני עומדת ומדברת ופתאום אני מגלה שאני עומדת בשירותים של הגברים ומסתכלת במראה. אז אני בשיא הפאדיחה עפה משם ומחפשת מקום שבו אוכל לדבר בפלאפון בנחת בלי מוזיקת רקע. אני מגלה איזו שהיא עמדה, במקום של הנטילת יידים. אני עומדת ומדברת ותוך כדי אני מסתכלת במראה. פתאום אני שומעת ברוך...המעריב ערבים. אני מרימה עיניים למראה ואני מגלה שכולם מאחורי מתפללים. כולי פאדיחה לא יודעת מה לעשות כי הדרך הייתה חסומה מוב המתפללים. ואני עומדת שם מול החתן בר מצווה. עד שסיימו להתפלל.

אההה.. שמעו את הפאדיחה של החיי'ם שלימאחורי הקו
בעהי"ת

טוב.. זה קרה לפני שנה.. וואי וואי מפחיד אותי להיזכר בזה... חברה שלי ואנכי עשינו מעין מילון מונחים של השכבה, כאילו.. נגיד על המנהלת, אז במ' כותבים מנהלת (בתור ערך של מילון) ואז רושמים אותו עם הסבר קצר של מהו, כאילו כמו מילון נו... עכשיו, נכון בבית ספר יש אב- בית?, (אצלינו הוא נקרא "סב- בית",) קיצור, גם אותו החלטנו להוסיף למילון. ואז אנחנו שתינו יושבות בנחת מול אחד המחשבים בחדר מחשבים ומקלידות את המילון הזה,והנכדה של אותו האב (סב) בית ישבה לידינו באותו הזמן. אנחנו יושבות ומקלידות לאיטינו, ואז... אני רואה כמו בהילוך איטי את חברה שלי מגיעה לאותו הערך על הסב בית... ניסיתי ככה להציל ת'מצב ולסמן לה שלא תגיד.. ואז היא אמרה בקול את אותו הערך (שד"א אני ל-א אכתוב אותו כאן בפירוש..), והנכדה שלו שישבה לידו עושה לנו כזה "היי, זה סבא שלי!!"
אנחנו שמנו ת'טיסה של החיי'ם שלנו ועפנו משם כל עוד נפשנו בנו...
ומאז כל השנה עד שהיא עזבה היי'נו מתחבאות מפני'ה ביי'ראה...
וואי וואי עדיי'ן יש לי סיוטים מזה..
אוווץץ'=)שירה
לי-אנונימי (פותח)
הלכתי באולפנה בחד"א, וברחתי ממישי והיה לי כמה צלחות ביד, לא הסתכלתי לאן אני הולכת ופשוט נתקעתי באפון מטורף בעובדת מטבח, והיא בחורה עצבנית והיא פשוט צעקה עלי... היה ממש לא נעים!
אווץ'אנונימי (פותח)
הייתי בשמחה משפחתית^^ ועברתי ליד האיזור של הצילומים, כולי כזה רצה ובלי להסתכל נתקעת באחת המלצריות. והיה לה שם כמה מנות ביד. טראלל וכולם מסתכלים עלי- ובת דודה שלי שואלת איזה עוד פאדיחות יקראו לך הערב?עפתי משם כל עוד רוחי בי
אה, פאדיחה של אחותי:מאחורי הקו
יום אחד אחותי נכנסת לאיזה חנות, (היא בהירה כזאת, בלונדינית עם עיניי'ם כחולות)- ואז אחת הנשים שם באה אלי'ה ומתחילה לדבר איתה ברוסית, ככה שעה מקשקת לה.. ואז אחותי כולה כזה- "אה, אני לא מבינה מה את רוצה..." וההיא כולה מפודחת "לא משנה.." ועפה משם..
חחח ישלי משוופגזניקית גאה!
בפעם הראשונה שהלכתי עם אחי הקטן [בן 5] לקולונוע..
קיצור נכנסתי איתו לסרט 'חיים בזרם'- ואז יש קטע שלצפרדע נתקע הלשון סביב איזה מוט או אנערף מה..והיא עשתה פרצוף מצחיק כזה..
ואז כוולם צחקוו.. ואחרי איזה 3 דק' פתאום אחשלי כזה: "האא.. הבנתיי!! כאילו נתקע לה הלשוןן.. חח.. מצחייק!!" והוא התחיל להתפקעע!! ואז כל האנשים הסתובבו [ישבנו מאחורה..] ולא הבינו מה עובר עליו.. ואני כולי מפודחתת.. והוא לא משתתק!! ואנשים עושים כזה "ששש..." והוא לא מבין את עצמוו.. איזה פאדיחות איתוו!!
היהיהי קרעת אותי...מאחורי הקו
פאדיחה לא בדיוק שליצ.מ.צ
אצלינו כמו ברוב האולפנות {נראלי} יש בת שהיא "החזנית", היא מברחת את "ברכות השחר" וכלן אומרות אמ {במקום לברך} [אני אומרת "את ברכות השחר" בבית כדי היהי מותר לי לאכול ארוחת בוקר, ובכיתה אני לומדת משניות] אז יום אחד "החזנית" אמרת :"שלא עשני אשה" ואני בטביות אמרת אמן וכל הכיתה מתפכאת מצחוק.
גוועלד..מאחורי הקו
גיאעוולד!צחקן
ב"ה
לקלקל ילד כ"כ קטן בטומאה הזו.

אותי זה הגעיל.
תודה, עכשיו אני יודעת איך כותבים גיאעוולד.מאחורי הקו
אפשר להשתמש בזה, כן? (ל"ש)
עכשיו שלי (כלומר של חבר)אנונימי (פותח)
אני בא ללכת עם חבר לאיזה מקום ואז אנחנו יוצאים מהבית שלו והגיעו בדיוק לבית שלו איזה משפחה לא מוכרת ואז חבר שלי נכנס לביתו לסלון ולא רואה את אותה משפחה והוא אומר לאמא שלו בקול רם אמא מי זה האנשים האלה? ואז הוא פיתאום רואה את המשפחה הלא מוכרת ההיא בסלון יושבים ומתפקעים מצחוק ואז הוא יוצא מביתו ומספר לי אתזה חחחחחחחח
עכשיו של חברות שלי.. זה היה שופך=]=]=]=]עמיצור(ית)=]
חברה שלי רדפה אחרי חברה אחרת שלי בכ--ל רחבי האולפנא(לא שיש לנו כאלה מרחבים, כן???) אקיצר, הרב שלי עמד באמצע המסדרון וזאת שנרדפה ראתה אותו ופנתה ימינה לחדר מורים, זאת שרדפה לא שמה לב... והרב שלי גבוווווה מאווווווד, בקיצור, היא נכנסה ברב שלי, הפילה לו ת'תיק שהתפזר לכ עבר, ונפלה על הריצפה... היה כזה מצחיק... אח"כ זאת שנרדפה צחקה עליה כזה לידו, באמצע השיעור, אז הרב שלי פידח אותה בכוונה מול כולנו.. וואי.. היה מצחיק=]=]
אוי.. לא הייתי רוצה להיות במקומה..תפוזה 1
אאווצ'..עמיצור(ית)=]
ילדה מאולפנא שכנה... הם שחקו והיא רצה, ואז היא התנגשה בבטן של הרב שלה. מילא זה אבל השיער שלה גם הסתבך לה בכפתור שלו.. פאדיחחחחה!! ואז הרב כזה הרים ידיים למעלה ואמר.. זה לא עסק שלי, שמישי תבוא לשחרר...=]=]
של חבר...ybs
יום אחד הוא התקשר מהפלא שלו לחבר ואח"כ מישהו ביקש ממנו שיחה להתקשר לאבא שלו..הוא סיים לדבר והחזיר לו תפלא ועכשיו חבר שלי שכח שהוא נתן לו אז הוא רצה להתקשר שוב למי שהוא התקשר בהתחלה אז הוא לחץ פעמיים send וזה התקשר לאבא של השני (הם גרוזניים...) אז האבא עונה לו הוא אומר לו (חבר שלי...) משה -זה לא משה לאן התקשרת
-נו משה אל תשחק אותה
-זה לא משה אתה לא מבין
-נו יאאלה זה לא מצחיק שאתה מנסה לחקות קול של גרוזנים (אוווופס!!!)
-ניתוק.....
פאדיחה שליחננאל האגדי
הייתי עם המשפחה באילת והיינו בקניון שם בלילה קיצר פגשנו אנשים שאנחנו מכירים והתחלנו לדבר איתם ואחותי היתה לידי אז נשענתי עליה ואז אחרי כמה זמן אני מסתכל הצדה ורואה אותה מסתכלת עליי בהלם ומגלה שזה לא אחותי אלא מישהי שאני לא מכיר קברתי את עצמי במקום
אאאאאאאווווווווווצ'.... פאדיחה=]=]עמיצור(ית)=]
עוד פאדיחהחננאל האגדיאחרונה
הייתי בלשכת גיוס והיה שם הרבה אנשים שחיכו בתור ואז תוך כדי היה משהו מגעיל ואז אני צעקתי (בטעות) איכס פתאום אני קולט שכולם מסתכלים עליי בהלם
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך