הלו חבר'ה, מה הולך פה?עמישב

בס"ד לק"י

ואני לתומי עוד חשבתי בצידקת האנשים פה.

חבר'ה מתלוצצים בכמויות עם בנות, מספרים חוויות משותפות (כאילו אתם מכרים ותיקים עוד מימי הפלמ"ח) וכו' וכו'.

להתווכח ולדון זה נחמד. לספר סיפורים אישיים זה מילא. אבל עד כדי כך? (אני מתכוון בעיקר לשירשור על הזקן).

הלו, בכל זאת, אם אפשר, אנחנו דתיים פה (בלא"ז- דוסים)... על כל המשתמע מכך...

ואת האמת, זו תכל'ס הרגשה מעפנא לראות כאלו דיונים, סלחו לי על המילה, רדודים. של דחקות וצחוקים וכל מילי דשטותא, שיהי רצון שיקחם הרוחא...

טוב נו, מן הסתם אני אקבל תגובות שאני מגזים, ושבאמת באמת אין בזה בעיה. ובכלל, זו לא המטרה בחיים. ועוד כל מיני דברים שחלקם ראויים להישמע וחלקם אינם מכבדים את כותביהם יותר מידי.

אבל בבקשה, לפני שאתם עונים וחולקים ומתנגדים למה שכתבתי. תנסו רגע למצוא מה כן טוב במה שאמרתי. האם אין שום שמץ או שרץ ושקץ של ממש בדברי. האם אין בזה משהו נכון, ואולי באמת, קצת, אבל באמת קצת (או קצת הרבה יותר מקצת...) גלשנו לפסים לא נכונים...

כל עוד הרכבת נוסעת, אפשר להחזיר אותה למסילה. אז חבר'ה, "רק על הפסים, רק על הפסים ושאמא לא תדבר יותר עם בנים".

ישר כוח.צחקן
יישר כח ענק! סוף סוף מישהו אומר את האמת!מתנחלוס
כשקוראים לאנשים לבא לפעילויות למען ארץ ישראל, הם יכולים להתפלסף איתך שעות על זה שצריך לשמור על הצניעות,
אבל כאן בפורום מותר חופשי להתלוצץ ולקשקש עם בנות על כל שטות!
יש לי המלצה...מתנחלוס
לפחות בנושא הזה- בואו ונפתח שירשור נפרד!
(בשירשור הזה ימשיכו להגיב בנים, ושהבנות יפתחו להם שירשור חדש אם הם רוצות)
זה יהיה ממש אבסורדי אם גם בשירשור הזה נמשיך לקשקש אחד עם השניה...
כבר ניסינו את זה בעבר וזה לא הצליח כ"כ..קראתיך
אבל אפשר לנסות עוד פעם...אין יאוש!
טוב,תפוזה 1
בס"ד

אז עושים פורומים נפרדים?
בואו נעשה פורמים נפרדים וגם לא ונראה למה באים יותרחננאל האגדי
וואו טוב. זה די נכוןמאחורי הקו
רק שרוב הבנים בנות שמתכתבים פה אחד עם השני הם קרובי משפחה
יאללה, אז משה תפתח..תפוזה 1
בס"ד

לי נראלי יש פה רק קרובת משפחה אחת וגם היא לא כ"כ.. פלספנית..
זה לא משנה למה באים יותר.. משנה מה נכון. אם יבואו יותר ללא נפרדים זה עדיין לא יוכיח שזה בסדר.
אתם פשוט חולים.חמסית
זה כרוני. אני רצינית. תתאזנו. מומלץ דחוף.

[אמ, משה? אתה לא באמת הולך להקשיב להם, נכון? |לחוץ| משה? אתה כבר די בוגר, לא? אתה תצליח להבין את החוסר-בגרות הבסיסית בלהפריד פורום, נכון? אתה מבין שזה לברוח מהבעיה במקום להתמודד, אה? |מלא תקווה|]

שבת שלווה ומאוזנת לכולנו.
למה? מה רע?מאחורי הקו
לא אמרתי להפריד את הפורוםעמישב
בס"ד לק"י

זה יכול להיות רעיון. אך נראה לי שלא יצטרכו ללכת לכיוון הזה, בתנאי שאנשים פה ישמרו על בגרות אמיתית (...) ולא יתקשקשו לחינם (וגם לא לחינם, כי בתכל'ס, באמת, אבל באמת באמת לא צריך את זה).

בסה"כ בן אדם צריך לשים לב לגבולות המתאימים ולדעת לבלום ברגע הנכון.
ואם לא יודעים לעשות זאת, אז, מתוך חוסר בגרות של אנשים בפורום, אפשר ללכת לכיוון של הפרדה מלאה, גם בפורום.
אתם פשוט חולים.צחקן
ב"ה
זה כרוני. אני רציני. תתאזנו. מומלץ דחוף.

[אמ, משה? אני יודע שאתה לא הולך להקשיב להם. שאני לא אהיה |לחוץ|. זה לא קשור לבגרות אמנם, אבל בהחלט לדעות ואידואלוגיה. נורא נחמד להגיד שהשני לא צודק כי הוא לא מספיק בוגר. נכון,?? אתה מבין שפורום נפרד הוא לא פתרון. אבל אתה לא מבין, שזה לא פתרון לבעיה - כי זה לא בעיה פורום מעורב, אבל כדאי שתהיה מקבילה נפרדת. אתה מבין שזה טוב עכשיו? |מלא תקווה|]

שבת שלום, ושנזכה לראות בנים ובני בנים עוסקים בתורה.
מצטטים אותי! |נרגש|חמסית
למד ממני את השיטהמשה
העתק- הדבק של התוכן המקורי, כתיבת בדיוק הפוך באותו מבנה ושלח.
רגע, היו שם ארבע מילים רצופות שלך?צחקן
ב"ה
אני לא...
לא,חמסית
אבל- אוהו! רוח הדברים ששלטה שם הייתה בלעדית שלי!! |מרגיש מקובל|
חוצמה שדווקא כן היה:
1) אתם 2) פשוט 3) חולים 4)זה 5)כרוני 6)אני.

יש אפילו 6!
אז את בודקת על המילימטר. אה?משה
יפה !

היה ב"ה!!!צחקן
ב"ה
זה לא מילה שלך!

א. אתם ב. פשוט ג. חולים ד. - ב"ה

ה. זה. ו. כרוני ז. אני רציני...

יוהו, יוהו!!חמסית
אסון לאומי קרה בפורומכם! ה"ב"ה" קטע את הציטוט של המנהיגה הדגולה-!! האח, מה נעשה עם הצרה המתרגשת ובאה? בוז לספר הכתום! בוז לאנשים צחקנים! הידד לחמאס!!!

|מרגיש מוביל ודרמטי|
----צחקן
ב"ה

לא אסון ולא לאומי.

איזה ספר כתום ?
בשניה ההיאחמסית
עמד לי בראש הביטוי החינני: "פוזות של פנאטים", ואתה די מוזמן לעשות על זה פרוש רש"י.
סתם נקודה למחשבהצ.מ.צ
הרוב חושבים {או לפחות כותבים} שזה לא בסדר שבן ידבר {יתכתב} עם בת אבל בשרשור הזה אנחנו מדברים {מתכתבים} חופשי בנים ובנות.
|נאנח|חמסית
תפוזה-פלספנית
בעזרתו^ ובהשתדלותינו!
גם ישי ויזנר קרוב שלנו איכשהו, וגם ליאור ברוכים. סידרתי לך או לא?
יש!!!ישי ויזנר
אם אני הולך לפי הקירבות שדרכך יש לי אישור להתכתב בערך עם כל הבנות בפורום...
כן, בערך.פלספנית
בוא נאמר שלפי זה אתה קרוב של רוב השבט שלי, ועוד בערך חצי שכבה... ראית מה זה???
לא, אבל תפוזה ממש קרובה שלי!!! (אני קרובה של משפחה, שקרובים של משפחה, שקרובים של הר' נוימן, שקרוב של לאה, שקרובה של המורה לאנגלית, שקרובה לתפוזה... (שקרובה לעוד 5 חברות מהשבט שלי, שאחת מהן קרובה למדריכה שלי,...)
אכן, כל ישראל אחים... כ"כ הרבה קרובי משפחה יש כאן?עמישב
בס"ד לק"י

טוב, חבל. לא ידעתי שזה פורום משפחתי...
חבר'ה, מה קורה לכם?משה
השתגעתם לגמרי.
מה אתם חושבים לעצמכם? שזה הפיתרון לבעיה? שזה מה שיפתור את כל הבעיות שלכם?

קצרה בינתי.
לא את כל. אך זה יכול להועיל לבעיה אחת...עמישב
דווקא אני בעד ...איתי'ה
לק"י.

זה יכול להיות ממש נחמד פורומים סגורים לבנות ולבנים...
שי'הי'ה אפשר לדבר חופשי על נושאים שלא מתאימים במעורב... וכן לצחוק יותר...

משה.. למה לא?
במקום או בנוסף?צחקן
ב"ה
בנוסף - אני בעד.
בנוסף.. ברור....איתי'ה
לק"י.

כדי שאם יש דברים כללי'ים לכולם.. אז זה י'הי'ה פה.
אני לא אוהבתתפוזה 1
בס"ד

שאנשים לא מסכימים עם אחרים ובטוחים שהדיעה שלהם צודקת ושוחכים
שכמו שהפרצופים של אנשים שונים ככה גם הדיעות שלהם (זה לא אני המצאתי..) ואומרים שהם חולים.. תתאזנו.. לא בוגרים.. אהמ.. אז זה לא דעתכם אבל בקשה תכבדו גם את הדעות השונות. הייתי חייבת לכתוב את זה.
אוייי אנשים אתם מזה מגזימיםם!! תרגעוו מי שישמעע!![:HoDi
אפסס צריך להיזהרעמישב
בס"ד לק"י

ודאי לי שלא לזה התכוונת, אך פורומים כאלו, יכולים לגרור לרכילויות (טובות או לא) מאחורי הגב, של אחד על השני וכדו'.

שוב, לא חייבים פורום נפרד, אם אנשים יתפסו עצמם בידיים, ויחליטו שהם לא מתקשקשים נקודה. ועוד אחת. ואפשר גם שתיים.. ושלוש... קיצר הבנתם....
סליחה אבל תעשו לי טובה!!פז
מי שחושב שזה לא בשבילוו אז שלום!!!

אני מבינה בדיוק מה הולך פה יש דברים שבאמתת צריך לשים לההם סוף ומי שמנהל את הפורום הזה יקבע!!
אבלל דיי להגזיםם וכל דבר שני לסגור או כל אחד בא ופותחח פה כתיבת הודעה חדשה שהפורום לא צנוע!!!

כולנו קרובי משפחה!!!!רננוש!
בס"ד
זה פרום משפחתי של משפחת עם ישרא-ל!!!!
[בתקו'וה שבאמת כולכם יהודים....]
מזה השטיות האלה פורום רק לבנים או רק לבנות?? אנחנו מספיק בוגרים וחוץ מזה לא יזיק אם יצא מכאן איזה זוג אחד...=] [מי רוצה להיות הראשונ/ה???] אומנאם לא בגיל הזה אבל בגיל מאוחר מידי אפשר בהחלט... וכל הצדיקים האלה ששומרים ראי'ה מה תעשו שתתחתנו תלכו לשידוך????
אממ רננה...חב"דניקית
"אנחנו מספיק בוגרים וחוץ מזה לא יזיק אם יצא מכאן איזה זוג אחד...=] "
מהתגובה שלך לא כל כך הבנתי ש"אנחנו מספיק בוגרים"
ומה?המטרה שלך מהפורומים פה למצוא את הזיווג שלך?!בטוחה שזה הדרך?לכי לצ'טים..יש אתרים שמיועדים לכך..פורום זה לא אתר הכרויות!
זה היה בצחוק!!!רננוש!
ואנחנו בוגרים מספיק כדי לדעת את הגבולות.....
יש אנשים שכןעמישב
בס"ד לק"י

אבל שמעתי מחברים שלי סיפורים (על הפורום) שיצאו מהפורום, ואנשים פה (לא כולם, לפחות) לא מספיק בוגרים.

זה ניכר מאוד מכל מיני חוחות ואיתלולות שמסתובבים פה בין אנשים חדשים לבקרים.

ושוב, אני כתבתי בהתחלה, שבסה"כ אני מזמין את כולנו, ואני בכלל, לתפוס את עצמנו בידיים ולהפסיק להריץ דחקות אחד עם השני (בנים-בנות). זה כל הסיפור.

ואם זה לא הולך, יש על מה לחשוב לפתוח פורום נפרד לגמרי (אפשר גם בלעדי זה, אך זה לא צורך עד כדי כך גדול).

בוא נאמר שאחת הדרכים הטובות לפיתרון, זה פשוט שאנשים מוכרים (חוץ מהמנהלים) יכנסו בכינויים שאינם מוכרים, וישתדלו לשמור על חיסיון, ואז זה הרבה יותר קל (מתוך ניסיון... [לא שהייתי מוכר, אך כרגע, ככל הידוע לי, רק מישהו אחד בפורום מכיר אותי]).
נו, למה אתם מחכים?!מאחורי הקו
שכל ישר לא הזיק אף פעםמשה
וזה נכון לגבי הרבה תופעות שנפוצות במקומות אחרים (ולא פה)

שכל ישר למשל - לא להיכנס לצ'ט. זה מקום רדוד וחסר תועלת ממשית.
יש כבר זוג שיצא מכאן[:HoDi
לפחות שאני יודעת עליו... ומנהסתם יש עוד
ברור מה לא?? חח עבדו אליך את יודעת כמה מסוכן זה???רננוש!
קטע אמיתי....רננוש!
הנסיכה שנשארה בחיים – סיפור אמיתי....
(השמות ושם ביה"ס הוחלפו לשמירה על צנעת הפרט)

אחרי שזרקה את הספרים על הספה, היא החליטה לחטוף משהו טעים לאכול ולהתחבר לאינטרנט. היא התחברה תחת שמה ברשת הנסיכה213.

היא בדקה את רשימת החברים וראתה שדוד123 מחובר ושלחה לו הודעה מהירה.

הנסיכה213:

שלום. אני שמחה שאתה מחובר! אני חושבת שמישהו עקב אחרי הביתה היום. זה היה ממש מוזר!

דוד123:

את צופה יותר מדי בטלוויזיה. למה שמישהו יעקוב אחרייך? את לא גרה בשכונה בטוחה?

הנסיכה213:

ברור שכן. אני מנחשת שדמיינתי כי לא ראיתי אף אחד כשהסתכלתי.

דוד123:

אלא אם כן נתת את השם שלך למישהו באינטרנט. לא עשית את זה, נכון?

הנסיכה213:

ברור שלא. אני כאילו לא סתומה?!

דוד 123:

היה לכם כדורסל היום אחרי ביצפר?

הנסיכה 213:

כן וניצחנו!!

דוד 123:

איזה כיף! מה את היית?

הנסיכה 213:

אני שיחקתי את הרכז. המדים שלהם כ"כ מכוערים! הם נראו כמו דבורים.

דוד123:

מה שם הקבוצה שלך?

הנסיכה213:

אנחנו החתולים השוויצרים. על המדים שלנו מצוירים נמרים. הם ממש מגניבים.

דוד123:

קלעת משהו?

הנסיכה213:

לא. אני ישבתי על הספסל. אני צריכה ללכת. אני צריכה לסיים ש.ב. לפני שההורים שלי חוזרים. אני לא רוצה שהם יכעסו עלי. ביי.

דוד123:

נדבר אח"כ. ביי.

בינתיים... דוד 123 נכנס לרשימת המשתמשים והתחיל לחפש את הדיוקן שלה. כשהוא עלה הוא הדגיש אותו והדפיס. הוא הוציא עט והתחיל לרשום מה הוא יודע על הנסיכה213 עד עכשיו.

שמה: מיכל

יום הולדת: השלישי ליוני 1994

מדינה: ישראל.

תחביבים: כדורסל, שרה במקהלה, החלקה על הקרח וקניון.

בנוסף למידע הזה, הוא ידע שהיא גרה בחולון בגלל שהיא ממש היום סיפרה לו. הוא ידע שהיא נשארת לבד עד 6:30 בערב כל יום עד שהוריה חוזרים מהעבודה. הוא ידע שהיא משחקת כדורסל כל יום חמישי אחה"צ בנבחרת הבית-ספרית, והנבחרת נקראה בשם החתולים השווצרים. המספר האהוב עליה 7 הודפס על החליפה שלה. הוא ידע שהיא בכיתה ח' בתיכון ע"ש הרצל.

היא ספרה לו את כל זה בשיחות שהיו להם באינטרנט. עכשיו היה לו מספיק מידע כדי למצוא אותה.

מיכל לא ספרה להורים שלה על התקרית שקרתה לה בדרך חזרה מהמגרש באותו יום. היא לא רצתה שהם יעשו סקנדל וימנעו ממנה לחזור לבד הביתה מהמשחקים. הורים תמיד מגיבים בצורה מוגזמת. ושלה היו הכי נוראים. זה גרם לה לחלום שהיא לא הייתה בת יחידה. אולי אם היו לה אחים ואחיות, ההורים שלה לא היו מגוננים מדי.

ביום חמישי, מיכל שכחה מהמעקב אחריה.

המשחק היה בשיא הפעילות כשהיא הרגישה שמישהו בוהה בה. באותו רגע הזיכרון הזה חזר אליה. היא העיפה מבט ממקום מושבה בספסל וראתה גבר מביט בה בהתעניינות. הוא נשען על הגדר וחייך כשהסתכלה עליו. הוא לא נראה מפחיד והיא מהר מאוד שכחה את הפחד הפתאומי שהרגישה.

אחרי המשחק, הוא נשען על הגדר כשהיא דיברה עם המאמן. היא שמה לב שחייך שוב כשהיא עברה לידו. הוא הנהן והיא חייכה חזרה. הוא ראה את השם שלה על החולצה מאחור וידע שמצא אותה.

בשקט, הוא הלך במרחק בטוח מאחוריה. הם עברו רק כמה רחובות עד הבית של מיכל. וכשראה איפה היא גרה הוא חזר מהר למגרש למכונית שלו. עכשיו צריך לחכות. הוא החליט לאכול משהו לפני שיגיע הזמן לחזור לבית של מיכל. הוא נסע לחנות מזון מהיר וישב שם עד שהגיע הזמן לעשות את הצעד הבא.

מאוחר יותר אותו יום מיכל הייתה בחדרה כשהיא שמעה קולות בוקעים מהסלון.

"מיכל, בואי רגע" אמר אביה. הוא נשמע כועס והיא לא הבינה למה. היא נכנסה לחדר וראתה את האיש מהמגרש יושב על הספה.

"שבי" אביה פתח ואמר "האיש הזה סיפר לנו משהו מאד מעניין עליך".

מיכל התפלאה. איך הוא יכול לספר להורים שלה משהו? היא לא ראתה אותו לפני כן אף פעם.

"את יודעת מי אני, מיכל?" שאל האיש.

"לא" ענתה מיכל.

אני קצין משטרה ואני מתכתב אתך באינטרנט. דוד123. אומר לך משהו?

מיכל הייתה מזועזעת. "זה לא יכול להיות! דוד הוא בגילי! הוא בן 14 ! והוא גר באילת!

הזר חייך "אני יודע שסיפרתי לך את כל זה, אבל זה לא נכון. את רואה, מיכל, יש אנשים ברשת שמעמידים פנים שהם ילדים. אני הייתי אחד מהם. אבל לעומת האחרים שעושים זאת על מנת לפגוע בילדים ולהזיק להם, אני שייך לקבוצה של הורים שעושים זאת כדי להגן מפני טורפים. אני באתי לפה כדי ללמד אותך כמה זה מסוכן לדבר עם אנשים ברשת. את סיפרת לי מספיק עלייך כך שיהיה לי קל למצוא אותך. את סיפרת לי באיזה בית ספר את לומדת, את השם שלך! את קבוצת הכדורסל שלך, והתפקיד אותו את משחקת. המספר והשם על המדים שלך רק אימתו שמצאתי אותך.

מיכל הייתה המומה "זאת אומרת שאתה לא גר באילת?" הוא צחק

"לא, אני גר בתל אביב. זה גרם לך להרגיש בטוחה זה שאני גר רחוק, לא?!"

היא הנהנה.

"פעם הבת של חבר שלי הייתה כמוך. רק שלה לא היה כל כך הרבה מזל כמו שלך יש. הבנאדם מצא אותה ורצח אותה כשהיא הייתה בבית לבד. ילדים חונכו לא לספר לאף אחד כשהם לבד, אבל הם עושים את זה כל הזמן ברשת. האנשים הלא נכונים גורמים לך להוציא מידע קצת פה, קצת שם ברשת. לפני ששמים לב, סיפרת להם מספיק כדי שימצאו אותך אפילו בלי להיות מודעת לכך שסיפרת.

אני מקווה שלמדת לקח ממה שקרה ולא תעשי זאת שוב.

תספרי לאחרים על זה כדי שגם הם יהיו בטוחים"

"אני מבטיחה"

באותו ערב, מיכל והוריה עשו חגיגה משפחתית על כך שמיכל ניצלה ממה שיכול היה להיות מקרה טראגי.

הסיפור מבוסס על מקרה אמיתי.

בבקשה העבירו מקרה זה לכל מי שאתם מכירים, כדי להציל את הקורבן הבא שהרשת כבר התחילה להתרקם סביבו...
קטע יפה...עמיצור(ית)=]
שום עבדו עלי ושום נעליים.. נשמה אני מכירה אישכהו[:HoDi
ת'זוג הזה.. את לא מאמינה? זבש"ך
מזתומרת יצאו? נשואים או חברים?מיטל
גם וגם...אני מכירה זוג חברים אבל מאאד רציני..[:HoDi
שנפגשים והכל?מיטל
הם כאלו עדין נמצאים בפורום????רננוש!
כעע שנפגשים והכל.. ולאדעת אם הם נמצאים..[:HoDi
נראלי שכע.. למה הלחץ?
מהזאתמרת מה הלחץybs
זה מסוכן לדבר עם אנשים שלא מכירים ;)
אווו תראו מי מדבר... זה היה פרצוף[:HoDi
קורץ אני מקווה[אני לא רואה טוב]
כן זה היה (זה עדיין...) קורץ.....ybs
אני יודע על שלושה.צחקן
ב"ה
אז-מה?

מה הקטע להגיד?
אנשים!!ארטיק
לי זה באמת מפריע שהפורום מעורב...לדעתי זה גורם לכלמיני בעיות.....
דווקא בגלל שהפורום מעורב אני מנסה שלא ליכתוב פה.... וחצמזה ..מצטערת..אבל כל מי שאומר שאנחנו "מספיק בוגרים" אז רק שידעו שאסור להעמיד את עצמך בתוך ניסיון!!!!! ומה? ניראה לכם שרבנים לא מספיק בוגרים????? ברור שהם מספיק בוגרים..הם פשוט הולכים לפי מה שכתוב בתורה !! ובתורה כתוב שאסור לבנאדם להעמיד את עצמו בניסיון!!!
וחצמזה גם אם אנחנו יודעים שיש גבולות וגם אם אנחנו מספיק בוגרים...מזה יזיק פורום ניפרד???? ואם זה כ"כ מזיק אז שיהיה בניפרד!! (למרות שבעצם גם אם יעשו פורום ניפרד ..עדיין יהיו בנים שיכנסו לזה של הבנות ובנות שיכנסו לזה של הבנים....)
דעתי בנושאמשמו
אני אישית לא רואה בכל העניין הזה דבר כזה חמור......-
רוב האנשים פה לא מכירים אחד את השני, וגם לא רואים אחד את השני...
אז לא נראה לי שזה כזה נורא.....
אז מה הבעי'ה? תעשו ניסיון ונראה..מאחורי הקו
(אפשר להפוך את לפני תיכון לפורום בנות (לא צריך) ואת בראש צעיר לפורום בנים (תרגעו! רק לכמה ימים) ונראה כבר.. הלא כן!?)
יש לך אחלה הומור...עמישב
בס"ד לק"י

מכירים גם מכירים.
וחוץ מזה, תמיד אפשר להכיר אנשים חדשים...
וגם בלי להכיר, זה בעייתי שבן אדם מרגיל עצמו להתבדח ולפטפט עם ווייבערס (נשים ביידיש) כל היום.
טוב לא יודע ...יכול להיות שאתה צודקמשמו
אפשר פשוט לכתוב בחוקים שזה לא פורום רדוד לצחוקיםיעל =)
בין בנים ובנות אלא שהפורום נועד בשביל לדון דיון עניני ולהתווכח על דברים חשובים (בדרך של כבוד כמובן)...
לדעתי זה לא טוב לעשות פורום נפרד מהסיבה שאפשר ללמוד מכל אדם, בין אם הוא זכר ובין אם היא נקבה, הרבה דברים וכדאי לשמוע את הדעות של כולם ויכול להיות שאם י'הי'ה פורום של בנים ופורום של בנות יחסרו חלק מן הדעות, אבל אם נראה שהמצב ממשיך להיות מצב של צחוקים בין בנים לבנות נצטרך להפסיק את זה ולפתוח פורומים נפרדים כדי שלא נעבור על חוקי התורה...
החוקים-צחקןאחרונה
ב"ה
לא באמת מישהו שם עליהם, גם אם אוכפים.
מה הקשר?[:HoDi
שאלו אם יצאו מיפה זוגות אז עניתי.. יש בעיה?
צודק! והדיון שהתפתח בעקבות הדברים רק מוכיח..נוער חומש
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך