פורום פורום מדריכים(-:
בהנהלת: idobp
מכתב פתיחה
יאללה תתחילו להריץ פעולות סיכום! עזרא - ארכיון
חבר שלי שם לחניכים שלועזרא - ארכיון
מלא במבות וכשהם גמרו מליון חבילות הוא שם להם עוד ככה סטוקים וכשבסוף הם שכבו ותפסו ת'גב אז הוא עושה להם- נמאס לכם?? כולם- כן!!!!! אז הוא קם- גם לי נמאס!!!! והלך...........
נכון שענק!!!!!!??????????
נכון שענק!!!!!!??????????
המשדית שלי גם עשתה את זה.. אהמ..היו קצת שלקחו את זעזרא - ארכיון
זה קשה למרות שזה ברור שזה היה בצחוק...
אנחנו עכושים פעולה של סגירת מעגל..
וצופרים א. עשינו להם סווטרטים עם גלופה מהמממת!!!
קנינו לכל אחת דג זהג וכתבנו אין מילים איך לסכם תשנתים האלו ואז לכל אחד משו אישי..
ואז הכנו עוד צופר עם הקטע אם הי יכולים להביא לכם מתנה הינו מביאים לכם לראות את עצמכם כפי שאנשים אחרים רואים אתכם..או איך שזה הולך ואז בצד השני מראה...
ואז אנחנו עושים להם גם ארחות ערב!! ואני מקווה שיהיה טוב!
אנחנו עכושים פעולה של סגירת מעגל..
וצופרים א. עשינו להם סווטרטים עם גלופה מהמממת!!!
קנינו לכל אחת דג זהג וכתבנו אין מילים איך לסכם תשנתים האלו ואז לכל אחד משו אישי..
ואז הכנו עוד צופר עם הקטע אם הי יכולים להביא לכם מתנה הינו מביאים לכם לראות את עצמכם כפי שאנשים אחרים רואים אתכם..או איך שזה הולך ואז בצד השני מראה...
ואז אנחנו עושים להם גם ארחות ערב!! ואני מקווה שיהיה טוב!
ממש אהבתי ת'קטע של הבמבה..חח...עזרא - ארכיון
בסוף עשינו בצד השני תמונה של כל אחת..עזרא - ארכיון
חחח...ווואי ענק הקטע עם הבמבה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
זה חמוד,אבל נראלי חניכים קטנים לא יבינועזרא - ארכיון
תקטע ויקחו את זה קשה..
טלי - מי לקחה את זה קשה?? אפאחת!!!עזרא - ארכיון
אולי הם עשו כאילו הם לקחו את זה קשה כי אצלי הן ממש צחקו.
אחרי זה היו בנות שכן..הם באו וספרו לנו..אבל כמובןעזרא - ארכיון
לא כולם בתיה..היו כמה שנעלבבו וחשבו שאמרת את זה ברציניות..
זה ממש תלוי על איזה גיל אתם מדברים..עזרא - ארכיון
נגיד אני הדרכתי גדולות ובפעולת עזיבה שלי היה לי ממש חשוב לדבר כזה ממש ולהשתדל להגיד כל מה שאי-פעם רציתי..וכתבתי להן מכתב כזה לכל הקבוצה והקראתי בפעולה ואז גם דיברתי..כאילו אני ממש אוהבת שמדברים כזה תכלס ולא במלא מתודות כאלה!
וגם עשיתי כזה לכל אחת דף עם השם שלה ומעבירים בין כולם וכל אחת כותבת משו טוב על חברה שלה..ככה שיוצא שכולן כותבות לכולן..ואז יש כזה סיפור ממש יפה שקשור לזה! על כמה שמילה אחת טובה וקטנה יכולה לעשות לבנאדם טוב..ושצריך לפרגן ממש ולעזור..וכו' וכו' וכו'..מכאן אתם זורמים..!
וגם עשיתי כזה לכל אחת דף עם השם שלה ומעבירים בין כולם וכל אחת כותבת משו טוב על חברה שלה..ככה שיוצא שכולן כותבות לכולן..ואז יש כזה סיפור ממש יפה שקשור לזה! על כמה שמילה אחת טובה וקטנה יכולה לעשות לבנאדם טוב..ושצריך לפרגן ממש ולעזור..וכו' וכו' וכו'..מכאן אתם זורמים..!
יש למישו אולי פעולות גם לחניכות קטנות?עזרא - ארכיון
ז\הו אני עזבתי..איזה עצוב!עזרא - ארכיון
מה עשית בפעולה?עזרא - ארכיון
חחחחחחחחחח יפה יפה הקטע עם הבמבה..עזרא - ארכיון
אוי מגניב

חניכים כולים לקחת את זה לא נכון בכלל..עזרא - ארכיון
אני נגד....
חוץ מהקטע עם הבמבה. יש לכם עוד רעיונות??עזרא - ארכיון
חח התלהבתי על הקטע של הבמבה.. =]עזרא - ארכיון
מוזר קצת..! לא התלהבתי..עזרא - ארכיון
יש פעולה ממש מדהימה לפני הפעולת סיכום..
משהו עם הספר מתקן החלומות! פשוט מדהים!
אני בעז"הי אשתדל להעלות אתזה בזמן הקרוב..
לדעתי בפעולת סיכום בדר"כ מעבירים על המסר שאת הכי רוצה שישאר אצליהם..אבל ברור שמוסיפים על כל מה שעברתם ביחד..תשלבו!
יש פעולה ממש חמודה שחברה שלי עשתה- עושים להם סוף הדרך כזה ובכל תחנה מביאים להם מצרכים לאוכל <פסטה, עגבניות, שוקולד, שלא יהיה קשר בין המצרכים>
ובסוף אומרים להם שהם צריכות להחליט בעצמם איזה אוכל לעשות אם זה..
המסר זה בעצם שכל ההדרכה הזאת אתם נתתם להם כלים איך לעזור לעצמם והתפקיד שלהם זה שכל אחת וכל הקבוצה ביחד יקחו את הכלים שמתאימים להם ויבנו עם זה את עצמם\את הקבוצה.
ב"הצלחה!
משהו עם הספר מתקן החלומות! פשוט מדהים!
אני בעז"הי אשתדל להעלות אתזה בזמן הקרוב..
לדעתי בפעולת סיכום בדר"כ מעבירים על המסר שאת הכי רוצה שישאר אצליהם..אבל ברור שמוסיפים על כל מה שעברתם ביחד..תשלבו!
יש פעולה ממש חמודה שחברה שלי עשתה- עושים להם סוף הדרך כזה ובכל תחנה מביאים להם מצרכים לאוכל <פסטה, עגבניות, שוקולד, שלא יהיה קשר בין המצרכים>
ובסוף אומרים להם שהם צריכות להחליט בעצמם איזה אוכל לעשות אם זה..
המסר זה בעצם שכל ההדרכה הזאת אתם נתתם להם כלים איך לעזור לעצמם והתפקיד שלהם זה שכל אחת וכל הקבוצה ביחד יקחו את הכלים שמתאימים להם ויבנו עם זה את עצמם\את הקבוצה.
ב"הצלחה!
למישהו באמת יש עוד רעיונות לפעולות סיכום?עזרא - ארכיוןאחרונה
פעולה ממש. לא חסרים צ'ופרים..!!
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים
משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..