מי שיש לו עוד מוזמן להוסיף....
בבקשה לא לחזור כמה פעמים על אותו אחד...
תודה ובהצלחה לכל המדריכים החדשים (ואני ביניהם)=)................
המשך שבוע מקסים=]
מי שיש לו עוד מוזמן להוסיף....
בבקשה לא לחזור כמה פעמים על אותו אחד...
תודה ובהצלחה לכל המדריכים החדשים (ואני ביניהם)=)................
המשך שבוע מקסים=]

1. יש חתיכה של פאזל שמחורר בקצה עם טבעת של מחזיק מפתחות
וכתוב על זה: "העולם הוא כמו פאזל. יש חלקים גדולים ויש קטנים, יש מרובעים ויש עגולים,יש צבעוניים ויש סתם חלקים. כל חלק לעצמו מיוחד, אך רק ביחד יוצרים תמונה שלמה..."
והן צבעו את זה יפה, ועל כל אחד היה כתוב את הקטע וגם השם של הבת ובצד השני זה היה חלק מפאזל ששכחתי מה היה כתוב עליו
נראלי העולים אמפריה או אנלא יודעת מה
2. קופסת הגפרורים צבועה שיש עליה את השם שלך
עם הצ'ופר בפניים : אם קורה לי פתאום, שאני נכנסת להדרכה,לקבוצה, ואני חדשה,אני נורא פוחדת בהתחלה,שהם יהיו גועלייים, יחשבו שאני מרובעת,ושאני מרשעת,ושהפעולות שלי משעממות, והם ימסכנו אותי, וישברו אותי, וירחיקו אותי, כבר בהתחלה אני מתמלאת, במלא שאיפות ענקיות,לעשות ולשפר ולהפתיע, ואני זורקת את כל החששות לפח, ויודעת ש..., ביחד יהיה לנו, כיף!ממש ממש, אוהבות..."
והן עשו את זה בריבועים שמקפלים כמו אקורדיון בתוך קופסת הגפרורים (כל המילים בין פסיק לפסיק היו בריבוע אחד)) ותוסיפי ציורים מתאימים..
"גדולים החולמים..."
וזה על דף קשיח יפה עם בריסטולים יפים עליו, וזכוכית מעל תופסן כזה...
עוד הצעות שונות, שיכולות להיות חלק מהפעולה:
• לראות את הסרט "ים של חברים"
• לחלק 2 צבעים של פלסטלינה- כל אחת צריכה לצור מזה משהוא- הקבוצה צבע אחד, אני צבע אחר- נוכל להיות בהמון צורות, צבעים, נוכל להיות מחוברות ביחד, מעורבבות, ואולי אפילו נפרדות- הכל תלוי בנו.
• אותו דבר כמו כדורי שוקולד, רק להביא מצרכים של מנגל...
נקניקיות,פחם, מנגל, המבורגרים, צלחות,וכו'
אני אישית עשיתי עם קצפת.. הכנו עוגה והם ציפו את העוגה וכל אחת אמרה מה היא מצפה מהקבוצה,מדריכות וכ'ו
מומלץ מאוד לעשות עם דברים למנגל.. אם את צריכה משחקים לזה יש את: להדביק פתקים על התקרה (ריקים) ופתק אחד שיהיה כתוב בו "בואו לקחת מהמדריכה את מצרך הבא.."
לשים פול (אבל באמת פול) בלונים בחדר ורק באחד יש פתק (שימי בכולם פתקים ריקים) וככה הלאה..
בתוך קוביית קרח ענקית... והן צריכות להמיס את זה איכשהו בלי מים..
• משחק הכרות- לעולם לא- כל אחת צריכה להגיד משהוא שלעולם לא עשתה, וכל מי שכן עשתה את הדבר הזה צריכה להוריד אצבע- המטרה היא להשאר עם כמה שיותר אצבעות.
• לפזר המוןןן חפצים בחדר, כל אחת צריכה לקשר חפץ מסויים לבת בקבוצה.
• מחלקים לכל אחת פתק ובו כתוב כל מיני שאלות-" על מי אני הכי יכולה לסמוך?" "מי קורעת אותי מצחוק?" מי אחראית? בוגרת? שקטה? וכו'- כל אחת בתורה אומרת רק את התשובה- את השם של הבת מהקבוצה- ובסיבוב השני צריכה לומר מה היתה השאלה.
• לתת לכל אחת 7 שאלות, לבחור כמה באופן אקראי, וצריך לנחש מי זאת. <עשיתי את זה בפעולה שלי, והם כ"כ התלהבו, שהן די הכריחו אותי לקרוא את השאלונים של כולן...>
שאלון לדוגמא:
שאלון
1. שם:
משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..