ינון אילה שלום...!
מה אתם אומרים?! (דרך אגב..שלום זה על שם אבא של יגאל אמיר..)
ינון אילה שלום...!
מה אתם אומרים?! (דרך אגב..שלום זה על שם אבא של יגאל אמיר..)
עכשיו כשאני כבר פלילי חמוש.....
רבין והסיפור המלא ;
מהמחסנית של האקדח נפלטו 3 כדורים,רק שניים מהם נמצאו בגופה.
(כולל החורים בחולצה)
הצילומים של הירי הזה נראים כמו תמונה של תאילנדי אוכל פודינג.
(או ערבי שלא מצולק וכן שאר דברים לא הגיוניים)
ב־4 בנובמבר 1995, אור לי"ב בחשוון ה'תשנ"ו בסביבות שעה 21:45, בתום עצרת תמיכה בהסכמי השלום בכיכר מלכי ישראל בתל אביב, בעת שצעד לעבר מכוניתו, נורו 3 יריות לעברו של רבין. הוא הובהל למרכז הרפואי תל אביב, שם מת כעבור 40 דקות מפצעיו. הרוצח,(עלאק) יגאל עמיר, סטודנט דתי בעל השקפה ימנית קיצונית, סבר שהסכמי אוסלו הם סכנה קיומית למדינת ישראל. יגאל קיווה שרצח רבין ימנע את מימוש ההסכמים. יגאל נידון למאסר עולם ועוד שש שנים (במצטבר) לאחר שהורשע ברצח ובפציעת מאבטחו של רבין. בנוסף, הורשע יחד עם אחיו חגי ודרור עדני בקשירת קשר ונידון לעוד 5 שנים (לאחר ערעור המדינה הוחמר העונש ל-8 שנים).(יש עוד כמה אבל אם אני רוצה להיות חיימיקו עם נשמה בתוכי אני אעצור פה)
לאחר מותו קבעה ממשלת ישראל את י"ב בחשון כ-יום הזיכרון ליצחק רבין. מקומות ומוסדות שונים אימצו את שמו - היישוב צור יצחק, בית החולים מרכז רפואי רבין, כיכר רבין, מחלף רבין, מרכז יצחק רבין לחקר ישראל, ואף דרך יצחק רבין. בסיס הקריה בתל אביב, נקרא גם הוא על שמו - מחנה רבין.
פשוט
כ"כ לבד לי
וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו
לא משנה מה,
כל העולם סוגר עליי
לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,
של הראשי..
הוא לא מהמוסתרים.
יחסית....
ורואה את ההקפצות שלך

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?
אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"
כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים
כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות
כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות
לנשום
נצח של רגעים ששורפים מבפנים
אבל, זה יעבור
האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש
יואו!
ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…
אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,