אשמח אם תעזרו לי-עזרא - ארכיון

אני צכה כמה שיותר מהר קטע, סיפור וכו...

על להעריך את מה שיש, לדעת שלא הכל מובן מאילו...

הודיה לקב"ה... משהו מסגנון...

תודה...

מישהו???עזרא - ארכיון
אני חייבת שתעזרו לי בבקשה מהר!!!!
זה משהו שמצאתי באינטרנט...מקווה שזה יעזור..עזרא - ארכיוןאחרונה

אתה פותח את העיניים בבוקר, כמה צריך להודות לבורא עולם. הרי יש אנשים שלא רואים, ויש אנשים שרואים רק בעין אחת,

ואתה רואה בשני העיניים ברור ולא מטושטש, אתה רואה את העולם בצבעוני ולא בשחור לבן כמו בעלי חיים, אין לך דלקת בעיניים,

השריר של העין שלך לא קופץ אלא הכל נורמלי, ואם אתה רואה טוב בלי משקפיים ועדשות מגע אז בכלל אתה צריך להיות מאושר.

אתה קם מהמיטה, אתה מצליח לעמוד וללכת. יש אנשים בכיסא גלגלים שהחלום שלהם זה לקום ולעמוד, ולא רק שאתה עומד אלא גם לא נופל,

יש אנשים שחולים במחלת הנפילה, יש כאלו שיש להם סחרחורות והראש שלהם מתפוצץ מכאבי ראש כך שלא מצליחים לעמוד יציב,

ויש כאלו שחסר להם רגל, ויש זקנים או חולים במחלת ניוון שרירים שלא מסוגלים לקום בלי עזרה חיצונית, ואתה קם ועומד,

אוי כמה אתה צריך להיות מאושר.

אחר כך אתה שומע את צפצוף הציפורים, אוי איזה מוסיקה יפה. יש כאלו חרשים שהיו מוכנים לשלם הרבה כדי לשמוע רגע אחד,

יש אייך נשמע שקט, ואתה שומע באופן צלול וברור, אוי כמה אתה צריך להיות מאושר.

אתה הולך לשירותים. אין לך עצירות, אין לך שלשול, אין לך דלקת בשתן, אין לך טחורים, אם רק היית יודע מה עובר בגוף שלך בתהליך הזה היית

רץ להודות לבורא עולם ולספר לכולם שהכל עבר בשלום.

אתה פותח את הברז לשטוף פנים ולנטול ידיים, אתה מצליח לפתוח את הברז עם היד. יש כאלו שאין להם יד, יש כאלו שנולדו רק עם ארבע אצבעות,

יש כאלו שיש להם גבס ביד, יש כאלו שיש להם ניוון שרירים ולא מצליחים אפילו לפתוח את היד, יש כאלו שנחתכה להם אצבע אחת,

ואתה יש לך חמש אצבעות והכל תקין, אוי כמה שאתה צריך להיות מאושר, ובכלל פעם היית צריך ללכת לבאר לשאוב מים כדי לשטוף פנים, והנה יש לך הכל בבית.

אחרי שאתה מתפלל תפילת שחרית כדי להודות לבורא עולם על כל הטובות האלו ועל זה שזכית להיוולד יהודי מתוך מליארדים של בני אדם,

אתה אוכל ארוחת בוקר. יש אנשים חולי סרטן שאין להם תיאבון וכשהם אוכלים הם מייד מקיאים, יש נשים שחולות באנורקסיה

ולא מסוגלים להסתכל על אוכל, יש אנשים חולי סוכר שלא יכולים לאכול ולשתות מה שבא להם, יש זקנים שאין להם שיניים,

יש אנשים שחסר להם שיניים, יש אנשים שכואב להם השיניים וקשה להם לאכול, יש ילדים באפריקה שלא אכלו כבר חמש ימים והבטן שלהם נפוחה מרעב

, יש כאלו שיש להם טעם מלוח על הלשון כל הזמן, יש אנשים שאוכלים ולא שבעים, יש אנשים שאוכלים ולא מרגישים טעם של האוכל,

ואצלך הכל בסדר, אוי בן אדם כמה אתה צריך להיות מאושר.

אחר כך אתה הולך לעבוד או ללמוד ואתה חוזר לבית. יש אנשים שנולדו מפגרים, אוטיסטים וכו.. והם נשארים כל החיים ברמה שכלית של גן חובה

, יש אלפי מובטלים שאין להם עבודה, יש אנשים שהולכים לעשות בדיקות או ניתוח, יש שאין להם בכלל בית לחזור אליו,

יש אנשים שנפצעים בתאונות עבודה, תאונות דרכים, יש אנשים שמבלים כל היום בבית הכלא, ואצלך הכל נורמלי,

כמה אתה צריך להיות מאושר.

בלילה אתה הולך לישון. יש יתומים שאין להם בית לישון ובטח לא כרית נוחה לשים עליה את הראש, יש הומלסים חסרי בית,

יש אנשים שנאלצים לקחת כדורי שינה, יש אנשים שלא מצליחים להירדם, ואתה ברוך ה' יושן לך במיטה.

כמה אתה צריך להיות מאושר.

ובבוקר שוב בורא עולם מחזיר לך את הנשמה, ואתה נושם אוויר צח. יש אנשים שמחוברים למכשירי נשימה, יש אנשים שסובלים מאסטמה,

יש אנשים עם קשיי נשימה, יש כאלו שיש להם תחושת חנק בגרון, ואצלך הכל בסדר, הכל תקין. אז רק רגע,

למה אנחנו מתלוננים ועל מה?

הרי זה שהיה בשואה היה מת להתחלף עם הבעיות שלנו. לפיכך אחיי היקרים והאהובים,

דעו לכם שכל יום שאתם לא בבית חולים זה נס,

לפיכך טוב להודות לה' על כל נשימה

כאלו שלא שומעים טוב, יש כאלו שיש להם דלקת באוזן שמשפיעה עליהם לכל הגוף לרעה, יש כאלו שסובלים מצפצופים באוזניים ושכחו..

ולכן צריך להודות לה' על כל מה שיש לנו!! =)
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך