אם לימשהו יש קיטעי קישור...עזרא - ארכיון

אני אשמח אם הוא יכתוב אותם או יכתוב קישור,

זה דיי דחוף,

תודה.

וואו, יש הרבה.עזרא - ארכיון
* מישו עומד ומסתכל למעלה בלי לזוז. מגיע מישו אחר ושואל אותו :למה אתה לא זז? לא עונה. מסמן לו בידיים והוא לא עונה. האיש מצטרף אליו ועומד ומסתכל למעלה. מגיע עוד מיש ושואל את אותן שאלות,לא עונים לו והוא מצטרף. ככה באים מלא אנשים ששואלים וכשהם לא מקבלים תשובה הם מצטרפים.
ככה הם עומדים שעה עד שהראשון מוריד את הראש ואומר: זה בסדר, נפתח לי האף.

*ספל/נטלה נמצא על הרצפה. מישו נכנס עם מברשת שיניים, מצחצח ויורק לכוס. בא השני, עושה אותו דבר. ככה באים מא ואז האחרון שבא-
לוקח את הספל, מברך ושותה.
אפשרות שניה- לוקח ושופך על הקהל.
אפשרות שלישית- כולם יורקים לתוך הנטלה אבל הקהל לא רואה שהם יורקים לתוך כוס שנמצאת בנטלה ומסביב לכוס יש סוכריות. ואז, בלי שהקהל יראה, מוציאים את הכוס ושופכים על הקהל סוכריות.

*מישו נכנס לבמה כשהוא לועס מסטיק ואז הוא מדביק על הקיר. ואז מישו אחר בא והמסטיק נדבק אליו נראלי. לא זוכרת את ההמשך. בסוף אחרי שזה עובר אצל מלא אנשים מישו מדביק אותו חזרהלקיר. ואז הראשון נכנס עודפעם, מזהה את המסטיק שעל הקיר, לוקח ואוכל.

תחפש באשכולות משנה שעברה. בטוח תמצא. היה אשכול עם מלא קטעים.
שיפור...עזרא - ארכיון
לזה עם הסוכריות...

שניים עומדים של הבמה ואחד מסתכל על השני, הוא שואל אותו-על מי אתה מסתכל?! ושופך עליו כוס מים. אותו דבר עם קנקן מים, ואז באחרון באים לקדמת הקהל עם סיר ענק [של חדר אוכל] ומשחקים אותה שהוא כבד,הם שואלים את הקהל על מי אתם מסתכלים?! ושופכים את הסיר מלא הטופי... זה בדוק!!

עוד אחד... רואים נהג אוטובוס ואמא ששולחת את הבן שלה לקנות כרטיסייה,הבן מדבר קצת כמו אוטיסט... אז הוא מבקש מהנהג כרטיסיה והנהג מפוצץ אותו מכות,הוא חוזר הביתה בוכה ואמא שלו אומרת לו לחזור גם מחר ולבקש יותר יפה,ביום השני גם הנהג מפוצץ אותו וביום השלישי הוא מגיע עם האמא לנהג והיא שואלת "למה אתה מרביץ לו"? אז הוא עונה גם בקול של אוטיסט,הוא מחקה אותי...
אה...תמיד ריקוד מצחיק הולך...עזרא - ארכיון
את זה הידוע של האוטובוס והטישו..עזרא - ארכיון
עוד אחד- יש בריסטול, וכל פעם בא מישהוא, ומקשקש עליו, וחלק מהכתובות הם 'שחר ונעם= אהבה' אני אוהב את.. ועוד ציורים וכו'..
קיצור, עובר שם רב, מסתכל על הדף וכולו מזועזע, מסתובב ליד, וחושב בקדחתנות, כולו לחוץ, לא יודע מה לעשות, מזועזע..
יוצא ל2 שניות, חוזר, וכותב למעלה בס"ד ..

ממ.. יש את זה שהקב"ה יעני מתגלה לאדם שכל החיים שלו בערך מתפלל על ילדים, ואומר לו שהוא ייתן לו ילד, אבל מה, יש לו בעיה, 'מה הבעיה?' 'אין לו יד', 'אה, בקטנה! אני אוהב אותו כמו שהוא', ואז ה' <עאלק> אומר, 'י לו עוד בעיה, אין לו עין' ככה זה חוזר על עצמו, תמרחו כמה שבא לכם,
ואז בסוף הוא אומר, 'אבל יש לו עוד בעיה, הוא.. בת'.. ואז האדם אומר, נהה, עזוב לא צריך'..
<לשובינסטים שבנינו..>

יש את זה עם הספסל הדמיוני שכולם 'יושבים' עליו..

יש ה-מ-ו-ן !
עוד אחד..עזרא - ארכיוןאחרונה
3 אנשים מתפללים. אחד מהם מכוסה כולו בטלית ומזיז את כל הגוף שלו. השניים האחרים מסיימים להתפלל ומחכים לו פול זמן והוא עדיין לא גומר והם מסתכלים עליו כאילו מה קרה לו וזה.. למה לוקח לו כ"כ הרבה זמן.. ואז הם באים אליו מורידים לו את הטלית ורואים אותו עם אוזניות שומע מוזיקה.. זה ממש ממש טוב!!
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך