קישור לYOU TUBEאנונימי (פותח)

אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקליד ישירות מילת חיפוש בYOUTUBE בלי להיכנס לאתר. (כמו שמופיע לי, לדוגמא,  GOOGLE בסרגלי הכלים). ראיתי שיש את זה למישהו על המסך.

אני מניחה שצריך לעשות את זה דרך האתר של YOUTUBE אבל אני ממש לא משהו עם אנגלית.

מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

אני לא מכיר משהו בסגנון...משה
בעצם, ל-IE7 יש משהו...משה
אפשר בצורה כזאת...11111
זו שורת הכתובת של החיפוש
http://www.youtube.com/results?search_query=<keyword>&search=Search
יש להחליף את <keyword> במילת החיפוש הרצויה.
אם את משתמש בפיירפוקס הוסיפי סימנייה לכתובת:
http://www.youtube.com/results?search_query=%s&search=Search
ותני לה מילת מפתח למשל yt מאז שתשמרי תוכלי לכתוב בשורת הכתובת:
yt מילת חיפוש
וזה יחפש בYOUTUBE

אם את לא משתמשת בפיירפוקס אז תבדקי אם לא תרצי להחליף דפדפן ואם לא אז...
מאוד קל ליצור לכך חיפוש לבד בHTML פשוט מאוד...
למה לעבוד בצורות עקומותאריקל
הן בFF והן בIE, קיימת תיבת חיפוש בתוך הדפדפן.
אם תכנסו לyoutube ותלחצו על החץ שמאפשר לבחור איזה מנוע חיפוש, תראו שם אפשרות חדשה, להוסיף את youtube לרשימה של המנועי חיפוש של הדפדפן.
זה לא האתר היחיד שיש בו את זה.

למתכנתים שביננו - אפשר להסתכל על הקוד של האתר של youtube, יש שם תג meta שזה תפקידו.
איפה בYOUTUBEאנונימי (פותח)
יש את האפשרות לבחור מנוע חיפוש?
בIE 7 ובFF קיימת תיבת חיפוש בתוך הדפדפןאריקל
עליה אני מדבר - אחרי שאת/ה נכנס לyoutube תראה בתוך הרשימה של המנועי חיפוש של הדפדפן אפשרות להוסיף את של youtube
תודה אריקלאנונימי (פותח)
עשיתי את זה, ועכשיו יש לי את youtube בסרגל הכלים.
האם אפשרי שתהיה בסרגל הכלים תיבה כזו שאפשר להקליד ישירות בתוכה את מילת החיפוש? איך?
למה אני צריכה את זה, כי הספק שלנו זה רימון, שברמת ההגנה הקבועה חוסם את youtube, ואני יודעת שהם עובדים לפי דפים, ולכן אם ישירות נכנסים לדף שרימון לא חוסם, אז הדף ייפתח (דף הבית של youtube חסום).
אמנם אפשר לשנות כל פעם את רמת ההגנה, אבל בשביל לקצר תהליכים.....
תודה!
את לא מבינה מה שאני אומראריקל
באיזה דפדפן את משתמשת?
אם את משתמשת בIE 7 או בFF יש בתוך הדפדפן חיפוש, שבברירת מחדל הוא מחפש בgoogle או בlive (כמובן שFF בגוגל וIE בlive).
העניין, שאת יכולה לבחור באיזה אתר הקופסת חיפוש תחפש, ואם את נמצאת בתוך youtube, אז במקום שאת בוחרת באיזה אתר לחפש הוא מציע לך להוסיף את youtube לרשימה של המנועי חיפוש שהוא מאפשר לחפש בהם.

אפשר לשאול מה את עשית? כי אני לא ממש מבין מה... אולי הכנסת את הyoutube לרשימת המועדפים? לא ברור..
לא יודעת מה זה דפדפן IE7 או FFאנונימי (פותח)
ולא יודעת במה אני משתמשת! מתנצלת על הבורות.

מה שכן עשיתי, נכנסתי לאתר you tube ובתיבת החיפוש לחצתי על עכבר ימני ואז הופיע לי חלון עם שאלה אם אני רוצה להוסיף את youtube לאנשהוא, לחצתי אישור, וזה שם לי את youtube - לא במועדפים (מועדפים אני יודעת מה זה......) אלא במסך למעלה, איפה שכל הסרגלי כלים, איפה שכל הסמלים (רענן, חזור, סימניות וכו') אמנם זה לא הועיל אבל זה מה שיצא.
איך נראה האייקון שעליו את לוחצת?זוג+2
אם הוא כתום ומזכיר קצת שועל מסביב לכדור אז יש לך firefox-ff
אם יש לך את האות e עם טבעת בצבע כחול אז יש לך אקספלורר 6- IE6
אם יש לך את האות e עם טבעת בצבע זהב אז יש לך אקספלורר 7- IE7
אז יש לי IE-7אנונימי (פותח)
אז...אריקל
בצד שמאל (בעברית, אם באנגלית אז בצד ימין) למעלה יש קופסה לבנה שאת יכולה לכתוב בה וללחוץ enter, ואז זה יפתח לך חיפוש בlive search.
ליד הקופסה יש גם זכוכית מגדלת, וחץ לכיוון מטה שמאפשר לך לבחור באיזה מנוע חיפוש לחפש. עכשיו תמשיכי עם ההודעה הקודמת ששלחתי.

אם את לא מבינה - תשאלי
הפעם הבנתי, תודה!אנונימי (פותח)
מעולה.
ועכשיו, איך אני מסירה את הסמל של youtube שבניסיונותי הקודמים הדבקתי על סרגל הכלים של google?
אין לי מושג על מה בדיוק את מדברתאריקלאחרונה
תנסי לחיצה ימנית על הסמל, ואולי משם יצוץ הפיתרון
את יכולה להעלות צילום מסך, כדי שנבין בדיוק על מה את מדברת ואז אולי נוכל לעזור לך בצורה יותר מדוייקת.
האםנחלת

מישהו יודע:

1.  כדאי לעבור להוט מרימון? עושים עבודה טובה?

2.  נעלם לנו בקובץ של וורד  אפשרות של שחזור מסמכים. להיכן?

3. למישהו יש נסיון עם נטפרי? מאפשר נופים, מוסיקה נקייה, שיעורים, הרצאות וכו' לא דתיים (נקיים) או חוסם בלי פרופורציה?

4. לא הצלחנו להיכנס לשמירה אוטומטית בוורד (כרוך בתשלום). יש הבדל בינה לבין השמירה האוטומטית שלהם באחת  האפשרויות על הסרגל? 

כי לשמור כל דקה....שוכחים וכך נעלם חומר שעבדו עליו די הרבה זמן.

שולחת את השאלות הללו פעם שנייה, אולי לא לחצנו על שלח וגם הן....נעלמו!

תודה!

ככהמשה

1. שני שירותים שונים. כמה קריטי לך הסינון שלהם?

2. קובץ מקומי במחשב? אולי דרך עותקי צל (גוגל)

3. חוסם באופן קיצוני.

4. רפלקס ctrl+s.

תודה לך!נחלת

בס"ד

הוט חוסם כמו רימון או כמו נטפרי - איך שמבקשים.  ככה הבנתי. חשוב לנו מאוד הסינון.

אנו יודעים על האפשרות  קונטרול + S , אבל שכחנו כנראה לשמור לזמן קצר, ונעלמו שני סעיפים מהמסמך.

מבקשים שמירה אוטומטית, שלא יהיה צריך ללחוץ על הקונטרול הזה כל הזמן.

לא יודעת מה זה עותקי צל.

ניסיתי כל כך הרבה זמן לשחזר את הנעלמים, עם AI  מסביר מצויין, וזה לא הלך. למשל, נעלמה האפשרות: שחזור מסמכים.

כבר הייתי יכולה להדפיס את זה מחדש. וזה מה שאעשה כנראה. אין ברירה.

האם כדאי לשלם לגיבוי האוטומטי של וורד ולחסוך כאב ראש (ולב?)

תודהרבה!!

רק משו לגבי השמירהחיה.מושקא
יותקנו אותי אם אני טועה, נראלי שכשאת עובדת דרך Google docs במחשב (אונליין) גם אם האפשרויות שם יותר מצומצמות בדברים מסוימים כן יש שם פיצ'ר של שמירה אוטומטית כל מספר דקות. וזה לא עולה עוד כסף, אז במסמכים חשובים שאת דואגת לטקסט שלא יאבד אפשר לעבוד עליהם בדוקס לפחות בהתחלה ברמת הטקסט (וזה גם נשמר בענן) ואפשר להוריד מתי שרוצים גם ולהמשיך לערוך בתוכנה הרגילה וגם לא אונליין.
חמודהנחלת

זה נשמע לי כמו סינית

מה זה דוקס

מזה ענן

זה נשמע לי

משהו

מאוד לא מובן

אם מישהו בפורום

הזה כל כך בור

בכל הקשור

לשכפול או תימלול

זה כלומר זותי

אני

(במחילה מכבודי)

ענן זה של גשם

דוקס זה כמו בוקס

וווינדוס לבטח

זה משהו של דוס

הבו

לי קלף

כסת דיו

ונוצה

ואהיה (בחיי)

הכי מרוצה...

תודה!

😂😂חיה.מושקא

זה נפלא את מוכשרת ואני כל כך מבינה אותך, אבל יש דברים שאין מה לעשות חייבים להשתמש כדי לחיות בעולם המטורף הזה 😔

אני מה זה מצטערת שאין לי כוח עכשיו להסביר ואני גם חושבת שאני לא אעשה את זה טוב אז מקווה שמשה או חופר או מישהו יענו לך. אבללל אני אגיד לך בגדול ואם יש לך כוח תיכנסי ותיבדקי (ואם גם לא קיבלת תשובה עד מחר אז אני אשב ואפרטרט לך). גוגל דוקס זה פשוט לעבוד על מסמך דרך הדפדפן ולא דרך התוכנה של וורד על המחשב. זה מקושר בדרך כלל (נראלי אוטומטית אבל לא בטוחה) לגוגל דרייב שלך שזה פשוט נפח איחסון באינטרנט (כמו תקיה על המחשב פשוט אונליין באינטרנט היתרון הוא הגיבוי והגישה מכל מקום ומכשיר דרך המייל והסיסמה שלך) תעשי חיפוש google docs את תגיעי לזה. וכמו שאמרתי תמיד אפשר להוריד את המסמך למחשב ולפתוח אותו רגיל וגם הממשק (איך שזה נראה ומתופעל) אונליין ובמחשב כאילו די קל להשתמש. מקווה שקצת עזר ושוב סורי.

חן חן!נחלת

אני אנסה, בעזרת השם

והכי בושה

שלמדתי את'זה פעם

ויש תעודה

בכלל לא רעה

פשוט לא הפרעתי

במהלך השיעור

כי

אכלתי

ישנתי

או

סתם כך חלמתי.....

זכי למצוות!!

גוגל docsפצל"פ

זה די דומה לוורד

רק של גוגל... חברה אחרת...

וזה עובד רק עם אינטרנט, וכל מה שאת כותבת נשמר לך באינטרנט (מה שנקרא, הענן) את כמובן יכולה להוריד עותק למחשב וזה יהיה וורד רגיל, אבל השינויים שתעשי אחרי זה באינטרנט לא יתעדכנו במה שהורדת למחשב ולהיפך, ובמחשב שוב אין לך שמירה אוטומטית 

אבל בגלל שזה באינטרנט נראלי שזה תמיד נשמר אוטומטית או לפחות אפשר להגדיר את זה ככה בחינם

https://docs.google.com

מוזמנת לנסות...

וכמובן שיש גם וורד באינטרנט שהוא חינמי

Create and edit documents for free | Microsoft Word for the Web

רק צריך חשבון מיקרוסופט אבל לא חייב לשלם

רק אין לי מושג אם גם שם יש שמירה אוטומטית..

שוב, מוזמנת לנסות...

הוורד החינמי של מייקרוסופט באינטרנטחיה.מושקא

הוא בדיוק כמו התוכנה בווינדוס? יש גם אקסל?

למה אנשים משלמים על מנוי לחשבון מייקרוסופט למחשב עם כל התוכנות וכל מה שזה כולל רק בגלל הדברים האחרים או שיש עוד הבדלים? (בנוחות וממשק ותכונות וכדומה) חוץ מהעובדה העיקרית החשובה שזה חייב חיבור וזה בלי. אבל על מחשב נייח בבית שיש וייפי מה ההבדל באמת? שואלת מסקרנות תודה!!!

אממ אני לא עם יותר מידי נסיון בופצל"פ

אבל אני חושב שכן

זה אמור להיות אותו ממשק מתכונות לפחות רוב מה שמשתמשים...

וחיפוש פשוט בגוגל יביא לך את זה

Edit spreadsheets online for free | Microsoft Excel for the Web

למה אנשים קונים רשיון אין לי מושג

או באמת בשביל לא להיות תלויים באינטרנט

או שזה פשוט הרגל וחוסר היכרות

כי מיקרוסופט פתחו את האופיס אונליין בחינם רק אחרי שגוגל עשו את גוגל דוקס ושיטס אז הם היו צריכים להתחרות בהם

אבל פעם הדרך היחידה לעבוד על אופיס הייתה לקנות רשיון

תודה רבהנחלת

מקווה שאבין

הנחמה היחידה

שלא זאת אחת

השאלות שאשאל

לאחר 120

(לא שעם השאר אסתדר

מי יודע מה...)

זכה למצוות!

תודה רבה רבהנחלתאחרונה

זו לבטח תגובה שניה שלי....מחילה. זה עוד משהו שעלי ללמוד, איך כל עיגול אומר משהו אחר

ואיך התגובה שלי לעניין המדובר שלא אודה על משהו  מ -שנה שעברה...

פ.א. (אם אינני טועה) הסביר לי פעם, צריכה לשוב להסבר.

אז פעם ראשונה, או פעם שנייה - לא משנה

ועוד הפעם: ת ו ד ה!

על המאמץ על ההשקעה!

סינון על ספוטיפיישקוף כמו דמעה

יש דרך לעשות סינון על ספוטיפיי?

חוץ מ'תוכן בוטה'. סינון חיצוני, של רימון נסטפארק וכו, משפיע על ספוטיפיי?

ככל הידוע ליחופר
הסינון של נטספארק/ רימון ברוב האפליקציות שאינן דפדפן זה או פתוח לחלוטין או סגור לחלוטין
אני לא בטוחהחיה.מושקאאחרונה
בנטספארק אפשר לבחור סינון מותאם אישית גם לפי אפליקציה וגם לפי קטגוריה
שאלות על נטספארקחיה.מושקא
1. יש לי על הסמארטפון. הבנתי שאפשר להתקין גם על המחשב השאלה אם חייב להוריד בתור תוכנית (exe.)? אפשר שזה יעבוד על הדפדפן גם בלי להוריד תוכנה אלא כגרסה אחרת או תוסף וכדומה?

2. בסמארטפון זה חוסם לי ערוצים בwhatsapp, אפילו שהגדרתי דרך האפליקציה את האפליקציה של ווטסאפ "בלי סינון". זה נשאר ככה מובנה או שיש אפשרות לאפשר גישה לערוצים בווטסאפ?

תודה!!!

תשובותחופר

1. על המחשב זה חייב לבוא בתור תוכנית, יש שאר ההצעות שהצעת זה בדיחה לעקוף

2. לגבי הערוצים- לי הערוצים חסומים בכוונה תחילה, אבל תבדקי אם מה שמסומן לך בלי סינון זה הווצאפ שאת משתמשת בו ולא לדוגמה ווצאפ ביזנס, אחרת זה נשמע כמו תקלה

תודה רבה!! התשובה עזרה!חיה.מושקא
המשך שאלותחיה.מושקא

1. הבנתי שזה בתשלום מנוי חודשי נוסף נפרד לכל מכשיר: השאלה האם למחשב זה כך רק בתוכנית .exe? או שפתרונות "הבדיחה" האחרות לדפדפן גם בתשלום נפרד?

2. משו שלא הבנתי בעיניין המכשיר הסלולרי: אפשרויות ההתאמה האישית של הסינון דרך האפליקציה במכשיר הם אותו דבר כמו דרך האתר במחשב וההגדרות בו (בכניסה לחשבון של המנוי של המכשיר הסלולרי)? או שדרך המחשב אפשרויות ההתאמה והשליטה מתקדמות יותר?

תודה רבה לך!!!!

תשובות נוספות- עד כמה שהבנתי את השאלותחופר

1. במחשב זה תשלום חודשי, לכל מכשיר מנוי נפרד, אפשר לנהל מספר מכשירים יחד. לגבי שאר הדברים- תוספים לדפדפן וכדו' אני לא יודע יותר מידי מעבר לזה שקיימים מוצרים כאלו, איך הולך התשלום שלהם- צריך לברר על כל מוצר בפני עצמו.
2. בסלולר אפשר לשנות הגדרות דרך המכשיר או דרך התחברות לניהול באתר, בממשק הניהול באתר יש יותר אופציות מאשר בממשק הניהול בטלפון

תודה עזרת לי 🙏🏽חיה.מושקא
איך אפשר לחסום את הערוצים?לפניו ברננה!
2 אופציותחופר

או לחכות לזה שאסתכל איך מוגדר אצלי (בהנחה ואזכור) והעדכן, או לפנות למוקד אור ולשאול אותם איך לעשות את זה.

אופציה שלישית- לפנות לתמיכה של נטספארק ולריב איתם עד שיתנו לך את הפתרון

תודהלפניו ברננה!
אם אני בנטספארק לא דרך מוקד אור הם יעזרו לי?
לא עולה לנסות.חופר
אפשר גם לפנות לתמיכה של נטספארק ולשאול אותם
תודהלפניו ברננה!אחרונה
איך אני יודעת אם יש על הוייפי אינטרנט רימון?חיה.מושקא

בהנחה שאני לא יכולה לשאול כרגע את בעל הרשת או שהוא לא בטוח ולא פנוי לבדוק כרגע (פעם היה עליה).

יש איזה אתר ניטרלי שאפשר לחפש שחסום לפחות ברמת הגנה בינונית שאפשר להיכנס לבדוק?

אני לא רוצה בדווקא להגיע למשהו לא צנוע.

תודה!!!!

GOOGLE ? וויקיפדיה? פרוג?משה

אולי אוצר החכמה

לא הבנתי האתרים האלה לא חסומים ולמה שיהיוחיה.מושקא
וויקיפדיה מצונזרמשה

אפשר  פשוט להיכנס לדף הבית של פייסבוק. סביר שהוא לא יעלה או שיעלה לך עם תעודת MITM שלהם.

תודה הסתדרתיחיה.מושקא

התחהרתי באמת לוייפיי ממכשיר אחר ואז ראיתי את השגיאה של החיבור לא מאובטח כשלא מותקן על המכשיר את הקובץ של התעודת אבטחה של רימון שזה בעצם אומר שעל הרשת יש את הסינון שלהם.

כן בדיוקמשה
בעיקרוןהודיה לה':)

יש אתר שנקרא proxy.org

שכשרוצים לבדוק אם יש סינון נכנסים אליו

לא בדיוק מבינה למה. אבל הוא לא אתר בעייתי מבחינת צניעות

אה זה כי הוא פרוקסימשה
כלומר מעביר תקשורת מאתרים אחרים (אולי חסומים)
כלומר?הודיה לה':)
הוא פורץ את הסינון?
למי שקצת מבין בתחום הוא יכול לאפשר לפרוץחופר

יש באינטרנט כל מיני מדריכים של דברים שאם משתמשים בהם הם עוקפים את רימון, אמנם לו זו המטרה שלהם, אבל זו התוצאה שלם, ולכן הם חסומים

הבנתי תודה!הודיה לה':)
תודה!! זה כותב שאי אפשר להתחבר לאתרחיה.מושקא

Https או משהו. לא מציג את הדף "יש לך אינטרנט עם הגנה". זה אמור להיות ככה? כאילו לזה התכוונת?

סתם לידע כללי אני אשמח לדעת.

על כל מכשיר שרוצים לגלוש בו בוויפיי של רימוןפתית שלג

צריך להתקין רשיון הגנה. זה כמובן לא הופך את הפלאפון למסונן, רק מאפשר לוויפיי הספציפי של רימון לפעול כמו שצריך.

אם לא מתקינים אז אמורה להופיע שגיאה בערך כמו שאת מתארת

אם את רוצה לגלוש עליו, אז תכנסי לאתר הבא:חופר
Netm.co.il/crt
כנסי לאתר שבד"כ נחסם לךזיויק
יוטיוב / ווינט
מבצעים בדיקת מהירות ורואים את שם הספקshaulreznikאחרונה
עזרה בתכנת QGISחפץ בטוב

אני צריך לבצע פעולות בסיסיות בתכנה. את חלקן אני לא מצליח. יש מישהו שמבין בזה או יכול להפנות אותי למישהו? תודה מראש.

AI, יתן לך אחלה הסבריםחופר

ואפשר לדבר איתו בעברית.

תודה רבה, רעיון טוב.חפץ בטובאחרונה
איך הפרופיל האישי שלנו נבנה בגימייל ומשרת את גוגלfayzak

בעידן שבו גוגל הופכת לשער הכניסה המרכזי לידע, מתברר שחלק גדול מהמשחק מתרחש הרחק מעיני המשתמש. מאחורי תוצאות החיפוש המוכרות מסתתר מנגנון שמנסה לבנות לכל ישות אדם, מותג או אתר  זהות דיגיטלית סדורה, עוד לפני שנעשה אפילו קליק אחד. בתוך מציאות שבה יותר ויותר חיפושים מסתיימים ללא מעבר לאתר, מתברר ש‑Zero‑Click Context הוא לא תקלה, אלא סימפטום של מבנה עמוק שמכוון את האופן שבו גוגל מפרש את העולם. מודל ה‑Digital Identity Spine מציע הצצה נדירה אל מאחורי הקלעים של האלגוריתם, ומשרטט תמונה מרתקת של מערכת שמנסה להבין אותנו לפעמים טוב יותר ממה שאנחנו מבינים את עצמנו.

התזה המלאה

איך כדאי לגבות זכרונות חשובים? בעיקר מדיהפתית שלג
כונן גיבוי, ענן גוגל, גם וגם.פ.א.
מצטרףפצל"פ

אפשר בגוגל דרייב או גוגל תמונות

ובמקביל באחסון נייד/דיסק און קי אם זה משהו קטן

כל אחד מהם יבטח את השני

כי לענן יש לפעמים בעיות ודברים יכולים להימחק

וכונן יכול להיאבד או להינזק או לא יודע מה

אם זה כמות גדולה (יותר מ10 ג'יגה) של רק תמונות וסרטים אז יש פתרון חינמי של לגבות בגוגל תמונות בלי שזה ייקח לך מהנפח אחסון ושלא תצטרכי לשלם על אחסון כל חודש

תכתוב לי אם אתה צריך

יכול להיות שהכמות תגיע לזה אבל בינתיים לאפתית שלג

אשמח לשמוע.

בינתיים חשבתי לפתוח חשבון נוסף בשביל זה כדי שזה לא יצמצם לי את נפח האחסון

בעבר גם נהגתי בחסכנות. פתחתי עוד ועוד חשבונות גוגלפ.א.

User1bckup@gmail.com

User2bckup@gmail.com

וכה עוד כמה חשבונות עם מספר סידורי רץ..

כדי לא לשלם על אחסון אחד גדול.  

הגעתי ל 10 חשבונות שכל אחד עד 15GB.

אבל בהמשך ראיתי כמה זה מסורבל.

צריך לנהל רישום מה שמרתי איפה - ועם הזמן הולכים ומאבדים שליטה…

יותר משתלם לשלם כמה שקלים לחודש לאחסון גדול.

כרגע אני עם 100GB.

שולח במסרפצל"פאחרונה
יש עדיין איך לגבות תמונות וסרטים בגוגל בליחופר
שזה יקח מנפח האחסון? ככל הידוע לי הפסיקו את זה כבר לפני זמן
כןפצל"פ

זה תכונה שהייתה ועדיין נשארה בדגמי פיקסל ישנים

שכל מה שאתה מעלה דרכם לגוגל תמונות לא לוקח לך מהנפח של האחסון ונשאר שם בחינם לתמיד

ויש פרויקטים בגיטהאב ובעוד מקומות שנותנים לך את התכונה הזאת בכל מכשיר אנדרואיד 

איך מתחבריםנחלת

לאליאקספרס שמגיבה בהודעה בערבית (לאחר מילוי הפרטים)?

מה עושים?

תודה!

את עם סינון שייתכן שמשבשפ.א.אחרונה

מציע שתבקשי עזרה ממישהו שיש לו אינטרנט רגיל בלי סינונים וחסימות, תתני לו את פרטי החשבון שלו באלי אקספרס, הוא/היא ייתחברו ויגדירו באזור האישי את השפה.

עברית (או אנגלית).  

ואז תבדקי האם מסתדר לך במחשב שלך.   

אולי יעניין אותך