חשוב מאד!!!לפתוח!!!עזרא - ארכיון

מחר, אי"ה, בעז"ה תתקיים עצרת תפילה בכותל בשעה 15:00 ולאחר מכן הפגנה בכיכר פאריז בשעה 18:30.

חשוב מאוד מאוד מאוד להגיע!!!!!!!! ההפגנה נגד וועדת אנאפוליס והשלכותיה.

בעז"ה נעשה ונצליח

אלווי ויכולתי לבוא...עזרא - ארכיון
כרגיל....אני מלא יכולה לבוא כי...עזרא - ארכיון
אני צריכה לשמור על היודה!! בעעעעעע זה פשוט מחרפן כבר....
אני ממש ממש אבל רוצה ללכת... (לפחות להפגנה..)
אני בעז"ה הולכת...עזרא - ארכיון
וחניאל...- דייי כבר לשמור כל החיים על יהודה!!
ממש ממש חשוב לבוא!
וואי זה מוכר לי.. גם אני צריכה כל הזמן לשמור עלעזרא - ארכיון
נועם.. ואני מנסה להסביר לאמא שלי שהוא כבר גדול להיות לבד בבית אבל היא לא רוצה.. חניאל- אני משתתפת בצערך...
אני גם שומרת על האחים שלי....עזרא - ארכיון
אבל בדיוק עכשיו ראיתי באתר -7 שזה היום (ההפגנה בככר פריס)
ברור שזה היום, זה מה שמרים כתבה, לא?!עזרא - ארכיון
אני הולכת רק להפגנה כי אני טיפה חולה... וסתם כדי שתרחמו עלי- יש לי שעורה <כן, כן... אני נראית נורא..> (לא שזה סיבה לא ללכת לתפילה ח"ו..
תמיד דיברו עלזה-מזה שעורה?!עזרא - ארכיון
שמתנפחת לך העין למטה וזה מגרד כואב ומציק...עזרא - ארכיון
נו,אז למה עושים מזה מחלה?עזרא - ארכיון
זה מדבק?????
כי...זה לא שיש לך חום מזה אבל...עזרא - ארכיון
זה כואב...!
אני עכשיו בבית שמקום ללכת להפגנה....
הייתי בתפילהעזרא - ארכיון
כי תכלס זה יותר יעזור מהפגנה..ח"ו בלי זלזול!!! (וגם הייתי צכה לעזור לאמא עכשיו בבייביסיט..)

היה מלאטנה אנשים!!!
אבל הייתה הרגשה קצת של הפנינג, וקצת לא מתאים למקום ולעיתוי..
קיצור, קחו לצומת ליבכם שכשבאים לתפילה בכותל, באים לתפילה!! וא"חכ באים לפגוש אנשים..
(במיוחד במקרה הזה שעוד הייתה הפגנה אח"כ...

שיהיה יומ"ט והלוואי ותפילותינו התקבלו!!!
בעעעעעעעעע זבל של מחלה............................עזרא - ארכיון
כמו אבעבועות,כשהתלתי לחלות בזה בתור ילד
קטן,חשבתי שאני עומד למות וזה,ולא רציתי
להסתכל במראה...שמו לי משחה ורודה כזאת,
הייתי ממש קטן אבל אני זוכר את זה בתור טרואמה..
זה מדבק..עזרא - ארכיון
אדוה- בסוף באת!
הייתי בכותל(אומנם קצת באיחור, אבל השתדלתי..)
וזה לדעתי היה ממש יפה וחשוב!
ההפגנה אחרי זה- בכללי אני חושב שהפגנות לא עוזרות בגרוש והם מיותרות אבל החלטתי סתם לזרום לשם כדי לראות אולי השתנתה דעתי בכל זאת..- אז דעתי לא השתנתה וההפגנה הייתה גרועה וצולעת ולא מועילה ופשוט "מפגש בני- עקיבא" אחד גדול, בנוסף- בנים ובנות רקדו שם מעורב, היו חפירות בשכל על הבמה, 'קיצר..
אה באמת?עזרא - ארכיון
הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה בגלל זה לא הלכתי...חוצמיזה-לא יכולתי ללכת לתפילה....
את תגובתי ניתן לשמוע בסניף.עזרא - ארכיון
'טוב ומועיל' לא היה.
כל הכבוד למי שבא!!!עזרא - ארכיון
חזרנו ב5 מטיול אז באתי רק להפגנה...
הייתה איזה מישי שכתבהעזרא - ארכיון
(נראה לי בערוץ 7)
שהפעם, במאבק הזה, (אם זהו באמת תחילתו של מאבק) לא צריך את כל האנשים שבאים להפגנה בשביל ה'הפנינג' של בנ"ע..ושהפעם באמת נילחם וכו וכו.
קיצר כתבה אתזה מעולה!!!!

אבל בתכלס, להפגנה אתה בא רק כדי להיות שם..לא בשביל להתפלל או משו אלא רק כדי להראות לגורם ממשלתי/אחר שאתה שם ושאתה בעד/נגד
אז אין הרבה מה לעשות כשלא נותנים לך תוכנית כלשהיא..
נלחץ באמצע...עזרא - ארכיון
היה ממש אדיר בהפגנה!
היה ריקודים מרוממים וביניהם נאומים טובים של רבנים וחברי כנסת!(ראש העיר,הרב אליקים לבנון,חברי כנסת ועוד)
אביש אתה שוב ציני....
הפכת נאומים של אנשים יותר גדולים,חשובים,אידאלסטים,פי כמה ממנו שבאו להפגנה למען הארץ וירושלים,לחפירות בשכל(חלקם היו כאלה,לא להיתפס)!לי נראה יותר הגיוני שאתה חופר בשכל מאשר הם!(אם אתה מדבר אל אנשים כאלה כך,אז קל וחומר שאני יכול לדבר אליך כך)

בוא נעשה פה דיון רציני.
ומי שלא בקטע,בבקשה שלא יפריע...
יש מספיק אשכולות אחרים...

בקשר להפגנה...
אניחשוב שצריך להבין שבאמת הולכים לחלק את ירושלים עיר הקודש!
אבל הרי אין מה לעשות?! שום דבר לא יעזור?!זה לא תלוי בנו?!
עונה תורתנו הקדושה "אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני..."
התוכנית היא לחתוך לעם ישראל ולנו את יד ימין.
אם ירצו לחתוך לנו את יד ימין לא בצדק, לא נמחה?!נזעק?! נהפוך עולמות?!
עכשיו הממשלה שלנו מתכננת את זה,לחתוך את יד ימיננו "ירושלים"
גם אם לא נוכל לשנות את המצב, צריכים לנסות הכל!
וראשי ציבור ורבנים קוראים לציבור לבוא להפגנות כדי לזעוק ולמחות,בטענה שזה עוזר וחשוב,לא נבוא?!למה?
אנחנו מבינים יותר מהם?!
טוב...עזרא - ארכיון
אתה צודק בחלק הראשון,אבל תראה.
אם ההפגנה וכל הדברים לא ייעזרו..(שזה מה שאני חושב..)
ואם הם כן יעזרו...(אז אני אצטער שלא באתי..)
בנתיים מנסיוני המועט הפגנות וכו' לא עוזרות.
(חוץ מזה שאני חושב קצת אחרת מהפגות ;)
אם אתם רוצים לעצור את זה,תמררו לו תחיים,לא תביאו
חבורת אנשים שייצעקו וזה,מבחינתו,הוא שותה קולה עכשיו,
ולא שומע אתכם,אם זה היה אפשרי הייתי מרסס לו ת'בית
בגראפיטי {המבין יבין} או שהייתי עושה צעד טרוריסטי אחר
שירתיע,והיה וזה לא אפשרי אז...
...עזרא - ארכיון
רבנים ואנשי ציבור גדולים חושבים שזה יעזור...
אתה חושב שאתה יותר מבין מהם?!
וגם אם זה לא עוזר,לפחות לך להפגנות בשביל למחות על העוול הנורא הזה!
והרב שלי אמר שגם אם זה לא עוזר,טוב ללכת רק בשביל לצאת מהאדישות שקיימת בנו ובציבור.
הולכים לחלק את ירושלים ואנשים זורמים כאילו לא קורה כלום...

וכתבתי בטעות מקודם "שאם אשכחך..."זה כתוב בתורה...
זה באמת כתוב בתהלים...
לדעתי תפילה בכותל הרבה יותר עוזרת....עזרא - ארכיון
אבל זה לא אומר שהפגנות זה לא עוזר...וזה באמת נכון שצריך ללכת להפגנות רק כדי להראות שכן אכפת לנו מזה שרוצים לחלק את ירושלים אפילו אם זה לא כזה עוזר...
יש לי שאלה.עזרא - ארכיון
(ואל תבינו אותי לא נכון.תודה.)מה אם כל ההפגנות בתקופה של ההתנתקות??איפה הגוש היום??איפה השומרון??ההפגנות לא עשו כלום.לא הזיזו לשרון ולאולמרט.וגם בתקופה של עמונהזאת הייתה ה-הפגנה.אבל אין עמונה,נכון?!,וזה לא שאני לא מאמינה בהקב"ה,עובדה שכן,ולא שאני לא ימנית,עובדה שכן[מי שהספיק לראות,אני לא הורדתי את הצמידים מאז תקופת ההתנתקות ועד היום...]אבל עובדה שזה לא עבד.אני לא חושבת שהפגנות יעזרו יואב,בכלל לא.אני חושבת שתפילה היא אולי הדרך היחידה,ואמונה בה'!(כמובן..)אני אישית חושבת שהליכה להגנות לא תורמת שום דבר חוץ מפגישה של אנשים שלא ראיתי כמה ימים.וזה לא יעזור בקצוץ.
לא מסכימה איתכם בכלל!!!עזרא - ארכיון
א. לדעתי חשוב ללכת להפגנות אפילו רק בשביל להעלות לעצמנו ולעם את המורל, להראות שיש עוד 10,000 אנשים שחושבים כמונו, שאיכפת להם מירושלים, שמחוברים לארץ וכו'... גם אם ההפגנה הזאת לא תזיז לאולמרט את הציפורן של הזרת, לפחות לנו ולביטחון העצמי שלנו זה יעזור. כשכל אחד חושב ש'בין כה וכה זה לא יעזור אז למה לי לצאת מהפיג'מה ומהבית החמים בשביל משהו דבילי' אז כן, לי אישית זה הוריד את המורל ואת האמונה כשראיתי שהיו רק בערך 1,000 איש בהפגנה! אנחנו צריכים להראות לכל העם ולעצמנו שיש נוער, ואנשים שאיכפת להם! שלא חושבים רק על עצמם ועל המיטה שלהם... גם אם זה לא יעזור בגרוש, רק אם נבוא להפגנה רק בשביל להראות שאנחנו קיימים, צריך לבוא!

ב.לגבי הקטע של החבר'ה... גם לי ממש ממש הפריע כל המפגש בנים-בנות שהיה בהפגנה וכו'.. ודיברתי על זה עם אבא שלי והוא אמר לי שגם כשהוא היה צעיר אז היה מלא הפגנות ל'אסירי ציון' וגם שם זה היה מפגשי בנים בנות ובכל זאת זה עזר... הם שוחררו בסופו של דבר.. האמת- שאין לי מושג מה הדעה שלי בנושא, אבל זה אפשרי ללכת להפגנות בלי להיגרר לכל הקטע הזה..

ג.פריה- אני ממש ממש לא מסכימה איתך... כמו שאת אומרת שההפגנות לא עזרו בגוש ולכן לא צריך ללכת להפגנות אז אפשר להגיד שגם התפילות שלנו לא עזרו אז צריך להפסיק להתפלל ח"ו! לפי דעתי הבעיה היא לא ההפגנות/התפילות, הבעיה היא הדרך, הציבור... כל הזמן הדתיים מתלוננים שהמאבק הזה הוא רק של הדתיים וכו'..
אבל מה הם מצפים, כשהם נותנים לכל ההפגנות שלהם אופי דתי, מביאים זמרים דתיים (יש מספיק שירים על ירושלים שלא ישר אומרים עליהם שהם של 'דוסים'), מביאים כל הזמן רבנים... מה הם חושבים שמישהו חילוני ירגיש במקום כזה?! לא למדנו כלום מהמאבק הקודם?! חלק מלהתחבר לעם ישראל ולשתף אותו במאבק שלנו זה גם לגרום להם להרגיש בנוח... אני לא אומרת שצריך לחפף בהלכות בגלל זה אבל אפשר להביא זמרים בנים שישירו שירי א"י, אפשר להביא נואמים שלא ידברו רק על ה' כדי שגם הקהל החילוני ירגיש בנוח.
ככה אנחנו מתחברים לעמ"י?! לא פלא שהגענו לאיפה שהגענו...
לא למדו כלום מהטעויות של גוש קטיף?!
מצטער על הבוטות אבל אני חייב!!עזרא - ארכיון
עוד פעם אחת- בשיא הרצינות(!)- שמישהו בפורום הזה אומר לי שאני ציני- על דברים רציניים שכתבתי, אז שתי אופציות:
א. אני קובר אותו(כפשוטו).
ב. אני לא נכנס לפה יותר לעולם!

נמאס לי כבר שכולכם חשים קצת יותר מדי ולא מגדילים ראש לחשוב שאנשים אחרים לפעמים יודעים קצת יותר או שלפחות הדגעה שלהם חשובה מספיק מכדי להגיד שהיא צינית!
מצטער- זה משגע- ומוריד מהערך של כל דבר שאני כותב!
לא רוצים- לא אכתוב, אחרת- אל תגידו יותר ת'מילה ציני עלי!
מובן?
תודה...יומנעים...
וואי...באר צודקת בכל מילה!!!עזרא - ארכיון
כנ"ל באר...אביש העם איתך אהבתי את הסגנון כתיבה...עזרא - ארכיון
ואני אהבתי את החתימה...עזרא - ארכיון
באר אני ממש מצדיקה את מה שאת אומרת...
גם לי הפריע כל הקטע של הבנים בנות.
אבל אני גם חושבת שבתור מעמד עם אנשים דתיים רצוי שיהיה מציחה לריקודים וכ'ד
...עזרא - ארכיון
1. באר-מסכים בדבר הראשון שכתבת- תכל'ס, ההפגנות לא יעזרו בגרוש.
2. חבל מאוד שהמקום נראה כמו 'מפגש בנ"ע' [כמו שאמרו חכמים וגדולים לפני]. הצטערתי על זה זמן מה עד שיואב הזכיר לי שהחבר'ה האלה ממילא מסתובבים שם כל יום ועושים את אותם המעשים (הייתי רק בהפגנה...לא יודע מה היה בכותל. ולא יודע ולא רוצה לדעת מה התחולל בגן העצמאות).
גם אני הייתי רק בהפגנה..עזרא - ארכיון
ד"אעזרא - ארכיון
אורות בנות- אל תעשו לי פאדיחות שוב פעם מול בן דוד שלי!! (אגב, השם שלו גם אפרים...תחשבו מה עבר לו בראש...)
(פעם שלישית בחיים שלי)חחחחחחחחחחחחחעזרא - ארכיון
אני לא אמרתי לך שלום!!
פעם באתי לאח שלי לישיבה ובשיא הטבעיות אמרתי לבן דוד שלי שלום-והוא ענה לי מזה יבש...
רק אח"כ הבנתי שחברים שלו היו שם -וזה שיא הפדיחה...
בוטה זה טוב!עזרא - ארכיון
אביש באמת האיתה רציני?!
שהרב אליקים לבנון חפר בשכל
שראשי מועצת ישע חפרו בשכל
ראש העיר חפר בשכל
שחברי הכנסת חפרו בשכל

אז תדעו...
בפעם הבאה שמישהו פה מזלזל ברבנים ובאנשי ציבור אידאלסטים,
אני קובר אותו.

סתם..
חס וחלילה...
ומצטער שחשבתי שזה היה בציניות...
יואב.עזרא - ארכיון
הרב לבנון לא חידש דבר, חוץ מהאיומים שהוא אמר בסוף.
ראשי מועצת יש"ע- כנ"ל, זה התפקיד שלהם.
ראש העיר לא היה שם, זה ניר ברקת (שהוא אחלה גבר).
חבר כנסת?!
דוד רותם-לא הייתי
זאב אלקין- אלו שמחאו לו כפיים- צבועים. אלו ששרקו לו בוז-אמיתיים. הוא סתם לקקן של אולמרט שהנה מזה שהוא בקואליציה.
הש"סניק המעפן- כמו שחיים אמר לי, "ש"ס- תן להם 20,000 ש"ח ואתה יכול לאכול חזיר". המושחתים האלו עושקים את המדינה ואנחנו נדפקים. הם היו בממשלה בזמן ההתנתקות.

סליחה,אבל באמת ההפגנה של אתמול לאעזרא - ארכיון
הייתה "הפגנה"אלא מפגש.סורי.אבל לראות חברה שראיתי בבית ספר לפני יומיים גם לא נחשב ממש "להעלאת מורל".כי בתכלס,אני אראה אותה גם מחר....אז למה להפוך הפגנה למפגש של כמה אנשים?.אם את רוצה מחאה,מלחמה,ה-פ-ג-נ-ה-עייני עמונה.אני מורידה את הכובע בפני כל הצדיקים האלו שבאו להפגנה ההיא(מאוחר יותר פוגרום)ממש עם סיבה אחת בראש:זה הבית שלי!אני נלחם!!!
לפי מה שהבנתי זה לא בדיוק מה שהיה בראש של אנשים אחרים.(לא מכלילה,אבל בערך.....)
זה לא היה הפגנה.עזרא - ארכיון
זה היה כמו חומש.

אבישי ממש צודק!!!!עזרא - ארכיון
יאללה תתחילו לראות דעה שהיא גם לא ממש כמו שלכם...!
השאלה ,כמה זה עולה לך בחייךעזרא - ארכיון
אני חושבת שממשעזרא - ארכיון
חשוב לבוא להפגנות האלה...<BR>ופריה זה שכתבת שכל ההפגנות על גוש קטיף לא עזרו כלום וכו'... אחרי הכל אנחנו לא מחליטים מה יהיה בסוף!! אנחנו נעשה את כל המאמץ אבל בסוף זה לא תלוי בנו...<BR>וכמו שבאר כתבה אני חושבת שצריך להראות שאכפת לך...<BR>בקשר לבנים בנות אני באמת חושבת שהיה ממש ממש לא פסדר...(אבל זה לא מה שמונע ללכת להפגנות כאלה!!)<BR>ואפרים- חח מצטערת...
יש דבר אחדעזרא - ארכיון
שכל הזמן עומד אצלי בראש...

שברגע שרק יתחילו רציני (לא עלינו) להתכונן ח"ו לחילוק י-ם החרדים יתחילו מהומות.

ולעניות דעתי (!!!ושוב פעם, לעניות דעתי) אנחנו צריכים לחבור לחרדים ולהיות איתם באותו מפגן.
בשביל ההוכחה שתכלס אין הרבה חרדים בהפנינגים שנקראים אצלינו הפגנות.
כי זה פשוט עובדה מוכחת שכשחרדים רוצים משהו, והולכים בכוח- הם משיגים אותו.
כנראה שבמדינה שלנו אין אפשרות לחשוב להשיג משהו בלי כוח..
ולפי דעתי (!) החרדים הכי מצליחים במאבקים שלהם.

מקווה שלא תקחו אתזה לצד השלילי..
אני לא בטוח שהם ירצועזרא - ארכיון
להתחבר איתנו להפגנות וכו' כל עוד אנחנו (אתן) לא לובשות מעילים עד הברכיים וכאפיות..סתם- העניין הוא שהם באמת יודעים להשיג את מה שהם רוצים, אבל במקרה הזה(שוב- זה רק בתיאוריה) נראה לי שהם יבואו רק אם המצב ידרדר ממש..
כן,אני מסכימה איתך!!עזרא - ארכיון
חשוב להם לעשות את הדברים בדרך שלהם.
ואני גם לא מוכנה לעשות איתם הפגנות-כי הם לא עושים את זה בצורה שנראת לי ולדרך החיים שלי.
וזה בדיוק הסיבה שלא התחברנו עד עכשיו(כי המגזר שלנו לא כ"כ מסכים איתם בשיטת ההפגנתיות שלהם)
...עזרא - ארכיון
אדוה- מסכימה איתך... אני אישית לא מסכימה בכלל עם השיטות מחאה של החרדים, גם אם הן עובדות...
'צטערת, איפה אהבת עם ישראל?! זה הייחוד של הציבור שלנו, שאנחנו אמורים לאחד ולשלב בצורה טובה בין ארץ ישראל, עם ישראל ותורת ישראל...
ברגע שמוותרים על חלק כלשהו, המאבק לא שווה כלום!!
אני לא אומרת שצריך לחבק ת'שמאלנים ולהגיד להם שאנחנו אוהבים אותם ותודה שהם רוצים לפנות חלק מא"י... ח"ו!!!!
אבל גם הדרך של החרדים ממש ממש ממש לא לפי טעמי.. ואם אנחנו צריכים להתאחד עם עמ"י למאבק הזה (החרדים), זה לא אמור להיות מתוך שנאת שאר עמ"י..
פריה- לגבי מה שאמרת.. כנראה שלא היית בהרבה הפגנות גם בימי גוש קטיף וכו' אם זה מה שאת אומרת... א. גם שם היה בנים-בנות...
ב. ההפגנות של גוש קטיף לא היו נוסח עמונה, עמונה לא היתה הפגנה! וגם הגירוש בגוש קטיף לא היתה הפגנה. זה לא נקרא הפגנה.. הפגנה זה התאספות של הרבה מאוד אנשים למחות על משהו שעומד לקרות... העיקר בהפגנה זה מס' האנשים לרוב... בחדשות אומרים "היתה הפגנה.... היו 1,000,000 אנשים (לדוג'..)"
ג. הפגנה זה ל-א מלחמה!!!! זה הצגת עמדה! אני חוזרת- כנראה המושג 'הפגנה' אצלך הוא משהו אחר אבל המטרה שלנו כשאנחנו באים להפגנה זה ל-א מלחמת אחים! אני לא חושבת שהיה מישהו אחד שהלך לעמונה כי הוא חשב שהוא הולך ל'הפגנה'. הוא הלך למנוע ולבלום גירוש.
סליחה על ההסחפות...
אני ממש מסכימהעזרא - ארכיון
איתך...
ואווועזרא - ארכיון
באר איזה תגובה!!!! נקודה!!!
באר אבל באמת ממש צודקת...
פריה, לא יודעת מה איתך אבל אני לא חושבת שכל הפגנה צריכה להיות כמו עמונה...אני לא חושבת שמה שקרה בעמונה היה משהו טוב ועוזר...היה שמה מלחמת אחים בכל מובן המילה!!!
רבותי,עזרא - ארכיון
החרדים הם לא כזה משהו ! תכל'ס, מה שקרה לפני מצעד הגאוה-
חבורות שבבניקים משועממים עושים את העבודה בשביל החבר'ה הטובים. עושים מזה סרטים וכו'- אבל זה לא רציני כלכך.

ממש... ואנחנו ממש לא רוצים להגיע לרמה כזאת!עזרא - ארכיון
אצלינו 'השבבניקים' פי 10 גרועים.עזרא - ארכיון
לא כזה בטוחה...עזרא - ארכיון
'השבבניקים' שלנו לא לובשים כיפות לפחות...
אני לומדת בשכונה חרדיתעזרא - ארכיון
ושהיה את מצעד הגאווה אני ממש ראיתי איך זה מתנהל שם!!
אני חושבת שבעמונה זה היה יותר חילול ה' מאשר קידוש.
הבנות שם לא שמרו על עצמם בכלל וחוץ מזה שהרביצו גם היה שם מראות ממש לא צנועים.
אני לא חושבת שזה כבוד גדול להיות בעמונה ושירימו לך ת'חצאית.
(יש לי הרבה על מה לפרט בדברים האלה {וזה לא רק בגלל הבנות})אבל זה לא רלוונטי).
בקיצר...אני לא חושבת שמקומם של הבנות הוא בין ההפגנות האלה
ואל תגידו שלא ידענו שעמונה יהיה גרועה-כי ידענו
איי איי אייעזרא - ארכיון
כל יום יותר ויותר פחים שרופים... זה הכל.

לגבי עמונה- לדעתי בת שהולכת לשם, מפגרת לגמרי.
רואים?!אתם שרופים על הנושאי נגיעה האלה............עזרא - ארכיון
איך כל אחד פה,משחק לי אותה מבין ויודע הכל...
לכו תלמדו קצת ותפסיקו לקדוח בראש.....
נ.ב לא אכפת לי אם ההומואים והלסביות היו עושים ת'צעדה
המפגרת שלהם בירושלים...כל עוד הם לא משחיתים רכוש,
של כלל הציבור או שלי,אז מה זה משנה?!

ועכשיו יואב :
שלום הרב!רציתי לדעת האם מצעד הגאווה חוקי ומשנה?!

תשובה:שלום אדוני החביב,אני חייב לציין שזה מטמא את ירושלים,
עיר הקודש,מצעדי תועבה,שכאלו אינם צריכים כלל והיעשות בירושלים,
ואפילו לא בארץ אבל אם חובה,אז שלא היה בעיר הקודש.אמן.
חיים!! די!! אוף!!עזרא - ארכיון
אני מתחרפנתת כבר ממכם (חיים ואפרים) תפסיקו אתם מעלים לי את הפיוזים!!!
חוצמיזה...עזרא - ארכיון
זה ממש לא איו איו איו... אדוה ואפרים..מה שקרה בעמונה הי באמת ממש נורה אבל כל שאר ההפגנות של החרדים לא הרבה יותר טובים...!
זה כן.עזרא - ארכיון
כי שם אין פריצות ר"ל.
ר"ל....? מה זה?עזרא - ארכיון
אם הבנתי למה שאתה מכתוונן אז...סליחה, אבל צינעות זה לא כל התרי"ג מצוות וזה שהחרדים שורפים/ מרביצים (וכו') זה גם אחד מהדברים שהתורה אוסרת...ואני ממש לא בטוחה שזה הרבה יותר טוב..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................עזרא - ארכיון
אורות בנות אתן קבוצה אלימה...כל אחת בתורה מוציאה עליי ת'עצבים...,לכו תרביצו לכרית,מה אתם רוצים ממני?!
ד"א אני בכלל לא חושב שהפגנות החרדים יותר חמורות,
החרדים הם היחידים שיודעים להראות את דעותיהם כמו שצריך,
(שלא כמו מקומות אחרים שבמקום הפגנה עושים נשף ריקוד בנים
-בנות,ואפחד לא שם עליהם...וכן,כן רמזתי משהו!)
אז הם שורפים פחים,אז מה?!זאת הדרך היחידה להראות דעתך בארץ הזאת.
כי אנחנו חטאנו בחטא צרות עין וצרות אופקים.עזרא - ארכיון
כי כשרובנו רואים חרדי אנחנו רואים אדם מזיע-כל-היום,פרימיטיבי חשוך שמתלבש כמו לפני 200 שנה, עם פיאות ארוכות, שפה מוזרה והשכלה של ילד ביסודי.

ר"ל = רחמנא ליצלן (הרחמן יצילנו)..................עזרא - ארכיון
מצטער שאני לא סוגד לחרדים באמת,לא לטעמי,לא לטעמי.
על טעם וריח אין להתווכח.....דרך אגב - לא הכל נכון.
אוווווף.. כתבתי פוול ונמחק לי הכל ואין לי כח עודעזרא - ארכיון
לכתוב אז אני אכתוב בקצרה....
אפרים-
אתה באמת הגזמת...אנשים לא חושבים כשהם רואים חרדים מישהו פרמיטיבי חסר השכלה ובעל שפה מוזרה...מממש לא...
באמת, אנשים <בסהכ> לא שונאים חרדים פשוט הם מעדיפים להיות עם החילונים שלא יתחילו לזרוק עליך אבנים בגלל שאת עם חצאית קצרה ואני די מבינה את זה... אבל זה לא שאם עכשיו החרדים יגידו משהו אז אנחנו נגיד בדיוק ההפך מהם...!!
חיים-
אני לא חושבת שהדרך של החרדים להפגין טובה ושגם שככה גם אנחנו צריכים להפגין, גם אם זה היה הדרך היחידה שתעזור אני לא חושבת שצריך להשיג את זה על ידי אלימות <וכו'>. לא שאני אומרת שהדרך של ההפגנות של הדתים לאומים ממש מושלמת אבל העיקרון שלהם הרבה יותר נכון!!
לידעתכם,עזרא - ארכיון
אף חרדי לא יזרוק עליכם אבנים אם תכו בחצאית קצרה, פשוט מאוד, בעולם החרדי (וחבל מאוד מאוד שאצלינו לא!) יש כללי לבוש ברורים מאוד וטוב שכך (נגיד את זה ככה- אני לא צריך ללכת בסנהדריה עם העיניים במדרכה).

בסדר,עזרא - ארכיון
אבל שבת תעבור במאה שערים עם 4\3 וחצאית ג'ינס קצרה אז יבקשו ממנה לצאת.אז מה אם החולצה בצבע אדום כהה?אז מה??????
אז מה?!עזרא - ארכיון
זה אסור מפורשות בשו"ע! זה מה !
פסדרעזרא - ארכיון
אפרים-אז למה אתה לא הופך להיות חרדי??
אני ממש לא חושבת שמה שהולך אצל החרדים בהפגנות זה טוב?!
מה שהם ישחיתו עכשיו כל דבר שהם רואים??
שכשבת תעבור עם חצאים קצרה אז יצעקו לה שיקצה שיקצה (וכן אפרים זה קורה...)
אז אני לא אומרת שהציבור שלנו מוושלם אבל זה לא ששלהם כן...
זה נכון שאסור ללכת עם כל מיני סוגי בגדיםעזרא - ארכיון
אני חושבת שהצורה שבה הם מעירים על זה,היא לא דרך נכונה,שבטוח לא תחזיר מישהי בתשובה.
הם לא אוהבים את עמ"י ,הם אוהבים את המצוות.
זה לא אמור לסתור ,זה אמרו לבוא יחד,וזה מה שלפי דעתי מרחיק מהם אנשים.
וגם עובדה ש(לא רק)אבל יש משם הרבה חוזרים בשאלה.
שטויות במיץ.עזרא - ארכיון
יש להם את השכונות שלהם, הם רוצים לגור במקום יהודי טוב ולא במערת פרצים ויש עניין לכבד את זה.

חו"מ יש שלטים בגל מקום "אל תיכנסי לשכונתינו עם בגדים לא צנועים וכו' וכו'.

אדוה- הם בכלל לא מנסים להחזיר אנשים בתשובה. חו"מ שגם אצלינו יש חזרה בשאלה באחוזים גבוהים (רק שאצלינו לצערי זה לא כזה שינוי גדול).
זה בדיוק הענייןעזרא - ארכיון
לא אמרתי שהם מנסים להחזיר אנשים בתשובה,אבל אם אשה בלי שרוולים תכנס לכותל...ואואו מה הם יעשו לה.
בקשר לזה שזה לא שינוי גדול-זה בדיוק מה שאמרתי,אצלינו מילא,אבל אצלם שהם כ"כ שומרים,ולא נותנים,ומוגנים,והכל בליטוקיות ובמרובעות,הנוער לא מצליח לנשום שם..וזה גורם להם למרוד.
בלי להפיץ,אני יאמר לך שאמא שלי (אחרי הגרושים)שהייתי בערך בת 11 הייתה אמורה להתחתן עם אדם חרדי,אבל הוא לא התפשר על כולם.
פאה,שרוולים עד הכפות ידיים,גרביים שחורות,חצאיות מסוג מסויים,ו...לגור בבני-ברק.
היא ידעה יפה מאוד שהיא חייבת לעמוד בתנאים האלא,ובדיוק לכן היא לא התחנה איתו!!
הם לא מוכנים לזוז ימין ושמאל.
אדוה- כמו שצריך!עזרא - ארכיון
אני לא אומר שצריך פאה (רוב הפוסקים אוסרים!! לידיעת כולכם..) וכו' (גרביים/ חצאית ארוכה- דווקא כן. אין לכן מושג...)

אלא- שהחרדים, שלא כמו הציבור שלנו, עומדים על העקרונות שלהם (ולא רק בענייני א"י, בצביעות כמו שלנו).
>>>>>>>>>עזרא - ארכיון
יש להם את השכונות שלהם,וכשאני עובר\ת במקום ציבורי,
אפחד לא יעיר לי על איך שאני מתלבש ומה שאני עושה.
ד"א חבר שלי נסע ברכב לאיזשהו מקום באזור של רמת רחל,
היה פקק אז שום מכונית לא זזה,ואז עברה שם משפחה חרדית,
הילד ראה את אמא של חבר שלי וצעק "שיקצה,שיקצה",חבר שלי,
יצא מהאוטו,כיסח לו תצורה,עם קצת מכות, ואמר לו "אימ'שך שיקצה"
ואני חושב שזה מגיע לו,מה נראה להם?!?!?!
לא,לא מגיעה לועזרא - ארכיון
לפחות שמישהו אחד יהיה נורמלי...
בקשר לחצאיות הארוכות,אין לי בעיה שחברות שלי הולכות עם קצרות ...אני אישית לא.
בגדול-עזרא - ארכיון
זה לא אמור להיות אכפת לך או לחברה שלך, אלא ליצורים האנושיים בדכור הארץ ממין 'זכר'.
כל אחת וההחלטות והחשבונות שלה...!עזרא - ארכיון
יפה אמרת!עזרא - ארכיון
לא מסכים..עזרא - ארכיון
אבל אני אתן לאפרים להגיב על זה...הוא בטוח יעשה את זה ביתר נחישות...פשוט אין לי כח לזה עכשיו..
חשבתי שבטח יהיו כאן תגובות,עזרא - ארכיון
משו בסגנון שלכל אחת יש אחריות לא רק כלפי עצמה...
אבל-אני לא חושבת שיש לאנשים זכות לבוא ולומר למישהי איך היא צריכה להתלבש, אפשר לנסות לכוון אותה למידע שישכנע אותה בדבר חשיבות העניין אבל מעבר לכך זה כבר קצת חוצפה...לעניות דעתי...
וסה"כ לכל אחד יש את ההחלטות שלו והקבלות שלו על עצמו...וזה לא משנה כמה אחריות וכמה תוצאות יש לעניין..
אני באמת חושבתעזרא - ארכיון
שאתם יותר מדי (הבנים)נכנסים לתוך חייהם של הבנות...וזה לא טוב לכם ,ולנו.
אני חושבת שיש צורך בהרבה דגש על הנושא הזה.
אבל עם כל הכבוד :אני מסכימה רק לאבא ואמא שלי להעיר לי בנושאי צניעות,ואמרתי את זה גם לאחים שלי(שדאגו להכנס לתוך חיי הפרטיים,ולתקן אותם.)
אני חושבתשהבנות צריכות להבין בעצמן שהם מביעות אנשים לידי מכשול,ושאם הן לא עושות את זה לעצמן..אז לפחות למען אחרים.
(לא לקבל את זה אישית{אני מוציאה רגשות נחיתות בפורום})
אפרת ואדוהעזרא - ארכיון
ודאי שאני לא אבוא לאיזה מישהי בקריאות שיקצה וכו', וודאי שלא כך צריך לעשות!
פשוט שממה שאמרת זה היה נשמע מאוד "אגואיסטי"(לא ח"ו טוען שום דבר! אני רק אומר איך זה נראה!), כלומר זה נשמע כמו "אני אעשה מה שבא לי ולא אשם על אף אחד ולא אתחשב באף אחד...שזה לא נכון בכלל..
שוב, ודאי שזו לא הדרך, אך "אל לנו לשכוח" את הערבות ההדית וכו'..
יכולתי לעשות הרצאה.עזרא - ארכיון
אבל בגדול, אני לא מעדיף שבת תלך עם חולצה/חצאית יותר ארוכה כי זה יותר יפה, אלא כי זה הופך את החיים שלי לפשוטים הרבה יותר.

אני לא רוצה להרחיב כי זה נקודות אישיות וכו'.
חבל שלא........עזרא - ארכיון
אולי זה ישמע לכם מאוד מוזר,אבל אני פשוט לא סובל
לראות בנות ברחוב גם ג'ינסים רגילים,כי זה פשוט מכוער,
חצאית זה הרבה יותר יפה,(וגם הרבה יותר נורמאלי..)
אבל לא חצאית שהיא לקחה מהברבי שלה וניסתה לשים....
(חצאית "מיני" למי שלא הבין)ד"א נמאס לי הנושא הזה,
אז נעבור אולי למשו אחר..
חיים....עזרא - ארכיון
אין 'ך גבולות...
עד כאן לפינת ה'טעם של חיים בענייני בגדים'.עזרא - ארכיון
אני עם חלק מהדברים מסכימה וחלק לא, אבל אני ממש חושעזרא - ארכיוןאחרונה
בת שזה לא המקום ממש... כי זה יכול ממש ממש בקלות לרדת לקוים לא מתאימים.
אני רק אוסיף אפריים- שאני ממש לא חושבת שהצורה החומרית, חסרת הד"א, וכן, הלא צנועה, שהחרדים מנהיגים את ה'צניעות' שלהם היא הדרך הנכונה.
אני ממש לא חושבת שצריך לחפף בהלכות רק בגלל שיש לנו גם את הרעיונות שלנו- ואם יש הלכה אין סיבה שנחפף בה, אבל אני חושבת שכל ההתעסקות הזאת בבגדים היא היא, לא צנועה בעליל! זאת לא הכוונה הראשונית של הצניעות- אלא ההפך ממנה.
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך