)לא,רציני-מה למדת היום?...אני למדתי שלכתוב בעט צהוב מרחיק את המורה...היא חשבה שאני לא מעתיקה,ואני כן,אבל היא בכל זאת באה לבדוק והראיתי לה,והיא הייתה כזה-"אממ...כן...זועק..."....חח...זה היה מצחיק.....(מה אני יעשה שהתחשק לי לכתוב בצבע של החוצץ של בקיאות(למדנו בקיאות,והחוצץ שלי צהוב..)גם בהיסטוריה,שהחוצץ היה סגול כתבתי בסגול...למרות שנראה לי שסגול קצת פחות מרתיע....חח...זה היה מצחיק...)אוווו,וגם היה לנו היום שיעור חופשי...וואי איזה פרות הכתה השני'ה-בזמן שאנחנו למדנו בקיאות(ב"ה-סיימנו פילגש בגבעה[סדיסטים] הם הכינו לעצמם פרנץ' טוסט......(חח....אבישי-אני פשוט כל היום סיפרתי את הבדיחה עם הסדיסט והמזוכסט היום,ואף אחת לא הבינה!!!!)הקטע הזה שהבעל חותך את הפילגש ל12 חלקים... הלוואי עלי. וברצינות, אתם בעצם לומדות בקיאות בשיעור ? לנו יש מבחן פעם בחודש (בערך) וזהו.
(אגב, בספר של הצדיק-וישר-אליצור-עמנואל-הי"ו [בזכותו קיבלתי ציון ראוי לשמו בתנ"ך] הוא כותב שפילגש של אז זה לא אותו הפילגש במובן של זמננו.)
אני למדתי היום-
על 'הסכמי קדם נישואין' במשפט ובהלכה (הרצאה של כחצי שעה).
כמעט-דף במסכת מכות (אגדתות).
הדף הראשון במסכת נדרים (קליל).
מתמטיקה- לא למדתי כלום. עשינו 10 תרגילי-שווא שידעתי עוד משנה שעברה. גיאומטריה- הייתי חצי שיעור ואז הוא העיף אותי.
הברזתי מלימודי א"י (ציון אבירם).
למדתי בספורט מה זה 'הליכת גמל' (אחד התרגילים השווים).

פשוט
כ"כ לבד לי
וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו
לא משנה מה,
כל העולם סוגר עליי
לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,
של הראשי..
הוא לא מהמוסתרים.
יחסית....
ורואה את ההקפצות שלך

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?
אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"
כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים
כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות
כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות
לנשום
נצח של רגעים ששורפים מבפנים
אבל, זה יעבור
האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש
יואו!
ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…
אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,