כל מיני רעיונות קטעים סיופרים הצעות יתקבלו בברכה.. או פה או בשיחה אישית..
פורום פורום מדריכים(-:
בהנהלת: idobp
מכתב פתיחה
יש למישהו רעיון לפעולת כניסה לנירים?עזרא - ארכיון
ב"הצלחה=]עזרא - ארכיוןאחרונה
אני גם נכנסתי לנירים לפני חודש וחצי..ועשיתי להם פעולה והם ממש נהנו-
נותנים להם כל מיני משימות (למשל לעשות סיבוב מסביב לסניף, לתלות שלט בסניף "נירים בנות הכי שוות", לשחק משחק בלי להיפסל 5 דקות ואם מישהי נפסלת להתתחיל מהתחלה, לפרש ראשי תבות וכו'..) ואחרי כל משימה מקבלים מצרך ובסוף מכל המצרכים מכינים כדורי שוקולד...
הן ממש נהנו..
ולצ'ופר גזרתי מבריסטולים עבים 2 כפות ידיים וביניהם שרשרת בצורת פרפרים שקיפלתי (כמו השרשרת של האנשים שמחזיקים ידיים..רק בצורת פרפר) ועליהם הקטע של 2 הילדים שניסו לעבוד על הזקן הסיני עם הפרפר..ובסוף הוא אומר "בידכם הדבר, האם חי או מת הפרפר.."
חח אני מקווה שזה מובן כי אני לא כ"כ יודעת להסביר..
נותנים להם כל מיני משימות (למשל לעשות סיבוב מסביב לסניף, לתלות שלט בסניף "נירים בנות הכי שוות", לשחק משחק בלי להיפסל 5 דקות ואם מישהי נפסלת להתתחיל מהתחלה, לפרש ראשי תבות וכו'..) ואחרי כל משימה מקבלים מצרך ובסוף מכל המצרכים מכינים כדורי שוקולד...
הן ממש נהנו..
ולצ'ופר גזרתי מבריסטולים עבים 2 כפות ידיים וביניהם שרשרת בצורת פרפרים שקיפלתי (כמו השרשרת של האנשים שמחזיקים ידיים..רק בצורת פרפר) ועליהם הקטע של 2 הילדים שניסו לעבוד על הזקן הסיני עם הפרפר..ובסוף הוא אומר "בידכם הדבר, האם חי או מת הפרפר.."
חח אני מקווה שזה מובן כי אני לא כ"כ יודעת להסביר..
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים
משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..