רבותי, מחרתיים !עזרא - ארכיון

עצרת מחאה נגד הכוונה לעצור את הבנייה בהתנחלויות. ב18:00 בחומת שמואל (ב"כיכר חלם" - הכיכר הענקית אחרי הירידה) משם נסיעה לנקודות בנייה ביש"ע.

אני מתכון לבוא.

ולפני זה יש בערך ב2 וחצי שרשרת אנושיתעזרא - ארכיון
על החומות..
כולם לבא!!עזרא - ארכיון
חשוב מאוד!!
זה לא שאני אוהב את השכונה או משהו- פשוט שזו ארץ ישראל, שזה כבר יותר מקבוצה של צרפתים דתיים שמקימים שכונה באיזה חור ליד ירושלים!
בכולופן- תבואו...
(למרות שלא תכננתי להיפגש\ לבא לסניף ולאנשיו לפחות לזמן הקרוב, אבל...)
קצת תוספות:עזרא - ארכיון
יום ב 7.1

כיכר פולארד : בשעה 14:30 בירושלים, טקס, שבו יוסב שמה של כיכר פאריז (בין הקונסוליה האמריקנית לבין בית רוה"מ) ל"כיכר פולארד". ביוזמת חברים ממועצת עיריית ירושלים, ביום שני, 7 בינואר, לפרטים: www.freepollard.net טלמסר 054-6437218

יום ג 8.1:

עליה להר-הבית ב-12:30 (או בשעות בוקר ): ראש ישיבת ההסדר במעלה אדומים, הרב נחום רבינוביץ, יעמוד בראש העולים להר הבית בשעה 12:30 ביום ג' הקרוב 8.1 לנשיאת תפילה נגד מזימות בוש, אבו-מאזן ואולמרט. מי שלא יוכל להגיע בשעה 12:30 מתבקש להגיע בשעות הבוקר החל מהשעה 7:30. עו"ד ברוך בן יוסף ושמואל בן-חמו מטעם התנועות שוחרות המקדש 050-8649968

שרשרת אנושית סביב ירושלים: 14:30 בשער יפו - מטעם אנשי שרנסקי. לפרטים 1800202091 או WWW.JER1.ORG

עצרת "בניין ארץ ישראל" ב-18:00 בשכונת "הר חומה" בירושלים (קו 14 של אגד) - בסוף העצרת, משאיות מלאות חומרי בנייה יצאו לנקודות ההתיישבות החדשות ביהודה ושומרון. לאלו המעוניינים להגיע לנקודות ההתיישבות: הסעה תעמוד לרשותכם- הצטיידו בלבוש חם ובציוד לשהייה בלילה. בהשתתפות: נשים בירוק, נוער למען א"י, ועד רבני יש"ע, מטות ערים ועוד.

יום ד 9.1

הפגנה בתל-אביב: להעיר את האדישים והעייפים !!! את הארץ לא מפקירים -את ירושלים לא מחלקים. ביום רביעי 9.1.08, ב' בשבט בשעה 11:00 בבוקר, ניפגש בעזריאלי-תל אביב, בצומת המרומזרת הגדולה ומול השגרירות האמריקאית. ברשותנו שלטים מצויינים. לפרטים: נשים כחול לבן - ענת לבני, 0577394736.

יום ה 10.1

שלוש הפגנות של מתנגדי אנפוליס בארה"ב ב-3 אתרים: בניו-יורק, וושינגטון או פלורידה, פרטים להלן באנגלית, העבירו לחבריכם בארה"ב

ו-עזרא - ארכיון
עכשיו גם התקשרו אליי מהמטה להצלת העם והארץ והוסיפו שיש ביום חמישי עצרת בכיכר ציון בשעה 7..
לא ברור כ"כ מה הולך...בכולופן שכולם יהיו בכוננות!
...עזרא - ארכיון
איזה לו"ז צפוף...
חשבתי שטקס שינוי השם ל"פולארד" זה ביום רביעי!
אוף..
אבל כשהלו"ז כ"כ צפוףעזרא - ארכיון
זה יוצא מפוזר קצת...
אני מקווה שתהיה נוכחות מספיק משמעותית בדברים הגדולים שמתוכננים...
אז אפרים,אתה כן שימושי,אפילו רב שימושי............עזרא - ארכיון
(1) שק אגרוף.
(2) מביע הודעות.
(3) קודח בשכל.
.............אני בא מחר,אולי באותה הזדמנות אקפוץ לסניף של
היישוב הערבי הזה......
אבל זה גם די בשעות המוקדמות ויש לימודים...טוב,נראהעזרא - ארכיון
מה מוקדם ב6?!עזרא - ארכיון
נתראה בע"ה...(חסר לכם שלא!!)
לא אני מדברת על 2 וחצי השרשרתעזרא - ארכיון
האנושית בשער יפו....(באנו,היינו....הפגנו בעד בעד התיישבות בארץ...חזרתי עם נעליים מלאות בוץ....חחחח.......)
היתה אחת ההפגנות הגרועות.עזרא - ארכיון
אני חושבת שהבוץ היה החלק הכי גרוע.....עזרא - ארכיון
זה עוד לא ירד מהנעלים שלי!!ואני צריכה אותן נקיות,אלו נעלי החורף היחידות שיש לי...תבינו הן טכנית שחורות,אבל עכשיו הן בצבע חום בוץ!מה אני אמורה לעשות??....חחחח.....
חחח זה נשמע לי כמו אוי יוי יוי...עזרא - ארכיון
אני בדיוק כרגע שעיצומו של ניקיון הנעליים שלי!!עזרא - ארכיון
לא היתה מספיק נוכחות בשניהם... או בגלל שאנשים עדיין לא מספיק התעוררו והם יתעוררו רק כשיהיה קצת מאוחר יותר.. או שאנשים נכנסו לאדישות בעקבות הגירוש האחרון... או שאנשים כבר לא מאמינים בהפגנות (אולי גם בגלל הגירוש...)
אני בכל אופן מגיעה לכל מה שאני יכולה (גם אם זה על חשבון דברים אחרים..) ובעז"ה אני אהיה גם ביום חמישי
נצל"ש- אפריים!! עכשיו זה כבר באמת באמת הגזמה!!!
זה לא מצחיק, זה לא שנון, זה פשוט מזעזע. עצם זה שאתה קורא להפגנה שפשוט לא היו בה הרבה אנשים והיה בה הרבה בוץ- שואה, זה פשוט מראה זילזול, בכל ה-6 מיליון. ואני לא מגזימה... אם אתה רוצה הרחבה נדבר בסניף...
לדעתי זה ממש לא פסדר שהיה קצ אנשים ופלל אנשים לאעזרא - ארכיון
ידעו על זה...
נדבר...עזרא - ארכיון
אבל היה פשוט הפגנה מ-ע-פ-נ-ה. בקושי אנשים, ורק קיצוניים דיברו(ע"ע נדיה מטר, הגר"ד ליאור).
ת'אמת זה היה דיעזרא - ארכיון
קיצוני...וגם לאחר ההפגנה- נאספו להקמת מאחזים חדשים...
אבא שלי היה שם...מתאים ללכת להפגנה שרק קיצוניםעזרא - ארכיון
הולכים אליה...
הרב שלוסבערג הי"ו אמר:עזרא - ארכיון
מיקומה של ההפגנה היתה טעות מלכתחילה. אין עניין להפוך את הר חומה להתנחלות. יש לחזיר בפה מלא: הר חומה היא ירושלים , ולא בחזקת 'התנחלות' כמו שבות עמי, מעלות חלחול, הרחיבי ודומיהן.
אתה מדבר על ההפגנה שהיתה בהרחומה או ליד הכותל?עזרא - ארכיון
בהר חומה..עזרא - ארכיון
במהלך ההפגנה- נראה לי נדיה מטר, אמרה שזב כבוד שאנו(תושבי הר חומה) נקראים מתנחלים וכו'..
היא אמרה אתזה?עזרא - ארכיון
כנראה פספסתי...פשש..טוב....מעניין דווקא....
היה הפגנה באמת די מעפנה אבל...עזרא - ארכיון
אולי בגלל שעשו שתי הפגנות בא6ותו יום וכל אחד הלך להפגנה אחת אבל עם היה הפגנה אחת באותו יום היו פי 2 אנשים מין הסתם...לא נורה....
חחחח יעל....ראיתי את אבא שלך...שיא החמווווווווד!!
אההה מגניב... הוא חזר מההפגנה במצב רוח ממש ירוד...עזרא - ארכיון
חניאל- הוא אמר לך שלום?
כולם היום ב-7 בכיכר ציוןעזרא - ארכיון
....
פריה פתחתי על זה אשכול עם לא שמת לב..עזרא - ארכיון
כל החברים שלי בכיכר ציון כל ערב...................עזרא - ארכיון
מעשנים נרגילות,סיגריות,סמים מה שתרצו...
חיים... ישך חברים??עזרא - ארכיון
לא יפה...עזרא - ארכיון
פריה- היא אמרה את זה לפני שהגעתן...
יעל- ראיתי את אביך ודיברנו טיפונת...
לירן אני חולה עליך חחחחחחחחחחעזרא - ארכיון
וחיים מה אתה משחק אותה אני אם לירן פחחחחחחחחחחח
מה עובר??עזרא - ארכיון
אני הייתי שם!!אתמול כאילו...למה אני ראיתי רק מישו נוסף אחד(לא כולל אני)מהסניף??למה כל השאר לא באו??איפה היו הבנות???(בלי להעליב שני,אבל את ראית שהתייבשנו,ולך לפחות היו עוד חברות שם...)למה אף אחת לא באה???
פריה חברותי צחקו עלינו שחילקנו את הדפים....עזרא - ארכיון
ת'אמת..עזרא - ארכיון
זה די בגלל נסיבות טכניות..אבל בא נגיד ככה- אם באמת הייתי מאמין בזה- ובאמת הייתי חושב שזה מועיל- אז בטוח שהייתי מתגבר ומצליח להגיע..אבל כנראה שאני לא חושב כך..
(בבקשה אל תנסו להתחיל לשכנע אותי- כבר דנו בזה ה-מ-ו-ן! זה לא ילך..)
למה אתה חוששב שזה לא עוזר?עזרא - ארכיון
לי אישית נראה שאם אנשים ישבו בבית ואולמרט יראה שלא אכפת לנו בכלל אז הוא יפנה (ת'אמת נראה לי שגם עם נעשה דברים הוא לא ממש ישים עלינו אבל..)
אני חושב כמו אבישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
זה אשכרה לא עוזר...(גוש קטיף),אולי רמזתי אולי לא,תבינו לבד.
(ד"א לא הייתי בשום הפגנה ושום מפגש נגד פינוי גוש קטיף,חוץ מהצמיד שהיה לי על היד,מכיוון שידעתי שיפנו אותם.בהר חומה אני לא בטוח...)
שוב ושוב.עזרא - ארכיון
מלעיטים את הציבור בשקרים וסילופי דברים.

1. אין שום כוונה לפנות את הר חומה, אלא רק לעצור את הבנייה (שם ובהתנחלויות).
ההערכה שלי היא, שזה לא ילך. ולו רק בגלל בעיית הנדל"ן של ירושלים.
2. כמו"כ, אין, ולא היתה שום כוונה "לחלק" את ירושלים (ד"א, המילה משתמעת בשתי צורות, ואולי כאן טמונה הטעות: 1. לחלק-לתת. 2. לחלק- לכמה חלקים.) אלא רק להעביר את השלטון בשכונות ערביות (ג'אבל מוכבר, מסגד זאב [בדיחה פרטית], בית אכסה וכו'). בעיר העתיקה יהיה איזה משהו של האו"ם [טפו].
טוב שאמרתי לא להעלות את זה..עזרא - ארכיון
אבל אם כבר- שני- תקראי מה שכתבת ותביני את עמדתי..
אפרים- מה שאתה אומר זה לא מספיק חמור?עזרא - ארכיון
לדעתי גם הרצון להעביר את השלטון בחלק משכונות ירושלים למי שרצח יהודים (ביניהם אחיקם עמיחי ודוד רובין הי"ד ב"ב) זה לא הגיוני וזה נובע מראש דפוק ו"מוסר" עקום ולא נכון! ורק בשביל זה צריך לעשות הכל שזה לא יקרה!
לא אמרתי שזה לא טוב.עזרא - ארכיון
רק אמרתי שמלעיטים את כולם בקשקושי שכל, וכדאי לדעת על מה ולשם מה אנחנו מפגינים וכו'.
תיקון טעות (קשה): לא אמרתי שזה טוב.עזרא - ארכיון
וואוו....עזרא - ארכיון
אני גם לא הייתי בהפגנות,ואני לא חושבת שזה בדיוק עוזר,אבל בכל זאת,אם אין לכם משו יותר טוב לעשות-אז למה לא?(שני-היו שם עוד שלוש בנות מהקבוצה,ופספסתי אותם,אני לא מבינה איך...היה די קטן....)אני מסכימה עם אוהד בקשר להעברת השלטון....
היה משהו טוב לעשותעזרא - ארכיון
אך חבל שהגענו למצב שבו זו התלבטות(בלומר- האם ההפגנה תועיל יותר מלימוד למבחן ב...)
זה לא היה השיקול שלי,אני בלאו הכי הייתי הולכת,עזרא - ארכיון
אבל...אוף טוב לא משנה....
זה גם לא היהעזרא - ארכיוןאחרונה
ה- שיקול שלי! פשוט שזה עזר להכריע את המאזניים(אבל כמו שאמרתי- הסיבה עמוקה יותר..זה רק תירוץ)
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך