לי אישית אין פקס בבית,אבל....עזרא - ארכיון

דחוף! פקססו לבוש לשחרר את פולארד עכשיו!

מספר הפקס במלון המלך דוד בירושלים:
02-6208882

הוועד להשבת יהונתן פולארד הביתה והארגון האמריקני "צדק ליהונתן פולארד"  קוראים בדחיפות לכל אזרח בישראל להקדיש מספר דקות ולשלוח פקס לנשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, למלון המלך דוד בירושלים (02-6208882) ולהפציר בו לשחרר מיידית את יהונתן פולארד. המטרה היא שעד לחזרתו לארה"ב ביום שישי יקבל בוש את המסר הבא 24 שעות ביממה:

Mr. Bush, Free Jonathan Pollard NOW!

מומלץ להוסיף את שמכם ופרטיכם בסוף ההודעה על מנת שיהיה ברור שהמסר מגיע מאזרחים מכל רחבי המדינה. כמו כן, ניתן להוסיף מסר אישי משלכם (עדיף מנומס). זה קל, זה לוקח רק כמה דקות. והחשוב ביותר, אנשי מלון המלך דוד דואגים  להעביר את כל הפקסים למר בוש. שלחו עכשיו והמשיכו לשלוח עד סיום ביקורו של בוש בישראל.

אנא פרסמו, הדפיסו והפיצו מודעה זו כפי יכולתכם!

פריה מותק.....עזרא - ארכיון
מחחר(יום שישי)ג'ורג' בוש עזוב אני מבחינה את הכונה שלך אבל חחחחחחחחחח
תודה ענאל....עזרא - ארכיון
פריה בקשה....עזרא - ארכיון
כמה זמן לןקח לשלוח פקס?עזרא - ארכיון
והוא מקבל את כל הפקסים אז.....
אולי הוא לא מקבל את הפקסיעזרא - ארכיון
כי נאולי בודקים לא את הפקסים ואם רואים שזה לא חשוב אז מן הסתאם לא נותנים לו
פריה- אני מעריך ת'מאמץ..עזרא - ארכיון
אבל לא נראה לי שזה באמת מועיל- רק העוזרים שלו ידעו על הפקסים האלה- והם פשוט יזרקו אותם לפח(אם בכלל הם יגיעו לשם!) והוא אולי(אולי!) רק ישמע על זה..
..................................................עזרא - ארכיון
Sir Mr. Bush,israel want you to free Pollard , you don't going to do it right?!.........right clear
לא ממש הבנתם את הכוונה.עזרא - ארכיון
הכוונה היא לא להביא ממש את הפקס לבוש (ונכלם), אלא להראות ולהכניס לתודעה וכו' וכו'

(אגב, היתה איזה שמועה על שב"כניקים שיסתננו להפגנות ולכן ביטלו את כל ההפגנות של פולארד השבוע. כנראה שזה במקום...)
יסתננו ויעשו מה???עזרא - ארכיון
הבנתי, אבל אני בספק אם הוא בכלל יודע על הפקסים האלה...
נ.ב: הוא כבר טס ..
....................עזרא - ארכיון
(1) יש מספיק מודעות!
(2) הוא לא שם עליכם...
אבישי-עזרא - ארכיון
הרעיון הוא שהם חבורה של פרובוקטרים (ע"ע אבישי רביב).
לי פשוט אין פקס,ואם היה לי הייתי שולחת.עזרא - ארכיון
אפשר לשאול משו?בעצם,לא שואלת אתכם....כ"כ כואב לכם כשאתם קוראים דברים כאלו?למה להוריד את המוראל???אתם לא חושבים שזה עוזר,אל תגיבו....באמת...אני כ-ן חושבת שזה עוזר..כי טיפה ועוד טיפה מחלחלים..אולי הוא עצמו לא יקבל את הפקס,אבל העוזרים שלו כן...פשוט מכעיס אותי איך שביטלתם את הניסיון לפדות איש צדיק מעם ישראל...ואם את\ה אבישי ענאל וחיים הייתם תקועים בכלא הייתי משתדלת בדיוק כמו עכשיו כדי להוציא אתכם.למה אתם לא?!
את אולי צודקת במידת מה, ואני מתנצל.עזרא - ארכיון
אך אני עדיין צמוד לדעתי...חייבת להיות דרך טובה...(מצטער שאני נאיבי, אולי גם אני כבר בתהליכי ייאוש..)
אז צא מזה!!!עזרא - ארכיון
snap out of it!!!נכון שזה כבר קשה,אבל "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"!!!עברנו המון,נעבור גם אתזה!באמת,אנחנו גם נוציא את פולארד מהכלא ונתגבר על כל הקשיים שנצפים לנו בדרך בעזרת ה'!!
באמת,שאם נתחיל כבר עכשיו ב"תהליכי ייאוש",אם אתה,אבישי,מתייאש,תחשוב על כל האנשים שיתייאשו אחריך.באמת באמת שאסור לנו להתייאש כי אחרת,מה עשינו??אם לא נתייאש עכשיו ונשיג את מטרותינו ונראה לכל אלו הרוצים ברעתנו(לא בדיוק רעתנו,אבל גם לא בדיוק טובתנו)נעבור עוד שלב בדרך הארוכה,או שנתייאש ונראה לבוש שאנחנו מתייאשים,הוא רק (איך שחיים אומר-)לא ישים עלינו עוד יותר...ופולארד יוותר.....אחים!הוא כבר כמעט 23 שנים בכלא!!מגיע לו לצאת!!!!!וזהו....אני בטוחה אגב שיש דרכים קצת יותר טובות,אבל בנתיים...וזה כבר לא משנה כי הוא עזב את הארץ....
עזבו חבל על המאמץ הוא כבר לא בארץעזרא - ארכיון
ענאל!!!!עזרא - ארכיון
קראת בכלל מה שאמרתי?!?!לעזאזל!!אני מצטערת אבל באמת שכבר נמאס לי!!די!למה לא שמים עליי?אמרתי דברים כ"כ עמוקים מהלב ואת פשוט פסחת עליהם...יואו....עזבו....
פריה..עזרא - ארכיון
מצטער, פשוט אין לי מה לאמר...חוץ מתפילות וכו' אני לא רואה מה עוד אפשר לעשות!
כפי שוודאי כבר הבנת מזמן- אין לי שום אמונה בהפגנות- זה פשוט לא פועל- וכן כל הדברים הדומים להפגנות!
פשוט צריך מנהיג עם אומץ! מנהיג שיודע מה לעשות!!
וודאי(וזו גם ביקורת לכולנו) שהמצב הרבה יותר מורכב ממה שאנו מסוגלים לדמיין- שום דבר ינו פשוט- ולא רק מהבחינות הנראות לעין! להפציץ מחבל\ לשחרר את פולארד זה לא הדבר הקל בעולם! זה הכי מורכב שיש!
אבל בסופו של דבר- המנהיג זה מי שקובע, ואנחנו צריכים מנהיג עם אומץ! עם חזון!
ועד אז....נותר לנו רק להתפלל...
(אם תבקשי שוב- בשיא הרצינות- שאפסיק עם ה"פסימיות" הזאת..מה שתגידי..)
כן, פריה.עזרא - ארכיון
יש מה שנקרא 'פסימיות' , ויש מה שנקרא 'ריאליות'. נכון, פקסים לקינג דיויד זה לא מה שיוציא את פולארד מהכלא, אבל זה מביא לתודעה וכו' (את הנאום המלא באר יכולה להגיד).
איזה תודעה ואיזה בטיח?!?!?!?!עזרא - ארכיון
למה נדמה לכם שזה מזיז למישהו?! וסילחו לי, אבל עם כל הכבוד- אם הסיבה היחידה שאתם שולחים ת'פקסים האלה היא כדי שתרגישו יותר טוב עם עצמכם(כי הסיבה "כי זה עוזר ומוסיף מודעות" לא נכונה <לטענתי> בעליל!)
- אז חבל על הנייר והדיו!
תעשו יוגה!
אני עצמי הגעתי למסקנה שלהפגנה הקודמת הלכתי בכדי שאוכל להגיד אח"כ: "אחח- עשיתי מה שיכולתי! הל-כתי להפגנ-ה! תמכתי בנשים בירוק וכו'",
ובעקבות זאת הבנתי שזה היה טיפשי מצידי:
מי שמאמין בזה- שיילך לזה! יישר כח(שכוייח בלעז)! לא בשבילי...
תפסיק עם הפסימיות(לבקשתך...)עזרא - ארכיון
איזה ראיליות???בכלל דיברתי על ייאוש....אל תלך להפגנות,מצידי-לא אכפת לי...אבל גם אל תתייאש!מצד אחד אני מסכימה איתך באמת,אבל כבר אמרתי-אם א-ת-ה לא חושב שזה עוזר-סבבה.תתפלל,ויישר כוח(שכוייח!)ואני ממש לא באה בעצבנות אגב...רק אומרת לא להתייאש....פשוט כי זה המוטו בחיים-לא להתייאש רק לשמוח יש!בהכל,לא מתייאשים בקשר לש-ו-ם דבר!!!אף פעם!(כבר כתבתי-"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"ככל שתהיה!)ואם אתה מתייאש,אז לא חבל?הקיצר-תעשו רק מה שבא לכם,אל תתייאשו ותהיו בשמחה...בעז"ה שנזכה לעבור עוד משוכה בדרך...(וכן,אנחנו צריכים מנהיג-לא חלש,לא פחדן,לא מושחת וכו' וכו'...)
נ.ב-אני כבר עושה יוגה,תודה.
אין בעיה..עזרא - ארכיון
בע"ה בלנ"ד אפסיק...במקביל- תמשיכי בהפגנות וכו' אם זה מה שאת חושבת..
בכולופן- יוגה?! מגניב! איך?
סבבה...עזרא - ארכיון
נחמד דווקא-מומלץ לכולם....
ואוי פריה בהודעה הקודמת יש יותר מידי את המילה יאושעזרא - ארכיון
חח.. שני-עזרא - ארכיון
לא להתייאש..
רק לשמוח יש...עזרא - ארכיון
(שני,אגב לא להתייאש-אני עכשיו מסכמת את החומר בהיסטוריה..היד שלי מ-ת-ה...)אבל זה לא כזה נורא....אני מוסיפה אתזה לחתימה שלי...
למה החלטתם שאני מתיאשת???עזרא - ארכיון
זה היהעזרא - ארכיון
כזה בצחוק, משום שהתלוננת על זה שהיה כתוב הרבה פעמים ת'מילה ייאוש, אז כתבתי- אל תתייאשי..
אוקיי..בכל מקרה...עזרא - ארכיוןאחרונה
בואו נקבע ויהי מה שאף אחד לא מתייאש...סבבה???(שני,חשבת כבר על רעיון לטיול??)
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך