וגם במובנים מסוימים עם עקיבא... אני בפורום מאותה שנה שאתה נמצא בו- עקיבא. ככה ששרצתי בפורום גם בכל אותה התקופה 'הטובה' שאתה מדבר עליה... אין לי ספק שהפורום אז היה מעולה. אבל זה בכלל לא קשור לגיל.. אם אני לא טועה כשהתחברת לפורום היית מקס' שנה מעל הגיל שלי עכשיו...
ברור ששארית הפליטה של מי שהיה אז מנסים להשאיר אותו כמו שהוא היה אבל אני לא בטוחה שזה צעד נכון.
האנשים שונים, ואין סיבה לזלזל בסיגנון שלהם ולנסות להפוך אותם לזקנים שזנחו את הפורום.. ברור לגמרי שצריך לשמור על רמה מינימלית, שלפעמים גם עליה קצת קשה לשמור אבל בסה"כ אתם לא יכולים להיעלם ולחזור יום אחד ולצפות שהאנשים יהיו אותם אנשים, שהתכנים יהיו אותם תכנים, ושמי שהיה אז ילד קטן בכיתה ה' (או בעיינים חחח...) יישאר בפרופיל הזה וישתוק ויחכה שהגדולים יחזרו ומדי פעם יכתבו איזו פיסקה עמוקה מאיזשהו מקום. מה לעשות- גדלנו! כמה שזה נשמע טראגי ואכזרי חחח... אני מודה שעד עכשיו כל הזמן נאבקתי שהפורום יחזור להיות כמו שהוא היה, אבל הוא לא יחזור. אני חושבת שעכשיו התפקיד שלנו זה לא להגיד, טוב, אנחנו לא כמו אלה 'הותיקים'( <----שלא תרגישו זקנים..), הם הרבה יותר חכמים,צדיקים,משכילים,שנונים,ומצחיקים מאיתנו ולכן הפורום דפוק אז בא נשאיר אותו ככה.. ממש לא!! הפורום ממש ממש לא דפוק ויכולים לצאת ממנו דברים ממש מעולים!! והוא יכול להיות יותר טוב אפילו ממה שהוא היה בזמנכם! פשוט אנחנו צריכים יותר עידוד ופחות הערות קנטרניות...
ושוב כהרגלי בקודש ח-פ-ר-ת-י ברמות!!! אפשר לחשוב שזה איזה עיקרון חשוב בחיים שלי... נו וול....