טובאני לא ממש יודעת איך להגיד את זהעזרא - ארכיון

אבל...לפני שבוע בדיוק הייתי בהלוויה של בת דודה שלי(מי ששמע על צורית ירון בת 21 ,נהרגה בתאונת דרכים בדרך לאפרת(הביתה).

טוב,מין הסתם היו הרבה דמעות בשבוע האחרון .בהלויה היו קרוב ל1000 איש !!ושיא הקשה לי !!

אבא שלי אמר לי שאם אני אכתוב על האישיות שהיא הייתה אז זה קצת יוריד לי מהנטל:

אני חושבת שכמה שלא יספרו זה לא יספיק אבל היו בה כמה תכונות מאוד שקופות:חסד,צניעות,חכמה,ושמחה.

היא למדה בתיכון בנווה חנה (5 יחידות בכל המקצועות וציוני 100 בהכל.בסוף השנה של ה8\1 היא קיבלה מילגה [היחידה בכל השכבה]למרות שהיא הייתה הכי קטנה וכולם ידעו שהיא תקבל אותה ,חוץ ממנה)

אחרי הלימודים היא הלכה שנה אחת ללמוד בברוריה,אח"כ שרות צבעי בצפת(עם עולים אתיופים משבט דן,ילדים,והייתה מורה חיילת.לפי דעתי היא גם הדריכה שנה אחת בנווה חנה) היא למדה כמה שבועות במגדל עוז ובמקביל עשתה פסיכומטרי ,בעוד חודש היא הייתה אמורה לסיים אותו.

מגיל 10 (אם אני לא טועה)היא למדה כל יום הדף היומי,ושלא היה לה זמן היא שמעה בנסיעות בm.p .

שלושה תפילות ביום אם פווול כוונות,תמיד היה לה זמן לכולם ולמרות המאות החברות שהיו לה כל אחת חשבה שהיא היחידה!!!.

יש עליה המון סיפורים (אבל אני לא הרשום אותם).רק לדעת אבל על הצניעות שלה שהיא בחיים לא נתנה לאף אחד להרגיש נחות ממנה,למרות שהיא הייתה מעל כולם בכמה דרגות!!!

היא אהבה את כולם ואף פעם לא חשבה על אף אחד רע!!לא כעסה.יש לה תמונה שהיא בקייקים עם כמה חברים וחברות וכולם עומדים בשורה והיא עם הרגל לפנים ועם הקייק בצורה שונה מכולם,וכשהיא ראתה את התמונה הזאת היא שינתה מהו במחשב כדי שהיא תיהיה עם כולם בשורה.

גם מצאנו במגירות שלה תעודות שהיא קיבלה מרונית תירוש על המידות שלה,מהבי"ס וכ'ו,שהיא לא הראתה לאף אחד!!

במשנה האחרונה שהיא למדה היה על נזיר  שכתובנזיר פרק א' משנה ז'):הריני נזיר כמנין ימות החמה-מונה נזירות כמנין ימות החמה.אמר רבי יהודה:מעשה היה,כיון שהשלים מת.

(אני ממש מבקשת לא לשנות נושא.תודה)

וואוו....עזרא - ארכיון
קצת קשה להגיב על דבר כזה..היא נשמעת ממש מדהימה....
ברוך דיין האמת.עזרא - ארכיון
על שכמותה נכתב: " השאירו שביל, השאירו עץ
השאירו אבן לרגלי ",
ולנו לא נותר אלא להרהר: " ומה אני אשאיר אחרי,
האם אשאיר איזה דבר? " ...

ברוך דיין האמת.עזרא - ארכיון
אני לא רוצה לפתוח לזה אשכולעזרא - ארכיון
אבל שמעתם על הפיגוע שהיה במקו"ח?
בקיצר נכנסו לבית מדרש של הישיבה שני מחבלים מחופשים לחיילים.
לא היו שם תלמידים אבל היו 3 מדריכים.
המדריכים קצת חששו אבל חשבו שזה פשוט סקירה קצרה ודי התעלמו...עד שהערבים אמרו להם לעמוד בפינה ולהרים ידיים .
אחד המדרים נדקר קלות(היה לערבים רובה צעצוע) ואחד נחתח בראש(בן דוד שלי).
השלישי אני לא יודעת... בקיצר הם הרגו את שני המחבלים(טראומה).והם די בסדר.אני יודעת רק על בן דוד שלי שעשו לו 10 תפרים בראש ושיחררו אותו הביתה.
בשבת יש לו יומהולדת.
זה פשוט אחד הניסים הגדולים ביותר.
חרף קרבתך לגיבור,עזרא - ארכיון
אני חושב שהפרטים אינם נכונים(כך שמעתי מאוהד<שלומד שם> ומעוד כמה):
המחבלים נכנסו (לא בטוח עדיין אם מחופשים לחיילים, או סתם לבושים שחור) לחדר שנמצא ליד הספריה\ לספריה(לא יודע בדיוק) שם הייתה ישיבת מדריכים(חח..כבר הספקתי לשכוח מה זה אומר) והם הורו להם לעמוד ליד הקיר בשורה..בסופה של התגרה- שני מחבלים מתים ושני גיבורים פצועים...
אופס..עזרא - ארכיון
לא שמתי לב שאוהד כבר דיווח על זה בעצמו באשכול אחר..
כן ,התקשרתי לבן דוד אחר שליעזרא - ארכיוןאחרונה
שלומד שם בשישית והוא תיקן כמה טעויות.
אני הייתי שמה כמה פעמיים,ואני זוכרת שהספריה ממש קרובה לבית מדרש אז לא הייתי בטוחה.
וגם מישום מה אמרו לי שהיו 3 מדריכים.
מה שבטוח זה שהם התחפשו לשומרים
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך