אבל...לפני שבוע בדיוק הייתי בהלוויה של בת דודה שלי(מי ששמע על צורית ירון בת 21 ,נהרגה בתאונת דרכים בדרך לאפרת(הביתה).
טוב,מין הסתם היו הרבה דמעות בשבוע האחרון .בהלויה היו קרוב ל1000 איש !!ושיא הקשה לי !!
אבא שלי אמר לי שאם אני אכתוב על האישיות שהיא הייתה אז זה קצת יוריד לי מהנטל:
אני חושבת שכמה שלא יספרו זה לא יספיק אבל היו בה כמה תכונות מאוד שקופות:חסד,צניעות,חכמה,ושמחה.
היא למדה בתיכון בנווה חנה (5 יחידות בכל המקצועות וציוני 100 בהכל.בסוף השנה של ה8\1 היא קיבלה מילגה [היחידה בכל השכבה]למרות שהיא הייתה הכי קטנה וכולם ידעו שהיא תקבל אותה ,חוץ ממנה)
אחרי הלימודים היא הלכה שנה אחת ללמוד בברוריה,אח"כ שרות צבעי בצפת(עם עולים אתיופים משבט דן,ילדים,והייתה מורה חיילת.לפי דעתי היא גם הדריכה שנה אחת בנווה חנה) היא למדה כמה שבועות במגדל עוז ובמקביל עשתה פסיכומטרי ,בעוד חודש היא הייתה אמורה לסיים אותו.
מגיל 10 (אם אני לא טועה)היא למדה כל יום הדף היומי,ושלא היה לה זמן היא שמעה בנסיעות בm.p .
שלושה תפילות ביום אם פווול כוונות,תמיד היה לה זמן לכולם ולמרות המאות החברות שהיו לה כל אחת חשבה שהיא היחידה!!!.
יש עליה המון סיפורים (אבל אני לא הרשום אותם).רק לדעת אבל על הצניעות שלה שהיא בחיים לא נתנה לאף אחד להרגיש נחות ממנה,למרות שהיא הייתה מעל כולם בכמה דרגות!!!
היא אהבה את כולם ואף פעם לא חשבה על אף אחד רע!!לא כעסה.יש לה תמונה שהיא בקייקים עם כמה חברים וחברות וכולם עומדים בשורה והיא עם הרגל לפנים ועם הקייק בצורה שונה מכולם,וכשהיא ראתה את התמונה הזאת היא שינתה מהו במחשב כדי שהיא תיהיה עם כולם בשורה.
גם מצאנו במגירות שלה תעודות שהיא קיבלה מרונית תירוש על המידות שלה,מהבי"ס וכ'ו,שהיא לא הראתה לאף אחד!!
במשנה האחרונה שהיא למדה היה על נזיר שכתוב
נזיר פרק א' משנה ז'):הריני נזיר כמנין ימות החמה-מונה נזירות כמנין ימות החמה.אמר רבי יהודה:מעשה היה,כיון שהשלים מת.
(אני ממש מבקשת לא לשנות נושא.תודה)