ידעתם שבוש הוא נוצרי?יהודי!

ב"ה

לא ידעתי עד עכשיו...

וואו גם אני לא ידעתי עד עכשיומיטל
הוא מגרמני'ה, לא?מאחורי הקו
(במקור...)מאחורי הקו
יש לנו עסק עם עוד נוצרי ששייך לדת האהבהיהודי!
ב"ה

שרצחה מאות ומיליוני ויותר מכך יהודים (ביניהם גם את סבא וסבתא רבא שלי! ה' יקום דמם!)...
הכוונה לאריק שרון (ימ"ש)?מאחורי הקו
אני התכוונתי לבוש...יהודי!
ב"ה

אריק שרון הוא בכלל יהודי (לא?) ואני לא מסכים עם הימח שמו (אלא אם כן שמעת איזה רב חשוב שאומר ככה.. כי זה לא כל כך פשוט)

אריק שרון לא יהודימאחורי הקו
ככה מיכאל בן חורין אומר (לא רק! יש עוד מקורות)
*אריק שרון הי'ה לא יהודימאחורי הקו
מי זה?!יהודי!
מה מי זה?מאחורי הקו
מי זה מיכאל בן חורין?יהודי!
אתה לא מכיר?!?מאחורי הקו
נשיא מדינת יהודה, גר ביי'שוב נוב שבגולן, אבא לאחת העצורות המנהליות שנעצרו בגבעת האור...
רב חשובאנונימי (פותח)
הרב דב ליאור אמר שראשי מערך הגירוש הם בגדר רשעים שעליהם מכוונים בברכת המינים
על זה לא שמעתי, אבל זה רק מחזק את עמדתי...מאחורי הקו
בכל זאתיהודי!
ב"ה

לא ימח שמו.... את זה אורמים דוגמה על עמלק
אפילו על שבתי צבי אורמים שם רשעים ירקב ולא ימח שמו ובטח שבתי צבי עשה מעשים יותר גרועים כמו זה שבגללו אלפי אנשים התאסלמו ואחריו היה משבר שלא האמינו המשיח (מה שאני זוכר מהיסטוריה..)..
אז אם כבר בטח שלא ימח שמו.

שבוע טוב
*אומריםיהודי!
מזתומרת נשיא יהודה?יהודי!
ב"ה

ולמה הוא גר בגולן?
עיין תהילים ק"ט פס' י"ב (או לידו)עמישב
בס"ד לק"י

וכן ברד"ק ומלבי"ם על אתר.
רש"י חולק.
והרש"ר הירש מביא דעה הפוכה לגמרי, שנראה לי הקטן עד מאוד, שקשה מאוד עפ"י פשט הפסוקים. ונראה שהרש"ר נדרש לפרש כן מכורח השעה והתקופה...

ולגבי ר' מאיר וברוריה (ברכות י), יעויין בדברי הרב משה צוריאל על אתר (באוצרות האגדה).

ועוד יעויין פסחים קי"ג עמ' ב', בדברי רנב"י, ובציון העין משפט נר מצווה ברמב"ם, ובהגהות מיימוניות שם בסמוך (נדמה לי הלכה ג').

ובוודאי שהרשע האמור חמור יותר מכל המקרים המדוברים כאן...
ישועאנונימי (פותח)
ישוע שהיה יהודי מכונה בפינו יש"ו שהם ראשי תיבות ימח שמו וזכרו אז חדשות בשבילך גם על יהודים אומרים ימח שמם
נראה לי מאנגליה.נשארת חסויה
בוש לא במקור מגרמניה!חני.
ובוקר טוב על עצם העודה שהוא נוצרי..

נראלכם שהוא יהודי?

או שאתם לא מתענינים? ..

טוב אני בבמקור אמריקאית אז.. יודעים קצת...
<גם היה לנו עבודה בכיתה ..ה'..>
*עובדהחני.
אה... הרבה מה לענות ישלימאחורי הקו
א. ל'יהודי', דבר ראשון (זה בא בסעיפים) זה שאריק שרון לא עמלק זה לא אומר שלא מגיע לו שיגידו עליו ימ"ש. האמת? לא מגיע לו אפילו שירקו לעברו...
ודבר שני- מאיפה לי לדעת למה הוא(מיכאל בנחורין) גר בגולן? אולי התחשק לו.. אה, ועכשיו נזכרתי גם שהוא בנה יי'שוב בחבל ימית (חצי האי סיני) בימים עברו...
ואחרון- נשיא מדינת יהודה. לא שמעת על מדינת יהודה?

ב. חני- אני חושבת שאבא שלי אמר משהו כזה על זה שהוא נצר לגרמנים. או שלא. לא זוכרת. בכולופן, בקשר לתגלית של יהודי את צודקת, אם הוא לא נוצרי אז הוא או מוסלמי או יהודי אם הוא בחר הדת כלשהיא- הלא כן?!?!?
באמת???אנונימי (פותח)
ממתי את/אתה יודעת/יודע שבוש נוצרי מי אמר לך??????????????. ראית באיארנט????????????
מה חשבת שהוא? יהודי?נשארת חסויה
ת'כלס...מאחורי הקו
מה הוא כבר יכול להיות אם לא נוצרי??

כל האמריקאים (אמריקאים אמריקאים כאילו, מבינים למה אני מתכוונת, לא היהודים באמריקה אלא....) הם נוצרים, לא? הם אלו שחוגגים את חג המולד(*)...
למה נראלכם שבוש נוצרי??eliya
אהההה הגזמתם עכשיו, גם אני חושבת שאין לו לב, ושונאת אותו וכו'...

אבל למה נראלכם שבוש נ-ו-צ-ר-י-?-!

בואנההה אתם חיים בסרטט...!!
כי הוא נוצרי.. עובדה.מיטל
אולי בגלל שבכשהוא ביקר בישראל הוא הלך לכנסיתיהודי!
הר האושר?!
ומה אתם משווים את ישו לשרון? הגזמתם... זה לא שיהודי!
פתחתי אגודה להגנת שרון או משהו אבל בכל זאת הגזמתם.. סוף סוף הוא גם עשה משהו בשביל עם ישראל הרי הוא היה מפקד הרבה שנים וזה..
ולא על כל רשע אומרים ימח שמו... בן גוריון היה אפיקורוס גמור ואנחנו לא אומרים עליו ימח שמו
ולמאחורי הקויהודי!
ב"ה

לא מגיע שירקו אבל ימח שמו זה לגמרי להשמיד אותו ואת כל צאצאיו כאילו ממש ממש שלא ישאר זכר!
אבל לא להגזים..

ועוד משהו- אני יודע מה זה מדינת יהודה אבל לא הבנתי מה זה נשיא? מה הוא עושה? ומה הוא עשה בשביל להיות נשיא? (לא שאלה של זלזול אלא של חוסר ידע)
ראה מקורות שהבאתי לפני כן...עמישב
אבל הוא ל-א יהודי! רבאק!!מאחורי הקו
הוא סובותניק (יענו לא יהודי אבל קיבל על עצמו לשמור שבת או משו בסגנון, מי שמבין בזה- נא לתקן אותי...) ולכן אני מרשה לעצמי. צדר? מובן??
אה שכחתי..יהודי!אחרונה
אבל לא הבנתי למה הוא לא יהודי? הוא נולד בארץ ישראל.. וכשהיה קטן אפילו היה בשומר או בצופים או אנערף איפה אבל משהו כזה..
יאללה תגידו משתם רוצים על מי שאתם רוצים מה איכפת לי..
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך