אני בבעיה רצינית.. הלואי שתעזרו לי..עזרא - ארכיון

אני מדריכת אורות ויש לי קצת בעיה...

חניכות שלי לא מגיעות לסניף!! אני משקיעה בהן ת'נשמה! מבזבזת עליהן פוול זמן וכסף ובסוף- אני בכלל לא מעבירה ת'פעולה כי באה לי חניכה וחצי (וגם זה רק לפעמים..)מה לעשות???

את בסניף רגיל או פיתוח?עזרא - ארכיון
הם תמיד לא היו מגיעות או שזה רק בזמן האחרון?
סניף רגיל לגמרי!!!עזרא - ארכיון
הן התחילו לא להגיע מתחילת שנה.. בחודש ארגון היה קצת שיפור.. (קצת... ארבע בנות הגיעו..) חשבתי שזה ימשיך וייתן תנופה, אבל זה לא עזר, המצב רק החמיר מאז...
אני פשוט מזדהההההה!!! אני באותב בעיה בדיוק!עזרא - ארכיון
סניף רגיל!!!
וזה פוגע מאוד בתפקוד שלי בתור מדריכה!!עזרא - ארכיון
אני כבר הרב פחות משקיעה בפעולות (כי אין לי למה להשקיע, גם ככה אפחת לא תבוא...), אני מאחרת הרבה לסניף (כי אין לי מה לחפש שם בלי חניכות...) אבל הכי מבאס- זה הגשת הכשלון בתפקיד!! נכנסתי להדרכה עם הרגשה טובה! שאני הולכת ממש לחנך בנות, להעביר להן פעולות עם מסרים, ולא רק בשביל הכיף! ואני מרגישה שנכשלתי בתפקידי... זה לא שהן באות לסניף ולא שמות עלי. הן אפילו לא באות לסניף!!! ובמיוחד השנה, שהן אורות, השנה האחרונה שלהן בתור חניכות... שיש לי מלא דברים להעביר להן רגע לפני שהן נכנסות להדרכה/הגשמה... ובקצב הזה, לא יהיו מדריכות בסניף שלנו שנה הבאה...
לא באתי להתבכיין פה על מר גורלי.. רק רציתי לשאול מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ניסית לדבר עם מישהי, אבל היא טענה שפשוט לא יוצא לה לבוא לסניף (הרבה פעמים זה נכון, אבל הרבה פעמים זה לא...)אחרת אמרה לי שנמאס לה לבוא לסניף ולהיות היחידה!(!) אולי יש לכם רעיון, אפילו לסתם פעולה מגניבה שתתן להם מרץ??
אם את אומרת שהן לא באות לכלוםעזרא - ארכיון
אז פעולה לא ממש תעזור....כי גם אם זאת תהיה פעולה שתגרום להן לבוא,הן לא יבואו אולי לפעולה הזאת ואז זה לא עוזר..!
אולי עדיף לפתח עם כל אחת קשר אישי כזה...לקבוע לדבר עם כל אחת...ולאו דווקא על הסניף...לדבר על כל נושא שרוצים...ואז אולי זה יגרום להם יותר לבוא...שהן יודעות שיש להן קשר איתך...
תנסי..גם אם זה תהליך קצת איטי..ב"הצלחה!
גמאני בעד שיחות אישיות..עזרא - ארכיון
ולפני שנכנסת הן באו לפעולות? את צריכה לגרום להן למות עליך איכשהוא..
כמה יש לך בסה"כ חניכות {על הדף}עזרא - ארכיון
יש לי 9 חניכות על הדף...עזרא - ארכיון
עשיתי כבר שיחות אישיות עם 3 מהן.. וזה ממש לא עזר... הן חברות ממש טובות שלי, אבל לא בסניף... אני מתה עליהן והן מתות עלי (נראה לי...) אבל זה לא מושך אותן לבוא לסניף.. אני משחנ"שת איתן לעמים מלא, אנחנו מדברות על הכל וזה ממש לא דוחף אותן לבוא לסניף...
אם הן לא באות לסניף זה לא אומר שנכשלתעזרא - ארכיון
את אומרת שהן אוהבות אותך- זה גם אומר המון, אם את מכירה אותן ומשפיעה עליהן גם מחוץ לכותלי הסניף זה המוווווווווון.
חוץ מזה את אומרת שההדרכה שלך הרבה פחות מושקעת בגלל זה, אם ככה אז גם הבעיה היא בך, זה שלא הולך לך ען הקבוצה אומר בדיוק הפוך שאת צריכה לבוא לסניפ הרבה יותר מוקדם עם חיוך ענקי מרוח על הפרצוף ועם הרבה שמחה (אמיתית, אל תזייפי) זה גם ישפיע על כל הסניף וגם על חניכות- דברים עוברים מאוזן לאוזן אם חניכות שמגיעות יספרו לאחרות שאת ממש נחמדה ושממש שווה להן לבוא יותר סיכוי שהם יבואו, יש לי מדריך שהיה במצב דומה ואז פתאום לפני שבועיש בתחילו לבוא לו חניכים, עכשיו יש לו 5 קבועים!!! תבואי תשמחי תחייכי, יש לך אחריות גם על שאר הסניף כשחניכות רואות שיש מדריכה שלא מגיעה אף פעם זה גם משפיע עליהן, תשחקי עם חניכות של קבוצות אחרות באמת שגם עליהן את יכולה להשפיע.
ודבר אחרון כשמגיעה חניכה אחת אז ברור שאת כן מעבירה לה פעולה!!! זה שאת בסניף גדול לא אומר שאת לא יכולה להעביר פעולה לחניכה אחת- מניסיון זה גם כיף!!!
אני לא אומר שכל הנ"ל קל אבל לדעתי זה מה שנדרש ממך בתור מדריכה עזראית.
פוווווווול ב"הצלחה...
אני ממש מבינה, אני באותה בעיה! חניכות שלי הםעזרא - ארכיון
העולות- כיתה ז'!
אין! אני כ'כ מבינה! וגם לי אין שום רעיון ודרך מה לעשות!
הם לא באות וגם לא מראות נכונות לבוא! הן טוענות שזה לא אישי שיש להם לימודים (שכיתה ז' זה הכיתה הכי חשובה, התעודה משפיע על הקבלה לאולפנות) וכשאין לימודים יש משפחה וכו...
התירוצים לא נגמרים...

ולגבי שיחות אישיות, אני לא יודעת אם זה מה שיעשה את השינוי, הן לא כמו חניכות שלך- שכבר גדולות ואפשר לדבר איתם ממש כמו חברות. הן אומנם גדולות- כיתה ז' אבל בכל זאת אני לא יודעת אם זה שייך, זה יראה להם משו מורתי כזה...
מה עושים?
אוקי וואו..עזרא - ארכיון
היה לי את אותו דבר, ואפילו פי כמה יותר גרוע....
חניכות שלי העריצו עד סגידה את מי שהדריכו לפני, ובואו נגיד במילים עדינות, שהם לא סבלו אותי, אבל ממש, במשך חצי שנה...
[בלי שום סיבה, רק בגלל שאני לא המדריכות הקודמות, שהם היו עליהן באבל [אבל מלשון אבלות.. כמו על מת..]...
ככה שמ25 חניכות כל שבת שהיו למדריכות הקודמות, צנחתי ל10 שכל הזמן טרחו להעיר לי שהפעולות משעממות וכו', לא משנה מה עשיתי..

ואזז.. ב"ה [!!] היו 2 בנות שפויות בחבורה <המרכזת דיברה איתן בשיחה פרטית, וזה די דחף אותן לפעול..], ואחת מהן באה לדבר איתי, ודחפנו אותן לדבר על זה עם כל הקבוצה..

אז בהתחלה היא דיברה עם הבנות הבולטות, כדי שיעזרו לה להשפיע, ואז הם קבעו ' ישב''ק ' = ישיבת קבוצה, דיברו על זה, וקלטו, ב"ה ב"ה, שזה אידיוטי מה שהן עושות, ושהן לא נתנו לי אפילו צ'אנס, אז החליטו לנסות אותי, לראות אולי אני לא כזאת נוראית..

ואז הגיע החופש הגדול, ופשוט השקעתי ממש. בואי נגיד שלא יצאתי לטיול עם המשפחה וגם לא עם החברות.. כל יום כל היום בסניף.. והתחרפנתי איתם, והראתי להן שאני משקיעה בהן, ושאכפת לי מהן.. וב"ה,
מ ע ו ל ה עכשיו כ"כ!
אני אוהבת אותן!!!
ובשורה התחתונה, מה את יכולה לעשות בתכל'ס-עזרא - ארכיון
לקחת מישהוא /מישהיא שהן מחזיקות ממנו, ולשלוח אותו לדבר איתן כבדרך אגב על זה, ככה שהוא ישפיע עליהן..
[אל תדברי איתן את על זה, שמישהוא אחר, אולי זה יעזור, מי יודע...]

זה לא חייב להיות על כולן, זה יכול להיות על כמה בנות,
אבל אותו אדם צריך לדחוף אותן לדבר על זה עם כולן, שידונו בתוך עצמן למה הן כבר לא באות לסניף, כי בשורה תחתונה? הן אלו שמפסידות..

ואז להשקיע ת'נשמה, פי 800 יותר ממה שעשית עכשיו..
זה קשה, נכון, אבל את חייבת..!
מה, עוד שניה הן גרעין! את חייבת להכיר אותן כמו את הכף יד שלך, כדי להכניס אותן להדרכה! כדי להשפיע באמת..! הן חייבות להיות שרופות על הסניף..

<ואולי לבדוק את הפעולות? אולי להעלות רמה? להוריד רמה? מטודות שיותר מתאימות אליהן..? נסי לחשוב, ולדבר עם המדריכות הקודמות אולי...>

וב"ה שיש לך קשר טוב עם 3 מהן..! תמשיכי ככה..! <לפחות אותך לא שונאים.. תסתכלי על הצד הטוב.. >

יהיה טוב בע"ה!! באמת!!
תאמיני ותתפללי, ובע"ה, הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!

<אפרתית, גם אלייך..>
לא קראתי תשאר כי אין לי כחעזרא - ארכיון
אבל אני אומרת שתעשי פעולה לאחת וחצי חניכות שכן באות. תראי להם שלא אכפת לך שזאת אחת, בה את תשקיעי!!! ולעט ולעט הם יתחילו לבוא חוצמזה תחשבי על זה שהם באות לסניף ואת לא עושה להם פעולה כי הם קצת בנות זה לא נותן להם חשק לחזור.
ד"א- זה קרה בסניף שלי וככה המדריכה עשתה זה אותו גיל והם אחלה קבוצה עכשיו והם מתות עליה!! אני לא אומרת שתוך שניה זה ישתנה..תנסי..
שיהיה לך מלא בהצלחה!! =)
אולי תנסי לעשות להם גיוס בבצפרר..עזרא - ארכיון
בל איך עושים פעולה שווה על רמהעזרא - ארכיון
לילדה אחת?!??!?
אם אתם בקשר טוב אז את בטח יכולהעזרא - ארכיון
להשםיע עליהן ולהסביר להם את החשיבות של לבוא לסניף כי הם הכי גדולות ועליהם כל הסניף מסתכל ושכדאי שיתחילו לקחת את עצמם בידיים והעיקר זה לעשות להם הכי הרבה כיף שאפשר! בהצלחה!

ולאפרתית- גם לילדה אחת עושים פעולה או שאם זה באמצע שבוע את יכולה לקחת אותה לגלידה ותעשי איתנ הכי כיף שאפשר. תתני לה הרגשה שהיה שווה לא לבוא ושהיא לא סתם הגיעה לסניף.
בהצלחה!
נווווועזרא - ארכיוןאחרונה
אז תנצלי את זה שאת מדברת איתן רגיל וטוב,להביא אותן לניף...תגידי שזה ממש חבל לסניף שהן ל שם,וכולם כבר מחכים לראותותן,וכו'...הרגשה שהן רצויות....ושכדאי לבוא!אפילו תדברי על הסניף בחלומיות כזאת...שימשוך אותן!
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך