יני... לכל מי שלא יודע מדובר בפרויקט אירגון שוק פורים לילדי שדרות (ממש בקצרה... מי שרוצה פירוט יכול לפנות אלי..)
א. יש חלוקת תפקידים לגבי השגת הכסף:
תלפיות: התרמות- טלביה וארנונה, מכירות עוגות- עמק רפאים (בתיאום עם מרכז), שנוררים- תלפיות (כולל בית הדר ואחים ישראל)
מרכז:התרמות- קטמון הישנה, מכירות עוגות- עמק רפאים (בתיאום עם תלפיות), שנוררים- קניון מלחה.
רמות: התרמות- איזורים טחונים ברמות, מכירות עוגות- העיר(בתיאום עם גיגי), שנוררים- העיר(בתיאום עם גיגי).
גיגי: התרמות- תבחרו שכונה של טחונים שלא עושים בה עדיין, מכירות עוגות- העיר (בתיאום עם רמות), שנוררים- העיר (בתיאום עם רמות)
יש עוד סניפים?! אם יש ובטעות שכחתי תעדכנו אותי..
ב. לגבי הפרוספקט- ניסחנו אתמול פרוספקט שאתם לא אמורים לחלק אותו אלא שהוא ילווה אותכם- ז"א: כשאתם עושים התרמות אתם מסבירים להם בקצרה ובע"פ למה אתם מתרימים, ואם הם רוצים פירוט/להאמין שהם לא סתם מביאים כסף לאנשים שרוצים להזמין בורגרס בר- אתם מביאים להם לקרוא את הפרוספקט ואח"כ לוקחים אותו בחזרה לבית הבא, קפיש?! כנ"ל לגבי שנוררים ומכירות עוגות... אם משו לא ברור.... תרגישו חופשי... הפרוספקט יהיה מוכן תוך כמה ימים (אין לי מושג כמה- נקווה שלא 365..)
ג. שכל קבוצה תשב פעם אחת בסוף פעולה או משו ותעלה רעיונות לתחנות, זה ממש יעזור!
ד. צריך נציגים מכל סניף (2 בנות- לבנות ו2 בנים- לבנים) שיהיו אחראים שהקבוצה שלהם באמת עושה את מה שהיא אחראית לעשות, מי שמתנדב זה יהיה מעולה.. ושינסו להיות בקשר עם החבר'ה שמארגנים.. (אין לי שמץ עד כמה זה בטיחותי לפרסם כאן את המס' שלי..)- לא צריך ממש בסניף שלנו...
יש עוד שאלות?! אפשר לפנות אלי בש"א...
אם למישו מהמארגנים יש הסתייגות ממש בשמחה לפנות אלי פשוט ניסיתי לסכם את מה שהולך...
ד"א- כדי למנוע אי נעימויות (וגם סתם לעצמכם..)תשתדלו כמה שיותר לשמור על הפרדה...
עלי באר... (כן, פפי...)