אייי... מה היה היום...עזרא - ארכיון

חבל שמטריק נחמד יצא משהו ממש מגעיל.

מצטער בפני כל מה שנפגע (שיראל, יעל ושאר...).

ושוב, הבהרה: לא היה קשר בין הכדורגל לטריק המלוכלך. חבל שחלק חשבו שהיה קשר, וניסו להסביר לנו כמה חשוב זה כדורגל לבנות (אני באמת משוכנע שזה חשוב. רק  שזה לא יעלה לכם לראש..סתאאאםםםם).

באר ויואב- סליחה על האירוע המצער, וסליחה שלא ניסינו למנוע אותו... אני עדין שפוך מצחוק.

וואי אפרים... אני בטוחה שכולם הבינו שאין קשר....עזרא - ארכיון
אבל שני דברים שאמרתי (צרחתי....) לכם היה שקודם כל בקשר לכדורגל בנות אתם יכולים להביא לנו לשחק פעם בחודשיים... זה לא יהרוג אותכם אני בטוחה... ודבר שני בקשר ל'טריק' הזה שלכם זה היה במילה אחת צ-ו-מ-י!!! ועובדה הבאנו לכם את הצומי הזה- צרחנו צעקנו... עוד משהו?
חוץ מיזה שמהצומי הזה בכלל לא התעצבנתי... זה לא כעס הצומי הזה זה פשוט עצוב זה הכל... זה הקטע שאתם לא מרשים לנו לשחק כדורגל! כאילו שאנחנו צריכים את הרשות שלכם בכלל!!!
חיים- אני ממש ממש ממש מצטערת אם העלבתי אותך אתמול... בכלל לא התכוונתי לפגוע... אני פשוט ניסיתי להסביר לכם וכנראה שקצת ניסחפתי...=)
סולחיםלמרות שאנלא יודעת על מה...דש רותח לשירה לויעזרא - ארכיון
משהו מוכן לומרעזרא - ארכיון
מה קרה בכלל, כי יש כאלה שאין להם מושג מה הולך!!!
חחח...שיראל סיפרה לי היום בבוקרעזרא - ארכיון
לפני שחזרתי הבייתה....תגידו-חיים,אפריים,יואב ואתם יכולים להעביר את המסר הלאה....מה אתם מטומטמים?!בני כמה אתם?!?!חוצמיזה,אתם שוביניסטים....כן כן יואב......סליחה מה זאת אומרת הם לא יכולות לשחק כדורגל כי הן בנות?!?!אתם חצופים ברמות לא נורמליות...ובגלל שלא נותנים לכם לשחק את הסטנגה המטומטמת שלכם שאגב אנחנו לא עושות הרבה כדי להפסיק אותכם,רק פה ושם מתעצבנות קצת אבל אתם משחקים אתזה כל יום כל היום אז מה אכפת לכם???אז אתם חייבים לנעול את הסניף ולכבות את האור כשהבנות עוד בפנים(לפי מה שהבנתי משיראל זה מה שהיה אתמול....)
אני גאה בעצמי שהכתרתי אותך לאשת המוסר מס' 1!!!!!!!עזרא - ארכיון
(1) יעל - לא נעלבתי,אני מקווה שגם את לא,אז אנחנו בסדר,נכון?!
(2) פרי'ה - מבולבלים?!גם אנחנו!בואו נעשה סדר בדברים ;
כדורגל נשים,כן,יש מילה כזאת,"נשים",כולנו יודעים שאתן סתאם עושות אתזה בשביל הפוזה!!אז תפסיקו לבלבל ת'שכל!!!!!!!!!!!!!!
כי זה אפילו לא כדורגל מה שאתן עושות,זה אולי במקרה הרע חממות!
(סוג של משחק שבועטים כדורים אחד על השני בכל הכוח)!!!
(3) דאאאייייי!!הטריק המלוכלך היה שיא המצחיק,אתן סתאם לקחתן אתזה קשה!!ד"א אני בכלל לא אחראי על זה!!!!אבל זה בכל זאת היה קורע!!!!!
(4) באר ויואב - אין לי מילים...
(5) ולא נסיים בלי רגע אחד של נחת : אמש קבוצת בנות,לקראת סיום
הערב אכלו פסטה נאה (חיה),עד כאן נשמע הגיוני,בואו וראו מה קורה
יום למחרת כאשר כולן חוטפות שפעת הדוכיפת,ומתחילות לקרקר......
מה קרה בין באר ויואב?עזרא - ארכיון
חוצמיזה מזה קשור כדורגל נשים?הבנות רצו לפרוק קצת...תנו להן....מטומטים...אתם לא יכולים לשחק סטנגה בסניף אלא אם כן יש לבנות מידי פעם גם יכולת לעזוב את הכל ולשחק קצת....כי זה הסניף ואתם לא יכולים להשטלט עליו כל פעם...אז בדיוק כמו שכשאתם משחקים סטנגה אנחנו דחוסות בחדר השני,גם אתם מסוגלים,זה לא שאתם באותה כמות כמו הבנות,אז זה לא יהיה לכם קשה ב-כ-ל-ל......
חחחעזרא - ארכיון
וואי לקחו קשה... כולה איזה חמש דקות (מקסימום עשר ואפילו זה לא) וכבר התחילו לצרוח שם ולהתקשר לאבא וזה... (אבל הקטע עם האור היה די מחרפן... כל המתגים נראים אותו דבר!! מאיפה לי לדעת איזה אחד למה..? אז פשוט מעלים אחד, אחד, אחד, אחד.. וואי.. שנים).. ואח"כ חזרתי למשחק עם שירה ומעיין (והיה ממש מצחיק..)

ומזתומרת "סתם עושות לפוזה"..? מה זה השטויות האלה..? אני אישית ומן הסתם גם כל השאר (אוי אני מרגישה מפגרת) עשינו את זה סתם בגלל שכיף לנו 'לבעוט אחת לשניה בכל הכח'... מה לעשות שאנחנו לא משחקות כדורגל בכל יום...? (וכולן פוזלות.. אבל מתי שזה עליי..- וואי וואי חזרתי כמו אחרי מלחמה..)

מבולבלים..? יופי לכם!!!

(נ.ב. חיים, אני רואה שנהיית חורבניקית..)
(נ.נ.ב. טאקט)
כעעעעעעעעע ולי יש עכשיו פצע ביד בגללכםםםם!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
נכון ראיתי אתזה הבוקר....עזרא - ארכיון
גם לפגוע באנשים פיזית הספקתם?!?!יצאתם משליטה לגמרי....חחח
אולי ? ואולי לא. נחכה ונראה.עזרא - ארכיון
וואי...חיים הרגת אותי!! (למה אני זבל? אני יודע שזה הסטטוס הכללי שלי, אבל... מה הסיבה הספציפית ?)

בתור נציג הוועדה לענייני שירותים ושאר דברים שהצנעה יפה להם, אני מבקש לא לפרסם את מה שקרה ב30 שניות הראשונות לאחר כיבוי האור.

הוועדה.

אני מבינה...עזרא - ארכיון
טוב....אני שמחה שהלכתי...אתם דוגרי מוזרים....
בתור נציג הוועדה,עזרא - ארכיון

אני ממליץ לכן ללמוד (ללחוץ על הכיתוב):

את חוקי הכדורגל

את חוקי הסטנגה

ואת חוקי החיים.

אז חוקי החיים שלך הם כאלו?!עזרא - ארכיון
הבנתי אותך...במקרה הזה,אל תטרח אפילו לפנות למולקולות פחמן הדו חמצני שנמצאים ליד מולקולות החמצן שאותם אני נושמת......בקיצור,אני לא רוצה שום קשר אליך,יא ******** *****.....
כמו שחיים נוטה לומר,עזרא - ארכיון
"חסרת הומור".
מה קרה ב30 שניות אחרי שכיביתם את האור??????עזרא - ארכיון
נציג הוועדה לא היה מספיק ברור ?עזרא - ארכיון
לא אוסיף על העניין מילה.עזרא - ארכיון
(אבל אני רק יאמר שהתקרית ההיא תשעשע אותי עד הקבר...)
אתה לא אנושי!עזרא - ארכיון
אתה מתאר משהו כדבר המצחיק ביותר שקים ועוד מסרב לדבר עליו לאחר מכן?!?!
התבייש לך..
אני בעדעזרא - ארכיון
שנעביר את זה לפינה של השאלה ההלכתית.
האם מותר לנשים לשחק כדורגל בסניף? אם כן באיזה אופן ובאיזו צורה?
אני אישית לא יודע מה הלך אבל אני יכול להבין ולדמיין כי אחרי הכל מדובר באפרים שהוא פרי החינוך שלי בקשר לכדורגל ושות'.
אני יכולה לומר מה שהיה בקשר לכדורגלעזרא - ארכיון
בקשר לכיבוי האורות אני לא יודעת כלום,כי הלכתי קצת לפני זה....
אם הבנים יודעים שהבנות משחקות בצד אחד שילכו לצד השני....והם ידעו...אז זאת כבר בעיה שלהם..זה שיואב ואפרים התיישבו באמצע המגרש זה משהוא אחד,ושעוד שניים התיישבו על הספות סתם כדי לעשות כאילו הם צופים זה גם משהו,כי זה מונע מהבנות לשחק....(בנות יקרות...שמתם לב איך אני מגנה עליכן ואני בכלל לא שיחקתי?!איזה נששמה אני...יואב,אני לא הייתי עושה מזה עניין אם לא היית אומר את מה שאמרת....חבל,כי עכשיו אני מעוצבנת.....)
אולי נסכם בכמה מילים??עזרא - ארכיון
בנים זה העם הכי צומיסטי שיש בעולם... וממי הם מבקשים כמובן?? ממנו!! כי אין לנם מישהו אחר... אז בקיצור- היה ממש מצחיק למטה בחושך ואתם יצאתם גברים חבל על הזמן... זהו נגמר?
חיים-גם אני לא נעלבתי... אנחנו שולם...=) (תלוי כמה זמן זה יימשך...)
חחחחח יעל חוללעעעעללייךךךךך!!!!!עזרא - ארכיון
אז הדרך שלכם להשיב את האגו חזרהעזרא - ארכיון
אחרי שדפקנו אתכם קשות זה לומר "צומיסטים".
(חיים יכתוב מה היינו עושים אם באמת היינו רוצים צומי. מתחיל ב"נפצים").
אין דרך בכל מקרה לעצור את האגו...מה אתה רוצהעזרא - ארכיון
שאנחנו נעשה? דפקתם אותנו קשות?? תאמין לי שאנחנו רק נהננו... וגם הנפצים האלה כבר התרגלנו... התרגלנו לכל דבר שאתם עושים...
אולי ! ואולי לא ! נחכה ונראה......................עזרא - ארכיון
הא - הא - הא - הא - הא - הא - הא - הא - הא - הא.......
אתם ממש *****....עזרא - ארכיון
אם היה לי כח הייתי מסנגרת כמו שצריך על הבנות ומוציאה עצבים על הבנים,אבל אין לי כח לחשוב כי אני חולה......אז ניצלתם עד שאני יבריא
מבולבלים?!גם אנחנו!!!!בואו נעשה סדר בדברים!!!!!!!!עזרא - ארכיון
(1) עדיין,ואני מדגיש,עדיין לא עשינו כלום.
(2) "מסנגרת" , חולה,חולה,אין מה לעשות,קחי דקסמול קולד!!!
(או דקסמול סינוס,או דקסמול פלוס,או דקסמול PM - ללילה,
דקסמול קיד...)
(3) מוציאה עצבים?!אולי נקנה לך שק אגרוף וזהו,יהיה נוח לכולנו
.....
אה הא....עזרא - ארכיון
1.בסדר,מה שתדגיד...
2.אני לא לוקחת תרופות אלא אם כן אני ממש צריכה..ואני צריכה,אבל דקסמול זה שטויות וזה לא עובד,עדיף לסמוך על האמריקאים,או על התרופה שהחברה שאמא שלי עבדה בה המציאה(סמבוקול)אבל דקסמול זו לא התרופה...
3.יש לי שק איגרוף,תודה....וצריך להוציא עליכם עצבים שוביניסטים..(אני לא זוכרת אם אתה היית כזה אי פעם חיים,אז שקט....אתה אולי מעצבן,אבל יציאות ממש שוביניסטיות כמו ההערה של יואב ממך עוד לא ייצא לי לשמוע....)
כי אני לא שובניסט,אני אפילו.....(נעצור פה!).......עזרא - ארכיון
חחח....סבבה....עזרא - ארכיון
בזאת נסגר העניין...
דרך אגב,תודה על המחמאות,גמאני "*שונא*" אותך.......עזרא - ארכיון
אפריים- מה אתה מצפה שיהיו התגובות אחרי מה שאתה כותעזרא - ארכיון
ב?! לא הייתי מצפה ממך "לכזה חוסר בגרות"...
תסלח לי אבל אתה פשוט מתנהג כמו נקבה ממוצעת!! (כן, כן... גיליתם את הצד השובניסטי שלי, אה?!)
זה לא שובניסטי... זאת המציאות...=)עזרא - ארכיון
דווקא לא חשבתי שלא יהיה אשכול על זה... חוץ מיזה שאנחנו חייבים להגיע להסכמה מסוימת בקשר לזה אז זה טוב שהוא פתח על זה אשכול...
לא לזאת היתה כוונתי... לא חשוב...עזרא - ארכיוןאחרונה
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך