אני מכין חוברת משחקים ואני ישמח אם תתנו לי משחקים לחוברת
פורום פורום מדריכים(-:
בהנהלת: idobp
מכתב פתיחה
חוברת משחקיםעזרא - ארכיון
כשתגמור תשים אותה פה...עזרא - ארכיון
*משחק הגזר
*הוקי (מחברים מתחת לנעל חצי תפוח אדמה ומשתמשים במטאטאים/מגבים)
*משוך בחבל
*חתול ועכבר
*זרם ידים
*אפעם לא...- המשחק עם 10 אצבעות שכל אחד אומר מה הוא אפעם לא עשה ומי שעשה מוריד אצבע
*הרוח נושבת לכיוון…
*דריכת רגליים (הקבוצה מסתדרת במעגל כאשר הם מחזיקים ידיים. כל אחד מנסה ברגל ימינו לדרוך על רגל שמאל של יריבו ולהתחמק ממי שמנסה לדרוך עליו, וכל זאת בלי לעזוב ידיים)
*פיו- עומדים במעגל ומישו בפנים אומר שם של מישו ואז הוא צריך להתכופף והשנים לידו צריכים להגיד פיו ומי שאומר אחרון נפסל ונכנס ומי שהיה בפנים נכנס למקום שהקודם היה.
*וופלה- (כל חניך לוקח ביס מוופלה שעובר ומי שגומר את הוופלה מפסיד)
*הוקי (מחברים מתחת לנעל חצי תפוח אדמה ומשתמשים במטאטאים/מגבים)
*משוך בחבל
*חתול ועכבר
*זרם ידים
*אפעם לא...- המשחק עם 10 אצבעות שכל אחד אומר מה הוא אפעם לא עשה ומי שעשה מוריד אצבע
*הרוח נושבת לכיוון…
*דריכת רגליים (הקבוצה מסתדרת במעגל כאשר הם מחזיקים ידיים. כל אחד מנסה ברגל ימינו לדרוך על רגל שמאל של יריבו ולהתחמק ממי שמנסה לדרוך עליו, וכל זאת בלי לעזוב ידיים)
*פיו- עומדים במעגל ומישו בפנים אומר שם של מישו ואז הוא צריך להתכופף והשנים לידו צריכים להגיד פיו ומי שאומר אחרון נפסל ונכנס ומי שהיה בפנים נכנס למקום שהקודם היה.
*וופלה- (כל חניך לוקח ביס מוופלה שעובר ומי שגומר את הוופלה מפסיד)
עדיף לפרט כל משחקעזרא - ארכיון
מה זה לדוג' הרוח נושבת לכיוון? מה זה משחק הגזר? חוץ מזה אני מכיר הכל יש לי גם כמה משחקים :
תופסות למיניהם:
תופסת שערים (מי שנתפס פותח רגליים וצריך לעבור מתחתיו כדי להציל אותו)
תופסת טלוויזיה (אם אתה יושב על הרצפה ואומר שמות של תוכניות אסור לתפוס אותך)
תופסת צבעים
מאפיה
הקדרים באים
כיבוש דגלים
הנז אפ
ים יבשה
גאגאגא(משחק עם כדור סטנגה מותר לגעת רק ביד מי שנוגע לו ברגל מהברך ומטה בחוץ עד שמי שהוציא אותו נפסל אסור לגעת פעמיים ברצף)
תופסות למיניהם:
תופסת שערים (מי שנתפס פותח רגליים וצריך לעבור מתחתיו כדי להציל אותו)
תופסת טלוויזיה (אם אתה יושב על הרצפה ואומר שמות של תוכניות אסור לתפוס אותך)
תופסת צבעים
מאפיה
הקדרים באים
כיבוש דגלים
הנז אפ
ים יבשה
גאגאגא(משחק עם כדור סטנגה מותר לגעת רק ביד מי שנוגע לו ברגל מהברך ומטה בחוץ עד שמי שהוציא אותו נפסל אסור לגעת פעמיים ברצף)
סבבה אז-עזרא - ארכיוןאחרונה
הרוח נושבת-כולם יושביםבמעגל ומישו באמצע אומר"הרוח נושבת ל___"
לדוג' לכל מי שיש לו חולצה חומה. אז כל מי שיש לו חולצה חומה צריך להחליף מקום עם מי שיש חולצה חומה והאדם בפנים צריך גם לתפוס מקום אז מי שנשאר ואין לו מקום הוא בפנים.....
הגזר- כולם במעגל ומישו בפנים (שובבב חחח) הידיים של כולם שלובות ומעבירים בינהם גזר המטרה היא לגמור את הגזר בלי שמי שבפנים יראה...אם הוא רואה אז מי שתפס נכנס...(צריך לאכול אותו...)
לדוג' לכל מי שיש לו חולצה חומה. אז כל מי שיש לו חולצה חומה צריך להחליף מקום עם מי שיש חולצה חומה והאדם בפנים צריך גם לתפוס מקום אז מי שנשאר ואין לו מקום הוא בפנים.....
הגזר- כולם במעגל ומישו בפנים (שובבב חחח) הידיים של כולם שלובות ומעבירים בינהם גזר המטרה היא לגמור את הגזר בלי שמי שבפנים יראה...אם הוא רואה אז מי שתפס נכנס...(צריך לאכול אותו...)
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים
משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..