שוק פורים בשדרות!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון

לכל גרעין אורות של אזור ירושלים, לו"ז שוק פורים בשדרות:

יום שני ג' אדר ב' נפגשים כל הגרעין בסניף הר-נוף ב-19:30 ועובדים על השוק. כולם באים! קווים: 11 ו-15 מתחנה מרכזית, 2, מהעיר העתיקה ו-33 מהקניון.

חובה להביא אישור הורים: שכל מה שקורה בשדרות זה על אחריות ההורים. אבל בחייאת, תביאו אישור נורמלי ובלי אישור באמת שאי אפשר לצאת. צריך את כל האישורים עד יום שני. אולי זה נשמע פלצני או משהו כזה, אבל בלי אישור באמת שאין מצב לצאת.

יום רביעי, ה' אדר ב': נפגשים בתחנה מרכזית ב-6:15, משם יוצאים באוטובוס משלנו לשדרות. מגיעים לבית הספר היסודי המדעי עמית בשדרות ומתחילים לארגן את השוק. לבנים: להביא סידור תפילין וטלית, אנחנו מתפללים בשדרות אחרי התפילה נארגן את השוק, ונפעיל את הילדים. חזרה משוערת ב-17:00. יהיה ממש כיף!

למי שיש שאלות יכול להתקשר אלי לפלאפון: 0525-785945 צורי.

יש!!סופסוף יודעים מה הולך.....עזרא - ארכיון
תודה רבה.
כל הכבוד לגרעין אורות ירושלים!!!!!!!!עזרא - ארכיון
התותחים שמשקיעים בזה כ"כ הרבה!!!עזרא - ארכיון
יהי שכרכם מהשמיים!!!
סליחה.....עזרא - ארכיון
לא רק אורות גם אנחנו בבית ספר קונים חולצות ומהיאים צעצעוים וגם אנחנו מנסים לעזור להם ולמה רק אורות?
כי זה החג"ס הירושלמי....עזרא - ארכיון
ואנחנו כל אורות עושים משו...נו,מרים תסבירי לה!
מסכנים ילדי שדרות.עזרא - ארכיון
כ"כ הרבה שוקי פורים.
הם לא מיסכנים להפךעזרא - ארכיון
תיקון טעות:עזרא - ארכיון
יוצאים מבנייני האומה ב-8:30 בבוקר, אחרי תפילה וארוחת בוקר.
בהצלחה לכולם, נתראה מחר!
בעוד 3 שעות ומחצהעזרא - ארכיון
בעז"ה יחל בבית ספרנו שוק הפורים(שבעז"ה עומד להיות מפוצץ!!) כבר העמדנו הכל ב"ה ובינתיים הולך מעולה..
בכולופן- הזמנו כ-100 ילדים מבית הספר אמי"ת/ עמי"ת שבשדרות...
וואי,ממש תהנו....עזרא - ארכיון
סיפרו לי על השוק הזה,נשמע סבבה..למה אתה ער בשעה כזאת?
הי! זה הבית ספר שאנחנו עושים בו..עזרא - ארכיון
חח...באמת?עזרא - ארכיון
איזה כיף להם....
חחח ממש... עם כל השנוררים המגניבים שאספועזרא - ארכיון
והמתנות השוות שטלי ואריאל והודיה קנו!
גם אצלינו השביעית אירגנו.עזרא - ארכיון
הביאו 90 ילדים פיצים משדרות (כולם דוסים למופת!!) אפשר להגיד עליהם שהם חמודים.

(ממש מסכנים השדרות האלה!!! כמה שוקי פוריםםם!!! רק עכשיו הבנתי באיזה צרה הם נמצאים!!!!)
אני מאושרעזרא - ארכיון
לראות שעושים דברים כאלה כמו שהצעתי לעשות.
חזקו ואמצו.
כייף לראות שדואגים להם!עזרא - ארכיון
וואי!עזרא - ארכיון
היה פשוט מעולה- והחבר'ה משדרות ואשקלון C הנהנו!!
כתבתי ת'הודעה מחדר המורים בביה"ס בשעה זו- משום שהחכמתי ועשיתי הפסקה קלה בארגון שוק הפורים...
כל הכבוד.....עזרא - ארכיון
שמעתי היה אדיר...(אני מצטערת שאני כל הזמן שומעת,פשוט אח שלי כל הזמן משמיע...חחחח)
בכיף!עזרא - ארכיון
שימשיך...
סבבה,אני אגיד לו....עזרא - ארכיון
נו,אז ספר קצת,אח שלי אמר משהוא על המורים נגד התלמידים,מה היה?(אגב,חח...בתקנון שלנו כתוב שהמנהלת כל יום צריכה לחלק טופי לבנות,היום היא נכנסה לשיעור מדעים,והחלה בחלוקת הטופי,ונראתה כאילו היא ממש לא נהנית...חחח)
חחח.."הנקמה המתוקה"..עזרא - ארכיון
היה משחק כדורסל מורים נגד תלמידים..חוץ מזה היו מלא דוכנים ואטרקציות, כגון: טרמפולינות, מגלשות מים, קיר טיפוס..והכי טוב...."באנג'י"- רתומים לרתמה כזאת כמו של סנפלינג שמחוברת לשני חוטים..ה'קיצר- זה מקפיץ אותך למעלה ולמטה לאיזה 8 מטר..ממש מגניב..
היה גם מוזיקה ברקע(אהמ..אהמ..) והיה גם אחראי על עמדת הדי ג'יי(אהמ..אהמ..)....
נ.ב: ב8:30 בבוקר גילינו שהסאונד מן הבריז לנו אז הזעקתי את וולי- פשוט מלך, שהגיע תוך שעה עם ציוד והכל ודאג לנו כמו שצריך....
פששש...מגניב ביותר.....עזרא - ארכיון
דוגרי הנקמה המתוקה...חחחחח......למשל כל העסק הזה עם הטמפולינה-ממש ממש ממש לטעמי...נו טוב...שיא המגניב שוולי הגיע.....
אביש, אפרופו החסרונות בלארגן דברים לשדרות...עזרא - ארכיון
דיברנו איתם והם הסבירו שהם ממש ממש לא מרגישים נבגדים וכו' כשעושים להם דברים בעיר שלהם, מוציאים אותם מהבתים לרחובות ועושים להם שמח במצב שלהם. אבל כן כשמוציאים אותם ומביאים אותם כל מיני מליונרים לנופש בים המלח ולירושלים לשוק פורים. הם מרגישים 'למה אתם לא יכולים לבוא אלינו ולהרגיש איך זה באמת לחוות את זה, באמת להזדהות איתנו, לקחת את הסיכון ולבוא? עכשיו אתם תעשו לנו כיף חיים תשקיעו את הנשמה, תשקיטו את המצפון ותחזירו אותנו באוטובוסים ממומנים לשגרת החיים ה*** שלנו' זה לא שאני ח"ו מזלזלת במה שאתם עושים, אני חושבת שזה אדיר וענק רק פשוט אם כבר דיברת על זה שהם מרגישים נבגדים אז זה רק כשמסיעים אותם למחוץ לעיר...
שכוייח לכולם!
א. מעולם לא אמרתי נבגדים,עזרא - ארכיוןאחרונה
למרות שזה בערך מה שהתכוונתי, אז נניח לזה..
ב. אני שמעתי מקורות שאומרים בדיוק ההפך- המורה שלי מקבל מדי יום מיילים, שבחלקם נכתב- אל תבואו אלינו- אנו מעדיפים שתתפללו!
חוץ מזה שאת שמעת רק ילד אחד\ כמה ילדים שאומרים את זה- דגש על זה שהם קצת ודגש על זה שהם הילדים שבחבורה, כך שתגובתם שונה..
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך