[כתבתי בלשון יחיד.. אבל כמובן מיועד לכוללם..בהצלחה!]
נושאים שאפשר לדבר עליהם ולהעביר עליהם:
**הקשר שלנו עם ה'-אמת/חובה?
[חובה-חייבים לקיים מצוות וכו' .. ללכת צנוע. גם אם לא מבינים למה, אמת- להאמין כי זה באמת הדרך האמיתית והישרה וזה עצום! "להאמין מרצוני"]
**האמונה זה הבסיס. אנחנו לא יכולים להרגיש אותה או לראות אותה... זה חלק מהנשמה שלנו. צריך לעשות הכל כדי להאמין.
**שאלות באמונה: יש כאלה שלא מעיזים לשאול כי הם מפחדים שיחשבו שהם "כופרים". ו'מה? איך את שואלת את זה? איך את לא מאמינה בזה?' אבל חשוב מאוד להעביר שהכייי חשוב זה לשאול.
לזכור תמיד שאני מאמינה בכל מצב. גם אם אין תשובות ואז לשאול.
ולשאול רבנים וכו'.. אנשים שמבינים בזה ויוכלו לענות כמו שצריך ולספק.
ואם שואלים מישהו לא נכון שלא יודע מספיק- זה לא אומר שאין תשובה. אלא זה אומר שלא שאלת ת'אדם הנכון.
[אפשר להזמין רב טוב שיענה להם על כל מיני שאלות. או שכל אחת תכתוב שאלות ואת תעבירי לרב כולשהו והוא יענה ותחזירי להן. העיקר שיראו שיש תשובות. ולא צריך להתבייש לשאול...]
**אמונה במשיח- זה בסיס לאמונה שלנו. צריך לקום כל בוקר באמונה שלמה שיש מצב שהוא ידיע היום. ולא להתייאש!!! גם אם כל יום מתפללים על זה ומתחננים לזה וזה לא קורה! להמשיך להאמין שזה יקרה!
עוד- יש לנו אפשרות לשבת בחיבוק ידיים בבית ולהגיד "מתי שהמשיח יצטרך לבוא.. מתי שה' יחליט -הוא יבוא. אין לנו מה לעשות וכו'.. אבל זה לא נכון בכלל!!!! אנחנו יכולים לקרב את הגאולה!!! אנחנו צריכים "להראות" לקב"ה שמגיע לנו!! שאנחנו טובים!
איך? זה כבר עוד פעולות... קודם כל כל אחד יתקן את עצמו. ת'מידות שהוא צריך לעבוד עליהם וכו'. אח"כ הקבוצה- להתחיל לפעול יותר למען הכלל וכו'.. אח"כ כל הסניף.. וככה נוכל לשנות את כל העולם! ואז כבר יגיע לנו גאולה! כי נהיה מעולים!בעז"ה.
ואפשר להעביר על זה מלא פעולות טובות!
-->יש עוד מלאאא נושאים. פשוט תחשבי על כל מיני דברים שאת מרגישה. באמונה שלך. מה מפריע לך? מה לא היה לך ברור וכד'.. ותנסי לתת את כל הכלים לחניכותיך בשביל שלהם זה כן יהיה ברור!
בעז"ה...
וגם חשוב: כשבאים לדבר ולהעביר על נושא האמונה להגיד: אני לא רבנית. אין לי תשובות להכל... אבל זה לא אומר כלום.
וחוץ מפעולות שזה ממש חשוב וכו'- יש ת'דוגמא האישית! להארות להן כמה כיף להיות דתי. כמה כיף וטוב להאמין. כמה צדק ואמת יש בדרך הזאת... כמה היא עוזרת במצבים הכי קשים וכו'... ככה שהן ירצו בה![באמונה].
אם משו לא מובן או יש עוד שאלות- את מוזמנת לכתוב ואענה.
מקווה שעזרתי!!!
ב"הצלחה!!!!!!!!! כל הכבוד!
חג-שמח!