פוסטריםאמסטי דמתי

מישהו יכול להביא לי פוסטרים של מכוניות????

בבקשה!!

זה דחוף?צחקן

נקדש את שמך בעולם, כשם שמקדישים אותו בשמי מרום.
בע"ה...

כי אני לא חושב ככה. תמונה של מכונית, היא לא דבר נזקק לחי'ינו. לא?

השאלה החיצונית שלך, היא ממש זועקת בצורה שלה. אבל אני אומר לך ש-
היא זועקת גם בפנימיות האמיתית-אמיתית שלה. איפשהו עמוק-עמוק, חסר משהו.

זה תמונות לחדר, נכון?

אז בכלל.
עכשיו - תחשוב רגע. מה הקב"ה רוצה ממני עכשיו. מה הקב"ה רוצה שאני אראה כשאני קם בבוקר. תמונה של למבורגני, או הר הבית ?
תמונה של מרצדס, או תמונה של ארצנו?

אבל, השאלה בכלל היא הרבה יותר עמוקה...

האם השאיפה היא - לעבוד את הקב"ה, או - לחשוב כל היום על המכונית, החברה, וכו' - כל אחד בתחומו שלו, בנסיון שלו.

היצר מנסה להסית אותנו מהמסילה המובילה בית - א-ל, אל דברים שולי'ים. לא אמרתי לא להתענין! אם אתה מתעני'ין במכוניות, אל תתענין רק בתמונות, רק במכונית מבחוץ. רק במשיכה לחיצוניות, אלא במה שמתחת למכסה המנוע.
איך הידע של רזי המכונית שאתה תלמד כי זה מעני'ין אותך, יעזור לנו, לעבוד את הקב"ה.
איך זה יועיל לכלל ישראל.

ולכן - וזה בירור שלך, לאן אתה הולך עכשיו.
מה שלא תעשה עכשיו, לא תעשה; לא תשאף; לא תגיע!
ולכן אנחנו מי'יחסים לתקופת הנערות את החלק הכי חשוב. ומשקיעים. בקב"ה, בלימוד. לא בחיצוניות של מכוניות.

מכונית זה לא שלילי! לחומש אנחנו עולים בהם אבל - יש לכל דבר זמן, חפץ, עת.

אני אציע לך, להמשיך להתווכח איתי על זה, או עם צדיקים אחרים שמסתובבים פה מעת לעת ולדון עימם. לאן אתה מתקדם; איך אתה מנצל את התחביבם, את ההנאות (לא הבילוי'ים! אנחנו לא מבלים ומבזבזים זמן), לעבודת ד'.

נשמח לשמוע-
למה אתה צריך; לאן, ומה החלטת בסוף - תמונה של דבר שהולך להיגרט, או תמונה של ארץ - קודשנו, הר הבית, ביהמ"ק, חומש; שומרון, בנימין,  בניני ארצנו (כן - גם מעזריאלי ניתן ללמוד על גדולת הקב"ה. גם מתמונות של מכונית, אבל כאן מדובר במשהו מהותי יותר).

שנזכה לעבודו יתברך...
אינלי, מצטערת...יעל =)
תחפש בגוגל או משהו..
מה זה משנה אם יש לי בחדר תמונות של מכוניות???אמסטי דמתי
לי יש הנאה בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזה משנה איזה תמונות יש לי בחדרצחקן
ב"ה
(גם אם ההלכה אוסרת אותן...)
לי יש הנאה בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז זהו. שלא כל מה שמותר עושים. עושים מה  שצריך. אני חושב שלא מספיק הפנמת את המסר שנסיתי להעבר, והעני'ין שמאחורי.

אין בעי'ה שאתה מתעני'ין במכוניות. יש בעי'ה שאתה הופך אותם לאליל.
אם תהית, אף אחד כאן לא יתן לך פוסטרים של מכוניות, אני לא מכיר פה מישהו שיש לו; זה דבר מיותר!

אני חושב שכדאי לך ללכת ולקנות פוסוטר של ירושלים; של ביהמ"ק; של השומרון; של הכרמל; של ראש הנקרא, החידקל, של אגם- קטיף, הי'ם  וכל מה שבארצנו הקדושה. יותר יפה (זה עני'ין פרטני יותר, ולא כולם יסכימו), במקום תמונה של רכב גרמני, או כל עם אירופאי פושע אחר...

ישר בבוקר, כשתקום - זה י'הי'ה אחרת.
תקום עם רכב אטלקי - או עם ארמונו של הקב"ה, זה תלוי בך....

וכן - פוסטרים של מכוניות זה מותר. ראוי? תלוי את מי שואלים.

אני [כמעט] תמיד זמי במסר"ש.
טוב, לא משנה. יש למישהו פוסטרים של מכוניות?אמסטי דמתי
הסתבכת לגמרי.חמסית
יש באחד בדולר פוסטרים נחמדים, תבדוק אולי תמצא.

[|שוק| אנשים פה ממש ממש מוזרים.."תמשיך להתווכח איתי או עם צדיקים אחרים"...? יו, אתה ממש מפחיד אותי.]

שמע, צחקן, זה מאוד פשוט באמת, אבל ממש אין לי ולו הרצון הקלוש ביותר לנסות ולהכניס למוח המרובע שלך איזה שהיא דעה אחרת, ככה שאני פשוט אשאר בשקט. רק שתדע, הדברים שאמרת הם לא חד-משמעיים בכלל, ואין שום דבר שלילי בפוסטר של מכונית (בלי תוספות שנמרחות על המכונית..). יש גם עניין של העלאת החול אל הקודש. בן-דוד שלי חולה מכוניות, כל החדר שלו מלא פוסטרים, מה שממש לא סותר את גודל הבנאדם שהוא, ואת כמות למידת התורה שלו. עם הכישרון הזה הוא מתקן מכוניות לאירגון מסויים, כדי לחסוך להם אלפי שקלים בחודש. ובנתיים הוא עדיין תיכוניסט. אם היו קוטעים את והכישרון והזיקה למכוניות בגיל מוקדם יותר, הא מן הסתם לא היה מגיע לתרומה שהוא תורם היום. בקיצור, לפני שאתה שולל משהוא בצורה כל-כך בוטה והחלטית (כמו שאמרת בסוגריים, ולמשפט הזה לא מגיע סוגריים) גם עזריאלי וגם מכוניות הם לגמרי לגמרי התבטאות של גדולת ה' בעולם. ונכון, זה עניין מהותי, אבל אנחנו הרי חיים חיים מהותיים, לא? ולכן כל פרט הוא מהותי, נכון? אפילו פוסטר של מכונית מסוגל להיות כלי נהדר לעבודת ה'.
אבל שוב, אין לי כוח להתווכח איתך, אתה פשוט יותר מידי צר-אופקים.
אז צדיק-יסוד-עולם(שבהחלט-יותר-מידי-מודע-לעצמו), הכל עניין של הסתכלות, הכל עניין של שימוש, הכי קל זה לאסור ולאסור ולאסור. ולפעמים זה עושה נזק כל-כך גדול, כי היהדות היא כולה מותר, ומותר ומותר. (אני תמיד עושה השוואה בנושא הזה בתוכנות לחסימה באינטרנט. מורשת, אחת התוכנות החלשות, חוסמת אפילו את עצמה. רימון לעומת זאת, פותח לנו את גוגל. ככל שהתוכנה חזקה יותר ככה היא פותחת יותר אתרים, ככה המערכת סינון שלה יותר איכותית..) אולי פעם תבין את הנזק, את הנפשות האבודות, בעיקבות כל ה-"אסור, אסור, אסור, לא, לא, לא.", אולי תחשוב פעמיים לפני שאתה שולל עוד משהו.

שבת שלום.
[אני עדיין בהלם, "צדיקים אחרים"?? זה שיא.]
את צודקת ב- 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אמסטי דמתי
גם אני רציתי לכתוב את זה אבל לא היו לי את המילים..אמסטי דמתי
לא הסתבכתי בכללל...צחקן
ב"ה

לא הבנתי מה העני'ין של [[|שוק| אנשים פה ממש ממש מוזרים.."תמשיך להתווכח איתי או עם צדיקים אחרים"...? יו, אתה ממש מפחיד אותי.]".

יש עניין של העלאת החול אל הקודש. לא אמרתי שלא. אבל החול הוא לא מרכז החי'ים של האדם. החול נובע מתוך התורה.
מה שבן דוד שלך עושה זה נחמד, יפה, טוב וכו'. אבל -
זה בתנאי שזה מתוך הקודש, ולא מתוך הערצת המכונית.

לא שללתי את לימוד רזי המכונית! שללתי הערצה מוקדמת. לא שללתי את זה שצריך לקדש את זה ולנצל את הידע לעבודת ד' (אין פסול בתחביבים!). יש פסול בהערצת יתר, שלא נובעת מתוך הקודש...

רימון ומורשת זה ויכוח עם משה. הוא די כותב אותו דבר (שאצל רימון אין כזה דבר פתוח, כי החסימה מספיק טובה לדעת אנשי 'רימון').
כן, אבל-חמסית
מהש ניסיתי להביר בשתי מילים זה שפוסטר זה לא הערצת יתר, אלא חלק מתחביב שמסוגל להיות עבודת ה'.

לא הבנת את העניין? לי זאת הייתה ניראית קצת-קצת פעירות [נוסחה: "קטעים שווים שווים לקטעים שווים". סתם צרם לי- אם הם 'צדיקים אחרים' אז משתמע שגם אתה 'צדיק', הבנת?]
....צחקן
ב"ה

א. כן, כאשר הוא לא תלוי על הקיר, ויש בו גם תרשימים איך ומה עובד...

ב. לא. לא התכוונתי לומר שאני צדיק. עפ"י בעל התניא, אני בינוני כרשע. יש לי שיחה שמוכנה להעלאה לתולעת, למעט כמה שיפורים וחסרונות שיש בה, ושם יש גם הרחבה על זה.
גם שעון עומד צודק פעמיים ביוםמשה
ויצחק הוא דבר כזה. הפעם הוא קצת צודק.

יש הרבה עניין בללמוד איך עובד מנוע של רכב, איך מייעלים אותו וגורמים לו לחסוך דלק (זיהום אוויר, זיהום פוליטי וכסף שזורם למדינות ערב) ודברים דומים.

יש הרבה פחות עניין בפוסטרים מהסוג שדיבר עליו כותב השאלה, אבל אני לא הייתי יוצא למסע צלב בסגנון יצחק מ-2 סיבות:
1. זה מיותר
2. זה חסר תועלת

יש לי מלא תמונות של מכוניות...א.א.א.
אבל אין לי מושג איך מעלים אותן לפה.
פוסטר זה משהו שולי בתחביב זה כמו תצוגת ראווה שלו.S.C2אחרונה
זה לא מחייב שמתייחסים אל זה כמו אל אליל ח"ו זה אשכרה מביא לבן אדם שמחה
פעם הכרתי אתר עם פול כאלה אבל אני לא זוכרת..מיטל
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך