סיפור...שלי...עזרא - ארכיון
אם שכולה

עשרות זוגות עיניים ננעצו בגדי. גדי צעק "מחלקה,הקשב!" וכולם השיבו לו חזרה: "הקשב,המפקד,הקשב!". זאת הייתה מחלקת צנחנים.מחלקה מספר 2.השעה- 18:55. הם עמדו בחצר אחד הקיבוצים של עוטף עזה, והקשיבו לגדי. הם עמדו להיכנס לרצועה בעוד כ30 דקות למבצע יבשי גדול.מבצע זה אמור למגר את כל קיני המחבלים במחנה הפליטים חאן יונס. הגיעה השעה לנוע. הם התקדמו בטור עורפי ונשאו על גבם משא כבד. הירח בצבץ בין קרעי העננים וערפל סמיך החל לרדת על הארץ..החל טפטוף חלוש של גשם, ובאופק נראתה העיר-עזה...

פאטימה נאנחה.שוב היא ישבה בדד,בביתה,עם כאב גרון,צירים חלושים ומטופלת ב4 ילדים.. היא הייתה לבד רוב שעות היום כי בעלה,ג'מיל-היה בא רק בשעות הערב המאוחרות ויצא בבוקר עם נץ החמה.. היא כמובן במה הוא עוסק אבל היא יכלה לנחש..הוא היה פעיל ביחידה המיוחדת של החמאס.. והוא היה מבוקש..תמיד חיפשו אותו, והיא ידעה גם מי חיפש אותו-אך לעולם- לא הצליחו לתופסו..
תמיד היו באים אליהם חברים שלו-מאוחר בלילה..חבריו היו חברים מפוקפקים,חורשי מזימות רעות...
והיום..יש לה תחושה בלב...אוי-כמה שהיא שנאה את התחושות הללו..והפעם זה היה נדמה לה-מציאותי..

גדי פסע בראש המחלקה במהירות,נושא על גבו ציוד רב.. הם עמדו בלוח הזמנים המוקצב להם. כל החיילים שמאחוריו פסעו בדממה מעיקה.הם התגעגעו הביתה אך רצו בכל ליבם להרוג את המחבלים- המחבלים שכל כך הפריעו לשגרת החיים...

פאטימה הרגישה בליבה תחושות, אבל התחושות הללו היו חצויות: מצד אחד היא הייתה בטוחה שיקרה לה משהו טוב היום והיא החליטה שהיא תלד היום את העובר שהיא נושאת ברחמה..או שמא יקרה לה משהו אחר... האווירה בחוץ השרתה עליה תחושה לא נעימה..תחושה עכורה.. הלוואי שג'מיל יחזור היום מוקדם-שלא תהיה לבדה.

הנה-אנחנו כבר מגיעים,לחש גדי לתומר,הקשר שלו. כולם כבר היו מוכנים לפרוץ לבתים שסומנו להם כיעד שלהם. הגיעה שעת האפס.פעל-לחש גדי.. כולם כאחד רצו שפופים ורכונים, עם הנשק דרוך וטעון.. גדי הגיע עם הכוח שלו ליעד שלהם במהירות.הם פרצו בשקט את דלת הכניסה ונכנסו לבניין. הבניין היה שקט ובעל חזות אפילה. הוא המשיך להתקדם והגיע לדירה שאליו הוא אמור לפרוץ..
הוא בעט בדלת והיא נפתחה בתנופה.העניים של גדי הביטו ימינה ושמאלה וחיפשו משהו חשוד-כשלא מצאו- עבר לחדר השני. הוא לא הצטרך לפתוח את הדלת-כי היא כבר הייתה פתוחה.הם התקדמו בלאט ונכנסו לחדר.
לפתע שמעו אנחה משמאלם- הם קפצו לעבר מקור הרעש וגילו אישה, אישה ערביה,שכורעת ללדת,ומסביבה היו 4 ילדים,ומבט מפוחד בעניים שלהם.. האישה הרימה את מבטה אליהם והתעלפה וקמה לסירוגין...
גדי התכופף לראות מה יוכל לעזור לה שלפתע-נפתח החלון בתנופה וראש של אדם בצבץ ממנו...
לאחר כמה שנית-נורא נורא צרור יריות.. גדי נפל- מתבוסס בדמו...
חבריו התעשתו במהירות וחיסלו את היורה.. זה היה ג'מיל... האישה הרימה את מבטה וראתה את שתי הגופות.. פאטימה התעלפה שוב....

ציוצי הציפורים ודמדומי החמה.זה מה שאפיין את בית הקברות הצבאי של רמת גן.
נשמעו מטחי כבוד וכל הציפורים שעל העצים-התעופפו בבהלה.
ברקע נישא קולו של החזן:" אל מלא רחמים...המצא מנוחה נכונה...לנשמת גד בן רות,שנפל בעת מילוי תפקידו..."
וברקע נישמע קול התייפחות חרישית של רותי,אמו של גדי..רק היא ומשפחתה ידעו את האמת הכאובה..שבנה גדי,כן בנה גדי,נהרג-לא בעת מילוי תפקידו... וגם לא בסתם תאונת דרכים או אימונים. הוא מת- בעצם בגלל כלום.. אפילו שכולם חושבים שהוא נהרג מות גיבורים-באמצעו של קרב עקוב מדם- הוא בסך הכל נהרג כי עזר לאישה,אישה שכרעה ללדת... וכן,רותי ידעה את האמת- שעל תלולית העפר שכיסתה את ארונו של גדי-ניצב שלט שבו כתוב- "נפל מות גיבורים" זה נכון, ולא נכון...
ורותי התפללה- שכך לא מרגישה אף אמא שכולה...כי היא גם נקראת עכשיו- אמא ששכלה את בנה במערכות ישראל... 

ממש ממש יפה..עזרא - ארכיון
מהמם!!עזרא - ארכיון
אתה ממש יצירתי
ווא-ו!!!עזרא - ארכיון
איזה כישרון!!!
מהמם ממש!
נכון ממש יפהעזרא - ארכיון
קראתי בעלון
וואייי בוא'נה אחי יש לך כישרון!!1עזרא - ארכיון
תודה...אבל נראה לי שכל אחד יכול לעשות זאת...עזרא - ארכיון
אני-סתם טיפש....
האמת שלא....עזרא - ארכיון
זה ממש ממש יפה,ולא כל אחד יכול להרים עיפרון\עט ולהוציא כזה סיפור....
טוב..אז לאמשנה...עזרא - ארכיון
נכון...גם אם נגיד אני ישב שה על זה אני לא יצליחעזרא - ארכיון
לרשום איזה משו נורמלי..בכל מקרה,נרי-שכויח...יש לך ממש עתיד
חבל"ז!!!עזרא - ארכיון
תנצל את זה..
לא כל אחד יכול לעשות את זה.
רחלי-את לא דוגמא[=
חח..תודה...בזה אולי לא..משוררת אני בחיים לא יהיה!!עזרא - ארכיון
כבר קבענו לי עתיד,לא?!
כבר אמרתי-שיש לך עתיד...אבל משום מה אני מרגישהעזרא - ארכיון
צורך חזק להגיד את זה שוב..
רק משו קטן-
-נורא נורא צרור יריות..
מה?!?!!?עזרא - ארכיון
תגידו..אני היחידה שאפעם לא מבינה את מה שהיא כותבת<?!
הפעם גמני לא הבנתי..עזרא - ארכיון
מזה הדחקות עליי מאוחרי הגב!?עזרא - ארכיון
איזה דחקות<!עזרא - ארכיון
תסבירי כבר למה את מתכוונת[=
שהוא צריך לתקן את הקטע הזה בסיפור...עזרא - ארכיון
"נורא נורא צרור יריות.. "
הא...חח...עכשיו הבנתי!!עזרא - ארכיון
עכשיו זה קצת יותר ברור=]קודם דיברת בקודים...עזרא - ארכיון
נחמדדדדדדדדדדדדדדדדדדעזרא - ארכיון
קודים שאתן לא הבנתן...אבל!זה לא היה בשבילכן[=עזרא - ארכיון
סיפור מאוד יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
עטרה-אני יודע-היה לי שגיאות כתיב...עזרא - ארכיון
ובטח שיהיו לי..אם הייתם יודעים באיזה שעה כתבתי את זה על המחשב לא היית מדברת...בשעה 12 ורבע וחצי בלילה...
אז בבקשה...
ממש יפה...עזרא - ארכיון
יש כמה טעיות הקלדה נוספות שראיתי... (יבשתי ולא יבשי וכו') אבל הסיפור ממש מוצלח.. זה על מישהו אמיתי?
סליחה,סליחה...עזרא - ארכיון
זאת לא שגיאת כתיב,זאת רק טעות קטנטנה..[=
ו12 וחצי בלילה!?
כןןן..מה שאת שומעת..עזרא - ארכיון
והודיה-זה לא על מישהו אמיתי...עזרא - ארכיון
לא ממש שמעתי..[=עזרא - ארכיון
וואי!!! סיפור מהמם!!!! =] באמת... =]עזרא - ארכיון
תודה!עזרא - ארכיון
השבת פירסמתי סיפור בהמשכים בעלון של הסניף..ההמשך-השבת!
המשך לסיפור הזה?עזרא - ארכיון
לאא!עזרא - ארכיון
השבת פירסמתי סיפור חדש בעלון של הסניף..
והוא בהמשכים..
אה...עזרא - ארכיון
טוב אני צריכה לקרוא...
אגב,תגידי..התפרסם העלון השבת?אני בשבת ישיבה..עזרא - ארכיון
לא יודעת... לא ראיתי...עזרא - ארכיון
אווווף...כי לא שלחו לי אותו לאי מייל!לאמשנה-תודה!עזרא - ארכיון
העלון ב"ה יצאעזרא - ארכיון
והיה ממש יפה (לפי דעתי כמובן) השבוע יש בעיה בגלל שאני יוצא לטיול עד יום חמישי בלילה וגם אברהם בטיול. קיצר אנחנו מקווים שיצא השבוע עלון - אבל זה לא 100 אחוז ...
ד"א אחלה סיפור! תמשיך לכתוב! (ככה לא נצטרך לרדוף אחרי סיפורים ;)...)
ב"הצלחההה!!!!עזרא - ארכיוןאחרונה
*פורום זה הינו*מקפיצים נטושים

ובכן, מממממ.... קיים, עדיין, משום מה...

ההסלמה בדרום - סיפור.אנונימי (פותח)
..בת.

@חתולה ג'ינג'ית

השיחה אישית לא נפתחת לי משום מה

רק רואה מבחוץ שכתבת.

אז תכתבי כאן מה שכתבת לי, אם מתאים לך, ואחר כך נמחוק.

זה גם פורום סגור פה? לא כ"כ מבינהחתולה ג'ינג'ית

כתבתי לך תודה על ההזמנה, ושבאמת הגיע הזמן שאצטרף לשם...

ב"ה ברוקולי אשרה אותי ואני בפנים..

תודה לך!

..בת.
עבר עריכה על ידי בת. בתאריך כ"ה בשבט תשפ"ב 16:51

ויש מצב למחוק?חתולה ג'ינג'ית

אי אפשר, עבר הזמן. זה רק מנהלים יכולים... יאלה לא נורא.חתולה ג'ינג'ית

..בת.אחרונה

נטוש כאן?אנונימי (פותח)

..אנונימי (פותח)

קוראתאנונימי (3)אחרונה

נטוש פה?אנונימי (פותח)
יופי.. אז אימצתי(:אנונימי (פותח)אחרונה