תקראו, תפיצו, ותפנימו, חשוב מאוד !!!השמרוני
עבר עריכה על ידי צחקן בתאריך י"ג שבט תשס"ח 00:05

עריכה:שינוי דברים הנראים לי כנצרכים. לא סגור עדי'ין על זה, אם זה ראוי או לא. עידנתי מאוד. |  צחקן.

אז ככה היום נודע לי על זה במקרה שאחת הבנות סיפרה לנו על זה בבית נוער.

כידוע לכם יש בנות שעצורות ומסרבות להזדהות וכו'(שוחרוו חלקן) אז ככה. הבנות נעצרו ואז הביאו אותם למגרש הרוסים שם הם לא הזדהו וכו,' אז שלחו אותם לכלא נווה תרצה.

למי שיודע הנוהל הוא ככה- שלפני שעצירה או אסירה נכנסות לכלא עושים עליהם בדיקה שגרתית, שהבדיקה הזאת כוללת בדיקה גופנית מלאה. זה בשביל לבדוק שהם לא מבריחים סמים.

אחת הבנות שנעצרו עשו עליה חיפוש כזה עוד לפני שהגיעו לכלא שרק אז מותר לבדוק, עשו עליה חיפוש זה בתחנת המעצר בשער בנימין שזה אסור לפי החוק.

ועוד שני עצירות נוספות עשו להם חיפוש דומה בכניסה לכלא נווה תרצה. הנערות סיפרו שהחיפוש שעשו להם התבצע שהם אזוקות בידיים וברגליים, במצב לא צנוע בלשון המעטה.

חבר'ה שימו לב!! ומה עוד שהדלת של המקום שבו התבצע החיפוש היתה פתוחה ושוטרים בנים נכנסו שם חופשי !!!

ועוד חיפוש כזה מתבצע רק על עצירות שחשודות על שימוש בסמים, וכאן כמובן לא היה חשד כזה!!

אחת מעצירות סיפרה ששוטר שהיה נוכח במקום בזמן החיפוש אמר לה כל מיני מילים גסות וכו'!!!
[שזה דבר סביר לחילוני סטנדרטי, במחילה.]

אחרי החיפוש שעשו להם אף אחת מהבנות לא דיברה על זה (מרוב הלם או בושה כנראה).

רק אחרי חדש וחצי! שהם היו עצורות אחת הבנות במקרה דיברה על החיפוש שעשו עליה, ואז בת אחרת אמרה היי גם עלי עשו כזה חיפוש, ואז עוד בת אמרה שגם לה עשו את זה.(על 3 בנות ביצעו חיפוש כזה) קיצר איך שהוא זה הגיע לידי ההורים או לא יודע מי והוא סיפר את זה והעביר הלאה..

ועכשיו תשמעו טוב. הזאת שסיפרה לנו את זה סיפרה על זה לחברה שלה וחברה שלה אמרה לה שגם שהיא נעצרה לפני כחצי שנה עשו עליה גם חיפוש דומה.

אז יכול להיות שעשו את החיפוש המזויע הזה על עוד בנות והם פשוט לא מדברות על זה..

חברה תפיצו!!! וסתאם שתדעו לאן המשטרה שלנו הגיע.

סדר בבלגןמשה
בדיקה בערום מלא היא דבר מקובל לחלוטין במערכות שונות, החל מבתי חולים ועד לרופאים בתהליך הגיוס לצה"ל בצו הראשון ובגיוס עצמו.

כנ"ל גם בדיקה גופנית בכניסה לבית סוהר. זה דבר שמותר להם לעשות לפי החוק גם אם לנו הוא גורם בעיקר חלחלה עמוקה.

2 דברים מציקים לי כאן במיוחד.
1. השוטר שהיה נוכח בזמן החיפוש.
2. השיטה, בה מחפשים על כולן כשברור שאין עליהן סמים.

במדינה מתוקנת הייתי מצפה מהמערכת להבין שהבנות מרקע דתי וחיפוש כזה הוא בעייתי להן, אבל אין מה לצפות לזה כאן.
לגבי הסעיף המציק הראשון - נגדו כנראה יש הרבה מאוד מה לעשות. הייתי מנסה לברר מי השוטר ה"גאון" ולנסות בעזרת חוננו או זכויות האדם ביש"ע לרדוף אותו משפטית.
מקור לדבריך:צחקן
תופעה מוכרת.חמסית
תיקון טעות קלצעיר ושרוט
אבל די חשוב, הם עצורות 3 שבועות וחצי, ועדיין עצורות 3 בנות, 4 השתחררו. ואל חודש וחצי כפי שכתבת....
כמו שמשה אמר, זה דבר שעושים אותו תמיד, ולא רק בגלל סמים, אלא גם בגלל פלאפונים ודברים חדים...
לי למזלי לא ביקשו להוריד תבגדים, אבל חברים שלי שנכנסו שניה אחרי בקשו מהם, ואחד שלא הסכים הורידו לו בכח ומצאו לו פלאפון...
אבל ברור שלא הגיוני שעושים את זה בכח עם אזיקים, ועוד כשבנים נמצאים שם. זה צריך להעשות רק על ידי שוטרות בצורה צנועה...
בוקר טוב אחי....שמח שאתה קולט... מההה???-מתנחל גאה.אחרונה
אתה עדיין מגיע למקום הזה???......

רחמנן ליצלן...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך