מה נשמע?
אז ככה, לפני כ-8 חודשים, כשטיילנו בסין, הכרנו זוג אמריקאים יהודים (לא נשואים). דיברנו איתם הרבה על הדת ועל הארץ,
היינו איתם שבת בבית חב"ד, והם ממש התלהבו ורצו לשמוע עוד.. יאיר הניח איתו פעם ראשונה בחיים תפילין, הסברנו להם על כשרות,
שבת וכ'ו, ונפרדנו לשלום...
אחרי חודשיים בערך, קיבלנו מהם מייל שהם מתארסים ומתכוונים לבוא להתחתן בישראל! הם באו לארץ לשבוע סידורים, וישנו אצלינו לילה
אחד. הם סיפרו לנו שהם ממש חוזרים בתשובה, הוא מתפלל במניין 3 תפילות ביום, היא כבר קנתה פאה(!!) לאחרי החתונה, ועוד
הרבה דברים מדהימים...
למה אני מספרת לכם את כל זה...?
אז ככה - ג'פרי הוא אמריקאי לכל דבר, נולד וגדל בחו"ל, אין לו כמעט נפש חיה בארץ, הילה ירדה עם משפחתה מהארץ כשהייתה ילדה, יש לה
פה רק ספתא וכמה דודים וגם הם כולם חילוניים ממש, ולהביא חברים שלהם מחו"ל זה ממש טירוף.
כשהם היו פה הם סיפרו לנו שכל האורחים שלהם חילוניים והם רוצים חתונה דתית, אז הבטחנו להם שאנחנו נביא חבר'ה משלנו שירקדו ויעשו שמח.
"אלו דברים שאדם אכול פירותיהם בעולם הזה והקרן קיימת לו לעולם הבא ואלו הם: ......גמילות חסדים והכנסת כלה....."
הזדמנות אמיתית לבוא ולשמח חתן וכלה, כשבאמת כל אחת ואחת מאיתנו נחוצה שם, זה הפעם. מצווה להכניס כלה לחופתה, ובטח ובטח כשהיא חוזרת בתשובה,
עולה לארץ ואין לה שום חברה...
אני ממש אשמח שמי שיכולה להגיע תודיע לי כמה שיותר מהר כדי שאוכל להרגיע אותם שבאמת יהיה שמח...
מספר הטלפון לפרטים ובירורים:
0526842688 (יפעת)
בבקשה תחשבו עד כמה זה חשוב...
תודה מכל הלב.... ורק בשמחות!
יפעת.
נ.ב
תפיצו!