רק רציתי לשתף....לאל

אני עכשיו אצל בת דודה שנייה שלי...

לפני כמה שעות הייתי אצל סבתא שלי, ששם גרים גם דודים שלי (ביחד עם סבתא שלי).. אז בת דודה שלי ביקשה

שאני יעזור לה להכין ש"ב בתורה. ההורים שלה חילוניים, וגם היא, אבל היא לומדת בבית ספר דתי, והולכת לשם

עם חצאית, חולצה צנועה וכו'. היא בכיתה ג'... אז באתי לעזור לה.... ולאט לאט אני קולטת שהיא אמנם לומדת, אבל

כאילו... לוידעת... אני ייתן דוגמא: הייתה שאלה שתשובה שלה הייתה שכל מה שה' אומר ומבטיח- הוא גם מקיים.

אז הסברתי לה ואח"כ אמרתי לה לכתוב את מה שאמרתי לה, אז היא אומרת לי: אהה.. כל מה שאדו- (שם ה')

אומר הוא מקיים... אז אמרתי לה- נכון מאוד, אבל תשיבי, מותר להגיד את שם ה' רק אם קוראים פסוק שלם

כמו למשל ( הקראתי פסוק ). הבנת? אז היא אמרה לי: "בסדר" בכזה היסוס... ואחרי כמה שאלות, שוב היא 

אמרה אדו-... תיקנתי אותה בעדינות ונחמדות. אח"כ גמרנו והיא הלכה לחדר ואני נשארתי וחשבתי לי...

וכ"כ כאב לי שיש אנשים כאלא, שאין להם מושג... חסרי אמונה... וגם כשעשינו ש"ב, אז משו בחוברת לא היה

נכון, והבת דודה שאלה את אמא שלה (חילונית לחלוטין) מה התשובה, כי אני לא ידעתי, כי זה היה לא הגיוני...

והאמא של הבת דודה חיפסה בחומש, ופשוט "נדבקה" למה שכתוב שחוברת... כאילו, החוברת תמיד צודקת...

כי אין לה בכלל בסיס באמונה, והיא לא יכולה לחשוב בהיגיון ולהבין מה שכתוב בתורה... היא פשוט דבוקה 

לחוברת... וכ"כ כאב לי.... וגם אצל סבא וסבתא שלי בבית, אז כאילו, כל בני הדודים שלי חילוניים, ורק אנחנו

דתיים, וכ"כ רואים את ההבדל בחינוך... בן דוד שלי (בן 4), מתנהג בחוצפה שלא תיאמן לסבתא שלי. הבן דוד

הזה נמצא אצל סבתא שלי כל היום ( מהבוקר עד הערב) כי אמא שלו (דודה שלי) עובדת עד מאוחר....

אז כשסבתא שלי מבקשת ממנו משו, הוא צועק עליה "לא!!!", ואז היא שולחת אותו לחדר, כדי שירגע, והוא יורק

עליה... וכאילו, יש לי אח גם בן 4, ובחיים אתם לא תראו אותו מתנהג ככה לסבתא !!!!!!!!  בחיים!!!!!!!!!!

ופשוט כואב לי...

מזדהה איתה..מוריה
אחותי אמרה לנו השבוע, שאחד מהבתי ספר שהיא מלמדת שם יהדות, המורה הסבירה למה לא נוטעים השנה כי "שנה מעוברת"..

כ"כ עצוב שאנשים לא יודעים דברים בסיסים בחיים שלהם..
שלא יקיימו.. אבל שיידעו..
זה באמת נכון,...אנונימי (פותח)
בספר מכתבים לטליה מי שבמכיר,
דב רושם שאם אין אמונה, גם האידאולוגיה והערכים יגמרו.
שמתם לב, שבקושי יש חילונים שבאמת ימנים, ופועלים בנידון? זה כי תכל'ס, אין להם איזה אידיאל שמקודש במשו להאחז פה.
לצערנו ישנם אנשי שגרים פה רק כי זה מה שיצא, ובכיף הם גם היו גרים באוגנדה......... ולכן מברים על ירושלים... פשוט עצוב!
ואת הולכת לבתי"ס החילוניים ולממ"ד לעשות משהו?צחקןאחרונה
ב"ה

לא.

כולנו צריכים להתחיל, ושכל יחד יזום. אני ב"ה התחלתי לעשות שיעור בממ"ד שליד הישיבה שלי (אותו מתחם...) לילדים, שידעו קצת יותר.

כל אחד יכול!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך