לכבוד יום הזיכרון.עזרא - ארכיון

(סליחה,זה מיוטיוב....)

.."יהיו גיבורי מלחמות ישראל

עטורי הנצחון חתומים בלב ישראל

לדור ודור."

עוד סרטוןעזרא - ארכיון
על שני בוגרים של הישיבה שלי, דוד רובין ואחיקם עמיחי הי"ד. שניהם היו ביחידות מובחרות ונהרגו ע"י מחבלים ימ"ש בנחל תלם ליפני כ4 חודשים.
ואאווועזרא - ארכיון
איזה סירטונים עצובים....(ומרגשים)...
ד"א יום הזכרון איך היה הטקס שלנו????????????עזרא - ארכיון
בתור אחדעזרא - ארכיון
שלא היה שם, אני מוסמך להגיד שהיה פשוט מעולה, מרגש, סוחט דמעות...
בתור אחת שכן...עזרא - ארכיון
היה ממש נחמד....
אני רק חייבת לציין שזה חכם מאוד לא לעשות אתזהעזרא - ארכיון
בבית לזרוס... זה משנה הכל!!
היה באמת יותר טוב ויותר מרגש...
סתם נקודה למחשבה-לשנים הבאות- חשבתם אולי להעביר את הטקס לידי הצוות/הגרעין שעוזב ולעשות אותו בערב יום הזיכרון ולא בערב יום העצמאות, תמיד שינויים מרעננים...
מצדי אין בעיה,עזרא - ארכיון
למרות שזה לא משנה, משום ששנה הבאה כבר לא נהיה "הגרעין שעוזב"..
איזה צחוקים!! התחיה מתחילים לעזוב!!!
חי חי חי..הנקמה המתוקה..אני זוכר שירדתם עלינו כשעזבנו שעות בנושא הזה...עכשיו תורכם..(או יותר נכון- תורנו!!)
והאימפריה שלנו מתחילה(אממ..ממזמן)להתחזק!!!!עזרא - ארכיון
האימפריה הזאת לא תיפול!!!!!!!
אולי באמת כדי שזה יעבור לגרעין שעוזב...עזרא - ארכיון
מן הסתם זה יהיה יותר רציני וזה....
אבישי... לא ידעתי שלקחת את זה כל כך קשה...=)עזרא - ארכיון
חוץ מיזה שזה רק אוהד...יש 7 אנשים מהתחיה וזה ממש הרבה!!
או.קי אני לא מסכימה עם זה....עזרא - ארכיון
כל אחד שמגיע לגיל של קבוצת נחליאל צריך לעשות את הטקס זה כבר המון המון זמן ככה ואני לא חושבת שצריך להרוס ממישהי שכבר עברה את זה אני אומרת שזה חלק מהחוויה שזה התפקיד של קבוצות נחליאל!!!!
אני לא רואה בעיה בזה... זה טוב שגם הקבוצות הקטנותעזרא - ארכיון
יותר יעשו ולא רק הגרעין הצוות והבוגרים...
תקשיבי אוריה,עזרא - ארכיון
זה כמו ההצגה הגדולה...המון המון זמן זה היה מעורב,ועובדה שזה השתנה...
האמת שזה לא ממש קשור...עזרא - ארכיון
הקטע של ההצגה היה הלכה... אבל אני לא רואה שום בעיה שגם נחליאל יהיו מעורבות...
אה טוב,אז לא...עזרא - ארכיון
חח..ח.עזרא - ארכיון
יעל- לא לקחתי קשה, בייחוד בתור "השורד האחרון" שתמיד נשאר כדי להזכיר לכם- "כיסופים עדיין לא מת"...אבל זה סתם מצחיק...איך שהזמן טטטס...
א.הכיסופים גוססים(למרות שיש לכם נוכחות)עזרא - ארכיון
ב.אני חושבת 2 דברים:1. לגרעינים ולצוות יש הרבה מה לעשות,ולכן חשוב לשתף אנשים מחג"ס ומעלה.
2. יש בזה משהו שלא לתת לנחליאל לעשות טקס,כי זה יום זיכרון (ואני לא אומרת שיש חוסר רמה)אבל אני די בטוחה שטקס של י' י"א הרבה יותר בעל תוכן מאשר של ח'ט'.
נכון... כיסופים- אתם באמת תותחים וכל הכבוד שאתם כלעזרא - ארכיון
הזמן רוצים להעלות ת'רמה של הסניף וכו'...
אבל צריך שישארו דברים גם לחניכים. בסופו של דבר הסניף מיועד יותר לחניכים מאשר למדריכים/בוגרים ואוריה צודקת- זה חלק מהתהליך שלך בתור חניך.. שבת עיינות- יום הזיכרון- אופרטה- דגלנות- עלון- הצגה גדולה- אולטרה וכו'..
אני לא חושבת שזה יהיה מתאים להעביר את זה. גם אם זה גורם לכך שהטקס יהיה יותר טוב, זה לא שווה את זה.
זה לא העניין של לשתף וכו'...עזרא - ארכיון
דווקא הפעם זה כדי לכבד קצת את המעמד... חס וחלילה אני לא מזלזלת, אבל אני כן חושבת שביום הזיכרון יש מקום להרים טקס קצת יותר על רמה ממה שיש כל שנה לא בשביל שיראה מכובד או בשביל שבוגרים יגיעו אלא בשביל לכבד את המתים, להראות שזה יותר חשוב לנו מסתם טקס מעבר במקלט עם 30 אנשים...
אני לא מזלזלת, אני פשוט חושבת שאפשר להרים משו הרבה יותר ראוי... זה הכל.
אני עם יפעת, וחוץ מזה..עזרא - ארכיון
באר- לדעתי כל ה"שבת עיינות.....הצגה גדולה"- מסכים עם הרעיון(ד"א- זהו אינו "תהליך שצריך לעבור", זוהי פשוט מסורת נחמדה שכל בת שהייתה בסניף נהנית לזכור..), וזה מבורך וצריך להימשך, אך לדעתי טקס יום הזיכרון דורש קצת יותר מאשר כיתה ט'(שוב, בלי זלזול)..אבל זה לא משהו לדעתי יותר מדי עקרוני ולכן אני אסכים עם כל מה שיוחלט בנידון..
אדוה- מה נסגר?! "הכיסופים גוססים"?! רוצה לדבר על זה??
אממ...כתה ח' לא ט'...עזרא - ארכיון
ורציתי לתקן את אדוה קודם,אבל לא היה לי כח-הכיסופים מ-ת-ו!לא גוססים...מ-ת-ו...חח...סתם...הכל בצחוק....יאאא....עוד שבוע ויום בערך יש שבת גרעין!!!הא!הרי לכם משהו להתרגש לקראתו!!!
לדעתי זה צריך להשאר איך שזה..עזרא - ארכיון
יפעת-דווקא יש בזה משהועזרא - ארכיון
עכשיו שאני ושבת על זה .
שהגיל של כיתה ח' הוא לא בוגר כ"כ עדין,וכל ההכנות,הטקס,הקטעים,הלהיות ביחד ולא כדי סתם לעשות שטויות.יכול לגעת בהרבה בנות.
פריה-אני יודעת שזה ח' אני אומרת בערך על הגילאים.
איזה שטויות!עזרא - ארכיון
כשעשינו ת'הכנות לטקס כ"כ הפנמנו והקשבנו ולמדנו זה חוויה ולדעתי כל קבוצה שמגיעה לגיל הזה צכה לעבור את זה.
ואני בכלל לא מסכימה איתך שלא בוגרים מספיק בגיל הזה לדעתי זה הגיל של לעבור את זה ולעביר את זה לאחרים.
וחוץ מיזה הבוגרים עשו ותרמו לסניף וצריך גם לתת גם לחניכים לעשות משו.. {ולדעתי הטקס שלנו היה מעולה!}
גילה אני איתך!!!עזרא - ארכיון
כשעשינו תחזרות אז ממש הבנו תדברים וזה חשוב לעבור את זה בגלל שזה נותן נקודה למחשבה(לי לפחות).ואולי זה נכון שהבוגרים יעשו את זה יפה אבל זה לא אומר שגם הקבוצות שעושות לא יכולים לעשות את זה בדיוק אותו דבר(ואם תשאלו אותי אני לא חושבת שילדים קטנים צריכים להיות בטקס כי הם כל הזמן צחקו...)אז בלי לפגוע באפחד פשוט תוותרו על העניין ותשאירו אותו כמו שהוא...!
רק דבר אחד-עזרא - ארכיון
"אין הנחתום מעיד על עיסתו..."
רק דבר שניים.עזרא - ארכיון
בנות- יש לכולנו זמן מוגבל פה (106 שנה וחודש), אז בבקשה- מכל הודעה שהתכוונתן לכתוב- תוציאו את התכל'ס של התכל'ס ותכתבו את זה, כי חבל.

עד שהייתה לי יציאה טובה ומגניבה ובוגרתעזרא - ארכיון
אפריים היית חייב להרוס...
אני איתך הודית...עזרא - ארכיון
אני באמת למדתי יותר שעשיתי את הטקס..וממש ממש נכנסתי לזה!! אגב אני לא רואה בעיה בזה שהגיל שלנו יעשו את הטקס!!! אנחנו מספיק בוגרות!!! אז בלי שטויות... ואפרים-אם יש לך בעיה שמישהו חופר ואתה רוצה להוציא את התכלס אז פשוט אל תכנס לאשכול הזה!!!
שמי בישראל פריה....חחעזרא - ארכיון
לא הבנתם. לא משנה!עזרא - ארכיון
שכחו מזה ותנו לצוות הבא להחליט!
יומטוב.
חחח...עזרא - ארכיון
פשוט הוצאתם לי ת'מילים מהפה(מופנה לפריה, אפרים ויפעת מ6 ההודעות האחרונות..)
אם הצוות הבא יחליט אז אחריו....(אחרי אורות בנותעזרא - ארכיון
שבעוד שבוע כבר לא יהיו) אנחנו ניכנסות (בעז"ה) ואז ניראה מה יהיה....
(אבישי, יצאת טמבל. הצוות הבא זה פריה וכו')עזרא - ארכיון
תודה נשמה,עזרא - ארכיון
אך נראה לי שטעות בידך- לא אני כתבתי את ההודעה הקודמת.
אך אם כבר בחלוקת תגובות עסקינן- "אפרים חמודי (בטון של גננת\ אמא לתינוק)אתה פשוט... מטומטם!!"..
חח...הכל מאהבה...
יפעת ואבישי-עזרא - ארכיון
אני יודעת שכבר די חתמנו את הדיון, אבל...
ברור שהטקס יצא הרבה יותר טוב, ערכי ואיכותי אם בוגרים יעשו אותו, אבל אני באמת מאמינה שזה חלק מתהליך ההתבגרות של כל קבוצה, ולפחות הקבוצה שלנו השתנתה והתבגרה במהלך ההכנה שלו..
אני חושבת שבכל אופן, עדיין זאת תנועת נוער.. והיופי בזה שזאת תנועת נוער שהנוער עושה, יוזם ומרגיש שהוא יכול ותוך כדי כך מתבגר. העניין של הבוגרים הוא שהם עברו כבר את התהליך, והם כבר כביכול 'בוגרים'. זה מעולה שאתם כל הזמן רוצים לשפר ולפתח אבל תנו גם לסניף לעשות את התהליך שלו, כמו שאתם חוויתם אותו כשהייתם בו...

ואפריים- כמו שכולם יודעים, תימצות זה לא הצד החזק שלי..
אם באמת היית חס על זמנך לא היית נכנס לפורום...
שוב באר- לא התנגדתי לעשיה של הטקס...עזרא - ארכיון
ואני בהחלט חושבת כמוך-שזה תהליך מבורך שמוסיף המון לקבוצה.
מה שאמרתי זה שיש מקום לשנות את זה בגלל כבוד המת. יש המון דברים אחרים שקבוצה עוברת או שאפשר להעביר לידי החניכים לעשות ולהוריד מהצוות את הנטל שיכולים גם כן לשנות ולבגר ולהעלות את הקבוצה...
אבל כמו שאמרת-חתמנו את הדיון, אין בו קטע יותר...
כנ"ל כנ"ל כנ"ל...עזרא - ארכיוןאחרונה
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך