יעלווווש!!עזרא - ארכיון
בהצלחה ענקית בבגרות מחר!!ובהצלחה לכל מי שיש לה\לו בעתיד הקרוב רחוק!!!(בהצלחה גם לכל מי שעושה את המבחן הארצי בתנ"ך מחר(וזה כולל אותי...גרררר....))
פריייוווששש!!!! איזה מאמי את!!! חולה עליך!!עזרא - ארכיון
אנשייייםםםם!!!! היה לי טוו-אווובבב!!! אני מקבלת בטוח מעל 70 סופי!!! וזה כל כך מספק אותי!!!!
כפרה עלי ועל הקב"ה!!!!!!
וגם עליכם...=)
חחח...איזה כיף-עזרא - ארכיון
המשיכי כך...(נכון זה נשמע כמו מה שמורים כותבים בלמטה של התעודה בכל שנה? "המשיכי כך..")
לנו היה 4 מיצ"בים....עזרא - ארכיון
באנגלית בכימיה בלשון מחר במטמתיקה....
פריה- עשיתי את המבחן הזה (בויקר', לא בתנ"ך).עזרא - ארכיון
ארוך מאוד, אבל לא קשה.
חחח....יש לנו מורה ממש הזויה!עזרא - ארכיון
היא נתנה לנו ככה חומר!!(פוווול)וחצי המבחן היה אנסין!!!מה חצי?!שלות רבעי מבחן היה אנסין!!!שני שליש!!מזה משנה???העיקר שלא ידעתי!!!!!אבל ב"ה ב"ה,נראה לי עברתי..לפחות זה...אבל מי נותן אנסין??????
או.קי די חפרת חחחעזרא - ארכיון
ובערך כל המורות נותנות...
וואי... נכון החתימה של אפריים? לא ידעתי שהיא חתימהעזרא - ארכיון
אז לא הבנתי מה הקשר למה שפריה אמרה... ןגם לא הבנתי למה פריה לא מתעצבנת...=) דרך אגב אפריים... זאת חתימה כל כך אופיינית לך...
כן ענאל,אבל המורה אמרה שזה לא יהיה!!עזרא - ארכיון
סתם למדתי שעווות!!מה אין לי מה לעשות בחיים?!פחח...גם אני בהתחלה לא הבנתי..אבל היא שנונה..אחלה חתימה אפריים!!
לא רוצה לעצבן... אבל הבגרות בי"א-י"ב מורכבתעזרא - ארכיון
מאחוז די גדול של אנסין... ופרשנות שלא מכירים!
אחוז די גדול?? זה 20 נקודות!! לא כזה גדול...עזרא - ארכיון
זה נחשב הרבה מאוד, יחסית לזה שאת חורשתעזרא - ארכיון
לבגרות הזאת ולומדת שנה שלמה... תחשבי שכל החומר הלימודי שאת באמת יודעת הוא רק 80 נק- זה לא הרבה וזה מעצבן...
חוצמיזה שבנוסף, בתוך השאלות על החומר הלימודי את יכולה לקבל שאלה אם פרשנים שאת לא מכירה...
אמרו לי שהיה קשה...עזרא - ארכיון
אבל אמרו לנו לפני המבחן שהוא יהיה בעיקר אנסינים אז בעקרון לא למדתי (אבל בכל מקרה לא באתי באותו יום אז לא זה שינה)... אבל דווקא עדיף אנסינים (תמיד יש במבחנים שלנו בתורה...).
אפרים- למה עשית את המבחן בכלל..? (חתימה טובה, קצת מרושעת..)
ואבישי- נראה לי שכחת שאנחנו בסניף חצי פיתוח.. "המשך כך"..? לחצי מהילדים היה כתוב "לצערנו X יעשה את כיתה ד' פעם נוספת" או "כדאי שX יתפוס עצמו בידיים ויבין שמריחת הדבק על כסאה של מורתו שוב ושוב זהו מעשה שלא לעניין" (וחסר חוש הומור מתחדש)(-ביקורת סמויה) וכו'... אחחח הנוער של ימינו... (נראה לי חצי מההודעות שלי נגמרות ככה..)

(חחח אשכרה חפרתי..! אני צריכה פשוט להפסיק לכתוב כאן רשימות יומיות ולפרוק עליכם, אלא ללכת לראות השש"ש (למרות שזה כבר פָּסֶההה) חח)
.....עזרא - ארכיון
עשיתי את המבחן כי למדנו השנה ויקרא. מה זה הקשקושים האלה על אנסין ?! בכל שאלה הביאו את הפרק והפס' (חוץ מהחלק האחרון שהיה יחסית קשה...).

בכל אופן- הם לא שאלו כלום על צו, תזריע, מצורע, בחוקותי (שאלה אחת על בהר).
איי..תכלת...עזרא - ארכיון
לחשוב קצת ורוד לא יזיק, אופטימיות זה לא רע, ולא נראה לי שאנחנו עדיין סניף פיתוח....ב"ה אנחנו במצב הרבה יותר טוב מהרבה סניפים אחרים המוגדרים באופן זה..
בכל מקרה- יפעת, זה בכלל לא הרבה 20 נקודות, בהתחשב בזה שהבגרות שלנו השנה בתנ"ך היא ברובה הכמעט מוחלט אנסין! כלומר- את הפרקים אנחנו יודעים לפני, אך השאלות הן על פרשנים מן הפרק שסביר להניח שתראי בפעם הראשונה בבגרות עצמה....חוץ מרשימת הפרשנים שצריך ללמוד בע"פ הכל אנסין....
(נ.ב. זה היה בצחוק)עזרא - ארכיון
השתגעת שלכולם היה כתוב שהם מופרעים??? אל תדאג, כולם מתנהגים כמו אשכנזים יפים וחמודים מבית טוב ולכולם היה כתוב בתחתית התעודה "אתה התלמיד הטוב ביותר שלימדתי עד כה, המשך בהשתתפותך הנפלאה בכיתה וביחסך המקסים לחברך!!!".. מה התקמצנת על "המשך כך!"..?!

(נ.ב. אני יודעת שזה לא כל כך קשור (סתם אם כבר מדברים על לימודים)..: המורה שלנו ללשון עוזבת..!! והיא המורה הכי שפיצית בעולם!! באסה... אבל היא ממשיכה במקו"ח..)
הלוואי שהמורה ללשון תעזוב...עזרא - ארכיון
או שבכללי הלשון ייצא לו בצעד חינני מהחיים שלי לתמיייד!!אבללא משנה....סתם,המורה שלנו סבבה....

בחזרה למבחן-הוא לא היה קשה,סתם התבאסתי שלמדתי שעוות ובסוף חומר ששיננתי בע"פ(אני,הסנילית בת החמש עשרה...)לא הייתי צריכה בכלל!!וזה ממש לא מתחשב במצבי העדין(סניליות ובלונדיניות למחצה..נו באמת?!מה הם חושבים לעצמם??)אוף..חחח...
חח.....אתן קרועות....עזרא - ארכיון
תכלת- אני יודע שזה בצחוק, וכן, אני גם יודע שהמצב החדש שתיארת(כולם מצטיינים) הוא גם די נכון..

(אבל למה בכלל להתאמץ כשעדיין קוראים לנו "סניף פיתוח", מה שמאפשר לנו עדיין להיות מטומטמים חסרי השכלה?!)
עם כל הכבוד.עזרא - ארכיון
השם הרשמי הוא עזרא "3 יחידות" תלפיות.

(פיתוח זה כל סניף שמקבל מדריכים מבחוץ... גם רמות היה 'פיתוח' לפני 15 שנה...)
פחח...עזרא - ארכיון
"3 יחידות"...
לא יפה אפרים..
תראו מי מדבר,מר 5 יחידות מ"מ.....עזרא - ארכיון
תדבר בשם עצמך טוב?!לא כולנו גאונים,ולצערי חלקנו נולדים בלונדיניים......
ח...עזרא - ארכיון
ואם אני אגיד שנולדתי בלונדיני? תאמינו?
סביר להניח שלא.עזרא - ארכיון
נולדת בלונדיני??עזרא - ארכיון
הוא לא.עזרא - ארכיון
ואם הוא כן,אז התיאוריה שלי לגבי העובדה שהוא גאון תאלץ לבטל את עצמה...חחחחח.....
היייי גם אני נולדתי בלונדידנית... ונשארתי ככה עד 4עזרא - ארכיון
אבל אני ב5 יחידות... =) זה ממש לא סותר...
ואפריים... מה אתה מזלזל במוחינו??? העיקר שאנחנו בני אדם טובים....=)
..עזרא - ארכיון
כשהייתי קטנה אח שלי כל הזמן היה עושה לי "בלונדינית!!" ונעלבתי ממנו בטירוף... חחח...

(נ.ב.- אל תשכחו שכולם אומרים שאני גאון ורק בטעות התפלקתי לסניף הזה..!!)(סתאאאם זאת רק התאוריה שלי.. חח)
הקשר בין בלונדיניים וחוסר גאונותעזרא - ארכיון
טמון בבדיחות הבלונדיניות...תבדקי לבד!!אני נולדתי בלונדה,ונותרתי כך,עד שהתחלתי להתעסק בצבע השיער שלי...מעולם לא חזר לצבעו הטבעי....
חחח...עזרא - ארכיון
אני כלל לא בלונדיני...(פריה- תודה-
לא,ידעתי שאתה לא....עזרא - ארכיוןאחרונה
ויודע למה?!כי בלונדיניים תמיד יזהו בלונדיניים כשהם רואים אותם...זה מן כח כזה שניחנו בו בין היתר....סניליות ואיטיות הם גם כוחות מאוד מיוחדים....(וואו,אני יורדת על עצמי ברמות!!אתם חושבים אולי שאני משתגעת?!לעע...אולי לא-יש עליי עומס נפשי...זאת התשובה!!!חחחח..ממש פרס נובל לפסיכולוגיה..(יש דבר כזה בכלל?!)אני לא מאמינה כמה שאני חופרת,אני יכולה להרויח מיליונים בעסקי הנפט בקצב הזה...)
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך