מדריכים שביננו- תהיה קטנה.עזרא - ארכיון

חולצתנועה מחוץ לסניף- למה?

ואל תגידו "כדי לייצג את התנועה". התנועה אמנם חשובה אבל אני באה להפגנות, עצרות וכד' כדי לייצג עוד חלק מעמ"י. אז החולצתנועה מיותרת.

רעיונות??

[בינה- בשורה הרצה.. "איזה חינוך", זה כזה משפט של הצוות.. ]

כדי להראות משהו-שגם לנו אכפת כחלק מתנועעה....עזרא - ארכיון
ולא רק יהודי בודד אלא קבוצה...
צודקת.עזרא - ארכיון
לא הולכת עם חולצתנועה לריקודגלים/סיבו"שים וכאלה..
הפגנות אפשר עוד לשקול ללכת, אבל אני אישית נראה לי הייתי מכריעה בסוף שלא ללכת, כי זה באמת לא קשור.

אבל נגיד להתנדבות, אני כן אלך עם חולצתנועה.
תלוי..עזרא - ארכיון
אם את באה למקום מטעם הסניף את צריכה ללבוש חולצתנועה (אם נסעת מהסניף לריקודגלים,הפגנות וכו') אבל אם לא, למה שתלכי עם חולצת תנועה??
נו ברור!!!עזרא - ארכיון
אם אני אלך ברחוב סתם ככה ברור שאני לא אלבשש את החולצת תנועה....
לא סתם ככה.. לדברים המוניים...עזרא - ארכיון
חשוב!עזרא - ארכיון
כן יש חשיבות לחולצתנועה מכמה סיבות,
דבר ראשון אנחנו חלק מתנועה, אין שום סיבה להתביש בזה, אם יש אפשרות להראות שיש כאן באמת אנשים אידיאליסטים שמרגישים חלק מהתנועה ולא רק בסניף זה יעשה שינוי בהתיחסות לתנועה.
דבר שני בתור מריכים אין כזה דבר לא מהתנועה- להדריך זה תמיד אני מייצג את התנועה בכל דבר שאני עושה!
דבר שלישי- למה לא? ת'כלס אין באמת סיבה לא ללבוש חולצתנועה אתם סתם עושים בלאגן!

תגובות אני אשמח לקבל לdvirbaris@gmail.com
ואפשר גם להגיב פה...
נו באמת..עזרא - ארכיון
אפחד לא מתבייש מזה שאנחנו חלק מתנועה. תאמת שאנחנו אפילו גאים בזה. אבל כשאתה הולך למשהו המוני, נגיד עצרת, השאלה היא לא עד כמה אתה מחובר לתנועה ביחס לחיבור שלך לסניף, אלא מה אתה באופן אישי בוחר לייצג שם- את עצמך כחלק אנונימי אבל אכפתי בעמ"י, או את עצמך כחלק ממשהו יותר גדול ומתנועה עם אידיאל.
דבר שני, לפני שאני מדריכה אני יהודיה, דתיה וכו'. נראה לי מספיק לייצג את הרעיונות הנ"ל. [עצם זה שאני הולכת לעצרת עם חצאית וכד' מייצג.]
בטח שיש סיבה- כל הדברים שאמרו למעלה. לא תמיד ההרגשה היא של שליחות- לפעמים החולצתנועה לא יותר טובה מסתם לזרוק סיסמה. למחשבה.

אני גם אשמח לתגובה. אפשר לאימייל..
ממש מסכימה איתך.עזרא - ארכיון
אני בהחלט חושבת שאין בזה טעם. זה רק מדגיש את הקבוצות העמ"י בדיוק בזמן שזה יום איחוד ירושלים, לא רק שחרורה. וגם בכלל.
חח, אממ.. בכלל לא בטוחה שאני מסכימה עם עצמי עזרא - ארכיון
רק מעוררת דיון..
ראו,עזרא - ארכיון
לי, לצערי, מעולם לא יצא ללכת להפגנה עם חולצת תנועה. אך זה מסיבת 'כל מקרה לגופו'.
מבחינתי האידיאל הוא כזה:
אם עמ"י כולו נפגש כולו למטרה מסויימת, לבוא עם חולצת תנועה בכדי לומר, "עמ"י! אחיי! גם אנו, תנועת [לצורך העניין] עזרא משתתפים! גם לנו זה חשוב! ולכן אנו פה." זה יפה, ולעניות דעתי הדלה זה אף אידיאלי. וק"ו אם אני יוצאת כמדריכה [ז"א עם חניכות, שפה, שוב לענ"ד, אין בכלל ספק של האם לבוא עם חולצת תנועה.] ולכן כשאני יוצאת מהבית לדבר מה אשר מסמל את עמ"י כולו, זה כל היופי, לבוא עם דבר שמסמל אותך בכדי לומר, אני חלק מעמ"י..
עוד נקודונתעזרא - ארכיון
תנועת הנוער עזרה היא תנועה של בני נוער אידיאליסטים שרואים נגד עינהם את תורת ישראל בתור ערך עליון ומתוך כך גם את עמ"י וא"י כערכים מקודשים.(אם מישהו לא מסכים עד כאן שיפנה אלי לטיפול פסיכיאטרי(-
אז ככה- אם יש הפגנה שקשורה לאחד משלושת הערכים הנ"ל לא יכול להיות שכל אחד יגיד "אני לא בא מטעם התנועה ולכן לא מיצג אותה" כי למעשה נוצר מצב שאף אחד לא מממש את הציפיה של העם למימוש של האידיאלים, יש בזה קצת הרחקה. אם נסתכל לא על עצמנו אלא על התנועה מבחינת התנועה זה דבר ממש חשוב!!!
ברגע שאני לא מיצג את התנועה נוצר פה חור שקשה למלאות. תנועת הנוער שלנו די חלשה בקטע הזה, ביום הזיכרון, יום העצמאות, ויום ירושלים יש מעט מאוד הפגנת נוכחות של התנועה וזה דבר שמפוספסס. כן! אנחנו רוצים להיות חלק מהעם גם בתור תנועה ולכן חייבים לממש את זה! אין כזה דבר להגיד שאני בא בתור חלק מהעם, יש ציפיה שתנועת הנוער עזרה תהיה חלק מהעם בצורה הרבה יותר רחבה וכוללת מאשר לבוא להפגנות כאנשים פרטיים...
מקוה שהבנתם!
כמה דיוקים-עזרא - ארכיון
לא יודעת מה עם התנועה, אני באופן אישי התחנכתי על "החוט המשולש"- אין "ערך עליון" אלא שלושה- ארץ, עם ותורה. תורת ישראל נובעת מארץ ישראל באותה מידה שארץ ישראל נובעת מתורת ישראל. אני מאמינה שרק הבנה ולימוד מעמיק על מהותם של שלושתם מביא להבנה כזאת.
אנחנו כאנשים מעמ"י מאמינים בנ"ל. תנועת עזרא, כתנועה שהיא חלק מעמ"י, גם מאמינה בנ"ל. זו לא הייחודיות שלה. כל תנועות הנוער הדתיות מאמינות בזה. השוני הוא בכיוון החשיבה, ומתוך כך המעשה, שהתנועה בוחרת לנתב לעצמה על בסיס זה.
מה שאמרת, שאפחד לא מממש את הציפיה של הם וכו'- ההיפך! כולנו מחוייבים לממש, בלי קשר לתנועה! זה לא מונופול של התנועה שלנו.. ולכן כל אחד שבא למעשה בא לייצג את הערכים האלה.
אם אתה מאמין שלתנועת עזרא יש מה לחדש לעמ"י על הבסיס שהזכרנו, כלומר שיש לו ערך נוסף חוץ מהיותו דבק בתורה~עם~ארץ, תציע אותו. ותסביר למה יש צורך כ"כ גדול לייצג אותו בעצרות, הפגנות וחגים לאומיים.
הקפצהעזרא - ארכיוןאחרונה
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך