זו לא דרכנויאיר וינברג הלך עם בני הנוער ברובע המוסלמי וחזר מזועזע מהקללות והגידופים להם היה עד במקום.א´ סיון ה´תשס"ח - יאיר וינברג | |||||
|
פורום פורום מדריכים(-:
בהנהלת: idobp
מכתב פתיחה
יחס לבנידודיםעזרא - ארכיון
אממ..עזרא - ארכיון
אחרי התגובה החלקית שלי בארצי, משהו קצת יותר מפורט.
קודם כל דביר, עצם הכותרת "היחס שלנו לבנידודים" בעייתי, כי הראיה הזאת שגויה, יש לנו מצווה מפורשת לא להתחבר עם יושבי הארץ- בדיוק מהפחד שנפתח שטויות כאלה.
אבל.. בסופו של דבר אין ויכוח. צריך להפגין עוצמה ולא כח. זאת דקות קטנה אבל מטורפת. איך להסביר? מלך שבטוח במלכות שלו לא הולך ברחוב וצועק על קבצנים.. פשוט מעצם המלוכה שלו הוא גבוה יותר. אם אנחנו באמת מאמינים שאנחנו הבעלים פה, ומאמינים האמונה הכי חזקה שזה המקום שלנו ולא שלהם- הדרך שזה צריך להתבטא בה זה ההיפך ממכות וקללות...
קודם כל דביר, עצם הכותרת "היחס שלנו לבנידודים" בעייתי, כי הראיה הזאת שגויה, יש לנו מצווה מפורשת לא להתחבר עם יושבי הארץ- בדיוק מהפחד שנפתח שטויות כאלה.
אבל.. בסופו של דבר אין ויכוח. צריך להפגין עוצמה ולא כח. זאת דקות קטנה אבל מטורפת. איך להסביר? מלך שבטוח במלכות שלו לא הולך ברחוב וצועק על קבצנים.. פשוט מעצם המלוכה שלו הוא גבוה יותר. אם אנחנו באמת מאמינים שאנחנו הבעלים פה, ומאמינים האמונה הכי חזקה שזה המקום שלנו ולא שלהם- הדרך שזה צריך להתבטא בה זה ההיפך ממכות וקללות...
כיוונת לדעת גדולים (-:עזרא - ארכיון
זה בערך מה שאני מתכוון, יש הבדל בין להוציא לשון לבין ללכת עם חזה מורם, אני יהודי ואני גאה בזה אבל זה לא אומר שאני צריך לעצבן בכוונה את הערבים.
וואו. אני רוצה לומר ששיניתם לי משהו אצלי. שכוייח!עזרא - ארכיוןאחרונה
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים
משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..