קצת צחוקים- אשכול פדיחות וריחופיםעזרא - ארכיון

תמיד יש מה לכתוב..

אני אתחיל:

יום חמישי אחד חיכיתי שבעלי יחזור מהצבא והוא אמר לי שהוא לא יכול לצאת עד שקצין אחר יבוא להחליף אותו. אותו קצין קצת נמרח ולא הגיעה בזמן ובינתיים בעלי טחן ואני התחלתי ממש להתעצבן.

התקשרתי כעבור איזה שלוש שעות אחרי שבעלי כבר היה אמור להיות בבית וענה לי בפלא' מישהו שלא היה בעלי, הוא אמר לי שבעלי מתקלח ואז יצא. ואני שאלתי בשיא העצבים אם הקצין הסורר ההוא כבר הגיעה ולא חסכתי עצבים. ההוא ענה לי שכן וניתק. יותר מאוחר התבמסתובבת בהסטריה ומחפשת את הפלאפון בזמן שאני מדברת איתו עם אמא שלי וצעוקת בעצבים: "מה עשיתי ל### עם הפלאפון??"רר שדיברתי עם הקצין הסורר...

מקרה רחפני-

אני בטוחה שזה קורה להרבה אחרים, שלשום זה קרה לי שוב! אני

חחחח...וואי שיא המצחיקק!!!!!עזרא - ארכיון
בדיוק קרה לי קטע רחפני אתמול.....
עם החופש והחשיש...זה שיא המצחיקקק

בדיוק אני שומעת עכשיו תשיר.. ישנן בנות ישנן בנות...
חחחח...
חחח....יודיייית!!!!!!עזרא - ארכיון
וואי,זה קורה לי בבית ספר,אני מרחפת לגמרי...חברה שלי הביאה לי דפים(לפחות ככה אמרו לי)ואמרו לי שאני הגבתי ואמרתי תודה וכו' וכו',יום אחרי זה חברה שלי שאלה אותי מה עשיתי עם הדפים ואם התקדמתי(מסתבר שהיא ביקשה שאני אלחין לה שיר,והיא נתנה לי את המילים...)ואני פשוט לא זכרתי אם היא הביאה לי את הדפים,לא זכרתי כלווום!וכולם אמרו לי שזה היה וזה,אבל כנראה ריחפתי ממממש ולא שמתי לב...
אוי המחשב עירבב לי את הסיפורים!!עזרא - ארכיון
למה המחשב עשה את זה???
הסיפור עם הקצין הוא סיפור הפדיחה והסיפור עם הפלא הוא סיפור הריחוף? למה המחשב עיוות לי?

יום חמישי אחד חיכיתי שבעלי יחזור מהצבא והוא אמר לי שהוא לא יכול לצאת עד שקצין אחר יבוא להחליף אותו. אותו קצין קצת נמרח ולא הגיעה בזמן ובינתיים בעלי טחן ואני התחלתי ממש להתעצבן.

התקשרתי כעבור איזה שלוש שעות אחרי שבעלי כבר היה אמור להיות בבית וענה לי בפלא' מישהו שלא היה בעלי, הוא אמר לי שבעלי מתקלח ואז יצא. ואני שאלתי בשיא העצבים אם הקצין הסורר ההוא כבר הגיעה ולא חסכתי עצבים. ההוא ענה לי שכן וניתק. יותר מאוחר התברר שדיברתי עם הקצין הסורר...
זה היה תיקון

אני בטוחה שזה קורה להרבה אחרים, שלשום זה קרה לי שוב! אני מססתובבת בהסטריה ומחפשת את הפלאפון בזמן שאני מדברת איתו עם אמא שלי וצעוקת בעצבים: "מה עשיתי ל### עם הפלאפון??"

אני מקווה שהפעם זה לא יתערבב
לא יודעת אם זה ממש קשורעזרא - ארכיון
אבל זה סיפור קצת עצוב.
לפני כמה ימים ,בשיעור תורה,כשהמורה כתבה על הלוח כל הכיתה התחילה לזרוק כדורי נייר אחת על השניה.
בקיצור אני כמו ילדה טובה צוחקת,אבל לא עושה בנידון שום דבר .
הגיע אלי איזה כדור נייר והרמתי אותו.
קיצר,המורה הזהירה שמי שתזרוק עוד כדורים 'עפה' ישר למנהל.
אוקי,ממשיכים את השיעור,והכדור אצלי ביד.ואז בשיא הסלנג פשוט העפתי אותו ממול הפרצוף של המורה.והלכתי למנהל.כולם שיא הריחמו עלי כי אני הילדה האחרונה שמגיע לי 'עונש'.אבל חפיף,המנהל לא היה בחדר והמורה גם אוהבת אותי...
חחח.....עזרא - ארכיון
המורה העיפה אותי מהשיעור כי רציתי לקחת את הנעליים ששכחתי ליד הלוח,היא העיפפפה אותי כי רציתי לנעול נעליים לפני שיעור תנ"ך!!!!!!!!העיפה!!
באיזה בתי יתומים אתם נמצאים ?!עזרא - ארכיון
אצלנו כל המורים (בעיקר הר"מים) זורמיםםםםם ולא אכפת להם מכלום. ואם הם לא זורמים, מזרימים אותם.
חח..זאת שאלה מצויינת אפריים....עזרא - ארכיוןאחרונה
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך