בעיה אישית, אבל אולי למישהו יש פתרון..
למה אני 'מכורה' לפורום - כי זה המקום היחיד בו אני נמצאת באווירה כזאת של תורה, סוג של קדושה, מדברים [אפילו אם לא תמיד] על עניינים שהם קצת מעבר, יש מקום לוויכוחים - כי מדברים על נושאים טעונים, אבל לא סתם באוויר, אלא עם מקורות ובסיס, עם טיפת חכמה!
בכל מקום אחר שאני נמצאת בו - במשפחה, בבית ספר, ביישוב [אפשר לומר שבזה מסתכם היום-יום שלי] - פשוט אין דבר כזה!
המשפחה שלי היא סוג של חילונית-מתחזקת [בעקבותי, ואני מקווה שאין פה אף אחד שזיהה אותי.]
לבית ספר [אולפנא?!] אפשר לקרוא בית ספר מיוחד, גם מצד ההנהלה לא נעשה הרבה כדי לחזק ו'לשפשף' אותנו, ואם נעשה כזה דבר - הוא זוכה לדחייה נמרצת מצד הבנות.
היישוב, לצערי, הוא יישוב מעורב [דתיים - חילונים] שאיבד את המטרה שלו עוד לפני שמצא אותה... [כלומר, נעשה ערבוב בין דתיים לחילונים במקום נסיון לחיזוק ולהתקרבות, כפי שהייתי מצפה.]
בקיצור - בכל דבר בחיים אני במין מצב ביניים כזה, הייתי רוצה לדעת, לקבל, להשפיע, אבל אני פשוט חסומה. אני יודעת שאני יכולה לשבת ולפתוח ספר, אבל אתם בטח מבינים שזה שונה מהדרך בה אתם קיבלתם את החינוך שלכם.
אפשר לומר, ואני די מתביישת בזה, שהרבה ממה שקיבלתי לחיים בתור יהודיה מאמינה שרוצה רק לעלות - זה מכאן ומכם. אז קודם כל תודה [ולכל הוותיקים-נושנים שלא מזהים אותי בתחפושת] אבל הייתי רוצה לצאת מזה, לשנות דרך חיים! להגשים את כל מה שאני מייחלת אליו - ללמוד, לעשות, להשפיע, לעזור, איך עושים את זה??

)