בעזהי"ת
נתחיל בנתונים כי יש פה כמה אתגרים:
1 צליאקית (ללא גלוטן) שלא נוגעת בדגים, 1 קיטוגנית (ללא פחמימות בכלל), 1 שלא נוגע בשום חלבי כי זה מגעיל אותו, ו3 שאוכלים הכל, בינתיים, מהם אחד קטן בן 4.. בקיצור.
ערב חג:
סלמון (לקיטוגנית וללא חלבי)
לקט ירקות (לכולם)
תפוחי אדמה רגילים (לללא חלבי)
תרד מוקרם (לקיטוגנית)
פסטה לל"ג מוקרמת (לצליאקית)
רביולי מוקרם (לרגילות)
פלטת גבינות
בוקר חג:
על האש, בתקווה שנספיק לחבר את החגז שקנינו לגריל גז.
בתכנון משהו כמו המבורגרים/קבבים, פרגיות, אולי כבד/לבבות למי שאוהב פה.. לא הסחפות..
ערב חג:
בתכנון להכין עוף עם אורז בסיר אחד על הפלטה. כלומר בצהרי החג לשים על הפלטה תבנית של עוף ואורז ואולי גם איזה ירק כלשהו, עם מספיק מים ותיבול, ולתת לפלטה לעבוד. -שימו לב שצריך שיהיה מבושל לאכילה לפני כניסת שבת, אז צריך לשים לפחות שעתיים לפני כניסת שבת.
בוקר חג:
זה היחיד שעוד לא הגענו. בטח יהיה איזה בקר ותפוחי אדמה או משהו כזה. אם יהיה לי כח אולי כרוב ממולא וקיגל.. קיגל תפו"א זה כיוון טוב באופן כללי..
סלטים:
יש את הסלטים הרגילים המבושלים: מרמומה, חצילים מטוגנים. חוץ מזה נכין קופסא גדולה של סלט גזר וסלט כרוב. וחוץ מזה לכל ארוחה נכין סלטים חיים לפי הכח.. נניח בעל האש נשים חציל קלוי, בערב חג סלט עגבניות ובוראטה, סלט רגיל לללא חלבי, מתישהו סלט שומר וסלט מלפפונים כי הילדות מאוד אוהבות.. כזה.
פינוקים נוספים:
עוגת גבינה באסקית קיטוגנית
עוגת גבינה פירורים לל"ג
עוגת גבינה פירורים רגילה
ועוד משהו פרווה
חלות
לחם שום (לסעודה שלישית?)
בשלב זה מוכן כבר החלות ולחם השום- במקפיא, 3 עוגות הגבינה, הרביולי, הפסטה המוקרמת ללג, המרמומה, החצילים והתרד.