wake up people!!!!!עזרא - ארכיון

עוד מעט ממש נסגרת ההרשמה לקראת מחנות, וסמינריוני עזרא!!!!!!!

קיצור אם בא לכם שבוע של פנאן, כיף צחוקים, סטלה ומללללאא ג'יפה!!!!!!! שיא הכיף!!!!!!

תתקשרו מהר להנהלה ושלמו/ תביאו למדריך/ה או למוריה!!!!!!

יש הנחות חבר'ה למי שצריך!!!!

שיהיה בשמחות!!!!

מחנה סיירים!!! מחנה אחרון!!!!!!עזרא - ארכיון
וואוו הולך להיות אחד השווים!!!!!!!!!
ללא ספק-עזרא - ארכיון
המחנה הכי כייפי..
מחנה קיץ הכי שווה!!!עזרא - ארכיון
שווה שווהעזרא - ארכיון
אבל לא כמו מחנה סיירים!!! אני כבר כ"כ מחכה!
גילה? (תיקון טעות)עזרא - ארכיון
את לא נוסעת לאילת עם כל המשפחה? ככה יגאל אמר לי
אני נוסעתעזרא - ארכיון
אנחנו חוזרים יום חמישי בערב וישר אני נוסעת למחנה. שאני יפספס מחנה?? מפתאם!!
ועוד מחנה סיירים.. לא מפספסים כזה מחנה...עזרא - ארכיון
וואי גילה.. התלהבת מהמחנה יותר מדי.. (החתימה...)
חחח...עזרא - ארכיון
נקווה שלא "כגודל הציפיה.."
אתם רעים אתם!עזרא - ארכיון
חח היה צחוקים במחנה סיירים...עזרא - ארכיון
דווקא ידענו לנווט, אבל ניסינו לעשות קיצור דרך ואיכשהו התבלבלנו והגענו לכביש הצפוני וכו' וכו'.. היה פשוט קורע.. לא מצאנו שום נקודת ציון... בסוף כולם כבר חזרו למחנה ורק אנחנו התעכבנו שעות וכל מרכזי המחנה פשוט התעצבנו עלינו ואמרו לנו לחזור כבר אז לקחנו טרמפ- עלינו 12 אנשים על מכונית לחמישה!! חח

לנו יש סמנריון!! זה באמת נראה לי סטלה...
וואי...עזרא - ארכיון
באמת מחנה סיירים זה אחד הטובים!!!!!!!!!! תנצלו כל רגע...
סמנריון- סטלה רצינית מלא שטויות! הולך להיות בעז"ה כיף בטירוף.....
העיקר אתן צחקתן בניווטים,עזרא - ארכיון
ואני ניווטתי את השחנ"ש הקבוצתי...כל הכבוד לי...אבל עכשיו,למרות המריבות(ויש כאלה,גילה,היי מוכנה..)היה באמת אחד השווים!
אנחנו לעומתכן...עזרא - ארכיון
הגענו שניים- ממש כמה דקות לאחר הראשונים, וכנראה שהאשמה תלויה בי, משום שכשאני ניווטתי(לא עזרו לנו בגרוש! אפילו כששאלנו אחרי שעה אם זה הכיוון- הוא לא ענה..אבל הוא היה ממש מלך..)
פספסתי באיזה מילימטר במפה הקטנה, מה שאומר, שזה יצא כ1000 מטר בשטח עצמו, אז נאלצתי לפצות על זה בריצת אמוק עם חייל משוחרר בשדה קוצים...הרגליים שלי מאז כבר לא אותו דבר..
למה אבישיעזרא - ארכיון
אני חולם לאאבד,אבל לא לבד, רק עם מישהו.. זה כייף כזה, אתה מרגיש כמו סרט...
נכון,עזרא - ארכיון
אבל מומלץ שיהיו אתך כמה חבר'ה ומלווה נשק..(ומפה- מומלץ מאוד
אבל אם יש לך את כל אלהעזרא - ארכיון
אז לא שווה לאאבד...הקטע זה שאתה עם אוכל מספיק ומים, עוד 3 חברים, ושק"ש, וזהו, ככה זה הכי טוב...
הקבוצה שלנו נאבדה באיזה מסע פסח אחדעזרא - ארכיון
לפני שנתיים או משהו..והיה כזה אדיר!!!!
וואי.מחנה סיירים באמת היה כזה כיפי!!! אבל תלוי באיזה גישה אתה בא וכו'
וואי...סמנרין!! נשמע אחד הדברים הכיפים!! שיא הבא לי כבר...
כן..עזרא - ארכיון
נראה לי שאני זוכר שנאבדתם...
נראה לי שאני זה שהלך מיליון קילומטר אחורה כדי למצוא אתכן- לא?
או שזה היה בפעם אחרת...זה היה בזה בנחל שורק עם לאווי והנחל הגועש(אהמ..ביוב)
לא-זה היה על גבעת התורמוסים.עזרא - ארכיון
וואי... אחד הדברים שאני אזכור לכל החיים. היינו בערך 20 חבר'ה על הגבעה למשך 5 שעות. כל הסניף נאבד (אנחנו הגענו למקום הנכון)- אם אני זוכר נכון, היה שם גם את מי שהיום נקראים ידידיה בנות (חוץ מבת אחת... שהגיעה בסוף).
אנחנו הינו ראשונות מתי זה קרה????????עזרא - ארכיון
חחח לא היינו ראשונות...עזרא - ארכיון
נאבדנ רק הקבוצה,וגם על הבסניף נאבד חוץ מאיזה באמת 20 בנים ואז יובל בא והצליח למצוא אותנו איפה שלא היינו והוביל אותנו למקום הנכון אבל כנראה שכל שאר הסניף נאבד בהרבה יותר גדול אז לקח עוד איזה שעתיים עד שהם באו..וואי!! היה כזה מצחיק!!!!!!!
ואבישי..מה שאתה מדבר זה היה על נחל שורק..אבל לא נאבדנו..פשוט הלכנו כמו פדלאות מאחורה מאחורה מאחורה...
אהה!!!!עזרא - ארכיון
וואי! איזו נוסטלגיה! גבעת התורמוסים!!!
איזה צחוקים רצו שם...
עד היום חוקרים איך בכלל אפשר היה ללכת לאיבוד במסלול כל כך ישר וברור...
אני זוכר שהגענו לשם, כאמור- כ20 חבר'ה, וכעבור זמן מה מלווה הנשק שהיה איתנו החליט שהוא הולך לחפש את האבודים, אך הוא לא רצה להשאיר אותנו בידיים ריקות וחסרות ישע, אז הנ"ל החליט להשאיר אצלי את הm16 שלו- אל תשאלו למה- הוא פשוט שאל: "להשאיר או לא?" ואני אמרתי "לא!..בעצם- תעשה מה שאתה חושב" ואז הוא אמר: "אם קורה משהו- אתה יודע מה עושים" והשאיר את הנשק בידיים שלי ונעלם...
עד כאן החלק הראשון בסיפור..
כעבור זמן מה הגיעו עוד כמה אנשים ואיתם מלווה הנשק השני ובידו- נשק!
הוא כמובן רצה למצוא א תהאבודים ואת המלווה השני, ועל כן- החליט להשאיר גם הוא את הקרבין שלו- אצלי!
ואני כולי-" מה נסגר?! מה אני רמבו?! עם שני נשקים?!" אז פשוט שמרתי עליהם ואז הצלטמנו איתם בפוזות...(נראה לי שגם שטיינר הגיע בהמשך- הוא לקח את אחד מהם עד שהם חזרו)

כעבור 4 שעות בערך הגיע שאר הסניף- עייף, יגע ומטפס בקושי, ואז כולנו אכלנו המון ולבסוף ירדנו מעברה השני של הגבעה לעבר האוטובוס הממוזג זכור לטוב. THE E-N-D!
כע....עזרא - ארכיון
המסע הזה לא זכור לי כמשהו כ"כ טוב!! אני הייתי היחידה שלא הייתי עם כל הקבוצה ופשוט היה סיוט.. אבל בקטנה, זה עבר!
(חניאל זאת לא הייתי אני.. ואני מתארת לעצמי שגם לאעזרא - ארכיון
שירה..)
ואנחנו נקרענו מצחוק והיינו בהיי לעומת יפעת שהייתה מה זה מסכנה כי היינו באחרויותה ולא דאגנו בגרוש...

וואי היה קורע... התחלנו לשדך (לדוגמא יהודה סטיווי ומישהי מידידיה- לא זוכרת מי.. וכד'.. בואו נאמר שהגיל לא הרתיע..!! חחחח), לשחק שבע צעדים ועוד דברים מוקרצים בסגנון...

זה היה מה זה מצחיק כי כל הסניף אבד (הופה איזו שפה) והיינו מפגרות מדי בשביל להבין את ההוראות המוטעות, אז בטעות הלכנו בדרך הנכונה... חחח
אבישי.. התלבטתי אם לכתוב..עזרא - ארכיון
שזה היה הטיול היו שנפל בחלקך להיות עם 2 M16. אחרי חשבתי שאולי עדיף לוותר- זה נשמע מופרך מידי.
זה אכן נשמע הזוי..עזרא - ארכיון
אך זו האמת לאמיתה ידידי!
ח...וד"T- זה היה m16 וקרבין..

נ.ב: איך היה כיף שם למעלה, אפרים- אה?
וואו,אחד הקורעים!!!באמת...עזרא - ארכיון
יואו,איך בא לי שוב.....

ואבישי,להזכירך,בנחל שורק,היו שתי בנות שהיו מקדימה!(אהמ,אני ושירה...)
צודקת לגמרי!עזרא - ארכיון
אני זוכר זאת היטב..
היתה המערה הענקית הזאת- הגומחה הזאת בגב ההר שכולם ישבו שם, ולאווי ואני הורדנו אנשים מלמעלה(+תיקים), ואתן באמת הגעתן ראשונות
אך שאר הקבוצה היקרה.....כמה חיכיתי..וואי וואי....
ואז אחר כך ירדנו לנחל וזה היה פשוט ט-ו-ב!
איזה צחוקים רצו שם...

"למי שיש אולסטאר זה הכי מסוכן!! זה ממש מחליק!!", אז חצי מהבנות שקשקו..
לא נכון... דביר בנות (הגברות!!) היו לפני כולם...עזרא - ארכיון
וחצו את הנחל לבד.

אחח... לחצות את נחל שורק עם המקל של לאווי לקול צלילי "הבלדה למעביר בנחל".
נכון נכון...הם גם עזרו לחצות....עזרא - ארכיון
שמעו-אחד השווים!!!!!!
חחחח......עזרא - ארכיון
אלו בלדות.....עם הספרון הקטן של שירי ארצנו היפה...
אתזה...חח...בזמן שכולם מנסות לעבור וצורחות מבהלהעזרא - ארכיון
ולוואי טורח להבהיר לכולם עד כמה שהמים האלה מסוכנים\מגעילים וכו',אבישי עומד בצד ומזמר לו יחד עם לאווי ו..מי עוד?!שרוטים על כל השכל....
וואי!! איזה נוסטלגיות...עזרא - ארכיון
(זוכרים את הערב בנות כשיעל הייתי מדריכה....)
וואי..אני פשוט זוכרת שלוואי ואבישי שרו שרים שאףףףף אחד לא מכיר ולקח בערך שעה לשכנע את תרקיאל לעבוד תנחל...
דביר בנות הגברות??!?! דווקא ממש לא מתאים להם לעבוד תוך שניה תנחל...!!!
ו...תכלת?! על מה את מדברת...?!?
("ויש לנמו מים מהחצאית!!!"באר?!)
וואי.....עזרא - ארכיון
זה היה בערך הדבר הכי כיף שעשיתי בחיי..
יש שיגידו "סאדיסטי"..אני חושב שזה היה פשוט כיף...
לאווי מעביר פיזית, ואני מכין ומוכן למקרה שמישהו יפול....ונתי וחננאל על העברת התיקים וכו' וכו'.....
אחח.....היו זמנים..
נתי וחננאל?!מה אני עז??עזרא - ארכיון
אני עמדתי שם שעות....בעת זריקת התיקים נפלו החפצים הבאים-(שאני לעולם לא יישכח...)אקטימל,וכמה בקבוקי מים....אכן היה מבדר ביותר...יואו,פשוט זכרונות שכיף להיזכר בהם!!!!
אקטימל??עזרא - ארכיון
איזה אסון, ונראה לי שהייתי בטיול הזה, נכון זה היה מים מזוהמים או מה שזה לא יהיה..?
מזוהמים?!אפשר לומר.....עזרא - ארכיון
לא יודע אם מזוהמים, אבל זה היה מים עם מלא קצףעזרא - ארכיון
ואיקונומיקה, אני חושב שהייתי והיה מטורף!!
למה מזוהמים ? זה סבון.עזרא - ארכיון
אם תיפול תקבל ספונג'ה על הדרך.
חח....כן בטח...עזרא - ארכיון
עדיין לא ברור אם זה היה מים מאוד מכוערים, או ביוב, או סתם נחל...אבל אני מודה שככל שהתרגלנו יותר למשימת ההעברה נהננו יותר לגרום לאנשים לחשוב שאכן מדובר בביוב...
וסליחה ששכחתי..
(נ.ב: אקטימל?! כבר שנים לא ראיתי כזה..)
אני חושב שאקטימל זה ממש טעים...עזרא - ארכיון
אולי זה לא היה בתקופה שאתה הייתה ילד (שזה לפני הרבה מאוד עשורים) אבל בילדות שלנו.....זה מאוד פופולארי..
אני זוכרת שאמא שלי אף פעם לא הכניסה את לבית!!עזרא - ארכיון
ואני תמיד הייתי מתבאסת...נו טוב!עדיף ככה.....חוצמיזה,אני חשבתי שהמים הם ביוב,משום שהם נראו(והסריחו..)כמו ביוב...מסקנה-הם ביוב....
זה בטוח לא היה ביובעזרא - ארכיון
אולי זה איקונומיקה או המים הכי מזוהמים בארץ, אבל זה לא ביוב, אבל בכל מקרה- עדיף לא להיכנס...
איתן יקירי הצעיר..עזרא - ארכיון
נראה לי שההסתברות שזה היה ביוב גבוהה בהרבה מההסתברות שזה היה מים עם אקונומיקה...

אה, ועוד משהו:
איתן- עם עוד רק תעשה כאילו אתה חושב שאתה מדמיין שנראה לך שאני זקן- זה יהיה מאוד חבל...מאוד, מאוד חבל.
חה חה חה חהעזרא - ארכיון
חחח אני שונאת אקטימל!!!
וזה היה מיי ביוב!!! אני זוכרת שפשוט פ ח ד ת י שאני אפול לשמה!!! שעות חשבתי מה יקרה לי אם אני אפול ואיך יחלצו אותי וזה...
וואאוו.....וואאוו......וואאוו.....אבישיעזרא - ארכיון
אתה יכול להזמין אותי לבר מצווה שלך?
חח.....שרוטים...עזרא - ארכיון
אני זוכרת שהנעל שלי נרטבה ושעה נגעלתי מזה.....אחחח....היה עדיף אם הייתם אומרים לכולם שאלו מים שפשוט טבעי שהם עכורים,הם בעצם מאוד נקיים ושהקצף נוצר מהזרימה שהחזקה של המים(מותר להמציא שטויות?!)ואז פשוט היו עוברים הרבה יותר מהר ועם פחות רתיעה.....

נ.ב-אבישי,אתה לא יכול להתכחש לעובדה שהזדקנת....אם תקבל אתזה כבר עכשיו,יהיה לך הרבה יותר קל בעתיד,כשתהיה זקן באמת....
בואנההה על מה אתם מדברים!??!!?עזרא - ארכיון
אם אביש זקן אז אני צנצנתתתת....

מה זקן?!?!?!
אני שמינסטית עוד שניה!!!!!זה בכלל לא זקן!! אני מרגישה מאוד מאוד צעירה ברוחי....

אבל עכשיו באמת.. זקן זה איזה 50- 60...

נתראה בסניף!!
מרים!!...עזרא - ארכיון
לקחת את זה רציני עם העיניין של הזקנות...צחקנו!!!

(איזה צחוקים היה היום בלילה בסניף האא?????????)
חח....עזרא - ארכיון
אייי....כל הבדיחות האלו לא טובות לבריאות בגיל שלי...

נ.ב: ברצוני להודות מחד לאלו שהרגו אותי, ומאידך לאלו שחושבים שרק אתמול נולדתי!
ננננההההה....להזמין פיליפינית?עזרא - ארכיון
ומרים-אמרת אתזה בעצמך-צעירה ברוחך...חיח....אאוץ'...חבל סבתאל'ה.....
חחחחחחח... קרעתם אותי באשכול הזה!!עזרא - ארכיון
כ"כ הרבה נוסטלגיות!!
באמת אין ספק שמחנה סיירים זה אחד המהמחנות התותחיים והמטורפים- אבל זה ממש תלוי בגישה שמגיעים! יהיה לכם באמת כיף!!
רוזנטל!! מרים!! היינו ונשארנו כאלה ילדות כאפות זיינוקות...
אני באמת מקווה שהסימנריון יהיה כיף כמו שאומרים כי וויתרתי על המחנה של הקו בשבילו!!
מה שכן- אחד הדברים הכייפים שהיו לי עם הקבוצה זה היה המסע פסח הזה שנאבדנו! נתקענו שעות מאחורה כי בערך 10 בנות היו צריכות להטיל את מימהן פתאום אנחנו קולטים שאנחנו לא רואים את הסניף באופק ויש התפצלות ל3... מנסים להשיג את הדס (נראה לי שזה היה היא)- אין קליטה... משיגים מישהו סוף סוף מהסניף, מסבירים לנו, אנחנו מבינים לא טוב, הולכים לאיבוד לאיזה 3 שעות! שיא הצחוקים! חוצים עדר של איזה 400 עיזים, ממציאים שירים עם דובי המאבטח שלא הכיר את המסלול...
פתאום מרחוק אנחנו רואים את יובל פרנקל מדלג לו על הסלעים... מגיעים לגבעה ומגלים שכל הסניף הלך לאיבוד חוץ ממנו ועוד 20 חבר'ה...
זוכרים את אבו עיזא?! הרועה הבדוואי?! נראה לי ששידכנו אותו לאיזה מישהי.. לא זוכרת מי..
בנחל שורק היה סרט! לאווי דווקא ממש הרגיע אותי הוא אמר שאם אני נופלת הוא קופץ לפני ואז אני נופלת עליו.. אז הרגשתי בטוחה כשהייתי עוד ב'שלטונו' אבל אז עברתי לסלע הבא ודביר בנות היו עסוקות במישהו אחר ולא שמו לב אלי וראיתי את עצמי לאט לאט פשוט קורסת לתוך המים. נתתי איזו צעקה כשאני סנטימטר מעל המים במצב שכיבה וכולם הסתערו עלי להרים אותי.. זה היה מלחיץ למדי.
חמודים- חיים בסרט שזה לא ביוב.. היתה תקופה שחלק מהשפכים של איזור ירושלים הועברו לשם.. אם אני לא טועה.. נראה לי השפכים הבייתיים... בקיצור רצו שם בדיחות כמו 'הי, הנה הקקי שלי!' 'באמת יש כאן את הריח של השמפו שלי!'
ח-פ-ר-ת-י!
למה חפרת?!שיא הצחוקים...עזרא - ארכיון
שידכנו את אבו עיזה ליפעת....
נכון!! זה היה לי איפה שהוא בזיכרון...עזרא - ארכיון
חחחח....עזרא - ארכיון
איזה צחוקים....
"אבו עיזא", "מדלג על ההרים"...ממש נשכחות..
זה מדלג על הסלעים....ווואיייייייעזרא - ארכיון
פשוט אחד המצחיקים...נראה לי שזה היה עילי שדיבר בטלפון עם יפעת ואמר לה לפנות בסלע הגדול(מי אומר דברים כאלה?!)אז לא פלא שנאבדנו...ופשוט פנינו ליער במקום להרים לכיוון הכביש...(לא פלא שגם בסיירים לא מצאנו כלום ל-מ-רו-ת שהיה מצפן..אהמ..)ויכולנו לקצר,אבל לא היינו בטוחות..קיצור,היה אדיר....
בסיירים ההנהלה נותנים ת'מצפן ?עזרא - ארכיון
-אם כן, הוא יישבר
-אם לא, אז... איך מנווטים ?
חוש ריח...=)עזרא - ארכיון
אנחנו הגענו לאיזה שדה קוצים והיינו צריכות לעבור בו.. יצאנו משם כמו איזה שיח קוצים...
אפריים- מביאים מצפן משוריין...עזרא - ארכיון
סתם, באמת יש אחלה מצפן.. סחתיין על ההנהלה.
מה?!עזרא - ארכיון
באמת הביאו לנו מצפן?! וואי סחטן!!
ו..אפרים...מלמדים במחנה אין מנווטים...(ובגלל זה כמובן לא ידענו איך לנווט- לא הקשבנו...)
אני ב-ש-ו-ק!!!!!!!!!!!!!!!!ההנהלה לא הביאה שוםעזרא - ארכיון
מצפן ושום בטיח!!אני הבאתי אותו-תודה!באמת תודה על הזכרונות חניאל ובאר,אני זוכרת בבירור שאתם התלהבתן מזה שהבאתי מצפן וכמה בנות ירדו עליי בטירוף.אז שששש.....ומה לא הקשבנו?!רוזנטל הסביר לנו ב-נ-פ-ר-ד ושאלנו מלאאאן שאלות(וחטפנו מירסים בפרצוף...חחח...)קבוצה הזויה וסנילית יותר ממני....
חחח...עזרא - ארכיון
איזה רוזנטל? נראה לי שהוא השנה הרכז של צופיות..
וואי....עזרא - ארכיון
וואי..כנראה שהוא ממש אוהב להיות רכז...
אההההההההה פריה!! אני זכרתי לפחות שההנהלה לא הביאה !!!זה גם משהו...
אני עדיין פגועה...=[עזרא - ארכיון
אבישי,אריאל רוזנטל...(איזה צחוקים..יואו..........)
אז כן, זה האיש..עזרא - ארכיון
וואי,הוא בנאדם שרוווט!!עזרא - ארכיון
צופיות-זכיתם..יהיה לכם צחוקים...(היי!בלי שטויות..)
כעעעע בלי שטויות...!!!!!עזרא - ארכיון
הוא היה שלנו ראשון!!!
חחח הוא אשכרה נדלק על הסניף שלנו..יותר נכון על הקבוצה שלנו.. חח חמוד..

תמר.. חח צדיק..חח
איך אפשר שלא לאהוב אותנו?!עזרא - ארכיון
אנחנו חכמות,יפות,כריזמטיות,מתוקות,צדיקות,ייראות שמיים(??),ספונטניות,מצחיקות,עדינות(אהמ..???.?),שקטות(?!?!?!?!?!),שנונות..ענוות...בקיצור-אנחנו ממש מושלמות!!כפרה עלינו,שנזכה לשנים טובות.....

אמן.עזרא - ארכיון
(סליחה פריה, התבלבלתי עם ניווטים אחרים שעשיתי.. הוא פשוט לימד אותנו איך למצוא את הכיוונים עם השעה+השמש אם אני לא טועה.)
אהההההעזרא - ארכיון
למדתי את זה בביצפר...
וואי פריה..ממש טיפוח האגו הקבוצתי.....
לא שאין לנו מספיק...עזרא - ארכיון
זה רק ליטופון קטנטן...לא כל כך מזיק...חיח
מה? השנה זה סתם יוצאעזרא - ארכיוןאחרונה

סתם פסיכי למי יש כח לצאת משעמם כרגיל לא צריך תטובות שלכם
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך