1.למה בייני"ים אוהבים להכניס כבל USB?
כי "זוהתה חומרה חדשה"!!!
ולמה בעלעלוסים אוהבים להוציא USB מהמחשב?
"ניתן להסיר את החומרה ללא חשש..."
2.חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז,
גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל,
הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ?
עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
3.רועי מטייל ברחוב, ורואה את שלומי עובר לידו מלא שריטות,
ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה..
4.ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הווארד,
אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, גם האוטו למטה שחונה ליד הבניין שלך,
והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת..
5.שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי,
לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה?
המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !
6.מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ,
ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה,
כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.
7. איש אחד מגיע לבית של ביבי ודורש לדבר עם ראש הממשלה, שרה אשתו של ביבי עונה לו שביבי כבר לא ראש ממשלה,
הוא הולך וחוזר כעבור 2 דקות ושואל עוד פעם אם הוא יכול לדבר עם ראש הממשלה, והיא עונה לו שביבי כבר לא ראש ממשלה,
ככה עוד פעם ועוד פעם בסוף היא מתעצבנת ואומר לו : מה הסיפור שלך אתה לא מבין שביבי כבר לא ראש ממשלה ?
אז האיש אמר לה : אני יודע את זה עוד מלפני שהגעתי אני פשוט נהנה לשמוע את זה כל פעם מחדש !
8. כשדוד לוי נפטר הוא הלך בשמיים והגיע לשערי גן עדן, הוא דפק בדלת ושאלו אותו המלאכים מבפנים מי זה,
אז הוא אמר, אני דוד לוי, אני עשיתי טוב לעם היהודי מגיע לי להיכנס, הם חשבו רגע ואמרו בסדר, אבל איך תוכיח לנו שאתה דוד לוי,
כשמוצרט בא הוא עשה לנו יצירה חדשה ראינו, התרשמנו והאמנו, כשפיקסו בה, הוא צייר לנו ציור מדהים ונכנס, אבל איך אתה תוכיח? אז הוא אמר להם,
אל תדאגו אני אוכיח לכם, אבל מי הם מוצרט ופיקסו? אז המלאכים פתחו את הדלת ואמרו לו : זה בסדר, אתה יכול להיכנס..
9.ילד יושב עם אבא שלו במרפסת ביתם לקראת הערב והילד אומר לאבא שלו שיש לו שאלה אז האבא אומר לו : שאל בני.
והילד שואל את אבא שלו : אבא למה השמש עולה במזרח ושוקעת במערב ? אז האב אומר לו : בן, אני לא יודע. הילד אומר לאבא שלו :
אבא יש לי עוד שאלה, אני יכול לשאול ? אז האבא אומר : שאל בני. והילד שואל, למה השמיים כחולים וגם הים כחול ? אז אבא שלו ענה לו :
בחיי בני שאני לא יודע. אז הילד אומר לאבא שלו : אבא, זה מפריע לך שאני שואל כל כך הרבה שאלות ? אז האבא ענה לו : אם לא תשאל, איך תדע ?
10. יהודי נוצרי ומוסלמי טסים במסוק,
לאחר כמה זמן מופיע פתאום מלאך ופותח את דלת המסוק באמצע שהם באוויר ואומר להם שהמטוס יתרסק ושכדאי להם לקפוץ,
היהודי שואל אותו : אני יכול לקפוץ? המלאך עונה לו שכן, הוא קופץ והמלאך מציל אותו, הנוצרי שראה את זה שאל את המלאך אם גם הוא יכול לקפוץ,
והמלאך הסכים והוא קפץ וגם אותו הציל המלאך, לאחר מכן ביקש המוסלמי מהמלאך לקפוץ המלאך הסכים אבל לא עזר למוסלמי והמוסלמי פגע בקרקע ומת,
לאחר שהמוסלמי הגיע לשמיים הוא סיפר לאלוקים את מה שקרה לו ואלוקים שאל אותו, אם אני יעשה פה מסדר זיהוי של כמה מלאכים תדע לזהות את המלאך?
המוסלמי ענה שכן, הוא הביא כמה מלאכים והמוסלמי ישר הצביע על אחד מהם, אז אלוקים אמר: כהנא, גם פה אתה עושה לי בעיות ?!
11.יהודי ערבי גרוזני נוצרי אמריקאי קנדאי אתיופי והודי נסעו ביחד פתאום קם היהודי ואומר תגידו אנחנו לא יותר מידי לבדיחה אחת?
12.אמריקאי ערבי ישראלי ורוסי יושבים במטוס פתאום האמריקאי זורק חבילה של סיגרים יוקרתיים מהמטוס כולם מתעצבנים עליו
ושואלים אותו למה אתה זורק אז הוא אומר להם שיש להם באמריקה הרבה כאלו אז הרוסי פותח ארגז וודקה absolut וזורק עשר בק'
אז שואלים אותו בצעקות למה הוא זורק אז הוא אומר שיש להם ברוסיה הרבה כאלה בא הישראלי תופס תערבי וזורק אותו מהחלון אז כולם שואלים אותו למה
זרקת אותו אז הישראלי אומר יש לנו הרבה כאלו במדינה...
13.משפחה ערבית של הורים וילד מחליטים להתגייר. הם הולכים לרב והרב אומר להם לחצות את הנהר שנשקף מחלונו, ואחרי זה הם יהיו יהודים.
הערבים הלכו לנהר לקיים את מצוותו.
האבא והאמא עוברים בקלות, ואז כשהילד שלהם חוצה את הנהר, מגיע תנין גדול ותופס אותו.
הילד מתחיל לבכות ולקרוא לעזרה, אבל אמא שלו לא יודעת מה לעשות. היא מתיישבת על הקרקע ומתחילה לבכות.
האבא מסתכל עליה: "אוי, מה את בוכה? סתם עוד ערבי אחד.."
14.במשרדו של ג'ורג' בוש, נשיא ארצות הברית, מצלצל הטלפון. הנשיא עונה ושומע את ערפת.
ערפת: "תשמע, אני מאד מצטער על האסון במגדלי התאומים. דע לך שאני מתנגד לפעולות טרור אלו"
ג'ורג' בוש: ערפת, על מה אתה מקשקש?!
ערפת: [דורך על כיסא, כולו עצבני] אוף, שכחתי את הפרשי השעות...
15.בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע,
עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע :
תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!
16.קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ו
שואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?
17.איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים,
מוסיקה נהדרת, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן,
כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים,
מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו :
מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?
18.בחור מאבד את הארנק שלו במסעדה יוקרתית, הוא קם במהירות על הכסא וצועק לעבר יושבי המסעדה,
מי שימצא לי את הארנק שלי שבתוכו 2000$ אני אתן לו פרס 50$, עבר רגע ופתאום נשמר קול אחר מהמסעדה :
מי שיביא לי את הארנק שלו יקבל 500$ !
19.שני דוסים נוסעים באופנוע, שוטר תנועה עוצר אותם ורואה שהם נסעו בסדר גמור,
והם הראשונים היום שהוא עצר על אופנוע שנסעו מתחת למהירות המותרת בחוק, הוא ניגש אליהם ואומר להם,
כל הכבוד לכם שאתם יודעים לשמור את חוקי התנועה, אז אומר לו אחד מהם, נו מה אתה רוצה ? השם איתנו. אז השוטר אמר לו : השם איתכם ??
שלושה על אופנוע, רישיונות בבקשה !
20.עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?".
האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות:
1. הברמנית בלונדינית.
2. המאבטחת בלונדינית.
3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה.
4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית.
5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית.
אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?".
העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".
21.טיסת נוסעים הנמצאת מעל הים התיכון משדרת הודעת "מצוקה"
"מדבר קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, איבדנו מנוע אחד ואנחנו מבקשים רשות לנחות בכל שדה תעופה במזרח התיכון לא כולל ישראל"
- אין כל תשובה-
"מדבר שוב קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, איבדנו זה עתה גם את המנוע השני ואני מבקש רשות לנחות בכל שדה תעופה פנוי במזרח התיכון , לא כולל ישראל".
- אין כל תשובה-
" מדבר שוב קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, אנחנו נואשים, איבדנו זה עתה גם את המנוע השלישי, אני מבקש דחוף, רשות נחיתה בכל שדה תעופה במזרח התיכון לא כולל ישראל".
- עדיין אין כל תשובה –
לבסוף הקברניט התפרץ לרשת האלחוטית: "מדבר הקפטן של טיסה 174 של סוריה איירלאנס, אנחנו טסים עם מנוע אחד בלבד והוא עומד להישרף כל רגע,
אם לא ימצא לנו מיד מקום לנחות, אנחנו נתרסק, אני מבקש רשות נחיתה בכל שדה תעופה במזרח התיכון אפילו בישראל".
לאחר מספר שניות נשמע בתא הטייס " שלום לקברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, מדברים ממגדל הפיקוח של שדה התעופה בן גוריון, אנחנו רוצים לעזור!"
עונה הקברניט הסורי : " אללה הוא רחמן, בבקשה תן לי הוראות!"
מגדל הפיקוח: האם אתה יודע עברית?
הקברניט הסורי : לא!
מגדל הפיקוח: או. קיי, אז בבקשה תחזור אחרי
" יתגדל ויתקדש שמיא רבא...."
22.המלאך גבריאל מרחף מעל מדבר יהודה... פתאום הוא רואה נער רץ לעבר צוק מסוכן.. אז הוא צוער לו: "נער! תיזהר!"
והנער ממשיך לרוץ.. והוא מתקרב לאט לאט לצוק המסוכן.. אז הוא עוד פעם צועק והפעם יותר בקול:
"נער! תיזהר! צוק!" והנער ממשיך לרוץ.. ואז הוא ממש ממש קרוב כבר לצוק והא עומש ליפול (ולמות)
אז גבריאל צועק: "נער!! תעצור!! יש צוק!! אתה תמות!!" אז הנער סוף סוף מסתובב ושואל: "שוהדא?"
(מה? בערבית) אז גבריאל אומר "עזוב עזוב לא משנה.."
22.האופטימים- לומדים אנגלית, הפסימים- לומדים ערבית, והריאלים- לומדים לשחות..."
23.איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך התעייף-רץ
24.זאב הולך ביער ורואה עיניים גדולות בשיחים. שואל "עגל זה אתה?"
עונה לו הארנב: "לא זה ארנב"
שואל הזאב: "אז למה יש לך עיניים גדולות כאלה?"
הארנב: "כי אני מחרבן!"
25.חמור אחד הלך ביער פתאום הוא רואה חיה הוא שואל את החיה איזה חיה אתה? אז החיה עונה לו: אני כלב זאב. החמור עונה לו: איך אתה גם כלב וגם זאב? הכלב זאב עונה לו: כי אמא שלי היתה כלב ואבא שלי היה זאב. אאאאאאא ענה החמור והמשיך ללכת. פתאום ראה החמור עוד חיה הוא שאל אותה איזה חיה אתה? החיה עונה: אני דוב נמלים אז החמור אומר: מה!!!??? איך!?
26. בעלה של פולניה שוכב גוסס ברגעיו האחרונים ומריח את השטרודל שהיא מכינה. "תני לי לטעום בפעם האחרונה את השטרודל הנפלא שאת מכינה" הוא מבקש, והיא עונה "השתגעת? זה בשביל השבעה..."
27.שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו. אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא נהיה פראריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו וינקו ויכינו אוכל ויסדרו את הבית".
אחרי שבועיים הן נפגשות שוב. מספרת הפולניה: "ברגע שאברשקה הגיע הביתה אמרתי לו שאני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס וביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון. אמרה הרוסיה: "ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר
ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית.... פשוט מדהים".
אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז: ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו וביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".
28.בהפסקת סיגריה-כולם מעשנים
בהפסקת אוכל-כולם אוכלים
בהפסקת קפה-כולם שותים
אח"כ מתפלאים שבהפסקת אש-כולם יורים...
29.כלב אחד החליט לטייל בעולם ונסע לספארי באפריקה.
באחד מימי הטיול הוא הלך לאיבוד, ובדרך הוא ראה נמר שרץ לכיוונו כדי לטרוף אותו. הוא חשב מה לעשות, ראה על האדמה עצמות, התיישב לידן עם הגב לנמר, תפס עצם בפה, ושהנמר התקרב אמר בקול:"זה היה נמר ממש טעים, מענין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באזור..."
כששמע הנמר את הכלב, הוא עצר, הביט בו באימה וחשב לעצמו: "זה היה קרוב. הכלב הזה כמעט אכל אותי", אחר הסתובב והלך משם בזחילה.
הקוף שישב על העץ מעל וראה הכל, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר. הוא רדף אחרי הנמר וסיפר לו שהכלב עשה ממנו צחוק.
הנמר התעצבן ואמר לקוף: "שב על הגב שלי ובוא תראה איך אני עושה מהכלב הזה קציצות!!!"
הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, שוב ראה מרחוק את הנמר רץ לכיוונו עם הקוף על גבו. במקום לברוח, הכלב החליט שוב להתישב עם הגב כלפי תוקפיו. שניה לפני שהנמר הגיע אליו, אמר הכלב בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא עוד נמר..."
30.שני כרישים נפגשים. אומר האחד לחברו: "שמע, אתמול בלעתי צוללן. דווקא היה טעים, אבל היום יש לי צרבת וגזים". "מטומטם !", גוער בו הכריש החבר; "צריך לקלף אותם קודם!".
31.למה סיני לובש חגורה אדומה?
שלא יפלו לו המכנסיים
32.שתי זקנות יושבות על ספסל. זקנה אחת מרחרחת ת'אוויר, ואומרת לשניה: שרה, יש פה ריח של גוויה... שרה? שרה?! שרה!!!
33.איש אחד הולך בשכונת מאה שערים ולפתע הוא שם לב ששעון היד שלו התקלקל. הוא מחפש מקום בו אפשר לתקן את השעון וממש במקרה הוא מוצא חנות שבחלון הראווה שלה יש שעון גדול. הוא נכנס לחנות ומבקש מהמוכר שיתקן לו את השעון.
אומר לו המוכר: "סליחה, אבל אני בכלל לא מתעסק עם שעונים, אני מוהל".
"ולמה יש בחלון הראווה שלך שעון?" שואל האיש.
"נו, ומה רצית שאני אשים שם?"...
34.בעת ביקור במוסד לחולי נפש שאל אחד המבקרים את המנהל: "מה הקריטריונים לאישפוז אדם בבידוד?"
"ובכן", אמר המנהל, "אנחנו ממלאים אמבט במים, ואז נותנים למטופל כפית, כף ודלי ומבקשים ממנו לרוקן את האמבטיה".
"הבנתי", אמר המבקר, "אדם נורמלי יבחר בדלי כי הוא גדול יותר מהכף והכפית".
"לא!", ענה המנהל, "אדם נורמלי היה מוציא את הפקק!!!
לארגן לך חדר עם או בלי נוף?"
35.ערס אחד הולך ברחוב פתאום הוא אומר לאיזה איש איך קוראים לך??? האיש עונה לו: "לא רוצה להגיד לך". תיק תק הערס מוציא רובה, יורה לו בראש ואומר "לא רוצה - לא צריך, מחר זה יהיה בעיתון.."
36.שני כורדים הולכים בגן ציבורי פתאום הם רואים כורדי אחד שיושב בתוך קיאק וחותר עם משוטים על הדשא.
הכורדי אומר לחבר שלו: תראה את הדפוק הזה חותר באמצע הדשא רק בגללו צוחקים הרבה על הכורדים.
עונה לו הכורדי השני: תאמין יש לו מזל אם היה לי בגד ים הייתי נכנס ודופק לו מכות...
37.פיל וחולד הולכים ביער ונופלים לבור חשוך. כשהם מתעוררים הפיל מציע שכל אחד יגיד לשני איך הוא נראה כדי שהם ידעו מזה מי. החולד אומר לפיל אתה גדול ויש לך אף ארוך אז הפיל אומר או.קיי, אני פיל. הפיל אומר לחולד אתה קטןמסריח וחום אז החולד אומר או.קיי, אני תימני
38..כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס, תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל, לעזאזל ???
ההוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה...
39.פעם אחת היו 3 ערפדים ואבא.
האבא הכריז: מי שמביא לי הכי הרבה דם הוא החכם והנבון ביותר במשפחה!!!
הערפד הראשון הולך חוזר עם דם מסביב לפה, האבא שואל אותו: מאיפה הדם? הערפד עונה: מהעכבר בפינה.
הערפד השני הולך חוזר עם דם על הלשון, האבא שואל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הפרה שם ממנה הדם.
הערפד השלישי הולך חוזר עם דם על כל הפרצוף, האבא אומר: יופי בני, אתה החכם והנבון במשפחה אבל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הקיר הזה? האבא עונה: כן, למה? הערפד עונה אני לא ראיתי אותו!!!
40.פעם היתה משפחת דובים: אמא דוב, אבא דוב, ילד דוב וכלב דוב...