למי היה?איך היה?למה היתחפשו?
פורום פורומוראל
בהנהלת:
מכתב פתיחה
חפש תמדריך-----עזרא - ארכיון
לנו לא היה ..מוווזר?עזרא - ארכיון
כן...עזרא - ארכיון
יהיה בעז"העזרא - ארכיון
לנו היה..לפני איזה שבועעע...עזרא - ארכיון
היה כיף ברמות!!
הייתה איזה אחת שהיא בלונדינת-והיא צבעה לשחור ושמה ת'כסף האלו על הראש שתמיד שמים אחרי שצובעים וישבה מחוץ למספרה..
היו עוד שתיים שהיו הבובות ראווה של איזה חנות אחת....
בקיצור,היה כיף=]
הייתה איזה אחת שהיא בלונדינת-והיא צבעה לשחור ושמה ת'כסף האלו על הראש שתמיד שמים אחרי שצובעים וישבה מחוץ למספרה..
היו עוד שתיים שהיו הבובות ראווה של איזה חנות אחת....
בקיצור,היה כיף=]
היה לנו שתי בנים שהיתחפצו לבנים אחד יפה ונורמליעזרא - ארכיון
ואחד פשות מכוער...(כי הוא הלך עם צמוד..)
OMG-רחלי!! מי צבעה תשיער??עזרא - ארכיון
אביה...עזרא - ארכיון
אבל היא אמרה שאחרי זה זה יורד...היא צבעה מבלונדיני-לשחור..=\
גם את הגבות שלה היא צבעה..אבל זה ירד לה במקלחת או משו כזה...
גם את הגבות שלה היא צבעה..אבל זה ירד לה במקלחת או משו כזה...
**שהתחפשו לבנות!!!עזרא - ארכיון
היה מזה מגניבבבבבב
חח!!גם לנו 2 בנים התחפשו לבנות...[=עזרא - ארכיון
אממ... 2 התחפשו לאמיקאיות.. היה לנו בגן חיות... 3 בנים התחפשו להומלסיםץ... 1 התחפש לחרדי....אממ.....
בבנות... 2 התחפשו לחרדיות... יצא להם אדייייייררר בקושי זיהו!(1 מהן היא מדריכה שלי!חח...) אממ.ץ.... 2 התחפשו ל2 אמות עם ילדים קטנים...אחת הית ה באמת עם אחין שלה... וזוה נראלי....[=
אה...ו2 הבתחפשו לכאלה מנגנות הומלסיות... ואחת התחפשה לאמא מתנחלת....[=
קיצ'ר...אבל היה שווה!!!
בבנות... 2 התחפשו לחרדיות... יצא להם אדייייייררר בקושי זיהו!(1 מהן היא מדריכה שלי!חח...) אממ.ץ.... 2 התחפשו ל2 אמות עם ילדים קטנים...אחת הית ה באמת עם אחין שלה... וזוה נראלי....[=
אה...ו2 הבתחפשו לכאלה מנגנות הומלסיות... ואחת התחפשה לאמא מתנחלת....[=
קיצ'ר...אבל היה שווה!!!
ואי לחברה שלי היה ממש פאדיחותעזרא - ארכיון
בחפש תמדריך שנה שעברה
אחד הבנים נקרא לו מ התחפש לאחותי שנקרא לה ו'
ואז חברה שלי באה קפצה על מ' היא מה קורא ו'
פתאום היא קולטת שזאת לא היא....
אחד הבנים נקרא לו מ התחפש לאחותי שנקרא לה ו'
ואז חברה שלי באה קפצה על מ' היא מה קורא ו'
פתאום היא קולטת שזאת לא היא....
אווצ''Q!!פאדיחה!! אתם לוידעות המ קרה לי!!!עזרא - ארכיון
לנו היה בגן חיות קיצ'ר...אז חברה שלי רצתה לחזור ברכבת קיצ'ר...חזרנו פתאום אני רואה את חברה שלי מהכיתה דרך הרכבת אונ עושה לה שלום בשייא ההתלהבות ואני כזה ניאוו אביטל פה!אביטל פה!
קיצ'ר... חברות שלי אומרות לי... כולם מסתכלים עליך!קיצ'ר...אנ מסכתכלת קדימה אני רואה את מי שאתנו ברון את הנשיםמ מתפוצצים מצחוק!! ואני כאילו אופסס פאדיחה ומורישה ת'ראש!! קיצ'ר... אני פאדחנית!
יאלהל זזתי לאכול![=
קיצ'ר... חברות שלי אומרות לי... כולם מסתכלים עליך!קיצ'ר...אנ מסכתכלת קדימה אני רואה את מי שאתנו ברון את הנשיםמ מתפוצצים מצחוק!! ואני כאילו אופסס פאדיחה ומורישה ת'ראש!! קיצ'ר... אני פאדחנית!
יאלהל זזתי לאכול![=
וואי זיג זג..פאדיחת החיים!עזרא - ארכיון
חח,צחוקות!=] אצלינו היה שיא האדירררררררר!קבלו-עזרא - ארכיון
2 מדריכות התחפשו אחת לפיליפנית והשנייה לזקן בכיסא גלגלים-אתם מתות עד כמה שזה היה מצחיק!!1
2 התחפשו שיא המוזר עם ראסטות וחצאיות כאלה רעומה.. קיצר משו הזוי..
יש לנו 2 אחים בצוות אז הם התחפשו לבעל ואישה..!! זה היה טוווווב!..
אחת התחפשה לבבות כלב ענקית עם צהוב וכחול זוהר כזה היא ממש צבעה את כל הפנים וזה.. והיא הכינה לעצמה במה וזה..קיצר -שיא ההשקיעה!!!!
הייתה מדריכה שהתחפשה לאישה..אבל חתיכת אישה!!!!!!!!!!!!!זה היה טוב לגמרייייייייי!
אחת המדריכות התחפשה ל ח ר ד י! ! ! לא לחרדייה!!!!! ח ר ד י!!!! היא ממש התאפרה וזה.. מזה היה קשה לזהות אותה!!!!!!!!!!.......זה היה באמת גדוווווווללל!! הזמינו לה משטרה=]]
המדריכה שלי התחפשה לאשת עסקים עם ילדה שאוכלת גגגג לללל יייי דדדד הההה !!
ואז היה 2 מדריכים שהתחפשו להומלסים ,ואז אנשים העיפו אותם מהספסליםםםםםם!!!!!חעעעע!!
2 מדריכים התחפשו לחיילים.. אחד הסתובב על אופניים ולא ידע איפה להסתובב=] חח..והשני ישב ואח"כ התחיל ללכת קצת..
וכולם לא ידעו אם זה הוא או לא.. באמת שהיה קשה לזהותותו!!
2 מדריכים התחפשו לזקן [אתם לא מבינות עד כמה זקן !יאוווווו!] והמטפל שלו שלוקח אותו בכיסא גלגלים "טיבתי" משו כזה=]]
עכשיו זה היה אחד הגדולים ב א מ ת---------מדריך אחד התחפש לבת... אבל משו מטווווורףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הוא עשה לעצמו שפתיים כאללההה.. ושם מטפחת של אמהות חבל"ז...!!!והוא לקח ת'פלא' של אחותווו.. תיק כזה כמו של בנות......אמאלה זה היה טווווווב!!!!כמעט נגעתי בו מרוב שזה היה תותח!!!!!!!!!יהווווווווו!
מדריך אחד עמד בחלון ראווה משו טוב אבל ראיתי את זה רק בתומנה כי כשבאתי לראותותו כבר המוכר העיף אותו משם כי כולם נעמדו בחלון ונשפכו מצחוק ודפקו על החלוןן.. :]]
מדריך אחד התחפש לפפפפפפפרררררררררררריייייקקקקקקקק מוחלללללללטטטטטט!!!!!!חחח,אחד הטובים=]] הוא שם צמידים של בננות ברגלים והלך יחפפ!!!! חחחח,זה היה טוווב!
ואוריה המנהיגה :] התחפשה ל........
ע ר ב י י ה ! ! !
ושוב,כמו כל שנה-הזמינו לערבייה משטרה=][= ממש דבילי לדעתי שמתחפשים לערבייה! וכל שנה מחדש מזמינים לנו משטרה!!!!!!!
קיצור היה אחד החפשת'מדריכים הטובים ביותררררררר=]
2 התחפשו שיא המוזר עם ראסטות וחצאיות כאלה רעומה.. קיצר משו הזוי..
יש לנו 2 אחים בצוות אז הם התחפשו לבעל ואישה..!! זה היה טוווווב!..
אחת התחפשה לבבות כלב ענקית עם צהוב וכחול זוהר כזה היא ממש צבעה את כל הפנים וזה.. והיא הכינה לעצמה במה וזה..קיצר -שיא ההשקיעה!!!!
הייתה מדריכה שהתחפשה לאישה..אבל חתיכת אישה!!!!!!!!!!!!!זה היה טוב לגמרייייייייי!
אחת המדריכות התחפשה ל ח ר ד י! ! ! לא לחרדייה!!!!! ח ר ד י!!!! היא ממש התאפרה וזה.. מזה היה קשה לזהות אותה!!!!!!!!!!.......זה היה באמת גדוווווווללל!! הזמינו לה משטרה=]]
המדריכה שלי התחפשה לאשת עסקים עם ילדה שאוכלת גגגג לללל יייי דדדד הההה !!
ואז היה 2 מדריכים שהתחפשו להומלסים ,ואז אנשים העיפו אותם מהספסליםםםםםם!!!!!חעעעע!!
2 מדריכים התחפשו לחיילים.. אחד הסתובב על אופניים ולא ידע איפה להסתובב=] חח..והשני ישב ואח"כ התחיל ללכת קצת..
וכולם לא ידעו אם זה הוא או לא.. באמת שהיה קשה לזהותותו!!2 מדריכים התחפשו לזקן [אתם לא מבינות עד כמה זקן !יאוווווו!] והמטפל שלו שלוקח אותו בכיסא גלגלים "טיבתי" משו כזה=]]
עכשיו זה היה אחד הגדולים ב א מ ת---------מדריך אחד התחפש לבת... אבל משו מטווווורףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הוא עשה לעצמו שפתיים כאללההה.. ושם מטפחת של אמהות חבל"ז...!!!והוא לקח ת'פלא' של אחותווו.. תיק כזה כמו של בנות......אמאלה זה היה טווווווב!!!!כמעט נגעתי בו מרוב שזה היה תותח!!!!!!!!!יהווווווווו!
מדריך אחד עמד בחלון ראווה משו טוב אבל ראיתי את זה רק בתומנה כי כשבאתי לראותותו כבר המוכר העיף אותו משם כי כולם נעמדו בחלון ונשפכו מצחוק ודפקו על החלוןן.. :]]
מדריך אחד התחפש לפפפפפפפרררררררררררריייייקקקקקקקק מוחלללללללטטטטטט!!!!!!חחח,אחד הטובים=]] הוא שם צמידים של בננות ברגלים והלך יחפפ!!!! חחחח,זה היה טוווב!
ואוריה המנהיגה :] התחפשה ל........
ע ר ב י י ה ! ! !
ושוב,כמו כל שנה-הזמינו לערבייה משטרה=][= ממש דבילי לדעתי שמתחפשים לערבייה! וכל שנה מחדש מזמינים לנו משטרה!!!!!!!
קיצור היה אחד החפשת'מדריכים הטובים ביותררררררר=]
תקראו למרות שזה ארווך! זה שווה את זה =]] ^^^עזרא - ארכיון
היה באמת מצחיק השנה...עזרא - ארכיון
שמחה שנהנתן=]עזרא - ארכיון
קראתי=]עזרא - ארכיון
למה משטרה????עזרא - ארכיון
כי הוא נראה חשוד.. כי כל הבנות נגעו בו...עזרא - ארכיון
אההה וואוו איזה פחד חחע=]=]עזרא - ארכיון
לנו היה מדריך אחד שהתחפש לאישה-עזרא - ארכיון
הוא היה עם חולצה אדומה<חח..של זרה!!> ומתחת לחוצה..אהמ אהמ...ברצינות!..ומתחת ל אהמ אהמ הוא שם בלונים שהקשירה שלהם מקדימה...אהמ אהמ...חחחח
והוא היה עם חצאית שחורה קצרה ועם מגף שחור ארוך ופאה כזאת וליפגלוס ורוד ועגלה ובתוכה היה עוד מדריך אבל כיסו אותו איכשהוא..אז לא ראו..זה היה אחד הטובים!!!!
והלכנו מאחוריו בהתחלה ואז אני אומרת כזה.."מה היא הולכת עם מגפיים..."ואז אני רואה פתאום שזה הוא כולם ניבהלו..זה היה גססס
והוא היה עם חצאית שחורה קצרה ועם מגף שחור ארוך ופאה כזאת וליפגלוס ורוד ועגלה ובתוכה היה עוד מדריך אבל כיסו אותו איכשהוא..אז לא ראו..זה היה אחד הטובים!!!!
והלכנו מאחוריו בהתחלה ואז אני אומרת כזה.."מה היא הולכת עם מגפיים..."ואז אני רואה פתאום שזה הוא כולם ניבהלו..זה היה גססס
ושנה שעברה המדריכה שלי התחפסה לכלה ועמדהעזרא - ארכיון
בחלום ראווה של שמלות כלה...איפרו אותה וזה..זה היה תותך..אבל בעסה..היא שחכה להוריד ת'משקפיים;)
אוי ואבוי....!!!!ה' ישמור חחחחעעעעעע=]עזרא - ארכיון
הקבה יציל אותכם ה' ישמורעזרא - ארכיון
כן..באמת זה היה זוועוותעזרא - ארכיון
אחרי זה אתם קוראים לעצמכם עזרא? אפילו השומר הצעירעזרא - ארכיון
לא היו עושים את זה!!!!
רחובות...אממ..עזרא - ארכיון
זה לא היה עם בלונים...עזרא - ארכיון
אבל זה היה מצחיק ממש...
את לא חושבת שזה ק-צ-ת לא מתאים לעזרא?!עזרא - ארכיון
ואת לא חושבת שגם בבאר שבע..עזרא - ארכיון
יכוליןם להיות אנשים כאלה?!?!?!
Zה שהוא עשה את זה,זה לא אומר שכולם ככה!
זה בעיה שלו!!
ולא צריכים להכליל את כולם בזה!
Zה שהוא עשה את זה,זה לא אומר שכולם ככה!
זה בעיה שלו!!
ולא צריכים להכליל את כולם בזה!
בדיוק...עזרא - ארכיון
עד באר שבע..עזרא - ארכיון
אני הכללתי?עזרא - ארכיון
בונה!!>קראו לפני שאתם מוציאות מילים מהפה!!!!!!אני אמרתי שמה ש----ה---ו------א עשה לא מתאים כ"כ לעזרא.נקודה.וזה שאתם קפצתם על זה שזה כל רחובות..אז אולי אתם צודקות,אני לוידעת.אסל תשימו לב ש---א--ת---םם אמרתם את זה.
ובאר שבע-בחיים לא היו עושים את זה.נקודה.אפילו אל תחשבי על זה.
ובאר שבע-בחיים לא היו עושים את זה.נקודה.אפילו אל תחשבי על זה.
**רחובות .. אמממ..**עזרא - ארכיון
תקראי לזה איך שבאה לך!
וו.. איזה עיר פשיי!!!
וו.. איזה עיר פשיי!!!
בת שבע חמודה,עזרא - ארכיון
זה כ-ן היה עם בלונים!!!
לא יודעת איך הבנת את זה.עזרא - ארכיון
אבל אני באמת לא התכוונתי לכל הסניף.
תקחי את זה איך שבאלך.
צודקת-אחלה עיר יש לי.עם זה אני מסכימה איתך.
תקחי את זה איך שבאלך.
צודקת-אחלה עיר יש לי.עם זה אני מסכימה איתך.
יופי...עזרא - ארכיון
אחרי זה הוא הוציא את זה ראית?
אני נקרעתי..
אני נקרעתי..
די בנות!! מה שהולך פה זה ל"ה!עזרא - ארכיון
ואי היה לנו היוםעזרא - ארכיון
גדוווווווווווווווווווווווווווווול
2 מדריכים התחפשו לבנות
עכשיו ידידיה בנים כבר נכנסו להדרכה
והם התחפשו לחרדים והיה מצחיק=]
2 מדריכים התחפשו לבנות
עכשיו ידידיה בנים כבר נכנסו להדרכה
והם התחפשו לחרדים והיה מצחיק=]
מ-ה?!עזרא - ארכיון
אצלכם כבר ידידה נכנסו להדרכה!?מוזר
רק ידידיה בניםעזרא - ארכיון
גם בגב"ש נכנסו להדרכה...עזרא - ארכיון
מה ההבדל?!למה דווקא הבנים?עזרא - ארכיון
כי אין לנו מדריכים בנים בסניףעזרא - ארכיון
ויש עודף של בנות
חח... גם לנו יש יותר בנות מבנים אבל ידידיה עדיןעזרא - ארכיון
לא נכנסו
וואו..מוזר זיג זגעזרא - ארכיון
חח אשכרה מוזרעזרא - ארכיון
לנו יש שווה בשווה
עזרא - ארכיוןאחרונה
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס
אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה
כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון
אייגו,
עכשיו יהיה קצת יותר טוב
אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה
ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה
ואני אני ואני
אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי
ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת
אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤
ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס
..פטל.
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס
![]()