הכל צפוי מראש-רצח יצחק רבין והצונאמי (ל"ת)עזרא - ארכיון

הארץ רעשה ורבבות בה נספו

וואי מאיפה אתה לוקח את הדברים האלה??עזרא - ארכיון
זה ממש מגניב..
מהאתר bomba 4 ever באתר הזה יש כל מה שאני צריךעזרא - ארכיון
מה?מה זה האתר המוזר הזה?למה הוא?עזרא - ארכיון
ישר כשאני נכנסת זה מראה לי מה יש באתר ואז זה פתאוםעזרא - ארכיון
נכנס לי לפורום ואי אפשר לחזור להתחלה..
אז יש אצלך בעיהעזרא - ארכיון
מה אמורים לראות פה?עזרא - ארכיון
באתר הזה יש מלא דברים יפיםעזרא - ארכיון
לא..במה שהבאת פהעזרא - ארכיון
ואיזה עוד דברים יפים יש באתר הזה שאמרת??עזרא - ארכיון
יש באתר את כל זה:עזרא - ארכיון

באתר יש פריצות לicq,קודים למשחקים, בדיחות, לרמאות מכונות, קודים לפלאפונים ולטלוויזיות, כינויים לicq, בניית פצצות, משחקים להורדה מלאה, פריצה למחשב, טיפים לicq, תוכנות, שידור מהבית לרדיו, דברים שלא ידעתם, רשימת אתרים לאימיל חינם, תמונות של מכוניות, כתובות לאתרכם בחינם, אשליות אופטיות, בדיקת ראייה, כל מערכוני ארץ נהדרת, google toolbar, משחקים אונלין, ספורט, סרטונים, שמות מצחיקים, הכותל בשידור חי, להרעיד את המסך, נקודות למחשבה, תמונות מצחיקות של ספורט, קריקטורות,55 נקודות למחשה, שומרי מסך להורדה, מחשבון אהבה, מה אפשר לעשות ב20$, קיפולי נייר, חידות, מצלמת האתר, 18 הפרקים הראשונים של הארי פוטר 6, 13 סצנות מהסרט הרביעי, רוצים לעשות כסף?!, תוכנות לicq, מערכות שעות יפות חבל"Z, משפטים של מורים, שלטים לחדרים, פירושים לצבעים, קטעים מהאתר מומו הפרה, המקלל האוטומטי, רצח יצחק רבין, מגדלי התאומים, הצונמי, רינגטונים, קישורים להורדת סרטים בemule, כל המילים לשירים, כל הטאבים והאקורדים לשירים ישראליים, מנועי חיפוש וקישורים, כלכלה, הפורום שלנו, תחרות האתרים שלנו, התגברות על פרידה, 50 משפטים שהמורות תמיד אומרות, תרוצים למורה, מדריך כושר מוסמך, ךמה כדאי להיות בת, מכירים את זה ש..?, האם אתה חברותי רוצה לשלוח ווירוס?, מדבקות למחברות, הכוכבים מהילדות שלנו, קורא המחשבות, 45 דרכים להזמין פיצה, אילו הנשים היו שולטות בעולם, ברכות ליום ההולדת, דיאטה, קסם על מספר הטלפון שלך, כל הקיצורים במקלדת, מבחן אישיות, חוקי מרפי, מילון מושגים צבאי, סוגיי מורות, סיאנס, סקריפטים, רק בישראל, תרוצים לבית ספר, לבוני אתרים, הומור על פוליטיקה, מפות של כל העולם, שמות של כל החברות של המכוניות, משפטים שלא כדאי להגיד לבחורה, להפוף את המחשב שלכם ליותר מהיר, אודות על icq, ירידות על אמא שלך, בדיקת גובה, ועוד עשרות קישורים אז... שווה לבקר באתר !!!!
מה??פריצות לאיסי קיו??לשלוח ווירוס??ה' ישמור!!עזרא - ארכיון
מה אתה עושה באתר הזה?????!
לשלוח וירוס זה לא באמתעזרא - ארכיון
והפריצות הם דברים ידועים
לא מובן כ"כ אבל זה אמיצתי!!!!!!!!עזרא - ארכיון
דביר-זה שזה ידוע זה לא אומר שצריך להמשיך לעשות אתעזרא - ארכיון
זה..אבל באמת יש באתר הזה מלא דברים..מגנייב..
אודות וכינויים לאיסיי זה בין החזקים שםעזרא - ארכיון
משום מה הכל שם כ"כ שימושי
נ.ב תנסו את מצלמות האתר
וגם את שליחת וירוס
הקטע שהוא הביא פה זה מהתנ"ך וזה מרמז על הדברים שישעזרא - ארכיון
היום..
ה-כ-ל יש בתנ"ך!!!
הקטעים האלה הם ישר מהתורהעזרא - ארכיון
וואי דביר-עזרא - ארכיון
יש שם פריצות לאייסי!?אני חייבת לפרוץ לאייסי שלי,כי הסיסמא שלי היתה שמורה ולא ידעתי את הסיסמא וזה נכנס לי אוטומתי כל הזמן ועכשיו היא נמחקה ואני לא יכולה להיכנס לאייסי ואין לי כוח לפתוח חדש..כי היו לי מלא אנשי קשר ועכשיו אני לא ידע את כולם..
אז זה פשוט?
יש שם גם סיאנס?!עזרא - ארכיון
בנאדם!! תיגמל!
איך אתם מאמינים אם הוא לקח את זה מאתר כ"כ ...עזרא - ארכיון
מוכר..שמעתי ל זה..מעניין מה יקרה בסין?עזרא - ארכיון
מה הבעיה באתר שהוא לקח משם?עזרא - ארכיון
תראי איזה שטויות יש באתר הזה..עזרא - ארכיון
באתר יש פריצות לicq,קודים למשחקים, בדיחות, לרמאות מכונות, קודים לפלאפונים ולטלוויזיות, כינויים לicq, בניית פצצות, משחקים להורדה מלאה, פריצה למחשב, טיפים לicq, תוכנות, שידור מהבית לרדיו, דברים שלא ידעתם, רשימת אתרים לאימיל חינם, תמונות של מכוניות, כתובות לאתרכם בחינם, אשליות אופטיות, בדיקת ראייה, כל מערכוני ארץ נהדרת, google toolbar, משחקים אונלין, ספורט, סרטונים, שמות מצחיקים, הכותל בשידור חי, להרעיד את המסך, נקודות למחשבה, תמונות מצחיקות של ספורט, קריקטורות,55 נקודות למחשה, שומרי מסך להורדה, מחשבון אהבה, מה אפשר לעשות ב20$, קיפולי נייר, חידות, מצלמת האתר, 18 הפרקים הראשונים של הארי פוטר 6, 13 סצנות מהסרט הרביעי, רוצים לעשות כסף?!, תוכנות לicq, מערכות שעות יפות חבל"Z, משפטים של מורים, שלטים לחדרים, פירושים לצבעים, קטעים מהאתר מומו הפרה, המקלל האוטומטי, רצח יצחק רבין, מגדלי התאומים, הצונמי, רינגטונים, קישורים להורדת סרטים בemule, כל המילים לשירים, כל הטאבים והאקורדים לשירים ישראליים, מנועי חיפוש וקישורים, כלכלה, הפורום שלנו, תחרות האתרים שלנו, התגברות על פרידה, 50 משפטים שהמורות תמיד אומרות, תרוצים למורה, מדריך כושר מוסמך, ךמה כדאי להיות בת, מכירים את זה ש..?, האם אתה חברותי רוצה לשלוח ווירוס?, מדבקות למחברות, הכוכבים מהילדות שלנו, קורא המחשבות, 45 דרכים להזמין פיצה, אילו הנשים היו שולטות בעולם, ברכות ליום ההולדת, דיאטה, קסם על מספר הטלפון שלך, כל הקיצורים במקלדת, מבחן אישיות, חוקי מרפי, מילון מושגים צבאי, סוגיי מורות, סיאנס, סקריפטים, רק בישראל, תרוצים לבית ספר, לבוני אתרים, הומור על פוליטיקה, מפות של כל העולם, שמות של כל החברות של המכוניות, משפטים שלא כדאי להגיד לבחורה, להפוף את המחשב שלכם ליותר מהיר, אודות על icq, ירידות על אמא שלך, בדיקת גובה, ועוד עשרות קישורים..

איך קוראים לאתר?עזרא - ארכיון
הסרט או מה שזה לא יהיה לא פועל..חוץ מזהעזרא - ארכיוןאחרונה
האתר נשמע מטומטם..
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

אולי יעניין אותך