לכל משחקי טרוויאן!! זה היה בפורום של הברית שליעזרא - ארכיון

פלא עולם

"פלא העולם מייצג את גאוות היצירה. רק בעלי העוצמה והעשירים ביותר מסוגלים לבנות עבודת מופת שכזאת, ולהגן עליה מפני אוייבים צרי עין"

אם יש כאלה ששואלים את עצמם מה זה פלא עולם?
אז התשובה הפשוטה היא : פלא עולם זה הדבר שכל הבריתות כולל הבריתות שלנו רוצות יותר מכל.

ולמה הבריתות רוצות את זה?
התשובה היא שצריך פלא עולם כדי לנצח את המשחק.

להשיג פלא עולם לא יהיה כל כך קל, פעם ב10 חודשים (בממוצע) משתחרר שבט חדש בשם ה"נתרים" שבט זה חזק יותר משלושת השבטים האחרים כאשר השבט הזה מחזיק פלא עולם.

כדי להשיג את פלא העולם צריך להרחיב את הקופה לשלב 10 ואז להרוס אותה ולשחרר התקפה לשבט הנתרים אם ההתקפה תצליח השבט ייכבש.

בשבט הזה יהיה פלא עולם בשלב 0 והמטרה היא להרחיב אותו לשלב 100 בעזרת חברי הברית.

אלו המשאבים הדרושים רק כדי להרחיב את פלא העולם לשלב 1 וזמן בניה ועלויות:
66700 עץ | 69050 טיט| 72200 ברזל | 13200 ייבול |
זמן: 2:30:00

בערך עוד 4-3 חודשים תתחיל התחרות על פלא העולם ויש הרבה בריתות שירצו להשיג אותו.

היכולת של הברית להתאחד ולבנות ביחד את הפלא עולם תוכיח איזה ברית חזקה אנחנו.

שיהיה לנו בהצלחה!

הצעה שלי:תפתחו ברית של העזרא כל מי שבעזרא יהיה בה אלא אם הוא/היא כבר בברית אחרת ואני יעשה מאמצים שהברית הזאת תיהיה כנף של israels הברית שלי. חזקו חברים!

איך מצטרפים לברית?עזרא - ארכיון
שולחים הודעה לראש הבריתעזרא - ארכיון
ברוב הבריתות יש תנאים לקבלה לברית אצלנו למשל צריך 100 תושבים כדי להצטרף
וכדי ליסד ברית צריך שגרירות ברמה 3
יאוו איזה משחק זה..!!עזרא - ארכיון
עד שאני אגיע ל100 תושבים! זה יקח שנים!!עזרא - ארכיון
בשביל אלה שאין להם את התנאים הדרושים פותחים כנףעזרא - ארכיון
הכנף היא ברית קטנה בחסות ברית גדולה שבה מי שאינו יכול להצטרף לברית גדולה יוכל להתקדם מהר כדי להגיע לברית הגדולה שלה הוא רוצה להצטרף
כרגע אני בפועל במרץ לעשות בברית שלי כנף בשביל העזרא
טוב... תגיד כשאתה עושה את הכנף....עזרא - ארכיון
אז מה אתם אומרים על מה שהם עשו לגבי הפלא עולם?עזרא - ארכיון
לדעתי פלא העולם הזה זה רעיון מטומטם מ-מ-ש...עזרא - ארכיון
לא הבנתי מה זה ברית!עזרא - ארכיון
זה קבוצה של אנשים שהם מגינים אחד על השני ומתקיפיםעזרא - ארכיון
ביחד ועוזרים אחד לשני
טוב אז היום פתחתי לעצמי כפר..=]עזרא - ארכיון
איך מעלים תושבים?
אוו איך מעלים עצים וברזל וכל אלא?

<כיאילו בניתי מרכי ברזל וחוטבי עצים..אבל לוידעת.ץ.זה מעלה??>
וואי.. אני ממש מסתבכת עם זה=\עזרא - ארכיון
פלא עולםעזרא - ארכיון
אם אתה רוצה לדעת מה באמת יקרה באמת תקרא את זה:
(לא בא לי לפרש את כל זה)

The construction times in the Natarian villages are half of that of a normal village (only applies to Natarian villages implemented after the 28.11.07).

The time has come
Now that the days shorten and the nights become colder the people in Travian realize that the end of this age is near. The fading stories of glorious battles and pompous buildings of past ages were everything that would remained it seems. But the people decided that this should not be the way this age should end. A wonder should be build, a building of infinite greatness and power. This wonder of the world shall unite the inhabitants of Travian. Sadly, however, the knowledge about the glorious wonders of the world was now lost - taken into graves by now long dead ancestors. Just before the people lost all their hope, fate guided their attention to the ancient tribe of the Natars. That tribe which already outlasted many ages and bloody battles might still own some of the construction plans needed for the wonders of the world but an eerie and eldritch sensation seemed emanate from them and it shouldn't take long until....

The tale of the Natars
Once upon a time, long before the Romans invaded Travian the now free tribes of Gauls and Teutons were enslaved by the Natars. The Natars were a very peculiar tribe which would have been long forgotten, if it hadn't been for the tales still being told by wet nurses and old crones.
The Natarsonce ruled over all of Travian and in all their power and cruelty they had an all-embracing knowledge about the elemental forces which would never be surpassed.Only little is known about this tribe,only a single eyewitness' report survived the past ages. This report description of a "Golden City" tells whoever bothers to read it about a glorious temple located in the center of the city , a wonder of the world of indescribable greatness and power. Alsoone says that there are secret and arcane places where these temples can be erected. Places where the wisdom and knowledge of the Natars might be fount toonce again enslave Travian.

The Natar's plan
However, the Natars have plans of their own and want to enslave the free tribes themselves by constructing a wonder of the world. But whoever erects a wonder of the world in their stead will achieve the ultimate goal of uniting Travian in a world of peace and unison.
In the endone will see whether the free people of Travian are able to fulfill this daring and glorious deed. The stories of the future, will they be about the valiant alliances or the eldritch Natars?
לא בא לי אנגלית עכשיוו...עזרא - ארכיון
איך אני מצטרפת? שולחת הודעה???עזרא - ארכיון
ראש הברית צריך לצרף וזה לפי החלטתו אז אני מציעעזרא - ארכיון
שתפתחו ברית חדשה (בשביל לפחות ברית צריך שגרירות שלב 3 וכדי להצתרף צריך שגרירות בכל שלב)
בריתעזרא - ארכיון
אם הם יפתחו ברית חזקה אז הם יהיו פוטים בטרוף
איך הם יעזרו אחד לשני אם אין להם חיליים ואין להם שוק זה מטופש
שהם יפתחו ברית ואני ידאג שהם יהיו הכנף שלנועזרא - ארכיון
אפשר יותר לאט...עזרא - ארכיון
אנחנו ב50 הראשונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כבוד!!עזרא - ארכיון
מיקום שיא:48 ?)
אמאל'ה!! מה הולך כאן?!עזרא - ארכיון
תקשיבו... אין לי מושג למה בחרתי בלחימה במקום בכלכלה..=\ עכשיו אני צריכה לפרנס חיילים מסכנים שיתקפו בשבילי..=\ אינלי מושג מה אני עושה... אני עושה שם שטויות.. מה שיוצא...
בחיילים שלי אני משתמש לפשיטות על כפרים קטניםעזרא - ארכיון
וככה אני משיג עוד משאבים או שאני שולח אותם למלחמות הברית
יש לי בנתיים חולדה אחת ושני מניפי אלה משהו כזה...עזרא - ארכיון
את טאוטוניתעזרא - ארכיון
איל אני יודעת מה אני?עזרא - ארכיון
איך אתה יודע?! סתם בחרתי משו...עזרא - ארכיון
אפילו לא בחרתי...עזרא - ארכיון
אין כזה דבר שלא בחרתעזרא - ארכיוןאחרונה
אם יש לך לגיונר את רומאית
אם יש לך פלנקס את גאלית
אם יש לך מניף אלה את טאוטונית
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

אולי יעניין אותך