יום הולדתעזרא - ארכיון

היום יש לי יומהולדת ואני בת 14 מותר לי להשתמש עכשיו לבד במעלית ולשבת במושב הקדמי של האוטו

יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת היומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת יומהולדת יומהלדת

חחעע=] טליה נשמה!!!עזרא - ארכיון
מזל טוב!!! <אם לא היית נולדת ב-9 הימים, היית עכשיו בסניף.. חח..בטח הבנת...>
אחי המטומטמ ם!!!1עזרא - ארכיון
יאווווווווווווו=]עזרא - ארכיון
נשמה מזל טובבב=)=)=)
שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא אפילו לא יודע איך לאיית נכון...עזרא - ארכיון
תמחקו מהרררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יומהולדת חפירה נחמדת=]חחחחחחעזרא - ארכיון
אח שלך כתב?! מזל"ט!!עזרא - ארכיון
חח מזל''ט=!=עזרא - ארכיון
כמעט בתאריך שלי..........
דיי מזל טוב!!!עזרא - ארכיון
איזה מגניב גם לאחינית שלי יש היום יומולדת <בת שנה>
וגם לה קוראים טליה=]
איזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבעזרא - ארכיון
חחחע יש לנו מזל"ט פעמיים ביום...
איזה קוללללעזרא - ארכיון
בטח יהיה להם אופי דומה!!!חחחחחחחחח

וטליה מלא מזל טוב אוי....את יותר גדולה ממני בעסה...
מזל טוב!!=]עזרא - ארכיון
מזל טוב !!!!!! עד 120 שנות אייושר כויישר וייושר !עזרא - ארכיון
אה ובת שבע, מה הקשר? אם נולדת אם מישהי באותו תאריך אז גם יש לך את אותו אופי כמו שלה? חח.. חרטה....
יומולדת שמייחעזרא - ארכיון
מזל טוב!!!עזרא - ארכיון
מזל טוב.נשמהעזרא - ארכיון
מזל טוב:]] זה מועתק מהסניף שלנווו...!!!!!עזרא - ארכיון
מזל טוב אני מכישרה מישו אם אותו תאריך..=]עזרא - ארכיון
מתי המנהלות יתחברו כבר?!?!?!עזרא - ארכיון
ל-מ-ח-ו-ק-!!!!!!!!!!!!!!!
אוווווי.. ענקית אחתת..עזרא - ארכיון
שיא המזל"ט=]=]
גם לחברה שלי יש בג' אב=] והיא בת 15=] שיהיה לך המומונמוןןן אושר בחיים וב"הצלחה=] ותזכי לביאת משיח בעז"ה ולעוד הרבה שנים מאושרות בעז"ה=]
יש לי יומולדת עוד שבוע בדיוק!!! אני בת 16!!!עזרא - ארכיון
טליהה..!! מזל טוויב.. שייהה את יכולה לעלות במעלית.עזרא - ארכיון
!!
טליווווווווווששש!=)המונמונמונמונמון מזל טוב שיהיהעזרא - ארכיון
לך!!!!!!!!!ושתצליחי בכל אשר תיפני!!ושכל מישאלות ליבך היתגשמו לטובה בעז"ה!!!!!!!!ותמשיכי ליהיות ילדה ומקסימה!!!!
חח.. תודה..!!עזרא - ארכיון
אבל בבקשה!!!!!!!!!!!!!
תמחקו כברררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה למחוק?עזרא - ארכיון
מה למה למחוק???עזרא - ארכיוןאחרונה
תגידי את שפויה??
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

אולי יעניין אותך