הסיפור של השבט הרביעי- (טרוויאן-זה היה בפורום)עזרא - ארכיון
הנאטרס הם שבט של השרת אף אחד מהשחקנים לא יכול לשחק בתור שבט של נאטרס

הזמן הגיע

עכשיו, כשהימים קצרים והלילות נעשו קרים, הבינו האנשים בטרביאן שסופו של העידן הזה מתקרב.
הסיפורים הנשכחים על קרבות ובניינים מפוארים של הדורות הקודמים, הם הדבר היחידי שיכול להזכיר את המצב. אך האנשים החליטו שזו לא תהיה הדרך בה העידן הזה צריך להסתיים. פלא צריך להיבנות, בניין בעל גדולה וכוח אינסופיים. פלא העולם הזה יאחד את תושבי טרביאן. עצוב, אבל הידע על פלאי העולם המופלאים אבד, ונקבר יחד עם האבות הקדמוניים. רק לפני שהאנשים איבדו כל תקווה, הגורל השב את תשומת ליבם לשבט העתיק של הנאטרס. השבט הזה ששרד דורות רבים וקרבות שטופי דם, עשוי להחזיק כמה מתוכניות הבנייה הדרושות לבניית פלא העולם, אבל תחושה מוזרה נובעת משבט זה וזה לא ייקח הרבה זמן עד ש...

הסיפור של הנאטרס

לפני שנים רבות, לפני שהרומאים פלשו לטרביאן, והשבטים החופשיים עכשיו של הגאלים והטיטאנים היו משועבדים לנאטרס. הנאטרס היו שבט מאוד יוצא דופן, שהיה נשכח מזמן לולא הסיפורים שסופרו מפה לאוזן.
בעבר, הנאטרס שלטו בכל טרביאן ועם כל הכוח והאכזריות שלהם, היה להם ידע ייחודי ועוצמתי שמעולם לא התגלה. רק מעט ידוע על השבט הזה, רק מעט עדים שרדו כדי לדווח על מה שהיה בימים ההם. התיאורים מספרים על "עיר הזהב" שבמרכזה מקדש מדהים, פלא עולם המייצג גדולה וכוח בלתי יתואר. בנוסף נאמר שישנם מקומות סודיים ונסתרים שבהם המקדשים האלה הוקמו. מקומות בהם החוכמה והידע של הנאטרס יכולים לבוא ולשעבד את טרביאן מחדש.

התוכנית של הנאטרס

לנאטרס יש תוכניות משלהם, הם רוצים לשעבד את השבטים החופשיים לעצמם על ידי הקמת פלא עולם. אבל מי שיקים פלא עולם במקומם ישיג את המטרה האולטימטיבית של איחוד טראביאן לעולם של שלום והרמוניה.
בסוף נראה האם האנשים החופשיים של טרביאן מסוגלים למלא אחר המשימה המופלאה הזו. האם הסיפורים בעתיד יספרו על הברית הנועזת או על הנאטרס.
אתה פרשת את כל האנגלית?עזרא - ארכיון
ששמתי בפוום השני?
זה היה באנגלית נכון?עזרא - ארכיון
קבלו-חתימה חזקהה:]עזרא - ארכיון
כי אנחנו מתאבדים על הסניףעזרא - ארכיון
מה הראשי תיבות- סעבשב"שעזרא - ארכיון
סניף עזרא באר שבע בלב שלי!!!עזרא - ארכיוןאחרונה
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

אולי יעניין אותך