עוד 2 (ל"ת)עזרא - ארכיון
זה פשוט מטריף אותי שזה כ"כ קרוב כבררר!!!...=]]עזרא - ארכיון
ע=ו=ד 6=!=!=!=!עזרא - ארכיון
מחנה צופיותשס"ח כבוד..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
תקוו שלא נידפק כמו הבנים:][:עזרא - ארכיון
זה לא תלוי בנוו.. זה תלוי בקב"ה!!עזרא - ארכיון
חחח..רעות..איזה התלהבות:]עזרא - ארכיון
בוקר טוב!אני רואה שאנשים מתחילים להתעורר...עזרא - ארכיון
חיחיייי.. אני כבר שמתי מלא בגדים בצד ..עזרא - ארכיון
אני מכינה מעכשיוו!!..חעעעעעעע
איזה כיףף עוד יומיים!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
דיי!אני פשוט מ-ת-ר-גש-ת! כמה שזה נשמע פסיכי!!..=]]עזרא - ארכיון
גמאני מתרגשת..עזרא - ארכיון
גמאני מתרגשת.... זה בסדר...חח..[=עזרא - ארכיון
אני כבר הכנתי רשימה לאולפנא:]עזרא - ארכיון
חחע:]
של דברים שאני צריכה לקחת..

חח.. וואו... עוד כמה זמן את מתחיה ללמוד?? א' אלול?עזרא - ארכיון
ל' מנחם אב:[עזרא - ארכיון
זה שיא ה-קרוב!!אני מחכהה!
וואוו!! אנחנו מתחילים א' אלול ואני מממששש לא מחכההעזרא - ארכיון
איכסס... אני שונאת ת'בי"ס שלנו..... הוא כ"כ נהיהעזרא - ארכיון
דפוק ומעצבן ואנחנו נדםקות ממששש
חח ואואוועזרא - ארכיון
לא מצחיק.. מעצבןןןןןןןןעזרא - ארכיון
אני צ'כה לקום השנה כל יום ב6:30 במקום ב7:20... אווווווווווווווףףףףףף
זה נשמע כמו אוי אוי אוי...עזרא - ארכיון
אני קם ברבע לשש, השנה אני אחזור הביתה בסביבות 8, ואני לא מתלונן!!!רק כדי שתביני שהמצב אצלך לא כ"כ גרוע...
מה אני אגיד?!עזרא - ארכיון
אני אמורה קמה ב6 וחציי!!7 כבר תפילת שחרית,שעת מדריכה,ארוחת בוקר ו..לימודים עד ח-מ-ש
זה כלום...עזרא - ארכיון
בסדר!1 אתם שייבה או אולפנא... אנחנו עדין יסודיעזרא - ארכיון
וסתם שתדעו שזה ממש שינוי חד מבי"ס במרחק 10 דק' מהבית לבי"ס במרחק שעה.. אוקי??... זה דבר ראשון...

דבר שני... הייתי יכולה ללכת הביתה מתי שאני רוצה ואם אני מארחת אני הולכת ברגל... השנה אין מי שיסיע או אם אני קמה מאוחר.. אין לנו אוטו....אז זה טרמפים ואם אין?? בסההההה

קיצ'ר... המצב מסובך ומעצבןן וממש אין לי כח לזהה

וגם אני לא יכולה להבריז הביתה.. כי הולכים על הכביש הראשי או שתופסים טרמפים וכל המורות שחוזרות הביתה או באות לבי"ס באמצע היום יכולות לראו אותך...

ותמיד בכיתה ח' מבריזים ועכשיו אני לא יכולה להבריז הביתה... קיצ'ר!1 מעצבןןןןןןןןןןןןן
באסה...ותמיד מבריזים בכול הכיתות, לא רק בח'..עזרא - ארכיון
וואי לא קניתי עדיין כלוםם!!עזרא - ארכיון
אני קניתי יום רביעי שעבר...[=עזרא - ארכיון
ונשארו לי 8 תרגילם במ"מ !!!! ועוד 5 עמודים מסכנים וקלילים בתנ"ך!!!

ובעז"ה אני יגמור הכל לפני המחנההה
קינתי היום את כול מה שאני צריך..עזרא - ארכיון
לא קניתי כלוווום..וואי אני ממש מחכה למחנה(:עזרא - ארכיון
מתי תקני עדות?? יש בקושי שבוע אחרי המחנה לתחילתעזרא - ארכיון
הלימודים...]=
אז בשבוע הזה..לי זה רק יום אחד פנוי אחרי המחנה..אועזרא - ארכיון
אהההההההעזרא - ארכיון
פחחח...חלאס...=]]עזרא - ארכיון
דיי מיצינוווווווווווועזרא - ארכיון
חח..=] אנשים כאן התחרפנו!!עזרא - ארכיון
נכוןן...^_______________________________^עזרא - ארכיון
עדותי!! אני לא מכירה אותך ככה!! חח..עזרא - ארכיון
חחחחחחחחח[=עזרא - ארכיון
דיי!! נוו-זה לא מצחיק!! זה חפור...חח...עזרא - ארכיון
אוקי... יאללה החלפנו נושאעזרא - ארכיון
מישו כבר התחיל לארוז??
לאא=\\עזרא - ארכיון
יש לי חברה שהלכה לצימרים היום וחוזרת מחר ב12 בלילה!! אז היא אירגנה תיק אתמול! איזה באסה זה!!
אני עדיין לא.רעות לוי=]] כן(:עזרא - ארכיון
באמת??? יפית כבר אירגנה בגלל הצימרים!!עזרא - ארכיון
גם חברה שלי.. היא נסעה לחופשה משפחתית מיוםעזרא - ארכיון
ראשון עד יום חמישי אז היא ארזה הכל.... לפני ואולי היא באה ביום חמישי בערב...
יפהה..חשין בחופשה(=עזרא - ארכיון
אוי!! זה ממש מבאס!!עזרא - ארכיון
דיברתי לאחת מהסיירת!! ויפה'לה-אני מתגעגת אליה!!עזרא - ארכיון
למה מבאס?עזרא - ארכיון
קוראים לה דבורה ברוסובנקין(=עזרא - ארכיון
מבאס לחברה שלך!!עזרא - ארכיון
שהיא מיום ראשון בחופשה עד יום חמישי!!תקראי מה כתבועזרא - ארכיון
אני יודעת עליה ממזמן..אז סה"כ היא לא תבנה אוהל..עזרא - ארכיון
זהו... לונרוא.. אני יבנה בד.. אני בכולופן צ'כההעזרא - ארכיון
לבנות לה ת'מיטה בערך.. עזבו.... אני יסביר בהזדמנות...
מיטהה??מה זה מלון חמישה כוכבים??עזרא - ארכיון
חח..לא ישנים בשקש""ים??עזרא - ארכיון
ישנים בשק"שים=]]עזרא - ארכיון
עזבט... ני יסביר בהזדמנות.. אני חייבת לעוף לעשותעזרא - ארכיון
מ"מ.ץ...
מה שזה לא יהיה-שיהיה לך בהצלוחה=]עזרא - ארכיון
ביי..ב"הצלחה(=עזרא - ארכיון
עדות-נשארנו בודדות!!עזרא - ארכיון
כןן=]... לאנורא..נסתדר-רק אל תלכיייעזרא - ארכיון
בנתיים אני כאן!! נשתעמם ביחד!!עזרא - ארכיון
הצטרפתי...עזרא - ארכיון
והיא הלכה...=[ יהודה רצה ת'מחשב..עזרא - ארכיון
אז שתחזורעזרא - ארכיון
מי זה יהודה??עזרא - ארכיון
גמאני שואל אותה שאלה..עזרא - ארכיון
חח..באשכול הקודם-קרעת אותי!! אוני עד עכשיו צוחקת!!עזרא - ארכיון
ובאמת צוחקת!
ממה?יש הרבה אשכולות...עזרא - ארכיון
אני התבלבלתי...יודה זה אח של הדס כץץ..עזרא - ארכיון
אז למה כתבת אותו?עזרא - ארכיון
אחלה טעות...תכתבי אתזה באשכול פאדיחותעזרא - ארכיון
של היודה!!עזרא - ארכיון
למהה??מה יש לכתטובעזרא - ארכיון
פאדיחה קורעת......אני צוחק עד עכשיועזרא - ארכיון
חח...גמאני!! וברצינות!! זה ממש קורעXD!!עזרא - ארכיון
אווווף..כואבת לי היד מלהוריד את הגלגלת למטה.....עזרא - ארכיון
תפסיק לעשות העתק הדבק!!עזרא - ארכיון
הפסקתי...עזרא - ארכיון
אווווף..כואבת לי היד מלהוריד את הגלגלת למטה.....
חחחחח.....יאאא קרציה!!עזרא - ארכיון
חחחחחחחחחעזרא - ארכיון
Zה כבר לא מצחיק!! זה עצוב!!עזרא - ארכיון
ולפיש,לפחות תדע לכתוב לאנורא נורמאלייעזרא - ארכיון
יפההה...לא חשבתי שתביניעזרא - ארכיון
הנה: ל![!7>! איך זה???עזרא - ארכיון
אאההה..יייפההה!@! הבנתייי!!!עזרא - ארכיון
פששששששש......כול הכבוד להדר!!!!עזרא - ארכיון
חח...אני גאונה!!עזרא - ארכיון
אתזה לא אמרתי...עזרא - ארכיון
חח...אני אמרתי!!עזרא - ארכיון
אני אמרתייי=][=עזרא - ארכיון
וואי.לוקח לך שנה להגיבעזרא - ארכיון
לי!??? יש לי מלא אשכולות להגיב עליהם!!עזרא - ארכיון
אבל עד שאת זזה...עזרא - ארכיון
תודה..ח...מלעשות?אני לא מבינה איך אתה מגיב כ"כ מהרעזרא - ארכיון
מה הבעיהה??עזרא - ארכיון
מה הבעיה להגיב מהר, או מה הבעיה שהיא לא מגיבה מהר?עזרא - ארכיון
לא הבנתי תתחביר של המשפט!!עזרא - ארכיון
של איזה משפט?תהיו יותר ספציפיות...עזרא - ארכיון
?!?!?!?!?!?!?!?!שאלו אותך שאלה, את יכולה לענותעזרא - ארכיון
על הלכתוב מהר.עזרא - ארכיון
טוב עזבו...הכל התבלגן לי כאן ואין לי כוח לקרוא אתעזרא - ארכיון
כ זה שוב!!
מה עבר פהה???עזרא - ארכיון
עזבי!! לא תביני בחיים!! משו לא מובן!!עזרא - ארכיון
זה רק הדרגניסטים יכןלים להבין..עזרא - ארכיון
טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווובבבעזרא - ארכיון
=] =] =] =] =] =] =] =] =] =] =] =] =]עזרא - ארכיון
עובדה שלא הבנתי=]עזרא - ארכיון
כנראה שאת לא הדרגניסטית אמיתית..עזרא - ארכיון
תזהר ותשמור על הפה שלך.עזרא - ארכיון
היא יותר הדרגניסטית מכוולנו!! תאמין לי!!עזרא - ארכיון
לא יותר ממני.זה בטוח!עזרא - ארכיון
אני רציני!אין לך מושג כמה תרנמתי לסניפצ'וק שלנועזרא - ארכיון
ווווואואאאאוווווו!! זה מלאאאא!!עזרא - ארכיון
זה יותר ממה שהיא תרמה...אז שהעזרא - ארכיון
היה ממש כיף במחנהעזרא - ארכיון
עם מים מורעלים ומים חמים בכפר עצין
היה לכם גיחה?!עזרא - ארכיון
כןעזרא - ארכיון
ביום הראשון הלכנו וישנו בחניון שער הגיא
ובים השני סטלנו שם כי היה עומס חום
לאן הגיחה?!עזרא - ארכיון
הוא לא אמר..עזרא - ארכיון
עוד פחות מ24 שעות המחנהההההההההההההעזרא - ארכיון
אה.. וואיי!! אני מחכהה!!עזרא - ארכיון
אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההעזרא - ארכיון
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמאא זה כאילו עוד שניההההההעזרא - ארכיון
אני צריכה רשימהההעזרא - ארכיון
יש אשכול... וא צריך להיות ה=בהתחלה... תעיני בו...[עזרא - ארכיון
תרגעו קצת!עזרא - ארכיון
אני מאוווד רגועההעזרא - ארכיון
אתן מדברות כאילו זה המחנה הראשון שלכן....עזרא - ארכיון
מה הקשר?? אני מתרגשת!! יש'ך בעיהה???עזרא - ארכיון
כככככככןןןןןןןןעזרא - ארכיון
אז תפתור אותה!!ומהר...עזרא - ארכיון
אני באמצע....עזרא - ארכיון
יופי! אני שמחה...עזרא - ארכיון
נוו סיימת?עזרא - ארכיון
כנראה שלא...[=עזרא - ארכיון
ככה זה.בנות מתרגשות..!!=]]עזרא - ארכיון
ברור שמתרגששים!!!עזרא - ארכיון
לא רק בנות מתרגשות...עזרא - ארכיון
נכון...אבל בד"כ בנות מתרגשות מיותר דברים מאשר בניםעזרא - ארכיון
נכון......לך תבין בנותעזרא - ארכיון
אני מבינה מאוד טוב אותנ..ח.ח..[=עזרא - ארכיון
בנותתתת רגשניות(=עזרא - ארכיון
חחחע י'קועה למה שלא תביני בנות=][=עזרא - ארכיון
בגלל שולפיש אמר לה.עזרא - ארכיון
אתם כ"כ פלצניות שזה מדהים=]עזרא - ארכיון
חח סתם...
יאללה אני הולכת להתחיל לארוזעזרא - ארכיון
לא נמאס לך לכתוב את זה עוד פעם ועוןד פעם?! =]עזרא - ארכיון
ואאי..איזה היתרגשות עדיין לא הכנתי טיק!עזרא - ארכיון
באמת??? אז מה את עושה כאן?! רוצי מהררר לארגן תיק!!עזרא - ארכיון
יאא!!מחר מחנה(=עזרא - ארכיון
אנלא מתרגשת בכלל!!!רק יש לי בחילה קטנה..לאידעת למהעזרא - ארכיון
אני דווקא כן!כמו כל מחנה(=עזרא - ארכיוןאחרונה
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

אולי יעניין אותך