איזה פסיכיאטר מומחה נתן לי תרופה נגד דיכאון, אבל היא בכלל לא עוזרת לי, והיא תרופה מאד חזקה, ואני חושבת שהיא פועלת עלי הפוך!! -מה לעשות?? אמרו לי שממש כדאי לי לתת לזה צ'אנס, ואני לא יודעת מה להחליט...
היי... מה נשמע?... טוב, שמעו...-אחת שנמאס לה
תני לזה צ'אנס ובע"ה זה יעבודמופי=]]
כן, תנסי את זה... אין לך מה להפסיד.יעל =)
אני לא מאמין בזהיהודי!
אם את בדכאון זה משהו שורשי. משהו שקשור לנשמה. עצבות זה לא קשור לגוף, זה קשור לנשמה.
לפי דעתי צריך לטפל בזה מהשורש. זתומרת להיות שמחים, לצאת מהדכאון. מה לצאת, לברוח!
וזה נראה מאוד קשה. אני יודע. אני יודע מה זה להיות בדכאון, אני יודע מה זה לרצות להתאבד. אני יודע מה זה להיות במשבר. אבל זה אפשרי. כשאני מסתכל אחורה אני אומר לעצמי - וואי איך יצאתי מזה?! אני הייתי קרוב ככה להתאבד, פשוט נמאס לי מהכל, מכל החיים, מכולם, מעצמי. וב"ה יצאתי. אפשר, אין יאוש. את יכולה. שיהיה לך ברור שאת יכולה.
ה' יצליח דרכך!
פסדר אבלמופי=]]
אם היא כבר לוקחת אז שתיקח עד הסוףף
שלא תפסיק באמצעע
זה סתם שטויותתפוזה 1
התרופות האלה נגד דיכאון.
מה עד הסוף?? זה לא עוזר לה בגרוש. ואם תשאלי אותי זה גם לא יעזור, כי אין לתרופות האלה באמת כוח.
אני מסכימה עם יהודי. התרופה של זה לא תלויה בשום תרופות ופלאים אחרים שום חומר שתכניסי לגוף לא יעזור אם את לא מטפלת בזה מהשורש.
למה לא לנסות?מופי=]]
מי אמר שזה לא יעזור?
אפילויהודי!
אלא לצאת מהדכאון ממש ולהיכנס לשמחה.
תרופה לא יכולה להיות אדם שמח.
גם לא גז צחוק. אדם שצוחק הוא לאו דווקא אדם שמח.
ואולי זה סתם יגרום לה לאי נעימיות התרופה הזאת וסתם חבל? (תופעות לוואי, וסתם כל העניין של לקחת כדורים, זה לא הכי נעים).
הפסיכיאטרים הפסיכים האלה..תפוזה 1
במקום לטפל בבן אדם באמת הם נותנים לו תרופות.
יש לי תרופה יותר טובה בשבילך- תשמעי שירים שמחים, תחשבי על דברים שמחים, תקראי סיפורים שמחים. תחשבי טוב יהיה טוב.
אנשים-ישי ויזנר
אתם ממליצים למישהו לא ללכת לפי דרך הטיפול שמישהו שמבין בזה אומר לעשות אלא לפי הדרך שלכם- ילדים בגיל עשרה.
אתם מוכנים לקחת אחריות אם היא תתאבד בגלל זה?
לאחת שנמאס לה...אנונימי (פותח)
אני יכול לתת לך עיצה מהחיים שלי, תעשי פעילות גופנית כלשהי, אני מקפיד על הליכות, וזה ממש מכניס למצב-רוח טוב ועוזר לפרוק מתחים(ממולץ עם שירים טובים!), בכל-אופן, המוח גם מפריש אחזה הורמון כלשהו שמעניק הרגשה טובה(זה מורגש יותר רק לאחר זמן, אם מתמידים-ניסיון אישי).
תקחי כמובן גם את התרופות!
אל תשכחי לספר איך הולך...
תרגישי טוב!
מסכימה עם ישיננסי
טוב שכנעתם אותי..תפוזה 1
תראי... אם הפסיכיאטר אמר לך לקחת ת'תרופה- כנראהלאל
הליכות, פעילות גופניתת... ספורט...
וחוצמיזה, לשמוע שירים (כמו שתפוזה אמרה) זה רעיון ממש מעולה...
מניסיון!!! כשאני מעוצבנת זה ממש עוזר לי לשמוע שירים שמחים ( בדר"כ גם
מאוד קצביים, אבל כל אחד והטעם שלו=)
שיהיה רק בהצלחה בחיים=))))))))))))
קחי תתרופה..מומו הפרה*
ואוו..מסובך...גייטל רייזל
ולכל האנשים שכתבו "לשמוע מוזיקה" "לעשות ספורט"..כל הדברים האלה לא אפשריים ברגע שהמחשבות שלך רק על מוות והחיים חרא...
אז דיי, צאו מהסרטים שלכם..
המכאל 2 3
יהודיה יקרה
תופה זה סתם שטיות את צריכה
לעזור לאצמך בדרך אחרת
כדי מאוד מאוד לדבר אם הרב שלום ארוש (חוט של חסד ירושלים)
בהצלחה
זהו, אכלתי אותה...אחת שנמאס לה
פפפפפאאאאאאאקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מהההה?????????מתנחבל 2007
(אם לא בלך לקבל זריקות בתחת כל יום...)
אני חושבת שפז
אני מקווה שה' יעזור והכל היהה לטובה!! ב"הצלחה!!
אשמח לעזור
את רצינית?!אנונימי (פותח)
הכי טוב שתצאי מהדיכאון הזה!
איך?
תפני למישהו שמבין בזה, לדוגמה למדריך הכי שווה בעולם אבינועם הרש משעלבים (המדריך של מחזור ל"ה [כבוד??!])או מישו או מישי אחרת מחברים מקשיבים. כדאי לך! (אני מתכוון בטלפון)
אל תביאי להם לקחת אותך!
ואוו אם מישו היה לוקח אותי ללכת לבית משוגעים.. הייתי גומר לו ת'צורה!
אבל אולי עדיף לא להרביץ (זה מוסיף לתחושה שחסר כמה ברגים.. דבר שלא נכון! אבל ככה זה נראה)
פשוט תדברי עם אמא שלך ותגידי לה שאת מעדיפה להתגבר לבד גם אם זה קשה ושלהיות עם משוגעים זה לא הדבר שיעזור לך.
מקווה רק לבשורות טובות ב"ה!
אוף...שמעו...אחת שנמאס לה
ובגלל שאני טיפה עצובה החליטו שמאשפזים אותי, ובגלל שלא הסכמתי בשום אופן (וגם אמא שלי), אז לוקחים אותי לאישפוזס יומי!!!!!!!!!!!!! אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז לא כעסתי, לא צרחתי, לא הרבצתי רק התחננתי וזה לא מועיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה זה מגיע לי???????????????????????????????
אוישש......מופי=]]
הכל ניסיון!!!!!!!
את בע"ה תצליחי!!
תבטחי בה' והכל יהיה טוב!
חשבת על זה שאולי את צריכה להתחזק?
הייתי חזקה עד ש-ה' שבר אותי!!אחת שנמאס לה
לא נכון!! הוא מעניש אותנו!!!אחת שנמאס לה
הייתי קרוב אליו מאד!!!אחת שנמאס לה
ח"ו!! צריך לזכוראנונימי (פותח)
תנסי להסכל בצורה יותר טובה וחיובית. תנסי לבדוק איפה ה' משפיע עליך את הטוב... על כולם הוא משפיע טוב!!! תנסי לפתוח את הלב ולקבל!!
ב"הצלחה

אוף... זה לא ככה...אחת שנמאס לה
למה זה לא ככה?חילא דמשכנא
היי, שניה.אני..
תיקון טעותעדיאל דוד
אעדיאל דוד
כרגע נראה שאתה זה שנותן תשובות לא מעשיות...עמישב
ממה להתרחק כמו מאש?אני..
.
צודקתעדיאל דוד
אולי תפרטי קצתננסי
כל פעם שאת עצובהאנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.