גיוס לצה"ל אחרי הגירוששם היה לי
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך י"א אדר א תשס"ח 11:08
שאלה לי אל שוכני פורום זה
מה דעתכם על גיוס לצה"ל ועל המדינה ואיך השפיעו עליכם כל הגירושים והגזירות שמד למיניהם

עריכה: כותרת
צה"ל- לא מתגייס, אולי אולי לנחל החרדי.משמו
מדינה על הפנים.
וכל הגזרות עוררו והם אלו שבגללם אני חושב כך היום.
ברור שמתגייסים!מילים נסתרות.
צה"ל הוא הדבר הכי טוב שקרה לעם ישראל ולא צירך לתת לדבר כמו הגירוש (אפילו שהוא עצוב וכואב) לתת לנו להתחמק משירות!!!
זו החובה שלנו כלפי העם!! עזבו את הממשלה ואת המדינה- הצבא הוא לנו ורק לטובתנו!!!
היום הכי חשוב זה להתגייס להתנחלות בארץ!מתנחלוס
אנשים חושבים שאם הם יתגייסו 3 שנים לצבא אז הם יצאו ידי חובת השירות הלאומי שלהם לכלל ישראל, אבל לעניות דעתי להתגייס היום לפעילות ולמאבק על ארץ ישראל חשוב הרבה יותר.
ועוד יותר מזה כאשר אנו רואים מה היא דרכו של הצבא בתקופה הזאת, אם בכשלונות הצבאיים אם בהצלחות הגירושים, דבר זה צריך לעורר אותנו שהעשייה האמיתית וההשפעה האמיתית לא תבא 'מבפנים' בשבלונה המקובעת של הצבא בו כל חייל הוא בורג למדיניות הממשלה (והמדיניות היא לא כזה אי אי אי), אלא ביציאה למרחבים וביישוב ארצינו הקדושה.
אני קורא לכל העומדים לפני גיוס התגייסו לפעילות על ארץ ישראל כבשו את רכסיה, עמקיה, זוהי הסיירת האמיתית!
מתנחלוס- התגייסות לצבא והתיישבות בהתנחלות לא הפכיםמיטל
זה לא כזה קשה לעשות את שתיהם..
השאלה היא מה העיקר ולמה מחנכים?מתנחלוס
לא נראה לי שהיום זה פרופרציונאלי היחס לצבא לעומת היחס לפעילות על ארץ ישראל.
צריך לשנות דיסקט- במקום להתגייס לצבא ולתרום מזמנך לארץ ישראל, צריך להתגייס לארץ ישראל ואולי לתרום מזמנך לצבא בתנאי שהוא לא גורם לך לפעול נגד ארץ ישראל!
למלכוש16  שם היה לי
איפה אתה גר ברחובות? תל אביב? ראשון לציון? אם לא אז מי הכניס לך את הקרות והחוסר התחשבות הנלוזה הזו אני לא אומר שכולם חייבים לסבור כמוני ואני לא אומר לאף אחד לא ללכת לצבא אבל דבר אחד אני לא מבין איך אתה יכול לומר על מקום שיש שם כ"כ הרבה זימה וכ"כ חוסר לא יודע איך להגדיר את זה אין מה לדבר בכלל על יראת שמיים וכ"כ הרבה חוסר רחמים ואנושיות איך אפשר לקרוא לדבר הזה הדבר הכי טוב שקרה לעם ישראל אני הייתי משנה מילה אחת "זה הדבר הכי טוב שקרה לעם ישמעאל" כל הזבל הרוחני שמסתובב בצבא זה אחד המניעים הגדולים ואחד המונעים העיקריים שמעכבים את ביאת משיח צדקנו ואחד מהגורמים לפוגרומים בימנו אתה יכול לומר שאתה הולך לנח"ל החרדי ולא שם על מה שמסתובב אבל לפי מה שכתבת אני מתאר לעצמי שאתה תהיה באיזה סירת או שזה החלום שלך ואני רוצה להבהיר לך מה המצב אולי אתה פשוט לא יודע אבל אני מתאר לעצמי שאתה כן יודע וסתם לידיעתך אני התקבלתי למטכ"ל וקצת לפני הגיוס היו כמה מקרים שגרמו לי להימנע מזה היום אני ממש מתביש שרציתי בכלל כל טוב שה' יחונן אותך בעצה נכונה ע"פ דרך התורה הקדושה
קודם כל- אני בת...מילים נסתרות.
חוצמזה- אני לא גרה בעיר, ולא רוצה לגור!! כתבתי כבר- אני גרה בהתנחלות!!
עכשיו- אתה חייב להבין- שאם לא היה לנו את הצבא, הערבים היו פולשים לארץ וכשהמשיח היה מגיע כבר לא היה פה אף אדם חי!!!!

אני באמת לא מבינה למה לא הלכת בסוף למטכ"ל, וזה באמת מוזר לי...
ו..כן. אם הייתי בן, והייתי הולכת לצבא- קרוב לוודאי שהייתי רוצה ומתפללת הכי חזק להיות באחת הסיירות...
בדברים החשובים שמגינים על עם ישראל!!!

לידע כללי- אני גרה שניי מטר מכפר ערבי, ואם לא היו את החיילים שהיו משגיחים על מי שמגיע ליישוב כבר מזמן היישוב שלי לא היה קיים...

עד עכשיו הגנו עליך - למה אתה לא הולך להגן על אחרים??
לקוקו...אנונימי (פותח)
חייבים להתגייס להתגייס לצה"ל.
נכון, היה ממש עצוב לראות שזה מה שהצבא עושה (אני התגייסתי, שנה לאחר ההתנתקות), אבל אם על כל דבר קשה/מעצבן/רע/שלא מסכימים איתו, אנחנו נישבר אז לא נגיע רחוק, וגם לא היינו מגיעים רחוק עד לאן שהגענו!
עצוב על השבר הזה שפוקד אותנו... לוותר על הצבא?!
איפה את רואה מישו בכינוי "קוקו"?תפוזה 1
אני אישית לא רואה את עצמי נכנס למדיםמשמו
שגרשו אותי מהבית כנסת בגוש...!!!
אז זהו,מילים נסתרות.
שאתה צריך להבין שה"מדים" לא מסמלים רק את הגירוש, הם מסמלים יותר מזה; מלחמת העצמאות, מלחמת 6 הימים, מלחמת יום כיפור, מלחמת שלום הגליל, מלחמת הלבנון הראשונה, מלחמת הלבנון השנייה,... אז מה אם באמצע היה אירוע אחד כואב? אינספור פעמים לפני אותם לובשי מדים הצילו אותך!!!
א. מה שהיה פעם זה לא כמו היום.משמו
ב. הרבה מהמלחמות לא היו לשם שמיים....קחי לגוגמא את מלחמת השחרור,כבשו את הר הבית ותראה מה יש שם היום......
אולי המלחמות לא היו לשם שמיים,מילים נסתרות.
אבל הן הצילו אותך... רק בזכותן אתה עוד כאן...
ואולי רוצים עכשיו לחלק את ירושלים אחרי שכבשו אותה ב-6 הימים, אבל עדיין הבחירה בידינו אם לחלק אותה או לא... זאת הממשלה שלנו!! הם לא יעיזו לעשות דבר כזה...
ואני לא חושבת שהעובדה שעל הר הבית נמצאים היום הערבים היא סיבה מספיק טובה כדי לא ללכת לצבא... הוא עדיין ברשותינו...
את חיה בסרט.. שום דבר ממה שכתבת לא נכון...משמו
הממשלה לא שלנו ולא של אף אחד, היא של אולמרט והוא זה שיכלית אם לחלק את ירושלים....הר הבית לא ממש ברשותנו.....
ומה שאת אומרת על המלחמות- יכול להיות שזה הציל ופעם הצבא היה טוב ,, אבל כמו כל דבר גם הצבא מתקלקל והוא לא כמו שהיה פעם.
סליחה?!מילים נסתרות.
אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל אני מתנחלת ואם לא היה את הצבא לא היה מי שישמור עלי... ואל תגיד לי- "הקב"ה", כי הקב"ה עשה את החיילים כלים לשליחותו!!!
אנחנו יכולים לשמור...חוץ מזה אני מכיר מקום שיש שםמשמו
חיילים ובכל זאת האנשים שם שומרים כי הם לא סומכים על החיילים.
ככה-מתנחל גאה.
כול הגבעות וכו' ששומרים שם חיילים יש שם שמירות של תושבי המקום,אפח'ד לא סומך עליהם, מידע,ונסיון,!

לצבא הגרוש בשלב זה איני מיתגייס,כשיבוא המשיח..וה' צורי מלמד ידי לקרב ואצבעותי למלחמה.............................

תיקראו בשבע של השבת,אומנם קראתי כמה שורות וזה הספיק לי, מחייבים לכנס לקורס אם חיילות והרבצ"ר החדש פחדן, ועוד מתיר לגרש יהודים בשבת מחומש תובב"א..

ודי להשלות את עצמנו שהעניינים יסתדרו איך שהוא,שיקום איזה 'גנרל' חדש משרות צה"ל,יתפוס את רשות הממשלה ויציל את המצב!!!!!
בקיצור.. אני אולך ללמוד תורה ולהיתגייס לנוער למען א"י...!
הרבצ"ר החדש לא התיר לגרש יהודים מחומש בשבת!!צחקן
ב"ה

לרבנות אין סמכות, אבל זה לא אומר שהיא לא עושה את העבודה.
אנשים איפה אתם חיים???איילתוש
אווופס קפץ..איילתוש
אתם לא רואים מי מנהל את צבא הגירוש הזה?!?
אנשים שמזמן היו צריכים לעוף!!!!!!!
כמה אנשים חזרו בשאלה!?!
ד' מלבדו שומר עלינו!!!!
וד' יכול למצוא שליחים אחרים! צריך להיות בצבא ד' ללמוד תורה יותר עוזר!
?צחקן
ב"ה
את לא רוצה לדעת איך חיל וחילת באותו מגדל שמירה שומרים עליך.

הצבא טוב כי הערבים מפחדים ממנו...
מלחמת יום כיפור?צחקן
ב"ה
זה לא משהו שיש למדים להתגאות בו...
הערבים פוחדים מהצבא?!?לא נראה כך!!איילתוש
ברור שמתגגייסים כי בלי צבא אין כלוםחננאל האגדי
וזה לא חוכמה להגיד ברגעים הקשים קשה לי ולהשבר כל הקטע הוא להגיד קשה אבל אני ממשיך ועוזר לעם וגם לי בלי הצבא כולנו היו מתים כבר מזמן ותפסיקו לחיות בסרט שהיינו חיים זה אשכרה חלום
טוב.. יהודי אתה? אמונה.. ומה שצריכים זה מהפכה,מתנחל גאה.
בע"ה ית'!

ככה בטוח אי אפשר להמשיך.... לא לא קאפו לא מגרש! לא פראיר לא מיתגייס!
צבא הגרוש לישראל! מי שמתגייס במקום ללמוד תורה או לבנות בא"י פשוט בושה גדולה.............
מסכימה!!! הצבא זה חלק מתהליך הגאולה של משיח בןיוסףאש מאנשים קרים.
יישר כח לצה"ל!! הבנים צריכים להתגייס- ברור!מיטל
ואם יש בעיה בגקלל שהם גירשו אז שיפנו בתפילות לקב"ה שהרי הוא שלח את הממשלה והצבא לעשות את הגירוש והיו לו כנראה סיבות טובות ביותר..
הבנים צריכים להתגיס?צחקן
ב"ה

לא ברור זאת לכולם...

הקב"ה שלח? למה? אם אני צלבתי את יש"ו ורצחתי את רבין זה לא אשמתי?

זו אשמתי, גם הקב"ה רצה שהם ימותו. נקודה!
*הערה:
לא עשיתי את מה שהודיתי בו בהודעה זו, באחד מהם - זה בטוח לא הי'ה בגלגול הנוכחי, והשני- היתי בן שנתים בערך.
כל מי שחש שיש לו זכות לא להגן על המדינה....אנונימי (פותח)
פשוט טמבל,חסר סכל תמשיכו לבד...וד"א כשאתה הולך לצבא אתה גם מגן על עצמך על המשפחה שלך,חברים....ואם אנחנו נהיה אלה שנמצאים בצבא אז הוא יהפוך להיות נורמאלי...כנ"ל הממשלה!!!שבת שלום
דבר ראשון אפ'חד פה לא טמבל...תקבל דעות אחרות...קראתיך
לא כולם צריכים לחשוב כמוך...
ואם המציאות היתה באמת כמו שאתה אומר...שחייל דתי שומר תורה מתגייס לצה"ל אז זה היה טוב!אבל הבעי'ה,וזאת מציאות לצערינו שיותר חיילים מתקלקלים בצבא יותר מאשר יוצאים מחוזקים....אז בוא נגיד שצריך להיות רוב בשביל זה...ואין רוב...
אז הדרך היחידה היא פשוט להקים צבא ה' אמיתי...בלי סיכונים למינהם של התקלקלות...וכך ניהיה הרוב ונעשה צבא משלנו....

שבוע-טוב ומבורך!
דעתי-החיפושית
ברור שצריך וכדאי שיהיה- צבא ה' אמיתי...

אבל בנתיים- אין!

מה לעשות?

אז מה שנישאר- זה להיתגייס.

ולהיתפלל לצבא ה'- שהולך לפי חוקות התורה בלבד!

אבל זה לא אומר שעכשו צריך לעשות חרם- על הצבא- ח"ו!
ודעתימאחורי הקו
נראה לי שבמקומך הייתי מתגייסת, אבל על הדבר הכי קטן שהוא נגד העם והארץ <גיס שלי ישב בכלא כי לא רצה להשתתף במלחמת לבנון בגלל שהכלבלב אולמרט אמר שהמלחמה תהיה מנוף להתכנסות> הייתי מסרבת. זהו.
את שואלת מה לעשות? ועונה אז מה שנשאר זה להתגייס.מתנחלוס
יש הרבה מה לעשות וזה לא מה שנשאר...
אני מעתיק את 2 התגובות הקודמות שלי:
1- היום הכי חשוב זה להתגייס להתנחלות בארץ!
אנשים חושבים שאם הם יתגייסו 3 שנים לצבא אז הם יצאו ידי חובת השירות הלאומי שלהם לכלל ישראל, אבל לעניות דעתי להתגייס היום לפעילות ולמאבק על ארץ ישראל חשוב הרבה יותר.
ועוד יותר מזה כאשר אנו רואים מה היא דרכו של הצבא בתקופה הזאת, אם בכשלונות הצבאיים אם בהצלחות הגירושים, דבר זה צריך לעורר אותנו שהעשייה האמיתית וההשפעה האמיתית לא תבא 'מבפנים' בשבלונה המקובעת של הצבא בו כל חייל הוא בורג למדיניות הממשלה (והמדיניות היא לא כזה אי אי אי), אלא ביציאה למרחבים וביישוב ארצינו הקדושה.
אני קורא לכל העומדים לפני גיוס התגייסו לפעילות על ארץ ישראל כבשו את רכסיה, עמקיה, זוהי הסיירת האמיתית!

2- השאלה היא מה העיקר ולמה מחנכים?
לא נראה לי שהיום זה פרופרציונאלי היחס לצבא לעומת היחס לפעילות על ארץ ישראל.
צריך לשנות דיסקט- במקום להתגייס לצבא ולתרום מזמנך לארץ ישראל, צריך להתגייס לארץ ישראל ואולי לתרום מזמנך לצבא בתנאי שהוא לא גורם לך לפעול נגד ארץ ישראל!

קל להגיד לא להתגייס אבלנ נח בנשמה-בת
בוא נראה יום אחד תמדינה שלנו בלי צבא!

פחות מיום וכולנו מתים!
http://www.daat.ac.il/daat/tsava/maamar/zot1-2.htmברוךש
סליחה, אבל כנסוברוךש
מאמר של הרב ליכטנשטיין, גם אם אתם לא מסכימים למה שהוא אומר, לפחות תתמודדו!

http://www.daat.ac.il/daat/tsava/maamar/zot1-2.htm
דווקא לכם זה צריך להיות ברוראנונימי (פותח)
נכון שהמדינה שמה לנו מקלות בגלגלים (במילים עדינות) בכל צעד ושעל, נכון שהמדינה מתנגדת לקיומנו, נכון שהורסים את בתינו והורגים את ילדינו, אבל:
יום אחד בעזרת השם כשהמדינה תתפרק וכל ישוב וכל התנחלות תהיה בפני עצמה ולא תלויה במשטרה או צבא, לא היית רוצה לשמור על הבית שלך? על אשתך? על ילדיך? תלך לצבא ותלך גאה כי רק בצבא תלמד להלחם, ורק אם תעשה צבא תקבל נשק ותלך למסלול הכי קרבי ותתן מעצמך כי זה בשבילך ובשביל ארץ ישראל!!!
ומעבר לזה, החייל הפשוט (מלבד כמובן יוצאי דופן) הוא בחור צעיר כמוך שבמקום לצאת לטיול בחו"ל החליט לתת את מיטב שנותיו למולדת, מטעמים שונים כמובן. רוב החיילים שהשתתפו בגירוש עשו זאת פשוט כי לא חינכו אותם לאהבת הארץ, הם לא גדלו על ערכי ארץ ישראל השלמה. הם פשוט תמימים ואנשים טובים שנקלעו לסיטואציה קשה ונוראה והם נושאים איתם צלקות כמו כולנו.
זה אולי המקום לתמוה על אותם אנשים עלובים שלא עוצרים טרמפים לחיילים. אני נהגת ונוסעת המון, מה היית אומר אם הייתי עוצרת לידך בטרמפיידה ואומרת לך שאני לא לוקחת מתנחלים כי כמה מהם חסמו לי את נתיבי איילון לפני שנתיים?
אח שלי, חייל, עמד בצומת תפוח לפני כמה ימים, עצרה לידו מישהי, פתחה את החלון ואמרה לו: אני לא לוקחת חיילים! ונסעה.
אני בזה לה ולשכמותה.
החיילים שלנו נותנים את חייהם בשביל שתוכלי לישון בלילה וכדי שהילדים שלך יוכלו ללכת לגן!!

תתגייס ותהיה גבר!!!
בהצלחה.
לכל המסרבים להתגייסאודי-ה
אתם לא נגד המדינה - כי המדינה היא אתם!
המדינה הוקמה בחסדי ה' ליהודים המתיישבים על כל פיסת אדמה ובמקרה השליחים בחלקם (עם דגש על חלקם) לא היו שומרי מצוות. זה לא אומר שבגלל זה אתם תזלזלו במדינה!
כנ"ל הצבא!!!
גם בזמן התנ"ך היה צבא ישראל וגם אם היו אי אלו חוטאים בצבא זה לא פטר יהודים אחרים מלהתגייס במלחמת מצווה.
עכשיו, כשיש איום על עמ"י זו מלחמת מצווה!
אתם נלחמים בשביל עמ"י ולא בשביל אולמרט ולא בשביל הרמטכ"ל.
ורק אם אתם תתגייסו ישתנה פה משהו במדינה ובצבא!
אבל כמובן, אל תתקפלו אם לא מתחשבים בכם!
תתדרשו שיתחשבו בכם בתור חיילים דתיים ואז בע"ה הצבא יהיה קדוש.
תשובה לאודי-ה (וגם למעיין11)...מתנחלוס
אני לא מסרב להתגייס בצורה חותכת (אני בעצמי הייתי בצבא...)
אבל אני חושב שזה עניין של סדר עדיפות, ואני חולק לגמרי על מה שכתבת: "ורק אם אתם תתגייסו ישתנה פה משהו במדינה ובצבא!"
להיפך, העשייה האמיתית וההשפעה האמיתית לא תבא 'מבפנים' בשבלונה המקובעת של הצבא בו כל חייל הוא בורג למדיניות הממשלה (והמדיניות היא לא כזה אי אי אי), אלא ביציאה למרחבים וביישוב ארצינו הקדושה.
היום הכי חשוב זה להתגייס להתנחלות בארץ!

אתה לא חייב להיות בורגאודי-ה
אם אתה לא מסרב לפנות - אתה בורג
אם אתה לא מסרב לשרת עם בנות - אתה בורג
אם אתה מסכים לחלל שבת על משימות שאינן פיקוח נפש - אתה בורג

אבל..
אם אתה עומד על דיעותיך - אתה יכול לשנות. אתה גורם לצבא להתחשב בדיעותיך ובהשקפת עולמך.
בעניין הבורג...מתנחלוסאחרונה
גם אם אתה מסרב לפנות - אתה בורג
גם אם אתה מסרב לשרת עם בנות - אתה בורג
גם אם אתה לא מסכים לחלל שבת על משימות שאינן פיקוח נפש - אתה בורג

כי אתה נמצא בתוך מערכת שלא משנה כלום במציאות, להיפך היא משרתת מדיניות כושלת של הממשלה.
מקסימום אתה פסיבי, בבחינת "שב ואל תעשה"...
(אמנם אתה עדיין פועל בצורה חיובית במעט הגנה שהצבא כן נותן למדינה)

אם אתה רוצה לפרוץ דרך, לשנות, לחדש, לחתור למציאות שלמה ולקרב את הגאולה, אז כמו שאמרתי מקודם- הכי חשוב זה להתגייס להתנחלות בארץ!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך