ישראל בראון!!!!!!!כוכב נולד שש!!!עזרא - ארכיון

אהההההההההההההההההההההההההה!!! ישראל זכה!!!! אני עדין מתלבטת אם אני שמחה מזה או לא....אבל בכל מקרה!!! אין!!! היה יפה!!! אני כבר מתה לראות כוכב נולד 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי איזה חפירות הכוכב נולד הזה.. אני לא מבינה איךעזרא - ארכיון
אנשים ממשיכים לראות את זה... עצוב...
הוא פשוט נראה מסטול הישראל הזה..
אני מתה שזה יגמר כברעזרא - ארכיון
זה נחמד אבל כבר חפור כמה אפשר לראות!
למה ישראל??למה??????????עזרא - ארכיון
אני פשוט לא סובלתותו אם הפרצופים שלו שהוא שר!! הוא דורש כזאת כאפה!1
ליבי היה אמור לזכות!!!!!!הוא מתוקק!!(זתומרת ליבי)
זריזים הכוכב נולד האלה.עזרא - ארכיון
כבר סיימו את 6???

(כנראה ש- פרייארים לא מתים, הם רק מתחלפים מהר...)
תוכנית דפוקה.עזרא - ארכיון
וואו... את אשכרה דיברת כמו אפריים עכשיו...עזרא - ארכיון
אבל את לא שברת את השיא...חחחחחח
אני רציתי את ליביעזרא - ארכיון
ישראל פסדר, הוא לא יודע לשיר, אולי בגלל הדיבור שלו או הסטלנות שלו כולם אהבו אותו, אבל ת'כלס, גם אני יכול לשיר ככה.....

אבל ליבי, באמת תותח, יודע לשיר, נראה כמו זמר, מי ששמע את 'סיוון', אחד הביצועים היפים, באמת היה מגיע לו לזכות...

וכרמל....מי זאת בכלל???....מה זה היה השיר של יום הזיכרון הזה שהיא שרה מול 40 אלף אנשים?? שיר כזה מול קהל כזה?....אהבלית...
אני מבקש לא ללכלך על ישראל!עזרא - ארכיון
הוא בן דוד של חבר שלי, וברור שהיה מגיע לו ליזכות, הוא היה הכי טוב! (לא שאני יודע איך האחרים שרו...)
לישראל יש את זה..!
לאף אחד אין אתזה!עזרא - ארכיון
אף אחד שם,אף אחד,ואל תתווכחו איתי,כי נמאס לי שאנשים לא קולטים אתזה.התוכנית הזאת זה ה-כל רייטינג כדי שאתם תברברו את השטויות האלו.דוגרי,יכול מאוד להיות שיש שם כשרון,אבל הכשרון הזה עוד בוסר,עדיין לא מוכן.כדי להגיע לרמות מוזיקליות שיש טעם להקשיב לבם,צריך כמה שנים של פיתוח קול.וחברה בני 17-23 לא עברו את ההכשרה הזו,לפחות לא אלו שבתוכנית.עכשיו,כן,יש כאלו עם כשרון מולד,אבל הוא עדיין בוסר,כמו שכבר ציינתי.העניין הוא גם שישנם אנשים מוכשרים באמת שבגלל שהם לא יפים,לא צעירים לא רזים ולא מודלים לחיקוי(מבחינת חיצוניות כמובן)אנשים מוכשרים באמת,שמגיע להם אלף פעמים לזכות,לא נכנסים אפילו לאודישנים שמראים בטלוויזיה.ולכן זה מגעיל אותי.
פששששש... וואי וואי פריה. איזה דיבורים...עזרא - ארכיון
ליבי שר כמו אישה זה כל כך מזעזע.. אני אפילו יכולה לשיר יותר גבר ממנו....
חחחחחחחחחחעזרא - ארכיון
פריה...מה זאת אומרת 'כוכב נולד'?!?! זה מישהו שאין לא (כעיקרון) כ"כ התמחות בשירה ולא עשה פיתוח קול ובא להראות את השירה שלו בתקווה שהוא יתפרסם מזה...מה הבעיה?!?! אני באמת לא מבינה מה כ"כ הבעיה בתוכנית הזו?!!??!!! היא ממש יפה....
ישראל מסומם..אני לא מתה עליו אבל הוא שר אחלה!!
ליבי שר שיא היפה!!! ליבי זה כמו חמיאת בוטנים- או שמתים עליו או ששונאים אותו...אין את האמצע!
וכרמל גם אחלה!!! היא שרה ממש יפה! אני לא מבינה למה כולם שנאו אותה!!
אההההההה בסמנריון היו שני בני דודים שנים של ישראל (צביקי וטליה נוימן...למי שמכיר מעזרא מרכז...) שעות ביקשנו מהם תמספר והם אמרו שאין להם ושהם בכלל לא מכירים אותם אלא רק את אח שלו...מבאס!!
בכלל לא!שטנאת כשמעריצים אנשים.עזרא - ארכיון
וחניאל,הבעיה בזה,זה שהכשרון(נראה לי שכבר הבהרתי את העניין..)עודנו בוסר.ברגע שה-נקרא לזה-פרי,יבשיל,יהיה זה עונג לחך.אי לכך ובהתאם לזאת,אני עדיין שומעת מקומות לשיפור עדיין לא "טעים",זה עדיין לא מדהים.אני חושבת שמי שרוצה תהילה,צריך שיהיה ראוי לה.ולא כמעט.
בואנה חברה הגזמתםעזרא - ארכיון
ישראל מלךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

היה פשוט כיף לראות תגמר היינו כל ידידיה בבית שלי..
כשהיה ת10,9,8.. צרחנו כמו איזה פקצות אבל היה כיף!!!

וואי אני חולה על איך שישראל שר!!!
וליבי, אין עליו.. מלך!!!!!!!

אני מעידה שראיתי ועקבתי אחרי כל העונה ונהנתי מאוד מאוד מאוד!!!!
ואני חושבת שמי שלא רואה אתזה זה פשוט לדפוק את אגד..באמת נהנים!!
מסכים עם פריה 100%.עזרא - ארכיון
ולא רק מהצד המוזיקלי- בכלל, התעשייה הזאת מעודדת הצלחה בלי עבודה בכלל. בלון ריק שיתפוצץ יום אחד... אותי זה מגעיל. זה לא משנה אם זה כוכב נולד או כל תחרות אחרת. (עינכם הרואות שמעטים מהמתמודדים של התחרויות הקודמות אשכרה הצליחו).

ובפרט, כוכב נולד דוחה אותי ולו-רק-בגלל שזה מושך פקאצות ושאר מריעין בישין כמו מגנט. לא מתאים לי...

אחחחח אפריים אפריים....עזרא - ארכיון
סוף סוף מישהו מסכים איתי......ייתברך שמו!
חחחחחחחחחחחחחחחעזרא - ארכיון
טוב...אולי יש משהו נכון במה שאתם אומרים אבל...אני עדין רואה את זה וזה ממש כיף!! יאללה..לא צריך לדעתי לא לראות את זה בגלל שאתה לא מזדהה עם הדרך שלהם לעשות אנשים מופרסמים!!
מרים!?! לדפוק את אגד?!?!?!
חניאל,עזרא - ארכיון
זה אולי נשמע טוב, הטיעון שלך למה בכל זאת לראות, אבל אני חושב שזו פשוט התעלמות מהאמת!
אי אפשר להגיד שאת מבינה את הבעיה, ומודה שיש בה מן האמת(והרבה!), אך בכל זאת את ממשיכה לראות! זו פשוט התעלמות מהאמת(בשפה יפה מאוד).
ההודעה מכוונת גם לשאר האנשים..

נ.ב: טלוויזיה לכשעצמה הינה דבר נוראי.
פשוט מכשיר שמכלה את הזמן! ולא- אני לא מתכוון לאלו שמדי פעם רואים משהו מסויים ועוקבים אחריו, אלא בעיקר על הבזבוז שבלשבת ולזפזפ סתם, בלילה או ביום..
פשוט מכשיר מיותר(וזה עוד בלי לדבר בכלל על כל הלשון הרע והפריצות הנוראית שיש בזה.)
ואינטרנט זה טוב?עזרא - ארכיון
נכון אבישיעזרא - ארכיון
אולי יש דברים נוראיים בטלוויזיה, אבל אפשר גם ללמוד מהדברים שמראים בטלויזיה, חדשות (שזה חשוב) יש גם תוכניות שאין בעיה לראות אותם, יש אפילו שיעורי תורה של כל מיני רבנים גדולים וחשובים
אז אתה לא יכול להגיד שטלויזיה זה חטא, שאסור בכלל להשתמש בחפץ ה'טמא' הזה (שנכון שיש מצבים שהוא טמא, אבל לא כל דבר)

(אבישי, מצטער שכתבתי מגילה, הייתי חייב)
טלויזיה זה דבר אכן דפוק.עזרא - ארכיון
וגם אינטרנט אלא אם כן,שומרים על האתרים שאליהם נכנסים...למשל,האתרים שלי בעיקר,זה האתר הנוכחי,אימייל,ומידי פעם לעבודו..אה,ויוטיוב...חחחח
תשובות:עזרא - ארכיון
(איתן- תשתדל ותתאמץ ותקרא את כל מה שכתבתי בבקשה, אני לא "מחרטט" סתם בד"כ וגם לא "חופר", אז אתה מוזמן להשקיע כמה דקות מזמנך ולקרוא בעיון את המובא כדלקמן, ואם לא יועיל- לפחות לא יזיק, אז קדימה לעבודה..)

על ראשון- ראשון: דניאל, ציפיתי לשאלה כזו, והתשובה קיימת:
האינטרנט מכיל בתוכו אין- ספור זוהמה! פשוט תועבות שכל אחד מאיתנו צריך לקוות שיזכה רק לדמיין ולא לראות.

אין כלל צורך להרחיב ולהוסיף בכל הלכלוך והזבל הממלא את המרשתת הוירטואלית שלנו, ועל כן אמשיך לחלק המתבקש- "אז איך אתה משתמש בו?!". ב"ה באינטרנט ככלל ישנם גם הרבה יתרונות, ואמנם קשה להגיד שהיתרונות עולים על החסרונות מבחינת כל אחד לעצמו, כלומר- לדעתי כל אחד צריך לעשות לעצמו חשבון של "מה יוצא לי מזה?". אם זה רווח- טוב, אם זה הפסד- רע, אם זה באמצע- לשקול ת'נתונים.
(כמובן שיש פה עוד שיקולים כגון: התמודדות עם בעיות וכו')
בכולופן- זהו נושא שעל כל אחד לשקול בעצמו, וזוהי משימה ואתגר יומיומי לא להתקל בכל הזבל המתואר לעיל הכלול בדבר המבורך הזה.

ועל אחרון- אחרון: איתן, מה שאתה אומר הוא נכון מאוד מעיקרו- בדיוק כמו מה שכתבתי על האינטרנט, שגם בו יתרונות לרב, אך השאלה היא האם אתה אמיתי עם עצמך כשאתה כותב על הלמידה מן הטלוויזיה, משום שרובנו הגדול אינו כזה.
רוצה שנרד לפרטים? מהמעט שאני יודע, הרבה אנשים שאני מכיר, מודים שהם מבזבזים("מנצלים" לטענתם) כ-4 שעות ביום רק על זפזופ חסר תכלית. סתם, כדי להעביר ת'זמן.
אולי כבודו רואה רק חדשות ותכניות לימודיות בנשיונל ג'יאוגרפיק ובערוץ ההיסטוריה, אך רובנו הגדול אינו כך.

וגש ואגלה לך עוד סוד קטן.. אתה באמת חושב שלצפות היום בחדשות זה דבר טוב? אז אולי הגיע הזמן להבין שזה לא כך, מהסיבה הפשוטה: לא נמאס לשמע את כל הלשון הרע הזה?! את כל הרכילות המיותרת?! מילא אלו היו חדשות נטו(ונגיד שזה בסדר בדרך בה זה מוצג בתקשורת חסרת אתיקה וערכים), אבל במצב בו החדשות מוגשות היום?! אתה בוודאי מתלוצץ אם אתה טוען שלראות חדשות היום זה דבר לימודי ומועיל!
אם אתה באמת צופה רק בשיעורי תורה ובדברי חכמים בטלוויזיה- הריני עפר לרגלך. באמת!

עכשיו כשראינו את היתרונות והחסרונות בשני התחומים הנ"ל- הטלוויזיה והאינטרנט, כמובן שמתבקשת השאלה- מהו ההבדל בין האינטרנט לטלוויזיה, שבגינו אני מעדיף את האינטרנט, או יותר נכון- עדיין משתמש באינטרנט ומצד שני נמנע מאוד מצפיה בטלוויזיה. תשובה לדבר, אך לא אלאה אתכם בה ואסכם בקצרה שמצאתי באינטרנט יתרונות שאין להם שווה בתחום הטלוויזיה והתקשורת, יתרונות מאוד גדולים שאינם מסתכמים רק ב"וואי, איזה מגניב", או "וואוו, איזה כיף".
פשוט שכל אחד יעשה עם עצמו חשבון אמיתי, והעיקר- לא להיות אחד בפה ואחד בלב, משום שאי יישום ה"אני" שלך, זהו לדעתי חטא חמור כנגד הנשמה שלך, ודי לחכימא ברמיזא והמבין יבין.(לא משהו ספציפי חלילה- סתם סיומת נחמדה

פפוו.....הצלחתי לקרואעזרא - ארכיון
אני לא אומר שאני צדיק ורואה שיעורי תורה כל שניה ביום, אבל יש כאלה שרואים, וזה לא מזיק...

לנו יש 1 ו-2, אז לא איכפת לי כ"כ....
זו כל התגובה שלך?!?!?!?!?עזרא - ארכיון
וואי...אתה קשה..
ורק שתדע, שמעטים הם האנשים ששומעים\ רואים שיעורי תורה בטלוויזיה! בשביל זה יש רדיו, טייפ ובכלל- ישנם שיעורים אמיתיים(live חח..)
לא היה לי כוח לרשום את מה שאני רוצה להגידעזרא - ארכיון
יש לי הרבה, אבל אין לי כוח...
טוב, אז ההזדמנות האחרונה שלך תהיהעזרא - ארכיון
עד הערב, כי אח"כ..
הוא נוטש אותנו לטובת קרית שמונה....עזרא - ארכיון
ב"הצלחה....שתצליח בכל לימודיך,ושתפיק את המירב,ושתהנה!(פששיייאה,התעליתי על עצמי....)
וואוו!!עזרא - ארכיון
תודה רבה, תודה רבה..
בעז"ה!!
דווקא עיר נחמדת... ביקרתי בה כמה פעמים והיא נראיתעזרא - ארכיון
לי ממש חמודה..אתה מרגיש בסוף העולם וזה כיף..
הייתי בה פעם אחת בחיי...עזרא - ארכיון
נשמע מפחיד עם כל הפיצוצים...

חח סתם סתם..
איזה בימ"ד יש שמה...עזרא - ארכיון
האאאאאא
עם אקוסטיקה קטלניתתתתת

(חיים- זוכר תא הקריאה בתורה בטיול השנתייי???)
הייתי שמה..ובס"הכ...אין מה להגיד עליה...עזרא - ארכיון
עיר..!!!
אבישי!! אתה בס"הכ ממש צודק!! אבל יש תוכניות שהם לא מזיקות (ברוב במקרים), אמנם הם בכלל לא מועילות אבל הם פשוט לכיף..לסטלה אחרי יום שרק עבדת ולא נחתה..כמו נגיד כוכב נולד!!!!!!!!!
אני באמת לא מבינה מה הבעיה?! באמת!! אני לא חושבת כמו פריה שזה מפגר כי הקול שלהם בוסרי מדי,לדעתי הם שרים מספיק יפה (רוב האנשים) כדי לשיר בטלוויזיה.. וכל זה..אוקי...אז..מה הבעיה?!ויש עוד כמה תוכניות כאלה..לא הרבה לצערי אבל יש (1 נגד 100)
אוקי... אני לא חושבת שלזפזפ 4 שעות זה סבבה..זה באמת מוגזם..פשוט לדעתי לראות שעה וחצי כוכב נולד אחרי יום ארוך זה לא בעייתי..!
אתם יודעים שיראל..עזרא - ארכיון
היה דתי ואפך לחילוני.
מה??? חבל שהוא לא כתב על זה שיר!!זה יכל לצאת טוב!עזרא - ארכיון
מה נראה לך?.....שלא ידענו??
ד"א- לא קוראים לו שיראל
ד"א2- כותבים 'הפך'....

(מצטער על הייבושים..זה לא אישי, אבל הייתי חייב)
לא ממש היית חייב אבל לא חשוב...עזרא - ארכיוןאחרונה
וואו.. יש לי מלא מה להגיב..

דבר ראשון, לגבי כל דבר בחיים- הכל צריך להיות במידה! במיוחד אם זה אינטרנט, טלוויזיה וכו', אבל לא רק...אבל בדברים האלה זה ממש קריטי לבדוק את עצמך אם עברת את המידה.. כי כמו שאבישי אמר הם בולעים את הזמן בלי שאתה שם לב!

דבר שני, גם הטלוויזיה וגם האינטרנט הם כלים, והשאלה היא מה עושים איתם! אני חושבת שבעיקר הטלוויזיה צריכה לעבור מהפך, כי היא כלי שיכול להיות ענק ועכשיו הוא מושפל. אני חושבת שאפילו מצווה לטהר את הכלי הזה, כי כמו שאנחנו רואים לדוג' מכוכב נולד יש לו השפעה מטורפת! (לא רק בתור מילה אולפניסטית אלא באמת מטורפת...) ואם אנחנו יכולים לנווט את ההשפעה הזאת לצדדים איכותיים וערכיים יותר- אז חובה עלינו לעשות את זה לענ"ד..

אני חייבת לחזור לעזור בבית, אז על כוכב נולד- בקרוב...
שב"ש!
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך