מה אתם חושבים על סוף העולם.עזרא - ארכיון
יותר מידי הלחיצו אותי אם הדדבר הזה מחר שנמות,אז...

http://news.walla.co.il/?w=//1343983
אוקיי..עזרא - ארכיון
אין לי מושג מה הקישור ששמתי פה..
קיצור תסתדרו איכשהו לבד..!1
מיצטערת..!!
אמרתי לכם פעם שאני מ-ת-ה על ישראלים??עזרא - ארכיון
אין.. פשוט אין כמו האנשים במדינה שלנו.. כאלה כפרות...
ברור שזה שטויות!!!!!! אנשים אשכרה חיים בפחד.. זה מפגר...
אין פה וואלהעזרא - ארכיון
אז אני לא מפחד...
תלפיות מה קורה??????????עזרא - ארכיון
אוקייעזרא - ארכיון
דבר ראשון, לא יקרה כלום (רציתי שיקרה איזה משו....אבל לא)
זה סיכוי של 4:1000000 שיקרה משו, והניסוי הזה הוא לא 3 שעות, הוא לוקח עשרות שנים עד שימצאו את החלקיק 'היגס' (חלקיק שאם נמצא אותו יאפשר לנו לשלוט על כוח הכבידה (((יעל, את יכולה להיות שמחה....))))

ומי שחושב שזה שטויות בגלל שאלוקים ברא את העולם (שזה נכון) אז הוא טועה, הם רק מנסים לבדוק איך נוצר היקום, ויכול להיות שאם הם יצליחו בניסוי ויקרה משהו מטורף- זה יכול להרוס את כל התפיסת עולם שלנו לגבי הבריאה

אל תדאגו, יהיה טוב
תודה רבה שאומרים לי את זהעזרא - ארכיון
אחרי שהיה לי התקף בכי מרוב לחץ בפומבי!!
אבל ת'כלס זה מגניבעזרא - ארכיון
תחשבו, אם היה חור שחור ענק שיוכל לבלוע אותנו זה יהיה מצחיק

כי תקשיבו המורה שלי הסיבר לנו שהחור שחור הזה יכול להרוג אותנו מזה שיש לחץ,, ואז אנחנו מינחץ....ונהייה בגודל זה ג'וק
איך זה יהיה חמוד...=]עזרא - ארכיון
חחחחח.. וואי איתן קרעת אותי עם הכוח כבידה...=]
איתן- המורה שלנו אמר לנו איזה ניסוי הם עושים שם.. וזה ממש לא מה שאמרת.. הם פשוט מאיצים איזה משהו בתוך מסלול עגול והם מנסים לראות מה קורה בהתנגשות עם הגוף וקרן של פרוטונים..
וואי סליחה שאני חופרת.. חזרתי משיעור פיזיקה אז אני עדיין במוזה..חחח
לאעזרא - ארכיון
יכול להיות שהוא צודק, אבל לא בהכל

הם יטיסו פרוטונים בתוך המעגל הזה במהירות של 300000 קמ"ש, ואז כשהאטומים שהם שמו והפרוטונים יתנגשו, יבצר מין פיצוץ של חלקיקים, ואז יהיו חיישנים (שהישראלים הביאו) שיחפשו את החלקיק 'היגס' שהוא החלקיק הכי חשוב בעולם, בגלל זה קוראים לו 'החלקיק האלוקי' וככה נוכל לעשות שמטוס ישקל 100 קילו ואז זה יחסוך בדלק וזה יטריף את העולם
והחלקיק הזה זה המטרה שהם ררוצים

(המורה שלנו מבין, אל תזלזלי)
זה נישמע סרטט!!עזרא - ארכיון
יעל ואיתן,אפשר הסבר בעברית?!עזרא - ארכיון
אנחנו לא יכולים להסביר אחרת.. זה לאינטילגנטים בלבדעזרא - ארכיון
חחחחחח...=]
וווואיייעזרא - ארכיון
משעמם בטירוף על ההסברים שלכם!!
יאללה..ב"ה לא קרה כלווום! ואנחנו במקום לעשות מאה דברים לפני שמתים אנחנו לומדים אנגלית...בעעעעעע תמיד זה היה החלום שלי! ללמוד אנגלית לפני שאני מתה!
זה עשה כזה בלאגןעזרא - ארכיון
שהביאו איזה מישהו שירצה לכל הישיבה על זה... קיצור- כדי לעשות משהו כמו הנפץ הגדול צריך את האנרגיה שיש בכל היקום וזה לא אפשרי.

ולגבי החור שחור- זה סבירות נמוככככככככככהה.
לא, צריך אנפולצימסיה כדי ליצור בולצמיסיזוציזסיהעזרא - ארכיון
סתם....

אפריים- לא צריך את כל האנגריה שבעולם, מספיק הפרוטונים והחלקיקים המתאימים כדי לעשות את זה

מצטער, אבל עד שאני יודע משהו מסובך, תביאו לחפור
חחחח איתן... חולה עליך!!!!!עזרא - ארכיון
זה דפוק עושים את זה עוד פעם עוד חודש כי זה היה טובעזרא - ארכיון
לפי מה שהבנתי זה שזה פשוט הדמיה,עזרא - ארכיון
מינוס פלוס.אז אין כאן שום דבר דפוק...אבלל....אולי מבחינה הלכתית יש כאן בעיה?הרי אנחנו כיהודים לא בדיוק מאמינים במפץ הגדול?כאילו,הם רוצים לבדוק ממה הכל עשוי ואיך זה קרה.אבל,זה לא סותר את מה שאנחנו מאמינים בו?
למה אנחנו לא מאמינים במפץ הגדול?עזרא - ארכיון
גם אני שאלתי את עצמי את זהעזרא - ארכיון
כיהודים, אנחנו לא אמורים להאמין במפץ הגדול, למרות שגם אנחנו לא אמורים להית נגד זה
לא נגד זה,פשוט שזה מוזר לי..עזרא - ארכיון
תחשבועזרא - ארכיון
אם יש הוכחה על המפץ הגדול, זה מבטל את כל התפיסת עולם שהיה לנו...
ממש מוזר
למה? לא כזה..עזרא - ארכיון
רוב הדעות דווקא טוענות שהאמונה לא סותרת את המדע.. יש אומרים שלא אמורים לקרוא את ספר בראשית בפשט, אלא זה פשוט בא להעביר מסר, זה סימבולי וכו'.. ויש גם דיעה שאומרת שהקב"ה הוא הבורא הכללי, אבל הוא גם ברא מנגנונים מסויימים, לדוגמא- שהאדם יכול לנשום, לייצר אנרגיה לעצמו וכו'.

הייתי יכולה לחפור יותר, אבל זאת לא אשמתכם שרק עכשיו התחלתי שיעורים מתסכלים באלגברה, אז בכל זאת לא פלספתי יותר מדי..
מישהו יכול להסביר מזה המפץ הגדול? בבקשה?עזרא - ארכיון
כןעזרא - ארכיון
יש דעות ואמירות של מדענים וכל מיני אנשים שהעולם נברא מפיצוץ שהייה לפני מיליארדי שנה וככה נוצר העולם, אבל כמובן יש את הדתיים שמאמינים שה' ברא את העולם.
ועכשין אם הניסוי הזה יעבוד, ויקרה משו מטורף, אז תהייה הוכחה שהעולם נברא מהיתפוצצות חלקיקים....

ובואו נפסיק, כי מרוב החפירות נגיע לעולם חדש מתחת לאדמה...
איתן.. עד שאנחנו מדברים על נושאים פחות שטותיים...עזרא - ארכיון
תן לנו לחפור...
איתן- הניסוי הזה לא קשור למפץ הגדול!!!!! תסתכל באינטרנט!! אני ממגמת פיזיקה אתה לא יכול להתווכח איתי..
ובקשר לאמונה... אני חושבת שמה שעושה את ההבדל זה פשוט מי ברא את כל הדברים האלה.. כל עוד אתה מאמין שהקב"ה הוא זה שברא את העולם ומנהל אותו אני לא רואה בזה בעיה.. זה כמו שקיום הדינוזאורים לא בהכרח סותר את היהדות...
ברור שאני מאמין!עזרא - ארכיון
אבל הניסוי הזה קשור בריבוע למפץ הגדול.
אז תגידי לי את הנוסחה למה אספו את כל החלקיקים והפרוטונים ואז שהם מתנגשים הם רוצים למצוא חלקיק של כוח הכבידה שככה נוכל לשלוט על המסה, ואיך נוצר החלקיק הזה?? בבריאת העולם!!......אז זה קשור, ואם את בפיזיקה ואת לא חושבת שזה קשור למפץ הגדול, נראה לי תעברי מגמה, למה חבל להיכשל בה

איתן תרגע.. אתה יכול להסתכל באינטרנט והם יסבירו לךעזרא - ארכיוןאחרונה
בדיוק מה הם עשו ויעשו בניסוי.. ראינו בשיעור תמונות של זה והאנשים שחושבים שזה קשור למפץ הגדול הם אנשים שפשוט מנסים להלחיץ את עצמם... כמוך למשל..
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך