אזזזז....סיימנו שנה.....רציתי להגיד כמה דברים מאוד מאוד חשובים....אז קודם כל,אין,אתם הסניף הכי תותח שיש עלי אדמות,וכל פעם שאני נכנסתי לפה ביומיים האחרונים התמלאתי גאוה עצומה,כל פעם שאני רואה את האשכולות סליחה,ואני רואה כמה שאכפת פה אחד מהשני,האהבת אחים הזאת באמת ובתמים כמעט שגורמת לי לבכות.וכל פעם שמדברים בכיתה על פורומים,אני בד"כ גאה להגיד,ובחיוך ענק "אני המנהלת של הפורום שלנו..."כי אין,זה הפורום הכי תותח שבן אדם יכול לבחור לנהל..אני חולה עליכם.עוד בענין אחר,אין לכם מושג כמה שזכינו כולנו להיות ביחד בסניף הזה,כל אחד ממש עולם ומלואו ובלעדי אותם אנשים(אתם...)הסניף פשוט לא היה אותו הסניף.עכשיו כשאני באה מהר חומה,אני יכולה להבין את הטירוף הזה,כל צעד מקרב אותי לסני,ואתם בהחלט בהחלט שווים את זה.אני ממש מגיעה לסניף ורוצה לצעוק "זה הסניף שלי!!!!"כי,אתם באמת הסניף הכי אדיר שיש.ואני בטוחה שיש עוד שמרגישים כמוני...הסניף הזה בהחלט מגיע לסטנדרטים של "בית שני"(לא,לא במובן ביה"מק...אלא במובן בית,של משפחה כאילו..)כי אתם באמת משפחה....אין כמוכם,ואני יכולה להעיד על עצמי שהייתי חוצה אוקיינוסים כדי לחזור לחיק המשפחה הזה..
אז,למרות שהיו קשיים עם ניהול..
אז למרות שעזב דור ישן(כיסופים,עוד לא שכחנו....)
אז למרות שהגיע דור חדש....(חדש דנדש...)
אז למרות שהפורום נהייה מידי פעם אוקיינוס שופע,ולפעמים יבש יותר מהסהרה...
הסניף,והפורום הם עדיין הכי אדירים.!
(וכן,אני אצטרף למפגן הסליחות.אם באמת ובתמים פגעתי במישהו,תגידו לי,כדי שאוכל לתקן את מעדי,או לפחות לנסות.!
גמר חתימה טובה לכולכם צדיקים וצדיקות...
------פריה
--------