קרה לי היום מקרה וחשבתי עליו המון... מה דעתכם?
היום הכיתה שלי היתה צריכה לארגן משהו וקצת לא ממש הזזנו ענינים בדיוק ברגע שבו תפסנו את עצמנו והחלנו לפעול נכנסה אחת הבנות לכיתה והתחילה לצרוח באזני הבת הקרובה (-כל הבאסה זאת הייתי אני...) שזה ממש מעצבן שאף אחת לא עושה כלום ומה נראה לנו שאנחנו מבזבזות את הזמן אז בקשתי ממנה שלא תצרח באוזן בלי כל קשר לתוכן הדברים כי זה כואב לי באוזן שצורחים לי בה... וגם נתעלם מזה שזה לא היה נחמד זו לדעתי בקשה לגיטימית...אז היא התעצבנה עלי ואמרה שאם אני רוצה שאסתום את האזנים... (סתם לידע הכללי גם אם זה נשמע ככה-לא!אנחנו לא בכיתה ג' אנחנו בי"ב... ): ) אז התעלמתי ואז אמרתי בנחמדות עד כמה שיכלתי שאם היא רוצה להצטרף אחת הבנות מסבירה עכשיו מה עושים ואין ענין לצעוק על כל מי שפועל שהוא לא עושה כלום כשאתה בעצמך לא עושה כלום אז היא התפרצה עלי וצעקה וצעקה וצעקה נסיתי לענות לה אך היא רק אמרה שאני חולמת ולי יש קטע אוטמטי כזה שכשצועקים עלי אני באמת לא שומעת ולכן אין לי מושג מה היא ניסתה לומר לי אז צרחתי עליה-די!!אין לך שום לצרוח עלי ככה!! ופשוט יצאתי מהכיתה באמת שנפגעתי זו בת שאף פעם לא הולך לי איתה מדי טוב אבל הפעם היא הגזימה!! כעסתי כעסתי וכעסתי ואפילו כעסתי...
אבל אח"כ כשהמשכתי לחשוב על זה והבנתי שגם אני לא הייתי הצדיקה הקדושה שספגה את העלבונות שהוטחו בה על לא עוול בכפה זה לא שהייתי ממש רעה אבל בטוח שאני לא אוביקטיבית בלקבוע מה בדיוק הלך שם ומי צודק ומי לא ואין לי שום ענין להקים בית דין שיוציא את הצדק לאור ואני כן יודעת שהבת הזאת נפגעה גם היא ממני ואין מה לומר הייתי עצבנית עוד לפני זה ולא בטוח שלא הוצאתי עליה חלק נכבד מהם ושאלתי את עצמי האם להתעלם ממה שהיה או ללכת ופשוט לבקש סליחה על מה שאני עשיתי לא בסדר בלי להכנס בכלל למה שהיא עשתה כי זה בעיה שלה בלבד אולי זה קצת אגואיסטי אבל אני לא רוצה ללכת לישון בהרגשה שהיום רבתי עם מישהי כמו בכיתה ג' ובאמת כבר לא אכפת לי ממה שהיא אמרה כי זה בעיה שלה לי לא נשאר עוד הרבה זמן להיות איתה ואני יכולה לשמור ממנה מרחק אבל היא תחיה עם עצמה כל החיים... אמרתי את זה לחברה שלי (שהיתה נוכחת שם) והיא אמרה שאין שום ענין שאבקש סליחה כי גם אין לי כל כך על מה וגם זה יגרום לה להמשיך כמו שהיא עושה כבר הרבה זמן ועלה לכולם על הורידים אבל עכשיו יהיה לה אישור-אפילו X אמרה שצדקתי כשצרחתי עליה שם...
סליחה על האריכות אבל באמת חשוב לי לדעת מה אנשים יותר אוביקטיבים ממני יגידו... יום טוב!! שנזכה לאהבת חינם... אאוץ'...