"ארצנו לנוכרים"?!אנונימי (פותח)
עצוב...שילכו...אש מאנשים קרים.
מישהו יודע יותר פרטים?צעיר ושרוט
עוד פרטים...מתנחלוס
מתוך פורום נוער למען ארץ ישראל- http://www.eretzil.org/forums/forum_posts.asp?TID=172&PN=1
זה מהאתר מגזין הכיבוש שכתובתו: http://www.kibush.co.il/show_file.asp?num=25010 קריאה לפעילות: עזרו לכפר קדום! |
| בחודשים האחרונים השתלטו מתנחלים על אדמות של הכפר הפלסטיני קדום, שנמצא בין קלקיליה לשכם. לשם שינוי הצבא מכיר בכך שמדובר באדמה פרטית, ומוכן לפנות את המתנחלים מהאדמה וממבנה שהשתלטו עליו שם – אבל המתנחלים ממשיכים לחזור. לאחרונה קיבלנו פנייה מבעלת האדמה שמזמינה אותנו לתפוס את המבנה אחרי הפעם הבאה שהמתנחלים יפונו, ולשמור עליו לתקופה מוגבלת. לצורך זה נצטרך מתנדבים\ות רבים\ות שיוכלו להגיע ולשבת במבנה במשמרות, וכן בעלי\ות מכוניות ו\או רישיון שיוכלו לסייע בהסעות למקום. העבודה על פרויקט החירום הזה מתחילה עכשיו, ונשמח אם כל מי שיכול\ה ת\ישלח לנו פרטים למאגר המתנדבות\ים שלנו. כשיגיע הרגע ונוכל להיכנס למבנה ניצור קשר ונזמין אתכם\ן להגיע ולתרום ככל שתוכלו – בין אם בזמן במקום ובין אם בהסעות. להצטרפות למאגר המתנדבים\ות ולפרטים נוספים - qaddum.outpost@yahoo.com או: שרה – 0523-991897. רקע: הכפר קדום נמצא בין קלקיליה ושכם, באזור אל-פונדוק. מאז תחילת האינתיפאדה ב-2000 נעשתה הגישה לכמה מאדמות הכפר כמעט בלתי אפשרית בשל קרבתן להתנחלות קדומים. אחת מחלקות האדמה שהושפעו ביותר מהמגבלות החדשות שייכת לגב` בדרייה עאמר. אדמתה של בדרייה נמצאת ממש למרגלות קדומים, ומאז סגירתו של כביש שעבר קרוב להתנחלות נעשתה הגישה לאדמה קשה מאוד, ולמעשה המשפחה לא הגיעה לאדמה זו בשנים האחרונות. לפני כמה חודשים תפסו מתנחלים מקדומים מבנה חקלאי שנמצא על אדמתה של בדרייה, והכריזו על הקמת מאחז חדש בשם `שבות עמי`. בדרייה, בשיתוף עם ארגון `יש דין` ועו`ד מיכאל ספרד, יצאה למאבק על אדמתה. המנהל האזרחי, שמכיר בכך שמדובר באדמה פרטית, הסכים לפנות את המתנחלים. אך גישתו של המנהל הייתה לפנות את המתנחלים מהמבנה אל ההתנחלות, לשחרר אותם, ולמעשה לאפשר להם לצעוד בחזרה ל`מאחז` בקלות (מדובר בכ-10 דקות הליכה משער ההתנחלות). המשחק הקטן הזה של תפיסה-פינוי-וחזרה התרחש כבר עשר פעמים, כשכל פעם יש צורך להפעיל לחצים חדשים על הצבא על מנת שיסכים לפנות את המתנחלים שוב. מכיוון שהצבא מסרב לשמור על האדמה לאחר הפינוי, פנו אלינו בעלת האדמה ומועצת הכפר קדום בבקשה שניכנס אנחנו למבנה החקלאי בפעם הבאה שהצבא יפנה את המתנחלים, ונחזיק את המקום לתקופה מוגבלת כדי להעביר לצבא ולמתנחלים מסר שלא נוותר על האדמה. תמיכתו של היישוב מובטחת, למרות שבכפר יש פחד מלהגיע לאזור בשל הקרבה להתנחלות. כל פעם הפולשים בונים הרחבות למבנה הקיים ומניחים תשתיות למים ולחשמל, וכל פעם הצבא הורס אותן. באחת הפעמים האחרונות שהצבא הרס את התוספות שבנו המתנחלים הוא פגע גם בחלק מהמבנה המקורי. בעלת הקרקע קיבלה התחייבות שהנזק יתוקן בתיאום עמה. לצורך זה הצבא יצטרך מתישהו בשבועיים-שלושה הקרובים לפנות את המתנחלים שוב, ובעצם להודיע לנו על כך לפחות יום מראש. ביום הפינוי אנחנו מתכננים\ות להגיע, לקיים טקס משותף עם תושבי הכפר לכבוד ההשתלטות המחודשת על הנכס הפלסטיני, ולהתחיל במשמרות של נוכחות מתמדת במקום. בשביל לקיים משמרות אלה, כאמור, נצטרך עזרה מרובה. אנא הפיצו הודעה זו למכרים\ות רבים\ות ככל האפשר על מנת שנוכל לעמוד במשימה לפרק זמן מכובד, ולקבע את הבעלות הפלסטינית על האדמה. |
איזה מזעזע!!!!!!!!!!!!חילא דמשכנאאחרונה
מה עושים עכשיו? איך מגיעים לשבות עמי לפניהם???????? צריך לנסות לתכנן משהו!!! אנחנו נעשה תהשתדלות ויה"ר שה' יהיה בעזרנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>