סתם מרוב הפגישות הראשונות שלי עם האנשים בפורום אני ינסה לכתוב כאן חח:
*
חדווה ליפשיץ-נטיעות התשס"ח=
כל המסלול ראינו את בני ברק חשבתי על מישהי שזאת חדווה אבל רק בזמן שחיכינו לאוטובוסים העזתי לגשת אליה..חח אז אני שואלת אותה עןם היא חדווה ליפשיץ ואז היא כאילו עושה רגע בידיים ומממ בפה..ולא הבנתי מה היא רוצה ואז היא הוציאה לחם ובירכה חח..בקיצורה היא היתה צריכה לא לדבר לפני המוציא..חח אז אני מחכה שעה עד שכל הדברים האטלה קורים ואז אחרי שהיא אוכלת אני שואלת אותה ואז היא עושה לי כן ואז היא שאלה "את בטח עדות,לא?"ואז אמרתי כן..חח והיא התחילה לחבק אותי בנאדם-פעם ראשונה שאתה רואה אותי,לא הגזמת??חח סתם..אוהבתותך..=]
דבורה ברוסובנקין-מעינותשס"ח=] =
אנחנו מחכים בזמן שצריכים להביא לנו מדבקות של מי המדריכה,באיזה עדה אתה ואיזה חדר.. אז אני רואה שהיא מבקשת את דבורה ברוסובנקין אז אחרי שהיא מסיימת ניגשתי אליה ושאלתי אותה..חח והיא מ--מ--ש יבשה אז :] היא עשתה הי יבשני כזה והלכה חח..=] אח"כ כבר הכרנו יותר טוב ועכשיו אנחנו חברות טובות ב"ה!
בנות מרחובות חח לא היה משהו מיוחד-הם באטו בחבורה אז אני לא עושה בנפרד..-מחנה תשס"ח=
כל השבוע הם חיפשו אותי ופשוט ל--א מצאו אותי עד שבתור למקלחות שכולנו הינו מתות הם שאלו אותי ואז אני עושה כן..חח והם חבורה ענקית אז ניסיתי כל שניה לזכור מי זאת כל אחת..היה קשה=] חח ועם שרון סלע שבכלל לא זוכרת אותי דיברנו על זה שאנחנו הולנדיות וממש רואים עליה חח:]
שני ידידיה-
זה היה בשבת שהיא היתה אצל הדר אפרי אז הם באמצע שיחה אני נדחפת ועושה לה אני עדות!חח ואז היא עושה "הי" יבשני כזה ועכשיו אנחנו צוחקות שאני תמיד נתקעת חח=]
אליאור נחושתן והודיה עברי-מסע סוכות התשס"ח=
אני באמצע לדבר עם דניאלה רוזן מרחובות ואז כמה מטרים מאיתנו אני רואה את אליאור ורחלי אלתרמן ועוד כמה שלא זיהיתי מדברות ואז אחרי כמה דקות ראיתי לפי השפתיים של רחלי שהיא אומרת הנה עדות ואז היא הצביעה לכיווני חח ואז היתה שמה את חברה של דניאלה שבאה איתה ואני מתכופפת מתחתיה כדי שלא תראה אותי ככה..חח כי זה לא כ"כ הצורה המתאימה ביותר חח היה מוזר ופאדחני א'-פאדיחה לי עם אליאור והודיה עברי שאני מתכופפת ואחרי שניה קמה ומתחילה להתפקע מצחוק ואז מישהי לא זוכרת מי צעקה לי :"מה את מתפאדחתת חחח?" ב'-החברה של דניאלה מה אני פתאום מתכופפת מתחתיה???חח אח"כ באתי לראות קצת יותר מככה ואז גיליתי שמי שלא זיהיתי זאת הודיה עברי..ואח"כ אני והיא עשינו סיבובי היכרות בינינו וגם להכיר אחד לשני אחרים חח אז הלכנו לברוריה והצלתמנו איתה..אני מקווה שהיא תשלח לנו בהזדמנות=] והודיה,ישלך עינים ממש יפות=]
אני ימשיך בהזדמנות אחרת..אחשלי רוצה ת'מחשב=]